Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]

grădinița Al. I. Cuza Dorohoi

Este bine să ne amintim că data de 24 ianuarie 1859, reprezintă ziua in care Moldova si Tara Românească, doua ţări diferite în acele vremuri, s-au unit sub conducerea lui Alexandru Ioan Cuza.
        
An de an, acest moment este marcat  în unitatea noastră prin diverse manifestări. Preşcolarii, îmbrăcaţi ca nişte adevăraţi români în frumoasele costume populare, coordonaţi de prof. Ropotă Daniela şi prof. Apostu Cristina au participat cu multă dăruire şi emoţie la activităţile propuse. Ei au lucrat pe centre, au pictat, au desenat şi au realizat colaje superbe. Lucrările inspirate de această temă au fost expuse în cadrul expoziţiei cu tema «Hai să dăm mână cu mână». 

Invitaţii şi părinţii prezenţi la această acţiune au remarcat ţinuta extraordinară a copiilor, portul popular fiind semnificativ pentru identitatea acestei zile. În final, copiii împreună cu invitaţii şi părinţii prezenţi la această acţiune au cântat şi au dansat Hora Unirii, cei mici fiind vizibil emoţionaţi. Pe tot parcursul activităţii s-a observat în ochii celor mici bucuria şi mândria de a purta costumul popular. (DorohoiNews.ro)

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro





GALERIE FOTO

grădinița Al. I. Cuza Dorohoigrădinița Al. I. Cuza Dorohoi (2)grădinița Al. I. Cuza Dorohoi (3)grădinița Al. I. Cuza Dorohoi (4)grădinița Al. I. Cuza Dorohoi (5)grădinița Al. I. Cuza Dorohoi (6)grădinița Al. I. Cuza Dorohoi (7)grădinița Al. I. Cuza Dorohoi (8)grădinița Al. I. Cuza Dorohoi (9)grădinița Al. I. Cuza Dorohoi (10)grădinița Al. I. Cuza Dorohoi (11)grădinița Al. I. Cuza Dorohoi (12)grădinița Al. I. Cuza Dorohoi (13)grădinița Al. I. Cuza Dorohoi (14)grădinița Al. I. Cuza Dorohoi (15)grădinița Al. I. Cuza Dorohoi (16)grădinița Al. I. Cuza Dorohoi (17)grădinița Al. I. Cuza Dorohoi (18)grădinița Al. I. Cuza Dorohoi (19)grădinița Al. I. Cuza Dorohoi (20)
DorohoiNews.ro, 28-01-2012

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Am fost informat(a) despre Politica de Confidențialitate şi de Securitate a prelucrării datelor cu caracter personal, declar ca am peste 16 ani și sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal:
- pentru ofertare comerciala
- pentru activitati promotionale: concursuri, reclame, publicitate
Security Code

COMENTARII VIZITATORI

03.02.2012 la 19:27

Dar din cate stiu si eu aceasta doamna a muncit pentru gradul doi si pentru gradul unu si nu afacut combinatii cu nici un director sa i falsifice lectiile pentru gradul doi . Ca se cheama profesor sau educator,nu itreaba ta. A fi educatoare inseamna multa daruire pentru copii , dragoste pentru meserie si nu doar sa umbli dupa titluri insa la noi, prostul moare de drum lung si de grija altuia in loc sa si vada de viata lui.

03.02.2012 la 09:44

:) dintre toate comentariile, doar cateva se refera la copii in rest sunt doar polemici, in loc sa ne admiram copiii si sa ne bucuram cat sunt de frumoasi si destepti vad aici doar atacuri la cadre...oare aici nu e vorba de invidie.Nu vad rostul si nici legatura dintre faptul ca niste copii se bucura de aniversarea unirii, si statutul doamnei educatoare.Faptul ca i-am mustrat usor pe anonim sau pe altii cu o "puschea pe limba" nu mi se pare atat de grav.Si daca o sa-mi iasa si mie una, asta e :))

02.02.2012 la 23:58

Am citit si eu mesajul de la anonim si nu mi se apare atat de ofensator incat sa-i adresati asemenea cuvinte nu stiti proverbul,,Ce doresti altuia ti se intampla tie?

02.02.2012 la 00:11

Hai mai "gg" nici chiar cancer la rinichi, dar o puschea pe limba tot as vrea sa-i iasa :)) ca sa nu mai invenineze cu ea ;)Oricum, puteti barfi si carcoti cat vreti, cel mai importat lucru este ca doamnele sunt iubite de copii si apreciate de parinti, pe cand voi cei ce nu aveti curaj nici macar sa va spuneti identitatea ramaneti doar cu invidia si sper sa va roada in continuare :D

01.02.2012 la 13:41

sunt curios cum isi duce zilele acel anonim? cu ce se ocupa el, daca are vreo calificare, vreun loc de munca si de ce isi traieste restu zilelor in dorohoi daca e atat de destept? pacat ca munca unor oameni nu e apreciata si nu stim sa fim decat sa niste rautaciosi frustrati. din toata inima \"anonim\" tie si familiei tale va doresc cancer la ficat

31.01.2012 la 16:52

anonimul stie ce stie ...

31.01.2012 la 12:35

Va rog nu fiti rautaciosi si nu inteleg de ce o atacati pe doamna Daniela, este un cadru exceptional, am numai cuvinte de lauda la adresa ei.Copilasul meu, David s-a format sub indrumarea sa si daca nu urma sa ia in primire grupa zero mi-as fi dat cu toata incredera si copilasul mai mic la dumneaei. Si inca ceva, doamnele de la aceasta grupa au vrut sa-i incate pe parintii copiilor si ne-au facut surpriza ca activitatea desfasurata sa apara pe site.Eu una m-am bucurat nespus deoarece nu am reusit sa le fiu alaturi la ora respectiva dar mi-am vazut micutul pe site :) Si grupa vecina are doua cadre minunate si desfasoara activitati deosebite si chiar ar fi minunat daca le-am vedea prezente la acesta rubrica ;)

30.01.2012 la 14:49

Sunteti rautaciosi!Pacat! Cine este vinovat ca activitatea copilasilor de la cealalta grupa nu a fost mediatizata?! Doamana Ropota, Dna Apostu, studiilor lor sau copiii din grupa... Sunteti ridicoli si bolnavi de rautate.

30.01.2012 la 13:12

Din cate stiu doamna Ropota Daniela si nu si-a finalizat studiile ca sa aiba statutul de profesor.Nici studiile nu au fost echivalate. Asadar nu va grabiti cu statutul de profesor, multumiti-va cu cel de educatoare.Mai asteptati sa primiti decizia.

30.01.2012 la 11:25

Consider ca in Scoala nr.7 exista o singura grupa de prescolari, din moment ce apar aceeasi copii. Sa nu uitam ca toti sunt copii si au aceleasi drepturi, mai ales ca au avut si ei program de ziua unirii. Fara discriminare.

29.01.2012 la 19:53

Esti intr-o mare eroare si duci prea departe lucrurile ,politizindu-le.Nu intina puritatea copiilor,aici politica nu are ce cauta!!!Parerea mea este ca DOAMNELE au luat pur si simplu legetura cu presa si au evidentiat munca lor si a copiilor.Fiecare e liber sa se promoveze cum crede,nimeni nu e oprit sa o faca!Analizeza mai atent lucrurile si trage o concluzie mai pacifista,te vei simti mai bine! Tot ELENA

29.01.2012 la 14:34

frumos dar la fel de frumoase activitati se fac sila grupa cealalta si nu se afiseaza niciodata mare greseala pentru ca sunt tot copii si se fac diferente uriase poate ca acolo sunt parinti sau doamnele fac parte dintr-un partid anume se vede clar .pacat ca doamnele de la aceasta grupa au,, ceva,,cu doamnele celeilalte grupe se vede clar de aia si se expun mereu sa arate ce.... ca face aceeasi activitate ca toate doamnele de la orice gradinita

28.01.2012 la 23:21

Activitati de neuitat;Felicitari doamnelor educatoare ca au reusit sa creeze clipe de emotii atat in sufletul copiilor cat si in al parintilor la o zi atat de mare;un parteneriat frumos.

28.01.2012 la 23:06

Toata stima, dar mai e o grupa acolo care a avut un spectacol frumos cu poezii si cantece. De ce nu sunt fotografii si cu cealalta grupa??? Si acolo s-a muncit si e tot Scoala 7.

28.01.2012 la 21:46

Felicitari Grupa Florilor! Sunteti superbi! Succese in continuare!

28.01.2012 la 18:24

Felicitari!

28.01.2012 la 17:18

Felicitari DOAMNELOR EDUCATOARE,DOAMNEI VALENTINA,felicitari PARINTILOR ,felicitari COPIILOR care sunt cei mai frumosi,cei mai talentati si cei mai cuminti!Sunteti o echipa GROZAVA !Multumim!

28.01.2012 la 17:12

Un copil va uita opoezie,o poveste invatata la gradinita sau la scoala...dar nu va uita ca a purtat costum popular de ziua scolii si ca alaturi de mama ,tata sau bunica a dansat "Hora unirii ' " Patriotismul fragedelor mladite se sadeste de pe acum.

Publicitate



Panoramic Travel Botosani

BANCUL ZILEI !


DorohoiNews.ro


- Draga mea, azi noapte ai strigat „Nu Ionele, nu!”.
Cine e Ionel?
- Ce mai contează, n-ai auzit că l-am refuzat?



DOROHOI NEWS - Primim la redacție

DorohoiNews.ro






PARTENERI - AJOFM BOTOSANI

DorohoiNews.ro


PUBLICITATE

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

ZiareBotosani.ro

POLIȚIA LOCALĂ DOROHOI

DorohoiNews.ro

PARTENERI

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

Dorohoi News

DorohoiNews.ro DorohoiNews.ro DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro


PUBLICITATE

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro



UMANITAR

DorohoiNews.ro

Donatii online prin contul PAYPAL…



DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro



PUBLICITATE


DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

Ultimele anunturi

Tablouri inedite prin imagine, contrast, abstracție și culoare create de o tânără din Ibănești. Vezi cum poți comanda!

Tablouri inedite prin imagine, contrast, abstracție și culoare create de o tânără din Ibănești. Vezi cum poți comanda!
Vă supunem atenției o serie de tablouri efectuate cu o tehnică relativ nouă, spectaculoase ca imagine, ...

SC angajează muncitori (bărbați) pentru fabrică de produse lactate

SC angajează muncitori (bărbați) pentru fabrică de produse lactate
SC RAM SRL, angajează muncitori (bărbați) pentru fabrica de produse lactate din IBĂNEȘTI. Pentru ...

SC PIZZA COM SRL informează asupra depunerii solicitării pentru emiterea autorizației de mediu pentru activitate la Vila Magica

SC PIZZA COM SRL informează asupra depunerii solicitării pentru emiterea autorizației de mediu pentru activitate la Vila Magica
SC PIZZA COM SRL, cu sediul în Dorohoi, str. D. Pompeiu, nr.5, bl. C2, ap. 10, înregistrată ...

SC din comuna Broscăuți angajează contabil cu jumătate de normă

SC din comuna Broscăuți angajează contabil cu jumătate de normă
SC SEB-COS SRL din comuna Broscăuți, angajează contabil cu jumătate de normă (4 ore/zi). Pentru ...

SC angajează inspector ITP

SC angajează inspector ITP
SC Dtuning PRO Darabani SRL angajează inspector ITP în cadrul unei STIP nou deschisă, după ultimele ...

SC angajează muncitori calificați / necalificați în construcții

SC angajează muncitori calificați / necalificați în construcții
Societate comercială angajează muncitori calificați / necalificați în construcții. Salariu ...

SC din Dorohoi angajează instalator, muncitori calificați și necalificați și conducători auto cat. C

SC din Dorohoi angajează instalator, muncitori calificați și necalificați și conducători auto cat. C
Societate comercială din Dorohoi angajează instalator pentru instalații sanitare și electrice, muncitori ...

Vând loturi de teren pentru case, în Dealul Mare, Dorohoi

Vând loturi de teren pentru case, în Dealul Mare, Dorohoi
Vând loturi de teren pentru case, în Dealul Mare, Dorohoi. Relații la telefon: 0744615016

Societate comercială din Dorohoi angajează mecanici agricoli cu experiență

Societate comercială din Dorohoi angajează mecanici agricoli cu experiență
Societate comercială din Dorohoi cu profil agricol angajează mecanici agricoli cu experiență. Informații ...

BAMBOO angajează supraveghetoare sală jocuri

BAMBOO angajează supraveghetoare sală jocuri
BAMBOO angajează supraveghetoare sală jocuri! Oferim și cerem seriozitate maximă! Salariul este motivant, ...

PARTENERI

DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro