Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]

taxe de școlarizare

Cele mai mari taxe de școlarizare le plătesc studenții de la Facultatea de Medicină cu predare în engleză din Oradea, 7.300 de lei pe an, studenţii la Muzică în Braşov , 5.000 de lei, cei de la Asistenţă Medicală Generală din Tîrgu-Jiu achită 4.000 de lei pe an, în vreme ce studenţii la Farmacie din Galaţi plătesc 3.500 de lei pentru anul universitar 2011-2012.

Universitatea de Nord Baia Mare: între 2.000 şi 2.760 de lei pe an.
Specializarea Pictură din cadrul Facultăţii de Litere percepe studenţilor admişi în regim cu taxă 2.760 de lei pe an.

Facultatea de Inginerie, cu toate specializările sale şi Facultatea de Resurse Minerale şi Mediu, cu cele 6 specializări percep o taxă de studiu de 2.500 de lei pe an, pentru studenţii admişi pe locurile cu taxă.
Facultatea de Litere, cu toate domeniile de sub cupola sa (cu excepţia specializării Pictură) şi Facultatea de Ştiinţe-cu următoarele specializări: Matematică, Informatică, Fizică, Biologie, Chimie, Management, Administrarea Afacerilor, Ingineria produselor alimentare, Cibernetică Statistică şi Informatică Economică-îi costă pe studenţii admişi în regim cu taxă 2.000 de lei pe an.

Universitatea Transilvania din Braşov: cele mai mari taxe variază între 2.500 şi 5.000 de lei pe an.

5.000 de lei trebuie să achite un student înscris în anul I la Facultatea de Muzică, în regim cu taxă.
Un student la Medicină achită 4.500 de lei pentru anul universitar 2011-2012.
Cei care vor să studieze Asistenţă medicală generală, balneo-fiziokinetoterapie şi recuperare trebuie să achite 3.500 de lei pentru anul universitar 2011-2012.
Candidaţii înscrişi în regim cu taxă la Facultatea de Inginerie Mecanică trebuie să plătească 2.800 de lei pe an.

Universitatea Dunărea de Jos din Galaţi: între 2.200 şi 3.500 de lei pe an.
Cea mai mare taxă de studiu de la universitatea de stat din Galaţi este percepută de Facultatea de Farmacie: 3.500 de lei pe an.
Următoarea poziţie în topul facultăţilor de stat cu cele mai mari taxe de şcolarizare este ocupată de Facultatea de Medicină şi de Facultatea de Medicină Dentară, care percep studenţilor anual 3.000 de lei.

Celelalte specializări din cadrul Universităţii Dunărea de Jos- Facultatea de Economie şi Administrarea Afacerilor, Facultatea de Ştiinţe Juridice, Sociale şi Politice, Facultatea de Litere, Facultatea de Istorie, Fiolosofie şi Teologie, Ştiinţe şi Mediu, Educaţie Fizică şi Sport, Arte, Arhitectură Navală, Automatică, Calculatoare, Inginerie Electrică şi Electronică, Ştiinţa şi Ingineria Alimentelor, Metalurgie, Ştiinţa Materialelor şi Mediu, Mecanică-percep studenţilor în regim cu taxă 2.200 de lei pe an. Detalii, aici.

Universitatea din Oradea: între 1.900 şi 7.300 de lei pe an.
7.300 de lei te costă anul universitar 2011-2012 la Facultatea de Medicină cu predare în limba engleză.
Cu 5.700 de lei pe an studiezi la Facultatea de Medicină, Medicină Dentară sau la Farmacie.
La 3.300 de lei s-a stabilit taxa de studiu la Facultatea de Muzică din Oradea.  
Toate specializările din cadrul Facultăţii de Arte plastice, decorative şi design percep studenţilor de la taxă 2.800 de lei pe an.
Cu 2.500 de an te pregăteşti la Oradea pentru o diplomă în Radiologie, în Tehnică Dentară sau în Balneofiziokinetoterapie.
Studenţii în regim cu taxă de la Facultatea de Inginerie civilă şi Facultate de Inginerie geodezică, ambele funcţionând în cadrul Facultăţii de Arhitectură şi Construcţii plătesc 2.600  de lei pentru anul universitar 2011-2012.

Candidaţii admişi în regim cu taxă la Facultatea de Educaţie Fizică şi Sport, la Ştiinţe Economice sau cei de la Relaţii Internaţionale şi Studii Europene în limba engleză achită 2.400 de lei pe an.
Cu 2.300 de lei pe an ai următoarele opţiuni de studiu la Oradea: Facultatea de Energetică, Facultatea de Inginerie Electrică şi Tehnologia Informaţiei, Facultatea de Inginerie Managerială şi Tehnologică, Facultatea de Textile şi Pielărie, Facultatea de Protecţia Mediului sau Facultatea de Ştiinţe Juridice.
2.100 de lei plătesc studenţii în regim cu taxă la Facultatea de Geografie, Facultatea de Ştiinţa Mediului sau cei înscrişi la Facultatea de Litere.


Universitatea Ştefan cel Mare din Suceava: între 1.600 şi 2.200 de lei pe an.
Studenţii admişi în regim cu taxă la Facultatea de Ştiinţe ale Educaţiei, cei de la Ştiinţe Economice şi Administraţie Publică, studenţii de la Silvicultură sau de la Educaţiei Fizică şi Sport plătesc 2.200 de lei pentru anul universitar 2011-2012.

Cu 2.000 de lei achiţi anul universitar 2011-2012 la una din următoarele facultăţi de stat din Suceava: Inginerie Alimentară, Facultatea de Calculatoare, Facultatea de Geografie, de Litere şi Ştiinţe ale Comunicării.
Studenţii în regim cu taxă la Istorie, Filosofie, Ştiinţe Politice, Muzeologie sau Relaţii internaţionale plătesc 1.850 de lei pentru anul universitar 2011-2012.
Candidaţii care vor să studieze în regim cu taxă la Suceava trebuie să ştie că cele mai ieftine specializări de la universitatea de stat suceveană sunt cele de la Facultatea de Inginerie Mecanică, Mecatronică şi Management sau la Energetică industrială, Sisteme electrice, Inginerie economică în domeniul electric, electronic şi energetic, unde un an de studiu te costă 1.600 de lei.

Universitatea Constantin Brâncuşi din Tîrgu-Jiu: între 2.000 şi 4.000 de lei pe an.
La 4.000 de lei pe an se ridică taxa de şcolarizare pentru studenţii admişi la specializarea Asistenţă Medicală Generală, din cadrul Facultăţii de Ştiinţe Medicale şi Comportamentale. Detalii, aici.

Cu 2.800 de lei pe an studiezi Kinetoterapie şi Motricitate specială sau Educaţie Fizică şi sportivă, ambele specializări funcţionând sub cupola aceleiaşi facultăţi (Ştiinţe Medicale şi Comportamentale).
2.700 de lei plăteşte un student al Facultăţii de Inginerie, dacă a fost admis pe un loc cu taxă. Banii sunt achitaţi în 4 rate astfel: prima tranşă ajunge la 400 de lei, a doua tranşă-500 de lei, a treia tranşă şi a patra tranşă-câte 900 de lei fiecare. Pentru alte detalii despre admiterea la Inginerie, intră aici.

Taxa de studiu pentru studenţii la zi, în regim cu taxă, de la orice specializare din cadrul Facultăţii de Ştiinţe Economice şi Gestiunea Afacerilor se ridică la 2.200 de lei. Pentru informaţii despre admiterea la Ştiinţe Economice, intră aici.
Studenţii care au un buget anual de 2.000 de lei, trebuie să ştie că se pot înscrie ori la Facultatea de Ştiinţe Juridice şi Litere ori la Facultatea de Administraţie Publică şi Studii Politice Comparate.

Universitatea Petru Maior din Tîrgu-Mureş: 2.200 de lei pe an.
Toate facultăţile din cadrul universităţii de stat din Mureş percep o taxă de şcolarizare de 2.200 de lei pentru anul universitar 2011-2012. Pentru detalii despre admiterea la universitatea din Mureş. (DorohoiNews.ro)
 

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

GALERIE FOTO

taxe de școlarizare
DorohoiNews.ro, 04-07-2011

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Am fost informat(a) despre Politica de Confidențialitate şi de Securitate a prelucrării datelor cu caracter personal, declar ca am peste 16 ani și sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal:
- pentru ofertare comerciala
- pentru activitati promotionale: concursuri, reclame, publicitate
Security Code

COMENTARII VIZITATORI

Fii primul care comenteaza!

PublicitatePUBLICITATE

Ecomed Dorohoi

PUBLICITATE

Info Turism Dorohoi

PUBLICITATE

CMC

PUBLICITATE

PRO Casa DOROHOI

PUBLICITATE

Dealu Morii

PUBLICITATE

Basota Pomirla

PUBLICITATE

Magistra

PARTENERI

Dorohoi News

PUBLICITATE

Depozitul UNU

CAMPANIE

Donare sange

PUBLICITATE

Decco Dorohoi

ZiareBotosani.ro

PARTENERI

Artificii Dorohoi

EVENIMENTE


Cine GlobeUvertura

ZiareBotosani.ro

PUBLICITATE

DorohoiNews.ro

FACEBOOK


PARTENERI

ZiareBotosani.ro

DorohoiNews.ro

PARTENERI

DorohoiNews.ro

PARTENERI

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

ANUNTURIDorohoiNews.ro

Ultimele anunturi

SC din Dorohoi angajează vânzătoare pentru magazin alimentar

SC din Dorohoi angajează vânzătoare pentru magazin alimentar
Societate Comerciala din Dorohoi angajează vânzătoare pentru magazin alimentar. Ralații la telefon: ...

Închiriez apartament cu 3 camere

Închiriez apartament cu 3 camere
Închiriez apartament semidecomandat cu 3 camere. Apartamentul este complet mobilat si utilat.pentru ...

Vând apartament cu trei camere, semidecomandat

Vând apartament cu trei camere, semidecomandat
Vând apartament cu trei camere semidecomandat, utilat, mobilat cu îmbunătățiri, etaj 2. ...

Vând porc

Vând porc
Vând porc. Are în jur de 120 -130 kg Ibănești .relații la nr 0757191824

Ofer spre închiriere apartament

Ofer spre închiriere apartament
OFER SPRE INCHIRIERE AP. 2 CAMERE CARTIER DOJA COMPLET MOBILLAT SI UTILAT REL. LA TEL. 0744182328

Caut bonă

Caut bonă
Cautam bona pentru baietel de 7 ani. Program 7.15 - 17.30 . Duminica zi libera. relatii 0740014001

Sc angajează muncitori calificați și necalificați în domeniul construcțiilor

Sc angajează muncitori calificați și necalificați în domeniul construcțiilor
Sc angajează muncitori calificați și necalificați în domeniul construcțiilor. Se oferă contract ...

Spațiu de închiriat în Dorohoi

Spațiu de închiriat în Dorohoi
Ofer spre închiriere spațiu cu suprafața de 300 mp Spațiul este situat în Dorohoi ,strada ...

Caut loc de muncă

Caut loc de muncă
Sunt in cautarea unui loc de munca . jobul dorit .agent vanzari credite ,asigurari, telefonie , tv , ...

Vând teren intravilan Trestiana-utilitati

Vând teren intravilan Trestiana-utilitati
Vând teren intravilan de vanzare situat in Dorohoi(Trestiana), strada Ardeal-utilitati. 3 parcele ...

PARTENERI

VREI FOC DE ARTIFICII LA NUNTA TA? NOI ITI DAM SOLUTIA! - NU EZITA SA NE CONTACTEZI.DorohoiNews.ro