Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]

Balul Bobocilor_Colegiul National Grigore Ghica Dorohoi_89

Bobocii Colegiului Naţional „Grigore Ghica” Dorohoi s-au întrecut preț de aproximativ patru ore pentru a convinge juriul că ei sunt cei mai buni şi că merită să primească distincția de „Miss’’ şi „Mister” Boboc „Grigore Ghica” 2012’.

Balul a fost deschis de primarul municipiului Dorohoi, ing. Dorin Alexandrescu, care i-a încurajat pe boboci şi le-a urat mult succes.

Iată cele 8 perechi care au concurat: Perechea nr.1 formată din Ioana şi Bogdan, Perechea nr.2 formată din Mălina şi Adrian, Perechea nr.3 formată din Iulia şi Cosmin, Perechea nr.4 formată din Alexandra şi Eduard, Perechea nr.5 formată din Roxana şi Mihai, Perechea nr.6 formată din Dana şi Robert, Perechea nr.7 formată din Iuliana şi Ionuţ, Perechea nr.8 formată din Adelina şi Marian.

După ce au trecut prin focurile probelor, emoțiile s-au lăsat brusc în spatele cortinei, acolo de unde bobocii au așteptat decizia juriului format din Constantin Bursuc, viceprimarul municipiului Dorohoi, Marcel Dupu, directorul Palatului Copiilor Botoșani, Gheorghe Roman, directorul adjunct al Colegiului Naţional „Grigore Ghica” Dorohoi, Daniela Ghetman, profesor al Colegiului Național „Grigore Ghica” Dorohoi, Bogdan Zegrea, organizator, Alina Siminiciuc, organizator şi preşedintele juriului Constantin Dicu, instructor de dans.

În cele din urmă câștigătorii au fost anunțați: Miss Boboc – Iulia Simion și Mister Boboc – Cosmin Gorgan (Perechea nr.3). Pe locul doi s-au clasat Ioana și Bogdan (Perechea nr.1), iar pe ultima treaptă a podiumului au urcat Dana și Robert (Perechea nr.6), restul perechilor primind menţiuni. Cum Balul nu s-ar fi putut încheia fără a acorda și distincția pentru cea mai populară pereche, publicul a decis ca titlurile de „Miss’’ respectiv „Mister” Popularitate să meargă către Roxana şi Mihai (Perechea nr.5).

„M-am bucurat foarte mult că am fost aleasă să particip la acest bal pentru că îmi place foarte mult să dansez. Am avut foarte multe emotii şi sunt foarte fericită că am câştigat.’’ a declarat pentru în exclusivitate pentru Dorohoi News, câştigătoarea titlului de Miss Boboc, Iulia Simion.

„Am participat la acest bal cu plăcere şi a fost foarte frumos, dobândind o experienţă extraordinară. Sunt fericit că am reuşit să câştig şi le mulţumesc tuturor.’’ a declarat pentru în exclusivitate pentru Dorohoi News, câştigătoarul titlului de Mister Boboc, Cosmin Gorgan. (Andrei B.)

Vezi Galerie FOTO completă, Click AICI!

Autor: DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro


PNL Botosani



DorohoiNews.ro



GALERIE FOTO

Balul Bobocilor_Colegiul National Grigore Ghica Dorohoi_89Balul Bobocilor_Colegiul National Grigore Ghica Dorohoi_06Balul Bobocilor_Colegiul National Grigore Ghica Dorohoi_14Balul Bobocilor_Colegiul National Grigore Ghica Dorohoi_26Balul Bobocilor_Colegiul National Grigore Ghica Dorohoi_27Balul Bobocilor_Colegiul National Grigore Ghica Dorohoi_35Balul Bobocilor_Colegiul National Grigore Ghica Dorohoi_37Balul Bobocilor_Colegiul National Grigore Ghica Dorohoi_40Balul Bobocilor_Colegiul National Grigore Ghica Dorohoi_41Balul Bobocilor_Colegiul National Grigore Ghica Dorohoi_42Balul Bobocilor_Colegiul National Grigore Ghica Dorohoi_47Balul Bobocilor_Colegiul National Grigore Ghica Dorohoi_51Balul Bobocilor_Colegiul National Grigore Ghica Dorohoi_53Balul Bobocilor_Colegiul National Grigore Ghica Dorohoi_58Balul Bobocilor_Colegiul National Grigore Ghica Dorohoi_63Balul Bobocilor_Colegiul National Grigore Ghica Dorohoi_64Balul Bobocilor_Colegiul National Grigore Ghica Dorohoi_67Balul Bobocilor_Colegiul National Grigore Ghica Dorohoi_81Balul Bobocilor_Colegiul National Grigore Ghica Dorohoi_85Balul Bobocilor_Colegiul National Grigore Ghica Dorohoi_87
DorohoiNews.ro, 03-11-2012

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Am fost informat(a) despre Politica de Confidențialitate şi de Securitate a prelucrării datelor cu caracter personal, declar ca am peste 16 ani și sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal:
- pentru ofertare comerciala
- pentru activitati promotionale: concursuri, reclame, publicitate
Security Code

COMENTARII VIZITATORI

11.11.2012 la 20:24

In primul rand toti cei care au avut ceva rau de spus in legatura cu balul,miss sau misster sunt niste frustrati!!!!probabil nu aveti idee cat de mult au muncit acesti elevi,fiecare in parte,nu doar primul loc. Si inainte sa vorbiti interesati-va cine dintre boboci era cu pile si cine nu.Erau acolo boboci cu nume rasunator in oras si totusi nu au luat nimic si voi va luati de miss si misster.E problema ei ca e mai plinuta si din partea mea tot respectul pt ca a avut curajul sa apara pe scena si nu i-a fost niciodata rusine de cum arata.

08.11.2012 la 19:14

Deprimant!Dezamagitor!A fost un concurs de frumusete sau o parodie?! Daca te uiti la pozele cu "miss" ,ai impresia ca te uiti la desene animate.Fata aia parca e autista,imi pare rau pentru ea ,dar nici macar nu avea ce sa caute acolo.Trebuie sa-i explicati si ei ca in viata trebuie sa reusesti pe cont propriu,nu prin pile si"nepotisme".Helloooo,a fost cea mai urata de acolo! Cat de naivi ne considerati ca sa credem ca a fost un concurs pe bune?!PATETIC !!!

05.11.2012 la 21:16

nu s-au pus chiar toate pozele ! Dj-ul de la VIBES Club nu apare in nici o poza !

05.11.2012 la 20:57

GROAZNIC! Sa nu spuneti ca au avut coordonator, ca parca au fost coordonati de omul de serviciu.

05.11.2012 la 14:35

prezentarea a fost groaznica. fata isi dadea talente de parca ar fi fost mare vedeta, nici nu ea naturala. in plus, la sfarsit nimeni nu a inteles nimic cine a castigat cine nu premiile lalocurile 5 6 7 s-au dat aladala nici ei nu stiau ce fac,d ar nu cred ca sa luat dupa pile pentru ca erau multi oameni cu bani a caror copii au participat si nu au luat nimic.cei 2 au participat exemplar pe scena. bravo castigatorii rusine organizatori

04.11.2012 la 21:57

felicitari concurentilor! a fost un bal foarte frumos,dar pacat de prezentatoare ca s-a cam incurcat in premii.urat

04.11.2012 la 20:17

Felicitari juriului! A dovedit verticalitate! Daca nu va convine, incepand cu editia urmatoare impuneti reguli , de ex.sa nu participe persoanele supraponderale! Dar chiar si asa, cum veti argumenta? Discriminare!!! Lasand la o parte teoria, si nu in ultimul rand orgoliile sau numele cu "renume" al unor participanti, perechea nr.3 a fost cea mai buna dintre cele 8 intrate in concurs.DACA erau si alte perechi poate lucrurile nu ar fi stat asa! Discutam doar de cele 8. Au fost spontani, eleganti in comportament si naturali. Realitatea doare! Invatam mereu o lectie de viata.

04.11.2012 la 20:04

organizare groaznicaaaaaaaaaaaaaaaa. dupa cum era tanti aia , adica p...a imi este mila de elevi.

04.11.2012 la 17:13

dupa ce criterii au fost alesi castigatorii? nu este vina celor care au castigat ,ci a celor din juriu

04.11.2012 la 16:13

Cum au putut castiga ei !? :)) Din momentul cand i-am vazut pe scena m-a apucat rasul :))...probabil au avut ceva relatii ca altfel nu-mi explic

04.11.2012 la 15:43

Nu cred ca ar trebui sa-i numim grasuti pe cei care au castigat.Au fost o pereche perfecta si au dansat exemplar pe scena! Cine trebuia sa castige?! i?1 care-si misca picioarele pe scena ca o caracatita in stare de ebrietate?! :)) imi pare rau,dar eu cred ca juriul a facut alegerea perfecta!

04.11.2012 la 12:52

a cui au fost acesti grasuti?parintii au fost cumva in juriu?

04.11.2012 la 11:38

nu inteleg ce a punctat juriul,coregrafie?frumusete?,sau ce?

04.11.2012 la 10:57

Mai anonim mai, prin nume iti poti da seama ca asta e un concurs si de frumusete: "Miss si Mister" .

03.11.2012 la 23:16

kam grasutza grasutza missu sh pakat de organizarea proasta a biletlor ...peste 80 au stat in picoare ...keao fost asta spectacol in aer liber concert ? ...pana mea dai bani sa stai in picoare...

03.11.2012 la 22:50

Mai meg si anonim nu stiam ca este un concurs de frumusete ..daca asa v-as fi invitat cu cea mai mare placere !

03.11.2012 la 22:16

CAM GRASUTA ACEASTA FATA PT A FI MISS

03.11.2012 la 19:14

doamne ,unde s-a mai vazut o miss \"gogoasa\"?unde sunt acele dimendiuni standard:90-60-90??????????/

Publicitate



Panoramic Travel Botosani

BANCUL ZILEI !


DorohoiNews.ro


Profesor:
Cine răspunde la următoarea întrebare, poate merge acasă.
Un băiat aruncă geanta pe fereastră.
Profesorul:
Cine tocmai a aruncat ghiozdanul?
Băiatul:
Eu, și plec acasă acum.



DOROHOI NEWS - Primim la redacție

DorohoiNews.ro






PARTENERI - AJOFM BOTOSANI

DorohoiNews.ro


PUBLICITATE

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

ZiareBotosani.ro

POLIȚIA LOCALĂ DOROHOI

DorohoiNews.ro

PARTENERI

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

Dorohoi News

DorohoiNews.ro DorohoiNews.ro DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro


PUBLICITATE

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro



UMANITAR

DorohoiNews.ro

Donatii online prin contul PAYPAL…



DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro



PUBLICITATE


PSD Botosani
DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

PSD Botosani

Ecomed Dorohoi

PNL Botosani

DorohoiNews.ro

Ultimele anunturi

SC angajează personal pentru fabrică de lactate

SC angajează personal pentru fabrică de lactate
SC angajează personal pentru fabrică de lactate, calificați și necalificați. Relații la telefon: ...

SC din Dorohoi angajează personal pentru curățenie sedii administrative

SC din Dorohoi angajează personal pentru curățenie sedii administrative
Societate Comercială din Dorohoi angajează personal auxiliar pentru curățenie sedii administrative. ...

SC din Dorohoi angajează ajutor de bucătar cu sau fără experiență

SC din Dorohoi angajează ajutor de bucătar cu sau fără experiență
Societate comercială din Dorohoi angajează ajutor de bucătar cu sau fără experiență. Pentru mai ...

GAVROMARM, depozit de marmură și granit în Saucenița, angajează personal

GAVROMARM, depozit de marmură și granit în Saucenița, angajează personal
SC GAVROMARM SRL depozit de marmură și granit în Saucenița angajează, în condițiile ...

Magazinul Peneș Curcanul Dorohoi angajează gestionar - vânzătoare

Magazinul Peneș Curcanul Dorohoi angajează gestionar - vânzătoare
Magazinul Peneș Curcanul Dorohoi angajează gestionar - vânzătoare. CV-urile se pot depune la ...

Societate comercială din Dorohoi angajează mecanici agricoli cu experiență

Societate comercială din Dorohoi angajează mecanici agricoli cu experiență
Societate comercială din Dorohoi cu profil agricol angajează mecanici agricoli cu experiență. Informații ...

BAMBOO angajează supraveghetoare sală jocuri

BAMBOO angajează supraveghetoare sală jocuri
BAMBOO angajează supraveghetoare sală jocuri! Oferim și cerem seriozitate maximă! Salariul este motivant, ...

SC angajează muncitori calificați și necalificați în domeniul construcțiilor

SC angajează muncitori calificați și necalificați în domeniul construcțiilor
Angajez muncitori calificați și necalificați în domeniul constructiilor, în special șef ...

Căutăm o bonă cu experiență

Căutăm o bonă cu experiență
Căutăm o bonă cu experiență pentru a lucra la domiciliu cu un copil de un an jumătate. Candidatul ...

Vând colțar

Vând colțar
Vând canapea colțar in stare foarte buna și masa extensibila, preț 1500 lei. Relatii la telefon ...

PARTENERI

DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro