Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]

Sara_2

Municipiul Dorohoi este din nou în top după afișarea rezultatelor de la Bacalaureat 2019. La nivelul județului Botoșani, 2734 de elevi au fost înscriși la această sesiune a Bacalaureatului, din care 1932 dintre aceștia au promovat examenul de maturitate.

Un număr de 802 candidați nu au obținut medii de trecere, peste 6, fiind declarați nepromovați. 371 de elevi au medii între 6 și 6.99, 520 între 7 și 7.99, 551 între 8 și 8.99, 483 între 9 și 9.99 și șapte au medii de 10. Un număr de 157 de candidați au note între 5 și 5.99, iar 645 note mai mici de 5.

La nivelul municipiului Dorohoi, Sara Beșleagă, elevă la Colegiul Național „Grigore Ghica” Dorohoi, a obținut una din mediile de 10 din județul Botoșani.

„Pentru mine, examenul de Bacalaureat a fost mai mult un fel de validare a cunoștințelor pe care le-am acumulat, în principiu, pe parcursul anilor, nu neapărat în clasa a XII-a. Chiar nu pot spune că în clasa a XII-a am învățat excesiv de mult, însă mi-am dat interesul să acopăr toată materia și am încercat să mă organizez cât mai responsabil. Ultimele săptămâni au fost cele mai tensionate. Pentru mine, personal, nota 10 la BAC nu a fost un obiectiv, deși mi-am dorit să obțin un rezultat cât mai bun, care să reflecte cu adevărat cunoștințele și eforturile depuse. În acest sens, vreau să le mulțumesc din suflet doamnelor profesor de limba și literatura romană / logică și argumentare și domnului profesor de istorie, care m-au motivat și au crezut în mine chiar mai mult decât o făceam eu.”, a declarat în exclusivitate pentru Dorohoi News, Sara Beșleagă.

În județul Botoșani au fost obținute 7 medii de 10 la examenul de Bacalaureat 2019. Una dintre aceste medii a fost obținută de Petcu Carina, care și-a început studiile primare și gimnaziale în Dorohoi, iar liceul l-a finalizat în municipiul Botoșani.

Vezi cine a obținut cele 7 medii de 10 la Bacalaureat 2019:

1. BEȘLEAGĂ M. SARA - Colegiul Național „Grigore Ghica” Dorohoi;
2. BIDAŞCĂ O. CARINA GEORGIANA - Colegiul Național „Mihai Eminescu” Botoșani;
3. CALISTRU T.C. ANDREEA - Liceul Pedagogic „Nicolae Iorga” Botoșani;
4. MATEI I. ROXANA-ANDREEA - Liceul Teoretic „Dr. Mihai Ciucă” Săveni;
5. MEZENIUC I. ANDREEA-RALUCA - Liceul Pedagogic „Nicolae Iorga” Botoșani;
6. PELIHACI D. BEATRICE-ELENA - Colegiul Național „Mihai Eminescu” Botoșani;
7. PETCU F.C. CARINA - Colegiul Național „Mihai Eminescu” Botoșani.

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro





GALERIE FOTO

Sara_2Sara_1
DorohoiNews.ro, 09-07-2019

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Am fost informat(a) despre Politica de Confidențialitate şi de Securitate a prelucrării datelor cu caracter personal, declar ca am peste 16 ani și sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal:
- pentru ofertare comerciala
- pentru activitati promotionale: concursuri, reclame, publicitate
Security Code

COMENTARII VIZITATORI

23.07.2019 la 14:42

Ce sar ca arsi romnasii cand cand li se spune realitatea. Rom Jamaica, in primul rand sa-ti zic ceva, il cunosc personal pe Clique, iar notele ce le obtii la un amarat de Bac n-au nici o legatura cu viitorul loc de munca. Am fost plecat 20 de ani din tara, in exterior si fara examenul maturitatii, poti castiga lejer 1800 de euro, (bani munciti, facuti legal), bani pe care voi in tara nu o sa-i aveti in veci, asta ca minim pe economie. Pe straini nu-i intereseaza cate facultati ai facut sau ce note ai avut tu in liceu sau la BAC, pe dansii ii intereseaza sa fii serios, sa muncesti. Facultatile din Romania nu sunt luate in considerare in exterior, daca vrei sa lucrezi in domeniul ce ai studiat in exterior, trebuie sa mai faci odata facultatea, insa in tara respectiva, respectand cerintele lor, nu a tarii tale. Voi radeti de cei ce merg in agricultura, cei ce merg in agricultura castiga mult mai mult in 3 luni, fata de unul ce lucreaza la ghiseul unei banci. Daca aveti atata ura pe cei ce nu promoveaza bacul, spuneti macar cate clase a-ti facut, v-ati nascut in Mercedesuri de aveti figurile astea pe voi ? Oh voi generatiile bune, perfectionistilor, noroc ca va asigura loc de munca inca de pe bancile scolilor si va mai educat cat de cat, ca de altfel tot cu ciomagul in mana erati in ziua de azi. In primul rand Clique este un angajator, prin mainile sale au trecut destui practicanti, studenti etc. Si stie despre ce vorbeste, tu daca te-ai simtit ofensat/ă este fix problema ta. Si vezi ca nu este un angajator de la colt, daca nu-l cunoasteti personal o mai bine taceati. Stiti replica celebra a lui Brancusi ? chiar Clique a postat-o intr-un comentariu la alta stire. Clique a vrut sa transmita sa se inceteze cu infloririle astea aiurea prin ziare si pe internet despre BAC, eu n-am BAC, insa n-am murit de foame, au fost si perioade mai dificile, insa ce am reusit sa fac cu banii castigati in exterior nu reuseam in veci in tara asta, nici cu 100 de facultati. Stiti replica celebra a lui Brancusi ? chiar Clique a postat-o intr-un comentariu la alta stire. ”V-am lăsat săraci şi proşti, v-am găsit şi mai săraci şi proşti” Cred ca ar fi bine ca tinerii sa invete si o meserie, nu doar sa se viseze sefi si manageri. Daca iti merge capul poti face bani legali, ca de altfel poti face si 10 facultati ca daca esti prost, prost ramai si prost mori.

09.07.2019 la 19:21

Clique. Punct. esti unul / una dintre cei care ai luat 4 (PATRU) la Bac si care te...pe cei care au dovedit ceva. Frustratii ar trebui sa se abtina in cazul unor anume titluri. Esti cumva parinte? Copilul tau tau e sub? La fel. Poate ”al tau” a luat mai mult decat tine la Bac si se explica. Dar NU! te ...ceva pe rezultatele altor copii, care CHIAR au meritat notele alea. Inclina capul. Esti SUB!!!

09.07.2019 la 14:44

Subiectul acesta legat de rezultatele bacalaureatului devine penibil, de ce m-ar interesa pe mine cititor de notele lui X Y sau Z ? Mereu aud denumirea de "examen al maturității", o denumire absolut penibilă, dacă treci examenul de BAC ești considerat deștept, dacă nu, ești considerat un ratat. Din păcate asta este mentalitatea românească. Pentru susținătorii teoriei că BAC-ul îți hotărăște soarta și caracterul, îi rog să se abțină, cunosc foarte multe persoane cu BAC și facultăți făcute și tot lucrează în exterior în diferite domenii, agricultură, transport marfă sau sezonier. Ca final, pentru cei ce obțin note bune la acest examen bravo lor, însă să nu exagerăm, fiindcă realitatea este cu totul alta.

Publicitate



Panoramic Travel Botosani

BANCUL ZILEI !


DorohoiNews.ro


- Draga mea, azi noapte ai strigat „Nu Ionele, nu!”.
Cine e Ionel?
- Ce mai contează, n-ai auzit că l-am refuzat?



DOROHOI NEWS - Primim la redacție

DorohoiNews.ro






PARTENERI - AJOFM BOTOSANI

DorohoiNews.ro


PUBLICITATE

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

ZiareBotosani.ro

POLIȚIA LOCALĂ DOROHOI

DorohoiNews.ro

PARTENERI

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

Dorohoi News

DorohoiNews.ro DorohoiNews.ro DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro


PUBLICITATE

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro



UMANITAR

DorohoiNews.ro

Donatii online prin contul PAYPAL…



DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro



PUBLICITATE


DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

Ultimele anunturi

Tablouri inedite prin imagine, contrast, abstracție și culoare create de o tânără din Ibănești. Vezi cum poți comanda!

Tablouri inedite prin imagine, contrast, abstracție și culoare create de o tânără din Ibănești. Vezi cum poți comanda!
Vă supunem atenției o serie de tablouri efectuate cu o tehnică relativ nouă, spectaculoase ca imagine, ...

SC angajează muncitori (bărbați) pentru fabrică de produse lactate

SC angajează muncitori (bărbați) pentru fabrică de produse lactate
SC RAM SRL, angajează muncitori (bărbați) pentru fabrica de produse lactate din IBĂNEȘTI. Pentru ...

SC PIZZA COM SRL informează asupra depunerii solicitării pentru emiterea autorizației de mediu pentru activitate la Vila Magica

SC PIZZA COM SRL informează asupra depunerii solicitării pentru emiterea autorizației de mediu pentru activitate la Vila Magica
SC PIZZA COM SRL, cu sediul în Dorohoi, str. D. Pompeiu, nr.5, bl. C2, ap. 10, înregistrată ...

SC din comuna Broscăuți angajează contabil cu jumătate de normă

SC din comuna Broscăuți angajează contabil cu jumătate de normă
SC SEB-COS SRL din comuna Broscăuți, angajează contabil cu jumătate de normă (4 ore/zi). Pentru ...

SC angajează inspector ITP

SC angajează inspector ITP
SC Dtuning PRO Darabani SRL angajează inspector ITP în cadrul unei STIP nou deschisă, după ultimele ...

SC angajează muncitori calificați / necalificați în construcții

SC angajează muncitori calificați / necalificați în construcții
Societate comercială angajează muncitori calificați / necalificați în construcții. Salariu ...

SC din Dorohoi angajează instalator, muncitori calificați și necalificați și conducători auto cat. C

SC din Dorohoi angajează instalator, muncitori calificați și necalificați și conducători auto cat. C
Societate comercială din Dorohoi angajează instalator pentru instalații sanitare și electrice, muncitori ...

Vând loturi de teren pentru case, în Dealul Mare, Dorohoi

Vând loturi de teren pentru case, în Dealul Mare, Dorohoi
Vând loturi de teren pentru case, în Dealul Mare, Dorohoi. Relații la telefon: 0744615016

Societate comercială din Dorohoi angajează mecanici agricoli cu experiență

Societate comercială din Dorohoi angajează mecanici agricoli cu experiență
Societate comercială din Dorohoi cu profil agricol angajează mecanici agricoli cu experiență. Informații ...

BAMBOO angajează supraveghetoare sală jocuri

BAMBOO angajează supraveghetoare sală jocuri
BAMBOO angajează supraveghetoare sală jocuri! Oferim și cerem seriozitate maximă! Salariul este motivant, ...

PARTENERI

DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro