Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]

Cercul Pedagogic la Seminarul Teologic Dorohoi_09

Cercul pedagogic nr. 1 al directorilor de licee din judeţul Botoşani, cuprinzând directorii de licee, colegii naţionale, palate şi cluburi ale copiilor din Botoşani, Dorohoi şi Şendriceni s-a desfăşurat astăzi, 22 noiembrie 2012, la Seminarul Teologic Liceal "Sf. Ioan Iacob" din Dorohoi.

Preşedinte al cercului este  dl. prof. Ioan HUŢANU, director al Colegiului Economic "Octav Onicescu" din Botoşani. Am avut bucuria de a-i avea ca oaspeţi pe doamna prof. drd. Mihaela HUNCĂ, inspector general al Inspectoratului Şcolar Judeţean Botoşani, doamna prof. Marilena MARDARE- inspector general adjunct al  Inspectoratului Şcolar Judeţean Botoşani, domnul ing. Dorin ALEXANDRESCU- primar al municipiului Dorohoi, domnul prof. Ionuţ ANISIE, Inspector de specialitate pentru Implementarea descentralizării instituţionale.

Teme  prezentate:

- "Educaţia centrată pe valori"- pr. prof. Apetrei Ionuţ-Ştefan;
- "Şcoala, comunitatea socială şi Biserica- factori educaţionali; de la învăţământul pentru totţi la învăţământul pentru fiecare"- pr. prof. Muha Constantin;
- "Organizarea activităţii de curriculum la Seminarul Teologic Dorohoi- realizări şi perspective"- pr. prof. Muha Constantin.

Doamna prof. drd. Mihaela HUNCĂ, inspector general al Inspectoratului Şcolar Judeţean Botoşani şi-a exprimat bucuria de a fi  între colegii din zona Dorohoiului, afirmând încă odată  afecţiunea deosebită pentru această zonă a Dorohoiului.

Domnul ing. Dorin ALEXANDRESCU- primar al municipiului Dorohoi a reiterat faptul că a fost şi este alături de profesorii şi elevii din arealul Dorohoiului în tot ce ţine de raporturile cu domnia sa ca om , ca primar şi reprezentant al Primăriei Dorohoi.

Domnul prof. Ionuţ ANISIE, Inspector de specialitate pentru Implementarea descentralizării instituţionale, a adresat urări de bine şi pace sufletească şi  echilibru în tot ceea ce se întreprinde.

Doamna prof. Marilena MARDARE- inspector general adjunct al  Inspectoratului Şcolar Judeţean Botoşani a conchis că tema discuţiilor, plecând de la cele prezentate în referate este de mare importanţă. "Din păcate, a spus dumneaei, nu găsim nicăieri cuantificată şi înregistrată o problematică a învăţământului şi a societăţii contemporane. De multe ori când ne reportăm la educaţia morală, nu facem decât imputări- că tinerii strică, distrug etc. De fapt problema e cum îi putem determina pe aceşti tineri, ca  atunci când vor ieşi de pe băncile şcolii să se comporte realist şi responsabil în societate, să fie conştienţi de faptul că totul se plăteşte. Educaţia estetică este deasemenea importantă în relaţia cu cea morală. Ceea ce este frumos este şi bun". Deasemena domnia sa a atras atenţia asupra noţiunii şi a sentimentului de patriotism, considerat desuet dar care suferă enorm în democraţie." Toate popoarele cu care s-au derulat proiecte educaţionale, au ideea de patriotism pe primul plan- ceea ce trebuie să se întâmple şi la noi"- a mai spus domnia sa.

În urma prezentării referatelor, domnul Ioan HUŢANU a subliniat modul realist de realizare a materialelor ca şi atmosfera plăcută în care s-a petrecut şedinţa de lucru, modul de primire şi activitatea constantă a colectivului de profesori de la Seminarul dorohoian. Aceleaşi gânduri le-a exprimat şi domnul prof. Constantin Liviu Balan- directorul Liceului tehnologic "Dimitrie Negreanu" din municipiul Botoşani.

În final, după vizitarea şcolii şi  prezentarea unui scurt program artistic de către elevii Seminarului de la cele două profile, şedinţa s-a încheiat cu o agapă, în cadrul căreia s-au purtat discuţii referitoare la activităţile desfăşurate,  s-au făcut planuri de viitor, comunicări de interes comun şi s-au trasat contururi pentru viitoare colaborări fructuoase între liceele din judeţ.

"Din punct de vedere al organizării şi desfăşurării, acţiunea a reprezentat un succes, datorită implicării întregului corp profesoral, personalului didactic auxiliar şi  nedidactic, precum  şi a  elevilor, toate contribuind la consolidarea imaginii şcolii teologice dorohoiene, şcoală de tradiţie şi prestigiu în spectrul insituţiilor de învăţământ şi cultură din ţinutul Botoşanilor"- a declarat pr. prof. Muha Constantin
DorohoiNews.ro

DorohoiNews.roZiareBotosani.ro.roGALERIE FOTO

Cercul Pedagogic la Seminarul Teologic Dorohoi_09Cercul Pedagogic la Seminarul Teologic Dorohoi_01Cercul Pedagogic la Seminarul Teologic Dorohoi_02Cercul Pedagogic la Seminarul Teologic Dorohoi_03Cercul Pedagogic la Seminarul Teologic Dorohoi_04Cercul Pedagogic la Seminarul Teologic Dorohoi_05Cercul Pedagogic la Seminarul Teologic Dorohoi_06Cercul Pedagogic la Seminarul Teologic Dorohoi_07Cercul Pedagogic la Seminarul Teologic Dorohoi_08Cercul Pedagogic la Seminarul Teologic Dorohoi_10Cercul Pedagogic la Seminarul Teologic Dorohoi_11Cercul Pedagogic la Seminarul Teologic Dorohoi_12Cercul Pedagogic la Seminarul Teologic Dorohoi_13Cercul Pedagogic la Seminarul Teologic Dorohoi_14Cercul Pedagogic la Seminarul Teologic Dorohoi_15Cercul Pedagogic la Seminarul Teologic Dorohoi_16
DorohoiNews.ro, 22-11-2012

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Am fost informat(a) despre Politica de Confidențialitate şi de Securitate a prelucrării datelor cu caracter personal, declar ca am peste 16 ani și sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal:
- pentru ofertare comerciala
- pentru activitati promotionale: concursuri, reclame, publicitate
Security Code

COMENTARII VIZITATORI

22.11.2012 la 19:23

Felicitari tuturor! In special domnului Ioan Hutanu pentru realizari!

PublicitatePUBLICITATE

Hidroplasto Botosani

PUBLICITATE

FARMACIA MAGISTRA

Farmacia Magistra

PUBLICITATE

Ecomed Dorohoi

PUBLICITATE

Info Turism Dorohoi

PUBLICITATE

PRO Casa DOROHOI

PUBLICITATE

Contabilitate

PUBLICITATE

Unlimited

PUBLICITATE

Basota Pomirla

PUBLICITATE

Depozitul UNU

CAMPANIE

Donare sange

PUBLICITATE

Decco Dorohoi

PARTENERI

Dorohoi News

PUBLICITATE

DorohoiNews.ro

EVENIMENTE

ZiareBotosani.ro

EVENIMENTE

George Enescu

PUBLICITATE

DorohoiNews.ro

FACEBOOK


PARTENERI

ZiareBotosani.ro

DorohoiNews.ro

PARTENERI

DorohoiNews.ro

PARTENERI

DorohoiNews.ro

PARTENERI

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

ANUNTURIDorohoiNews.ro

Ultimele anunturi

Firmă de pază, montează sisteme de alarmă gratuit. Vezi detalii!

Firmă de pază, montează sisteme de alarmă gratuit. Vezi detalii!
Firmă de pază, montăm sisteme de alarmă la societăți comerciale și proprietăți private. Sistemele ...

SC angajează barmaniță

SC angajează barmaniță
Societate comercială din Dorohoi angajează barmaniță. Relații la telefon: 0742060332

Banca Cooperatistă Jijia Dorohoi angajează economist

Banca Cooperatistă Jijia Dorohoi angajează economist
Banca Cooperatistă Jijia Dorohoi angajează economist, pe durată nedeterminată, fără condiții de ...

SC angajez operator PC

SC angajez operator PC
Societate comercială cu punct de lucru Ibănești angajează operator PC. Postul necesită cunoștințe ...

Curățătoria de haine Spring Clean angajează

Curățătoria de haine Spring Clean angajează
Angajăm persoană serioasă, dornică de muncă pentru postul de călcător haine și articole textile. ...

Cafe Bar angajează barman

Cafe Bar angajează barman
Cafe Bar în Dorohoi angajează barman. Salariu net: 1500 lei. Telefon: 0745538553

SC angajează vânzătoare

SC angajează vânzătoare
Societate Comercială din Dorohoi angajează vânzătoare fără experiență. Relații la telefon: ...

Zimmermann Fenster SRL angajează confecționeri și montatori tâmplărie PVC și muncitori necalificați

Zimmermann Fenster SRL angajează confecționeri și montatori tâmplărie PVC și muncitori necalificați
SC ZIMMERMANN FENSTER SRL Scheia, Suceava angajeaza in conditiile legii la Fabrica de Ferestre si Usi ...

Bamboo Bar Dorohoi angajează personal pentru bar și deservirea aparatelor de jocuri

Bamboo Bar Dorohoi angajează personal pentru bar și deservirea aparatelor de jocuri
Bamboo Bar Dorohoi angajează personal pentru bar și deservirea aparatelor de jocuri. Experianța constituie ...

SC din Dorohoi angajează muncitor sală croit, pentru numerotare

SC din Dorohoi angajează muncitor sală croit, pentru numerotare
S.C. EUROPANT BT S.R.L. DOROHOI, angajează MUNCITOR SALĂ CROIT pentru NUMEROTAT. Relații la telefon: ...

PARTENERI

VREI FOC DE ARTIFICII LA NUNTA TA? NOI ITI DAM SOLUTIA! - NU EZITA SA NE CONTACTEZI.DorohoiNews.ro