Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]

Copiat examen

Doi absolvenți de liceu au fost prinși copiind în timp ce susțineau examenul la limba și literatura română, luni, la Colegiul Național “Mihai Eminescu”. Reprezentanții Inspectoratului Școlar Județean spun că un elev este de la Grupul Școlar Flămânzi, iar celălalt de la Colegiul Mihai Eminescu, scrie botosaninews. Unul dintre candidați a fost prins chiar de către reprezentanții Comisiei de monitorizare a examenului, respectiv de inspectorul general al IȘJ, Ada Macovei și reprezentantul Ministerului Educației.

Unul a fost prins de comisia de monitorizare. În momentul când cei din comisie au intrat în sală, copilul a scăpat fițuicile, iar al doilea a fost prins de comisia de examen din centrul de examen, când s-au dus la ștampilat lucrarea. Avea fițuica foarte bine ascunsă, numai un colț se vedea“, a declarat Carmen Nechita, inspector școlar în cadrul IȘJ.

Cei doi candidați nu mai au voie să susțină examenul de bacalaureat timp de două sesiuni.

Se va cere notă explicativă și de la profesorii supraveghetori, pentru că au semnat o fișă de atribuție în care se spunea foarte clar că trebuie să anunțe elevii și că elevii au luat la cunoștință toate aceste chestiuni. Vom vedea ce va hotărâ comisia națională cu acești profesori“, a adaugat Carmen Nechita.

Reprezentanții IȘJ susțin că până la finalizarea examenului, respectiv ora 12, mai pot apărea astfel de situații. De asemenea, șase vicepreședinți, profesori universitari nu s-au prezentat la examen în comisii și au fost înlocuiți cu inspectori școlari și directori din unitățiole de învățământ, potrivit metodologiei. (DorohoiNews.ro)

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro





GALERIE FOTO

Copiat examen
DorohoiNews.ro, 27-06-2011

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Am fost informat(a) despre Politica de Confidențialitate şi de Securitate a prelucrării datelor cu caracter personal, declar ca am peste 16 ani și sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal:
- pentru ofertare comerciala
- pentru activitati promotionale: concursuri, reclame, publicitate
Security Code

COMENTARII VIZITATORI

30.06.2011 la 12:56

pfui,de acuma vine un fost elev care sa ne zica noua ce "nesemnificativ"este bacul.fratilor,incetelegi ca fiecare varsta are etapele ei si pentru cei care dau bacul totusi este o grija asa cum a fost si pt tine "fost elev":-j

30.06.2011 la 08:54

Sunteti atat de naivi. Veti vedea cat de nesemnificativ este bacul pe langa ceea ce va asteapta in viata. Voi nu vedeti ca noi, tinerii , nu avem niciun viitor in aceasta tara de shit. Nu va mai contraziceti fara sens!

28.06.2011 la 14:49

"elvul ghica" defapt e una simo care lasa mereu comentarii :-j nici makr nu mai are treaba cu scoala ca a terminat :-j se vede ca nu are ce face shi lasa peste tot comentarii.. makr de shi ar schimba stilul de a scrie :-j ea este shi elev shi parinte :))))

28.06.2011 la 13:25

Bai,voi fara indoiala sunteti romani!:-j.N-am mai vazut asa ceva.Voi pana la urma,cu cine va certati?mai bine a-ti pune mana pe carte,sa aveti habar macar cand va da subiectu in fata,despre ce e vorba:).Va treziti si faceti comentarii care nu-si au rostul.Bac-ul de abia a inceput,so,come on!de unde stiti,voi cei care n-ati copiat,ca de acu situatia nu va fi alta?Va panicati,si in plus,cum am mai zis,va faceti rau singuri comentand profii ca la un meci de fotbal:)!

28.06.2011 la 12:52

in primu rand la regina nu s-a putut copia de loc,daca intorceam putin capu ma ameninta cu eliminarea din examen... si nu s-a cotizat cu absolut nimic.... cum draq anu trecut de la ghica au picat doar 4? macar anul acesta sa se vada adevarata valoare :-j, si parintele care se streseaza cu locurile la facultate atat:)):)) si care e problema ca elevii de la regina o sa ia locurile la cu taxa????,oricum noi am facut non-stop pregatire la scoala:)

28.06.2011 la 12:49

Bai mai lasati-ma cu ghica ca toti stiu cate se invart pe acolo asa ca nu mai mancati la r...t aiurea.La Regina nu s-a copiat deloc, nici nu ne puteam misca ca imediat eram atentionati asa k nu mai vorbiti daca nu cunoasteti ce a fost.Mai bine vedeti-va de a le voastre.

28.06.2011 la 12:45

mai,nu cred ca e de vorbit pe tema asta prea mult,care a copiat bravo lui,care a dat spaga tot bv lui,care-i prost si a fost prins, soarta....apropo....s-a dat spaga la o comisie si tot nu a lasat sa copie asa ca nu e de bani ci de noroc:D

28.06.2011 la 12:44

la Grupul Scolar Regina Maria nu s a putut copia deloc! si spun din propria mea experienta de ieri, asa ca ceilalti nu vorbiti prostii. si apropo altora daca le merge bravo lor, lasati invidiile deoparte si ciocu mic;)

28.06.2011 la 12:40

eu as zice sa nu mai dati comentarii aiurea in legatura cu locurile unde s-a copiat,unde nu,pentru ca va faceti voua rau.Ganditi de doua ori inainte de a deschide gura domnilor,ca s-ar putea ca tot ce spuneti sa fie impotriva voastra:)

28.06.2011 la 12:38

Nu este adevarat ca s-a copiat la Regina. Supraveghetorii nici macar nu au acceptat bani.Cum nu s-a copiat,rezultatele vor fi la adevarata valoare. :)

28.06.2011 la 12:09

Clar ca comenturile sunt lasate de altii sa faca rau! nu aveti ce sa faceti?stiti voi ca s-a copiat la Regina?uite tin sa te contrazic! pentru ca nu este adevarat

28.06.2011 la 11:58

Toti cei ce va credeti destepti si comentati aici sunteti de fapt niste inculti!

28.06.2011 la 11:52

Ce tot atat aveti cu Regina Maria? Ce, la Ghica nu se fac "magarii" si inca cate. Si tot timpul dati vina pe Regina Maria, dar ce Ghica e "sfant". Mai pardon! Eu nu va inteleg ce tot va mancati atat? Asa e frumos!???!! Se vede ca nu aveti cei 7 ani de acasa daca vorbiti asa! La Regina nu s-a copiat deloc, supraveghetorii au stat cu ochii pe noi si nu puteam face o miscare, cum ne miscam putin mai suspect, cum ne atentiona. Bravo lor! Asta e meseria lor, a profesorilor supraveghetori! Asa se vor lua note pe merit si nu tot incultul va ajunge undeva sus iar cel care a invatat carte in timpul scolii va sta acasa!

28.06.2011 la 11:10

Acestea sunt tarife???20 ron, 50 ron?...nu e greu, renuntati la cateva pachete de tigari si e ca si luat bacul :))))))

28.06.2011 la 07:16

bursa spagii la bac o detin liceele din BT: 50 lei/elev .HA !

27.06.2011 la 22:54

sa ti intrebi profesorii de la scoala ta cat s-a putut copia la regina ca doar ei ne-au pazit

27.06.2011 la 22:40

care locuri cucoana ca locuri la facultati sunt garla! unde-s locurile de munca? nu vedeti ca pleaca in somaj oameni pregatiti cu facultati cu vechime? uitate la finante, la politie jandarmerie garda finnaciara camera de munca , iar la privat doar daca ai o meserie mai ai sanse pt strainanate poti spala babe la cur si fara facultati

27.06.2011 la 22:35

noi curati si cinstiti nici bani nici copiat ni examen luat nu ne pricepem la spagi ca cei de la ghica care anul trecut au avut promovabilitate de aproape 100%, la noi a luat cine a invatat oricum anul acesta va vom da clasa profesorii nostri au facut pregatire cu noi non-stop

27.06.2011 la 22:27

la "Regina" am dat cate 30 lei/elev si am rezolvat pb.Ca nu toti asistentii au luat,inseamna ca isi fac datoria si sunt corecti.Bine ca nu se mai da sportul la bac,ca acolo trebuia sa cotizam cu milioane.aiic a mers cu un pret rezonabil.

27.06.2011 la 22:24

In ce sala s-a copiat la Ghica?

27.06.2011 la 22:21

nu mai spuneti unde s-a miscat la regina? in ce sali? ca eu nu am putut misca ca daca am intors capul am si fost amenintata cu eliminarea din examen vedeti la darabani ca acolo ii baiul

27.06.2011 la 22:19

la regina s-a copiat? unde ca nu am apucat sa-mi intorc capul ca supraveghetorul m-a si apostrofat la ce sub s-au dat ar fi trebuit sa fie mai clementi

27.06.2011 la 21:57

ca intotdeauna,unii supraveghetori au respectat regulamentul,insa altii,nu au putut refuza ceva bani..in consecinta,multi dintre colegii nostri au copiat fara nici un stres.

27.06.2011 la 19:56

Faceti ceva!!!!!La unii se copie \"pe rupte\" si la ceilalti -nimic.Cei de la \"Regina\" le vor ocupa locurile de la fac. iar altii, multimea, la....cu taxa Asta e Romania!!!!

27.06.2011 la 19:38

s-o crezi tu ,FRAIERULE! La noi ,unii au copiat la comanda supraveghetorilor,la anumite sali...si eu ma numar printre fraieri...cu toate ca unii au fost atat de prosti incat nici nu au stiut ce sa copie!Bafta!

27.06.2011 la 18:58

la \"Ghica\" nu s-a \"miscat\" nimic,nu am putut sa cerem macar o parere unui coleg,dar la \"Regina\" s-a copiat pe rupte daca au putut cotiza.E corect????????

Publicitate



Panoramic Travel Botosani

BANCUL ZILEI !


DorohoiNews.ro


- Draga mea, azi noapte ai strigat „Nu Ionele, nu!”.
Cine e Ionel?
- Ce mai contează, n-ai auzit că l-am refuzat?



DOROHOI NEWS - Primim la redacție

DorohoiNews.ro






PARTENERI - AJOFM BOTOSANI

DorohoiNews.ro


PUBLICITATE

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

ZiareBotosani.ro

POLIȚIA LOCALĂ DOROHOI

DorohoiNews.ro

PARTENERI

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

Dorohoi News

DorohoiNews.ro DorohoiNews.ro DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro


PUBLICITATE

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro



UMANITAR

DorohoiNews.ro

Donatii online prin contul PAYPAL…



DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro



PUBLICITATE


DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

Ultimele anunturi

Tablouri inedite prin imagine, contrast, abstracție și culoare create de o tânără din Ibănești. Vezi cum poți comanda!

Tablouri inedite prin imagine, contrast, abstracție și culoare create de o tânără din Ibănești. Vezi cum poți comanda!
Vă supunem atenției o serie de tablouri efectuate cu o tehnică relativ nouă, spectaculoase ca imagine, ...

Vând loturi de teren pentru case, în Dealul Mare, Dorohoi

Vând loturi de teren pentru case, în Dealul Mare, Dorohoi
Vând loturi de teren pentru case, în Dealul Mare, Dorohoi. Relații la telefon: 0744615016

SC angajează muncitori (bărbați) pentru fabrică de produse lactate

SC angajează muncitori (bărbați) pentru fabrică de produse lactate
SC RAM SRL, angajează muncitori (bărbați) pentru fabrica de produse lactate din IBĂNEȘTI. Pentru ...

SC din comuna Broscăuți angajează contabil cu jumătate de normă

SC din comuna Broscăuți angajează contabil cu jumătate de normă
SC SEB-COS SRL din comuna Broscăuți, angajează contabil cu jumătate de normă (4 ore/zi). Pentru ...

SC angajează inspector ITP

SC angajează inspector ITP
SC Dtuning PRO Darabani SRL angajează inspector ITP în cadrul unei STIP nou deschisă, după ultimele ...

SC din Dorohoi angajează instalator, muncitori calificați și necalificați și conducători auto cat. C

SC din Dorohoi angajează instalator, muncitori calificați și necalificați și conducători auto cat. C
Societate comercială din Dorohoi angajează instalator pentru instalații sanitare și electrice, muncitori ...

Societate comercială din Dorohoi angajează mecanici agricoli cu experiență

Societate comercială din Dorohoi angajează mecanici agricoli cu experiență
Societate comercială din Dorohoi cu profil agricol angajează mecanici agricoli cu experiență. Informații ...

BAMBOO angajează supraveghetoare sală jocuri

BAMBOO angajează supraveghetoare sală jocuri
BAMBOO angajează supraveghetoare sală jocuri! Oferim și cerem seriozitate maximă! Salariul este motivant, ...

Vând apartament

Vând apartament
Vând apartament decomandat cu două camere, etaj intermediar, în zona centrală a municipiului ...

Sincere condoleante familiei GHERASIM LIVIU și NINA

Sincere condoleante familiei GHERASIM LIVIU și NINA
Suntem alaturi de nasii NINA si LIVIU GHERASIM,in aceste clipe grele cand mama Aurica a trecut la cele ...

PARTENERI

DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro