Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]

Ziua Portilor Deschise la Clubul Copiilor Dorohoi_03

Începutul noului an școlar la Clubul Copiilor Dorohoi a fost marcat astăzi, 1 octombrie 2016, printr-o festivitate de deschidere care s-a desfăşurat în Amfiteatrul din curtea unităţii, sub genericul „Ziua porților deschise”, unde au participat mulţi copii, aspiranţi sau actuali membri la un o grupă din oferta educațională a unității.

Festivitatea a fost presărată cu momente artistice oferite de Orchestra de muzică populară „Mugurelul”, formaţiile de dansuri „Alunelul” și „Brâulețul” și de soliști de muzică ușoară din cadrul cercului „Muzică folk-muzică ușoară”. Evenimentul a cuprins şi o retrospectivă a activităţilor din anul şcolar precedent, fiind menţionate şi concursurile judeţene, naţionale şi internaţionale la care elevii au obţinut premii importante.

Oferta educaţională a Clubului Copiilor Dorohoi cuprinde cursuri la următoarele cercuri aplicative:
- Orchestră populară – coord. prof. Marcel Dupu;
- Informatică/Jocuri logice/Șah/Mâini îndemânatice – coord. prof. Mihaela-Laura Bolohan;
- Dansuri populare – coord. prof. Constantin Dicu;
- Muzică folk-Muzică uşoară – coord. prof. Paul-Ciprian Mihai;
- Pictură-Desen-Iconografie– coord. prof. Daniel Puhăcel;
- Cultură şi civilizaţie engleză/Teatru – coord. prof. Anca-Ioana Creţu.

„Ceea ce faceți dumneavoastră aici nu trebuie tradus în nicio limbă, pentru că ceea ce faceți de atâția ani și cu atâta dăruire la acest Club se simte prin toate simțurile omului. Și aceste talente deosebite din oraș pe care dumneavoastră le șlefuiți, nu fac altceva decât să aducă acel plus de valoare comunității noastre și nu faceți altceva decât să aduceți bucuria tuturor dorohoienilor de a vedea și de a a auzi lucruri frumoase. De aceea, prin ceea ce faceți dumneavoastră, sunteți ambasadorii mei de suflet și ambasadorii dorohoienilor. De Clubul Copiilor mă leagă o prietenie, nu numai o obligație de primar, pentru că toate domeniile pe care oamenii de aici le coordonează, nu fac decât să aducă acea plus valoare orașului Dorohoi și acestor copii minunați care sunt copiii noștri, viitorul nostru, și avem datoria și obligația ca împreună să mergem pe acest drum. Iubesc necondiționat copiii acestui oraș pentru că sunt cei mai frumoși și mai talentați din lume. Să aveți un an școlar deosebit de bogat în rezultate!” a transmis primarul Dorohoiului, ing. Dorin Alexandrescu.

Câteva cuvinte de suflet a transmis și prof. Enea Leonid, directorul Școlii Gimnaziale „Mihail Kogălniceanu” Dorohoi. „În ultimii ani am desfășurat un parteneriat de mare succes împreună prin activitățile pe care le-am derulat, putem să enumerăm chiar și performanțele pe care le-am obținut, totdeauna mi-am îndrumat copiii din seriile pe care le-am avut să pășească pragul acestei instituții, aici unde găsesc oameni adevărați, o echipă de profesioniști cu care am colaborat foarte bine, aici unde copiii își pot completa foarte bine activitatea școlară. Ceea ce se întâmplă la Clubul Copiilor Dorohoi, modul în care personalul de aici își desfășoară activitatea, nu face altceva decât să completeze educația copiilor. Mult succes în acest an școlar și să desfășurați activități deosebite cu multă plăcere la Clubul Copiilor Dorohoi.”

Cuvinte pline de înțelepciune și optimism au fost transmise de domnul ing. Laurențiu Apetria, Președinte al Consiliului Reprezentativ al Părinților Clubului Copiilor Dorohoi. „Doresc tuturor elevilor de la Clubul Copiilor Dorohoi un an școlar frumos, cu reușite deosebite, să ajungă pe cele mai înalte culmi, iar cadrelor didactice, putere de muncă și obținerea a cât mai multe premii, păstrându-se tradiția și calitatea educației oferite de această instituție.”

„Astăzi, la Clubul Copiilor Dorohoi, a avut loc o sărbătoare a educației nonformale, în cadrul deschiderii oficiale a anului școlar sub genericul „Ziua porților deschise”, activitate înscrisă în cadrul Zilelor Municipiului Dorohoi. Mă bucur de interesul manifestat de părinții și elevii prezenți în număr mare la sărbătoarea noastră și sper că generațiile viitoare de elevi vor obține rezultate la fel de merituorii.” a declarat pentru DorohoiNews, directorul Clubului Copiilor Dorohoi, prof. Marcel Dupu. (C. B.)
 
Autor: DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro


PNL Botosani



DorohoiNews.ro



GALERIE FOTO

Ziua Portilor Deschise la Clubul Copiilor Dorohoi_03Ziua Portilor Deschise la Clubul Copiilor Dorohoi_01Ziua Portilor Deschise la Clubul Copiilor Dorohoi_02Ziua Portilor Deschise la Clubul Copiilor Dorohoi_04Ziua Portilor Deschise la Clubul Copiilor Dorohoi_05Ziua Portilor Deschise la Clubul Copiilor Dorohoi_06Ziua Portilor Deschise la Clubul Copiilor Dorohoi_07Ziua Portilor Deschise la Clubul Copiilor Dorohoi_08Ziua Portilor Deschise la Clubul Copiilor Dorohoi_09Ziua Portilor Deschise la Clubul Copiilor Dorohoi_10Ziua Portilor Deschise la Clubul Copiilor Dorohoi_11Ziua Portilor Deschise la Clubul Copiilor Dorohoi_12Ziua Portilor Deschise la Clubul Copiilor Dorohoi_13Ziua Portilor Deschise la Clubul Copiilor Dorohoi_14Ziua Portilor Deschise la Clubul Copiilor Dorohoi_15Ziua Portilor Deschise la Clubul Copiilor Dorohoi_16Ziua Portilor Deschise la Clubul Copiilor Dorohoi_17Ziua Portilor Deschise la Clubul Copiilor Dorohoi_18Ziua Portilor Deschise la Clubul Copiilor Dorohoi_19Ziua Portilor Deschise la Clubul Copiilor Dorohoi_20Ziua Portilor Deschise la Clubul Copiilor Dorohoi_21Ziua Portilor Deschise la Clubul Copiilor Dorohoi_22Ziua Portilor Deschise la Clubul Copiilor Dorohoi_23Ziua Portilor Deschise la Clubul Copiilor Dorohoi_24Ziua Portilor Deschise la Clubul Copiilor Dorohoi_25Ziua Portilor Deschise la Clubul Copiilor Dorohoi_26Ziua Portilor Deschise la Clubul Copiilor Dorohoi_27Ziua Portilor Deschise la Clubul Copiilor Dorohoi_28Ziua Portilor Deschise la Clubul Copiilor Dorohoi_29Ziua Portilor Deschise la Clubul Copiilor Dorohoi_30Ziua Portilor Deschise la Clubul Copiilor Dorohoi_31Ziua Portilor Deschise la Clubul Copiilor Dorohoi_32
DorohoiNews.ro, 01-10-2016

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Am fost informat(a) despre Politica de Confidențialitate şi de Securitate a prelucrării datelor cu caracter personal, declar ca am peste 16 ani și sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal:
- pentru ofertare comerciala
- pentru activitati promotionale: concursuri, reclame, publicitate
Security Code

COMENTARII VIZITATORI

Fii primul care comenteaza!

Publicitate



Panoramic Travel Botosani

BANCUL ZILEI !


DorohoiNews.ro


Profesor:
Cine răspunde la următoarea întrebare, poate merge acasă.
Un băiat aruncă geanta pe fereastră.
Profesorul:
Cine tocmai a aruncat ghiozdanul?
Băiatul:
Eu, și plec acasă acum.



DOROHOI NEWS - Primim la redacție

DorohoiNews.ro






PARTENERI - AJOFM BOTOSANI

DorohoiNews.ro


PUBLICITATE

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

ZiareBotosani.ro

POLIȚIA LOCALĂ DOROHOI

DorohoiNews.ro

PARTENERI

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

Dorohoi News

DorohoiNews.ro DorohoiNews.ro DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro


PUBLICITATE

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro



UMANITAR

DorohoiNews.ro

Donatii online prin contul PAYPAL…



DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro



PUBLICITATE


PSD Botosani
DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

PSD Botosani

Ecomed Dorohoi

PNL Botosani

DorohoiNews.ro

Ultimele anunturi

SC din Dorohoi angajează personal pentru curățenie sedii administrative

SC din Dorohoi angajează personal pentru curățenie sedii administrative
Societate Comercială din Dorohoi angajează personal auxiliar pentru curățenie sedii administrative. ...

SC din Dorohoi angajează ajutor de bucătar cu sau fără experiență

SC din Dorohoi angajează ajutor de bucătar cu sau fără experiență
Societate comercială din Dorohoi angajează ajutor de bucătar cu sau fără experiență. Pentru mai ...

GAVROMARM, depozit de marmură și granit în Saucenița, angajează personal

GAVROMARM, depozit de marmură și granit în Saucenița, angajează personal
SC GAVROMARM SRL depozit de marmură și granit în Saucenița angajează, în condițiile ...

Magazinul Peneș Curcanul Dorohoi angajează gestionar - vânzătoare

Magazinul Peneș Curcanul Dorohoi angajează gestionar - vânzătoare
Magazinul Peneș Curcanul Dorohoi angajează gestionar - vânzătoare. CV-urile se pot depune la ...

Societate comercială din Dorohoi angajează mecanici agricoli cu experiență

Societate comercială din Dorohoi angajează mecanici agricoli cu experiență
Societate comercială din Dorohoi cu profil agricol angajează mecanici agricoli cu experiență. Informații ...

BAMBOO angajează supraveghetoare sală jocuri

BAMBOO angajează supraveghetoare sală jocuri
BAMBOO angajează supraveghetoare sală jocuri! Oferim și cerem seriozitate maximă! Salariul este motivant, ...

Vând colțar

Vând colțar
Vând canapea colțar in stare foarte buna și masa extensibila, preț 1500 lei. Relatii la telefon ...

Cumpăr apartament cu trei camere

Cumpăr apartament cu trei camere
Cumpar apartament cu 3 camere decomandat et 1 sau 2 in localitatea Dorohoi jud Botosani, zona centru ...

Ofer spre închiriere apartament

Ofer spre închiriere apartament
Ofer spre închiriere apartament cu 2 camere,zona Olinescu lângă 2 Pași .Apartamentul este ...

Închiriez spațiu comercial

Închiriez spațiu comercial
Inchiriez sp.comercial in suprafata de 200mp. Relații la telefon: 0748993952

PARTENERI

DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro