Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]

Dorohoi Primaria

Activitatea primăriei, în special cea legată de relaţia cu publicul, a început să fie afectată, după ce de ieri, 24 de angajaţi ai instituţiei participă la recensământul agricol. Lipsa acestora din birouri nemulţumeşte atât populaţia venită să-şi rezolve anumite probleme, dar şi restul angajaţilor primăriei, neimplicaţi în procesul de recenzare, care în aceste condiţii trebuie să preia şi activitatea celor plecaţi pe teren la recensământ. „Am fost ieri pe la primărie să-mi rezolv nişte probleme şi nu am avut cu cine discuta, prin birouri bătea vântul. Mi sa spus că angajatul cu care trebuia să discut este plecat la recensământ. Cred că situaţia nu este normală” a declarat un dorohoian venit la primărie la orele amiezii.
   De partea cealaltă, reprezentanţii primăriei spun că realizarea recensământului este mai mult decât obligatorie şi cu toate că legea în baza căreia se desfăşoară recensământul, nu impune folosirea exclusivă a angajaţilor primăriei, au fost totuşi folosiţi specialiştii din instituţie, fiind familiarizaţi cu tematica recensământului. „Chestioanrele care trebuie completate au un anumit grad de dificultate, dacă apelam la alte categorii profesionale din oraş, era necesar timp pentru instruirea lor. La asta se adaugă şi faptul că noi, salariaţii primăriei, cei implicaţi în procesul de recenzare, avem salarii mici, de 500 sau 700 de lei pe lună, după reducerile bugetare. Cei aproape 1000 de lei pe care-i primim pentru aproape două luni de stat în frig, prin gospodăriile dorohoienilor, nu cred că trebuie să stârnească invidia sau nemulţumirea altora, ar trebui să înţeleagă” a declarat un angajat al primăriei, implicat în recensământul agricol.
   Referitor la absenţa angajaţilor primăriei din instituţie pe perioada recensământului, secretarul primăriei, Veronica Florea şi în acelaşi timp, recenzorul coordonator pentru Dorohoi, a declarat că, potrivit actului normativ ce reglementează organizarea recensământului agricol, recenzorii sunt scutiţi pe perioada desfăşurării acestuia, de obligaţiile de serviciu, beneficiind de toate drepturile aferente locului de muncă. „Cu toate acestea, la nivelul conducerii primăriei, s-a stabilit ca cei 24 de recenzori să vină în fiecare dimineaţă la muncă la primărie, să rezolve problemele curente până la ora 10 sau 11 şi abia apoi să meargă pe teren pentru realizarea recensământului” a declarat Veronica Florea, secretarul primăriei şi recenzorul coordonator pentru municipiul Dorohoi.    
   Recensământul se desfăşoară în perioada 2 decembrie 2010, 31 ianuarie 2011, având ca obiectiv, culegerea datelor referitoare la suprafeţe şi utilizarea terenurilor agricole, efective de animale, plantaţii viticole şi pomicole, utilaje şi maşini agricole, sisteme de irigaţii, persoane care desfăşoară activităţi agricole, metode de producţie agricolă şi de dezvoltare urbană, desfăşurându-se la nivel naţional, fiind şi o cerinţă a Uniunii Europene. (DorohoiNews.ro)

Autor: DorohoiNews.ro

 

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro





GALERIE FOTO

Dorohoi Primaria
DorohoiNews.ro, 08-12-2010
10Local

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Am fost informat(a) despre Politica de Confidențialitate şi de Securitate a prelucrării datelor cu caracter personal, declar ca am peste 16 ani și sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal:
- pentru ofertare comerciala
- pentru activitati promotionale: concursuri, reclame, publicitate
Security Code

COMENTARII VIZITATORI

09.12.2010 la 22:01

Cei care au lucrat zi de zi la inundati si au venit au carat moloz si nea adus alimente nus pe lista ,pentru ca ei muncesc si in prezet voi cei care spuneti ca ati recenzat nu aveti nici cele mai mici notiuni de devize si evaluari la uni ati dat tone si lea vandut iar la alti nu lea ajuns aici se vede cat de buni sunteti.

09.12.2010 la 09:56

comentariile despre recenzori sunt sau nu sunt juste. cat priveste persoana care a numit acesti recenzori au fost si se vor mai naste suspiciuni... citind comentariile dumneavoasta descopar INVIDIA ca nu faceti parte din acesta echipa.... nici eu nu fac dar asa cum mi s-a explicat atunci cand am intrebat ,,ca vor fi numai specialisti\" pot sa o pun la zid pe d-na Florea.. am sa intreb totusi retoric asa ca sa ma aflu in treaba : -daca acesti recenzori nu erau platiti si activitatea era voluntara asa cum a fost in vara acestui an cand ,,rencezam\" nevoile sinistratilor cati dintre voi comentau....

08.12.2010 la 21:38

Veronico tot la Primarie lucrezi? Eu am plecat demult de la P.C.R. da tu vad ca te-ai descurcat. Oameni competenti ca tine au intodeauna un loc langa mine! La multi ani!

08.12.2010 la 21:33

Pentru faptele ei penale,procurorul care a cercetat dosarul ca sa nu o puie sub urmarire a fost facut purtator de cuvant iar aceasta cucoana ia amenintat si familia,politista care a instrumentat cazul si a propus inceperea urmariri penale ,ia fost luat dosarul si facuta purtatoare de cuvant, TRIMISA FORTAT IN CONCEDIU PENTRU A prescrie infractiunile ca sa nu fie condamnata aceeasta falsificatoare de acte si o specialista in falsuri ,iar aceeasta in loc sa fie condamnata isi continua si astazi practica falsurilor si a abuzurilor impotriva populatiei dand dovada de o melusica care sub aceeasta fata se ascunde un sarpe cu peste 1000 de capete.Aceasta infractoare conduce o comisie de cenzori cu hotarari penale de fals ,uz de fals ,abuz in serviciu in farma calificata ,dosar penal cu pamantul ,dosar penal cu infractiuni in forma continuata ,trafic de inflienta ,abuz,iar noi asistam la o asemenea nesimtire din partea celor care o sustin ,oare nui salta perna noaptea de sub cap de atatea cate are ...rusine autoritatilor si celor care o conduc sii incalzesc scaunul!

08.12.2010 la 20:55

Va rog sa nu deranjati pe aceest balaur cu o 100 de capete,este interesata sa-si puna clica ei de afaceristi de pamanturi sa ii aduca evidenta celor batrani care nu au urmasi si au pamant ca sa stie ea sa intre in poseia lor ,sa gaseasca un mafiot pus de ia sa-i ingrijeasca sa-i ajute sa incheie steagu cat mai repede iar terenurile sa-i revina ei sub acoperirea altui nume B.L. CARE DETINE PESTE----ha teren dealul mare,parcul brazi a luat cat a voit si si-a construit casa ,dar va spun un secret, ciocul mic! ca are inca sustinere iar cei ce au reclamato pe aceeasta madama au avut de suferit ,de primar ce mai pomeniti nici nu exista este in luna cu codul in brate si cu cei 7-14 morti de la inundatie se roaga sa-l ierte dumnezeu s-o ia si pe madama alaturi,ca doar el o tine in primarie nu tata de sus,el cu sleacta lui P---I.

08.12.2010 la 20:53

mai oamerni buni eu o cunosc pe nastrusnica asta care a bagat in sperieti jumatate din primarie si face de zeci de ani presiune pe oameni ca un adevarat nazist, e in stare sa te urmareasca toata viata numai sa-ti faca rau tie familiei si prietenilor tai daca nu i te supui, heil flo

08.12.2010 la 19:45

domnule primar, suntem un grup de oameni care stimam inginerii, profesorii, doctorii, maistrii, muncitorii, dar nu putem stima persoane de genul d-nei florea veronica care in numele unei institutii ia decizii de acest gen. noi credem ca asemenea personaje negative de genul ei nu au ce cauta langa dumneavoastra. va dorim succes in continuare si speram ca dupa alegerile din 2012 doamna florea veronica sa nu mai calce piciorul in institutia pe care o conduceti. succes domnu primar, succes la alegeri, succes, va vom vota dar nu cu florea alaturi

08.12.2010 la 19:36

eu nu o cunosc pe aceasta madame florea, dar am o prietena care mi-a soptit ca a facut fapte penale si de aceea cred ca nu era persoana cea mai potrivita sa aleaga ,,specialistii" care sa lucreze la recensamant, dar, astept si eu ca redactia sa faca publica lista cu persoanele selectate si studiile lor, apoi o sa va spun cati profesori sunt capabili sa participe la recensamant...ma mir cocoana ca te mai tine pamantul nu primaria...jigodie

08.12.2010 la 12:13

Clientela lui Florea V.nu cei cu salari mici ca doar nici cei cu studi de specialitate din primarie nu au fost intrebati ca nu fac parte din clientela ei si ar trebui verificati si pontati doar doua ore de munca si nu 8 ore pentru ca in lege nu specifica ca trebuie sa faca recesamantul in timpul programului de lucru platiti din bani contribuabilor de cand decide florea de bani orasului,dealtfel nici nu exista conducere la nivel de primarie,tot ia conduce primaria cu toata sleacta ei .

08.12.2010 la 10:42

Intr-adevar numai in Primarie sunt "specialisti". Celelalte institutii au angajati cu o slaba calificare profesionala...D-na Florea uita ce specializari mai exista in timpurile actuale... Sunt specilisti doar cei care care abia au terminat liceul? Intr-adevar cei care au terminat o facultate nu pot completa niste chestionare, dar cei care au doar liceul pot completa aceste chestionare "complicate". Sugeram redactiei sa solicite d-nei recenzor sef lista cu recenzorii selectati de dumneaei si calificarile acestora. Sa vedem si noi "specialistii".

Publicitate



Panoramic Travel Botosani

BANCUL ZILEI !


DorohoiNews.ro


Discuţie între doi colegi:
- Ai auzit? A murit şeful!
- Da! Şi mă tot întreb cine a mai murit odată cu el.
- De ce?
- Păi, scria în anunţ că „odată cu el a murit unul dintre cei mai capabili angajaţi ai companiei noastre”.



DOROHOI NEWS - Primim la redacție

DorohoiNews.ro






PARTENERI - AJOFM BOTOSANI

DorohoiNews.ro


PUBLICITATE

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

ZiareBotosani.ro

POLIȚIA LOCALĂ DOROHOI

DorohoiNews.ro

PARTENERI

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

Dorohoi News

DorohoiNews.ro DorohoiNews.ro DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro


PUBLICITATE

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro



UMANITAR

DorohoiNews.ro

Donatii online prin contul PAYPAL…



DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro



PUBLICITATE


DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

Ultimele anunturi

Magazinul Peneș Curcanul Dorohoi angajează gestionar - vânzătoare

Magazinul Peneș Curcanul Dorohoi angajează gestionar - vânzătoare
Magazinul Peneș Curcanul Dorohoi angajează gestionar - vânzătoare. CV-urile se pot depune la ...

Societate comercială din Dorohoi angajează mecanici agricoli cu experiență

Societate comercială din Dorohoi angajează mecanici agricoli cu experiență
Societate comercială din Dorohoi cu profil agricol angajează mecanici agricoli cu experiență. Informații ...

BAMBOO angajează supraveghetoare sală jocuri

BAMBOO angajează supraveghetoare sală jocuri
BAMBOO angajează supraveghetoare sală jocuri! Oferim și cerem seriozitate maximă! Salariul este motivant, ...

Cumpăr apartament 2 camere

Cumpăr apartament 2 camere
Ofer 50 - 80 000 euro, pentru apartament de două camere, decomandat, maxim etajul 2, în zona centrală, ...

Sincere condoleanțe din partea Colectivului Grădiniței „Ștefan cel Mare și Sfânt” Dorohoi

Sincere condoleanțe din partea Colectivului Grădiniței „Ștefan cel Mare și Sfânt” Dorohoi
Colectivul Grădiniței „Ștefan cel Mare și Sfânt” Dorohoi este alături de doamna ...

Vând casă în Dorohoi

Vând casă în Dorohoi
De vânzare două case situate în aceeași curte in municipiul Dorohoi str. Grigore Ghica ...

Vând colțar

Vând colțar
Vând canapea colțar in stare foarte buna și masa extensibilă, preț 1500 lei Relatii la 0751763878

Vând teren intravilan în centrul satului Popeni

Vând teren intravilan în centrul satului Popeni
Vând teren intravilan in centrul satului Popeni. La 10 minute de Dorohoi.Pe teren este momentan ...

Ofer spre închiriere spațiu în suprafață de 200 mp

Ofer spre închiriere spațiu în suprafață de 200 mp
Ofer spre închiriere spațiu în suprafață de 200 mp., în Dorohoi, strada Oborul nou ...

Ofer spre închiriere apartament în zonă ultra-centrală

Ofer spre închiriere apartament în zonă ultra-centrală
Închiriez apartament cu două camere, etajul 1, utilat și mobilat complet, situat pe strada Prieteniei. ...

PARTENERI

DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro