Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]

inscrieri MAI MApN

Pentru anul de învăţământ 2014-2015, Jandarmeriei Române i-au fost aprobate, în vederea scoaterii la concurs, următoarele locuri fără discriminare, în instituţiile de învăţământ ale M.A.I. şi M.Ap.N., după cum urmează:
A. În instituţiile de învăţământ ale M.A.I.

-Academia de Poliţie „Alexandru Ioan Cuza” Bucureşti:
-40 de locuri  pentru învăţământul cu frecvenţă (din care 2 locuri pentru romi, 2 locuri pentru maghiari şi 2 locuri pentru alte minorităţi);
-5 locuri pentru învăţământul cu frecvenţă redusă;
-Şcoala Militară de Subofiţeri Jandarmi „Grigore Alexandru Ghica” Drăgăşani – 125 de locuri (din care 3 locuri pentru romi şi 2 locuri pentru alte minorităţi);
-Şcoala Militară de Subofiţeri Jandarmi „Petru Rareş” Fălticeni – 125 de locuri.

B. În instituţiile de învăţământ ale M.Ap.N.

-Academia Forţelor Terestre „Nicolae Bălcescu” Sibiu – 6 locuri fără discriminare
-2 locuri – „Management economico-financiar” – Finanţe-contabilitate;;
-4 locuri – „Administraţie publică” – Intendenţă.
-Academia Tehnică Militară Bucureşti – 2 locuri fără discriminare
-1 loc – „Transmisiuni”;
-1 loc – „Calculatoare şi sisteme informatice pentru apărare şi securitate naţională”.

Candidaţii pot opta pentru una sau mai multe instituţii de învăţământ superior sau şcoli
postliceale, în măsura în care graficele/calendarele concursurilor de admitere realizate de către instituţiile organizatoare permit participarea la probele de concurs.

Candidaţii care au mai multe opţiuni vor constitui dosare de recrutare distincte pentru fiecare instituţie de învăţământ pentru care au optat.

Candidaţii etnici/minoritari care se înscriu pentru locurile alocate distinct minorităţilor naţionale depun la dosarul de recrutare şi o adeverinţă din partea unei organizaţii etnice, constituite potrivit legii, care să ateste etnia de apartenenţă a candidatului, respectiv calitatea de etnic.

Candidaţii pentru instituţiile de învăţământ superior, cu excepţia absolvenţilor învăţământului liceal din promoţia 2014, vor depune la dosarul de recrutare declaraţia notarială din care să rezulte că nu au mai beneficiat de finanţare de la buget pentru un program de studii universitare de licenţă (ciclu complet de studii superioare de lungă durată, studii universitare de licenţă sau o perioadă de studii). În situaţia în care au urmat/urmează sau au finalizat, după caz, un program de studii universitare de licenţă, indiferent de forma de organizare a acestuia, au obligaţia depunerii unei adeverinţe eliberate de instituţia de învăţământ organizatoare din care să rezulte regimul de finanţare al programului de studii universitare de licenţă.
   
Pentru a participa la concursurile de admitere în instituţiile militare de învăţământ, candidaţii trebuie să îndeplinească, cumulativ, următoarele condiţii:
-să aibă cetăţenie română şi domiciliul în România;
-să cunoască limba română scris şi vorbit;
-să aibă capacitate deplină de exerciţiu;
-să fie declaraţi "apt" din punct de vedere medical, fizic şi psihic; verificările privind starea de sănătate medicală, fizică şi psihică sunt efectuate de structurile de specialitate ale M.A.I.;
-să aibă vârsta de minimum 18 ani împliniţi sau să îi împlinească în cursul anului în care participă la concurs;
-să fie absolvenţi de liceu, cu diplomă de bacalaureat;dovada absolvirii se face cu diploma sau cu adeverinţă din care să rezulte că au susţinut şi promovat examenul de bacalaureat;
-să aibă un comportament corespunzător cerinţelor de conduită admise şi practicate în societate;
-să nu aibă antecedente penale sau să nu fie în curs de urmărire penală ori de judecată pentru săvârşirea de infracţiuni; cu excepţia situaţiei în care a intervenit reabilitarea;
-să nu fi fost destituite dintr-o funcţie publică în ultimii 7 ani;
-nu au desfăşurat activităţi de poliţie politică, astfel cum sunt definite prin lege;
-să nu aibă calitatea de membru al vreunui partid politic sau organizaţii cu caracter politic;
-să aibă vârsta de până la 27 de ani împliniţi în anul participării la concursurile de admitere;
-să fi obţinut la purtare, în perioada studiilor liceale, media generală de minimum 8,00 (opt);
-să nu fi fost exmatriculaţi pentru abateri disciplinare dintr-o instituţie de învăţământ;
-să aibă înălţimea de minimum 1,70 m bărbaţii şi 1,65 m femeile.

Probe şi  bareme
   
1 Alergare de viteză 50 m plat    7” 2 (bărbați)    8” 1 (femei)
2 Aruncarea mingii medicinale (4kg bărbaţi, 2kg femei)    7 m (bărbați)    7 m (femei)
3 Alergare de rezistenţă - 1000 metri    3’45” (bărbați)    4’10” (femei)

Pentru recrutare, fiecare candidat va depune la structura de resurse umane a Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Botoşani un dosar plic, care va cuprinde următoarele documente:
-Cerere de înscriere
-Curriculum vitae
-Diploma de bacalaureat şi foaia matricolă (copii legalizate) pentru absolvenţii din seriile anterioare sau adeverinţă în original pentru elevii claselor a-XII-a
-Copii nelegalizate după cartea de identitate, livret militar, carnet de muncă
-Copii legalizate după certificatul de naştere al candidatului, cetificat naştere soţ/soţie, copii, certificat căsătorie(daca este cazul)
-Declaraţia de confirmare a cunoaşterii şi de acceptare a condiţiilor de recrutare
-Fişa medicală-tip de încadrare în M.A.I. în original (completată şi încheiată)
-Autobiografia
-Tabelul nominal cu rudele candidatului
-Certificatul de cazier judiciar pentru candidat
-Caracterizarea de la ultimul loc de muncă /unitate militară/şcoală (va cuprinde obligatoriu media generală la purtare, calculată pentru cei patru ani de studii liceale)
-Trei fotografii color 3/4 cm;
-Două fotografii color  9/12 cm.

Alte precizări:

1. Nu se admit derogări de la condiţiile legale şi criteriile specifice pentru recrutarea candidaţilor la concursurile de admitere în instituţiile de învăţământ, acestea fiind fundamentate pe cerinţe absolut necesare desfăşurării activităţii în cadrul instituţiei.
2. Înscrierea candidaţilor – zilnic, de luni până vineri, între orele 09.00 – 15.00, la sediul unităţii din mun. Botoşani, str. I.C. Brătianu, nr. 110-112, jud. Botoşani
3. Depunerea dosarelor de candidat în volum complet – zilnic, de luni până vineri, între orele 09.00 – 15.00, la sediul unităţii din mun. Botoşani, str. I.C. Brătianu, nr. 110-112, jud. Botoşani
a. Pentru Academia de Poliţie – data limită – 13.06.2014;
b. Pentru şcolile de subofiţeri ale Jandarmeriei Române – data limită – 15.08.2014;
c. Pentru instituţiile de învăţământ ale M.Ap.N. – data limită– 20.06.2014.
4. Candidaţii recrutaţi se vor informa asupra perioadei de examinare psihologică (data şi ora la care au fost planificaţi pentru susţinerea testării psihologice, documentele şi materialele necesare, locul de desfăşurare) telefonic sau pe site-ul I.J.J.Botoşani  la adresa www.jandarmeriabotosani.ro.
5. Contravizita medicală şi verificarea aptitudinilor fizice  a candidaţilor recrutaţi pentru toate instituţiile de învăţământ ale Ministerului Apărării Naţionale pe locurile alocate MAI se realizează în ziua de 09 iulie 2014, ora 08.00, la sediul Inspectoratului General al Jandarmeriei Române, str. Jandarmeriei nr. 9 – 11, sector 1, Bucureşti. Candidaţii vor avea echipamentul sportiv adecvat susţinerii probelor de verificare a aptitudinilor fizice.

Pentru relaţii suplimentare apelaţi numărul de  telefon 0231/511533 (interior 24527)  iar pentru înscriere vă aşteptăm la sediul unităţii din strada I.C. Brătianu nr. 110 din mun. Botoşani. Persoane de contact:  locotenent Panaite Florentin, plutonier major Stoleru Ştefan sau plutonier Pintilie Cristian.

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un simplu „Click” - „Îmi place”, comunității noastre de cititori de pe pagina de Facebook.



 

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro





GALERIE FOTO

inscrieri MAI MApN
DorohoiNews.ro, 24-04-2014

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Am fost informat(a) despre Politica de Confidențialitate şi de Securitate a prelucrării datelor cu caracter personal, declar ca am peste 16 ani și sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal:
- pentru ofertare comerciala
- pentru activitati promotionale: concursuri, reclame, publicitate
Security Code

COMENTARII VIZITATORI

Fii primul care comenteaza!

Publicitate



Panoramic Travel Botosani

BANCUL ZILEI !


DorohoiNews.ro


Discuţie între doi colegi:
- Ai auzit? A murit şeful!
- Da! Şi mă tot întreb cine a mai murit odată cu el.
- De ce?
- Păi, scria în anunţ că „odată cu el a murit unul dintre cei mai capabili angajaţi ai companiei noastre”.



DOROHOI NEWS - Primim la redacție

DorohoiNews.ro






PARTENERI - AJOFM BOTOSANI

DorohoiNews.ro


PUBLICITATE

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

ZiareBotosani.ro

POLIȚIA LOCALĂ DOROHOI

DorohoiNews.ro

PARTENERI

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

Dorohoi News

DorohoiNews.ro DorohoiNews.ro DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro


PUBLICITATE

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro



UMANITAR

DorohoiNews.ro

Donatii online prin contul PAYPAL…



DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro



PUBLICITATE


PSD Botosani
DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

PSD Botosani

DorohoiNews.ro

Ultimele anunturi

SC din Dorohoi angajează ajutor de bucătar cu sau fără experiență

SC din Dorohoi angajează ajutor de bucătar cu sau fără experiență
Societate comercială din Dorohoi angajează ajutor de bucătar cu sau fără experiență. Pentru mai ...

GAVROMARM, depozit de marmură și granit în Saucenița, angajează personal

GAVROMARM, depozit de marmură și granit în Saucenița, angajează personal
SC GAVROMARM SRL depozit de marmură și granit în Saucenița angajează, în condițiile ...

Magazinul Peneș Curcanul Dorohoi angajează gestionar - vânzătoare

Magazinul Peneș Curcanul Dorohoi angajează gestionar - vânzătoare
Magazinul Peneș Curcanul Dorohoi angajează gestionar - vânzătoare. CV-urile se pot depune la ...

Societate comercială din Dorohoi angajează mecanici agricoli cu experiență

Societate comercială din Dorohoi angajează mecanici agricoli cu experiență
Societate comercială din Dorohoi cu profil agricol angajează mecanici agricoli cu experiență. Informații ...

BAMBOO angajează supraveghetoare sală jocuri

BAMBOO angajează supraveghetoare sală jocuri
BAMBOO angajează supraveghetoare sală jocuri! Oferim și cerem seriozitate maximă! Salariul este motivant, ...

Ofer spre închiriere apartament

Ofer spre închiriere apartament
Ofer spre închiriere apartament cu 2 camere,zona Olinescu lângă 2 Pași .Apartamentul este ...

Închiriez spațiu comercial

Închiriez spațiu comercial
Inchiriez sp.comercial in suprafata de 200mp. Relații la telefon: 0748993952

SC angajează șofer categoria C+E

SC angajează șofer categoria C+E
SC din Dorohoi angajează șofer categoria C+E. Relații la telefon: 0745182610

SABCO-S Dorohoi angajează lucrător comercial pentru magazin

SABCO-S Dorohoi angajează lucrător comercial pentru magazin
SC SABCO-S SRL din Dorohoi angajează lucrător comercial pentru magazin. Detalii la telefon 0745182610 ...

SABCO-S Dorohoi angajează operator facturare

SABCO-S Dorohoi angajează operator facturare
SC SABCO-S SRL din Dorohoi scoate pentru angajare un post de operator facturare. Detalii la telefon: ...

PARTENERI

DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro