Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]

Posteuca Constantin

Pompierul Constantin Posteucă, unul dintre cei care şi-au riscat viaţa la inundaţiile din Dorohoi, locuieşte în garsoniera unui prieten.  
    Eroul inundaţiilor din această vară îşi petrece Sărbătorile în garsoniera unui prieten, care i-a oferit găzduire după ce puhoaiele l-au lăsat doar cu uniforma de pompier. „Locuiesc în aceeaşi garsonieră a unui prieten foarte bun. Am făcut şase cereri pentru o bucată de pământ, dar toate au fost respinse. A venit cineva care s-a oferit să-mi construiască o casă, dar nu am avut pământul. Nu am mai insistat. Am cerut 300 de metri pătraţi, cum s-a dat şi la sinistraţi“, a explicat angajatul de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Botoşani. 
Optimist şi jovial, Constatin Posteucă (42 de ani) şi-a petrecut Crăciunul alături de prieteni şi colindătorii care i-au trecut pragul. „Au venit mulţi copii şi prieteni. I-am primit pe toţi şi i-am tratat în limita posibilităţilor. Oamenii pe care i-am ajutat ne mulţumesc. Aceasta este mulţumirea noastră, că putem face cinste hainei militare pe care o purtăm“, a mai spus plutonierul.  De Sărbători, Constatin Posteucă şi-a permis să îşi facă şi un cadou. „Am reuşit luna aceasta să fac o rată şi mi-am luat un dulap, o masă şi un pat. Sunt Sărbătorile şi trebuia să am şi eu ceva în casă pentru musafiri. De luat am luat doar uniforma cu mine căci atât am reuşit să salvez din casa unde locuiam cu chirie“, a explicat eroul, care câştigă puţin peste 1.000 de lei lunar.
    Până şi produsele tradiţionale au lipsit de pe masa de Crăciun. „Sunt la regim alimentar pentru că am avut nişte probleme medicale. Pentru invitaţi am cumpărat preparate din porc. Eu mănânc doar ciorbă din zarzavat, fără condimente, fără lactate, fără grăsimi şi fără alcool“,
a mai spus Posteucă.
    Singurul lucru pe care şi-l doreşte de la noul an este să aibă forţă ca să poată continua să salveze vieţi. „Multă sănătate îmi doresc şi nu numai mie, ci la toţi colegii din ţară, ca să putem interveni în continuare la evenimente. Dacă, Doamne fereşte, mâine se întâmplă din nou, noi intervenim pentru ca oamenii să nu aibă de suferit“, a încheiat pompierul.


Sursa: adevarul.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro


PNL Botosani



DorohoiNews.ro



GALERIE FOTO

Posteuca Constantin
DorohoiNews.ro, 01-01-2011
15Local

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Am fost informat(a) despre Politica de Confidențialitate şi de Securitate a prelucrării datelor cu caracter personal, declar ca am peste 16 ani și sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal:
- pentru ofertare comerciala
- pentru activitati promotionale: concursuri, reclame, publicitate
Security Code

COMENTARII VIZITATORI

07.01.2011 la 19:36

Bai EUGEN esti sanatos?cauta un om cu adevarat necajit nu o pramatie de fost parnaias.Nu-l cunosti,asta vrea casa ultracentral,nu alaturi de toti taranii ca el e erou,pompier cu state grele,are 3 ani in spate.Nu a vazut Dorohoiul pompier ca Posteuca. Vezi-ti de treaba si ajuta o familie care chiar are nevoie.Prostul ala de Mircea Badea i-a dat masina de serviciu care era a Antenei 1 ,nu a lui,totul e o butaforie ca toata media din tara asta!

07.01.2011 la 19:28

Pentru ce este erou ca nu a facut nimic in timpul inundatiilor,a stat pitit in fundul unui camion.Sa apara macar o persoana din Dorohoi care sa declare ca a fost salvata de Posteuca.Este un nesimtit care a intins coarda prea mult,a incercat sa profite la maxim.Altii au muncit iar el si ceilalti trei eroi trimisi la Zece pentru Romania trag foloasele .Felicitari consilierilor Primariei care nu au pus botul! Rusine celor care i-au trimis acolo.Si-au batut joc de munca celor care intr-adevar si-au riscat viata atunci.Astia nu au avut nici o treaba.Sa stie toata lumea!

05.01.2011 la 10:57

daca posteuca este erou atunci si zoro de la benzile de cartier al anului nou trebuie sa fie erou...sa discutat asa demult de acesti eroi..nu!

03.01.2011 la 22:03

Daca imi amintesc bine, cred ca tot aici am vazut o stire precum ca acestui Posteuca consiliul local asigura pe str. Dumbrava Rosie un loc de casa sau chiar o casa pe langa alti sinistrati, dar el doreste ceva deosebit...o casa gen palat (doar e erou)ca el nu poate fi vecin cu cei salvati de el. Si ar fi prea aproape de unitatea militara unde isi desfasoara activitarea. Poate de asta nu a acceptat...

03.01.2011 la 11:49

dragii mei,acest domn posteuca este intr-adevar t...n,locuia intr-o casa veche care nici nu era a lui ci a statului,avea o masina care nu era a lui si a primit alta noua,a cerut de la primarie de cateva ori 600 mp de pamant pt casa,cand ceilalti au primit 300mp,doar nah,el e posteuca,,...sa fim seriosi,eu cunosc oameni din zonele inundate in vara care au inotata prin apa pina la gat pt a scoate batranii din casa,si nimeni nu le-a zis nici macar multumesc,posteuca ce a facut de este erou?ce fapte eroice a facut?si-a facut datoria pt care a depus un juramant si pt care este platit.atat

03.01.2011 la 09:33

ATI AUZIT VOI DE LENT. DUMITRAS IMPUSCAT LA REVOLUTIE CA UN CAINE...SAU CE MAI CONTEAZA..POSTEUCA ESTE EROUL DOROHOIULUI...VA MERITATI EROI DRAGI DOROHOENI...SI BENZILE DE ANUL NOU, TURAI MAI.

02.01.2011 la 23:36

De acord cu toata lumea ! Totusi ma intreb asa... La inudatii nu s-a dus ca voluntar... ci prin faptul ca era sub contract ca ANGAJAT.. ISU..!!! A luat salar pentru ceea ce face si a facut ! Deci fiecare sa-si faca meseria pentru care a semnat un contract si fara prea multe ... pomeni ....

02.01.2011 la 20:46

Nu aveti televizoare...nu ati vazut in sala la Ateneul Roman pe cel pe care il blamati...invitat la 10 PENTRU ROMANIA...credeti ca aia care l-au invitat nu s-au documentat...credeti ca Mircea Badea e prost...stergeti-va secretiile nazale (mucii)care va curg pe tastatura cand aruncati cu jigniri in umbra anonimatului. Poti numara pe degete cati dorohoieni au intrat in Ateneul Roman iar el si alti colegi au fost acolo si reprezentau Dorohoiul...cu ce va deranjat...a cerut ceva la careva dintre voi. Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta (ISU - dar voi nu aveti habar ce inseamna) a dat atunci la inundatii comunicat de presa in care spuneau unde se aflau pompierii dorohoieni cand orasul Dorohoi era sub ape...credeti ca nu se stie ce a facut fiecare...Stati la calculator si va dati cu parerea in timp ce el sau colegii lui sunt la datorie si se pregatesc pentru o alta interventie...pentru a salva vieti si bunuri. RUSINE VOUA !

02.01.2011 la 19:30

nu a avut nici o casa .A stat in chirie ,pe care nu a platito.La inundatii nu a salvat pe nimeni.Mai interesati_va si o sa vedeti

02.01.2011 la 14:07

sunteti rai. nu ma intereseaza etnia lui Posteuca (desi nu cred ca este tigan), ma intereseaza ce a facut el pentru oras, pentru oameni, pentru cei afectati de inundatii. daca Mircea Badea i-a dat masina, ce sa faca, sa locuiasca in ea? cred ca merita o bucata de pamant, daca tot ii construia cineva o casa gratis. dar nu, la noi daca nu moare si capra vecinului, nu e bine. asa ne place noua sa vedem doar rautate, tigani, cersetori. daca erati voi in locul lui, cum ar fi fost? poate anul 2011 va aduce in inima si mintea voastră mai multe ganduri bune pentru toti cei din jurul vostru. LA MULTI ANI!

02.01.2011 la 13:19

si daca Mircea Badea i-a donat masina trebuie sa locuiasca in ea? el macar a facut ceva pentru dorohoieni, pentru altii care au fost afectati de inundatii. tu ce ai facut pantru orasul tau, pentru concitadinii tai? Banuiesc ca NIMIC. Asa ca lasa comentariile si fa si tu macar cat a facut el!

02.01.2011 la 09:17

ARE MASINA CA I-A DONAT-O MIRCEA BADEA.

02.01.2011 la 09:04

ce e tigan tigan moare

02.01.2011 la 09:03

ce parsiv e posteuca asta

01.01.2011 la 12:50

acest comentariu esta adresat direct acestui brav militar;am citit acest reportaj...daca l pot numi asa si m a miscat f.mult ,as dori sa l pot ajuta cumva cu locuinta(in apropierea Dorohoiului la 15 km)dar nu stiu daca are un mijloc de transport...?ma poate contacta pe email;[email protected]

Publicitate



Panoramic Travel Botosani

BANCUL ZILEI !


DorohoiNews.ro


Profesor:
Cine răspunde la următoarea întrebare, poate merge acasă.
Un băiat aruncă geanta pe fereastră.
Profesorul:
Cine tocmai a aruncat ghiozdanul?
Băiatul:
Eu, și plec acasă acum.



DOROHOI NEWS - Primim la redacție

DorohoiNews.ro






PARTENERI - AJOFM BOTOSANI

DorohoiNews.ro


PUBLICITATE

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

ZiareBotosani.ro

POLIȚIA LOCALĂ DOROHOI

DorohoiNews.ro

PARTENERI

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

Dorohoi News

DorohoiNews.ro DorohoiNews.ro DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro


PUBLICITATE

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro



UMANITAR

DorohoiNews.ro

Donatii online prin contul PAYPAL…



DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro



PUBLICITATE


PSD Botosani
DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

PSD Botosani

Ecomed Dorohoi

PNL Botosani

DorohoiNews.ro

Ultimele anunturi

SC angajează personal pentru fabrică de lactate

SC angajează personal pentru fabrică de lactate
SC angajează personal pentru fabrică de lactate, calificați și necalificați. Relații la telefon: ...

SC din Dorohoi angajează personal pentru curățenie sedii administrative

SC din Dorohoi angajează personal pentru curățenie sedii administrative
Societate Comercială din Dorohoi angajează personal auxiliar pentru curățenie sedii administrative. ...

SC din Dorohoi angajează ajutor de bucătar cu sau fără experiență

SC din Dorohoi angajează ajutor de bucătar cu sau fără experiență
Societate comercială din Dorohoi angajează ajutor de bucătar cu sau fără experiență. Pentru mai ...

GAVROMARM, depozit de marmură și granit în Saucenița, angajează personal

GAVROMARM, depozit de marmură și granit în Saucenița, angajează personal
SC GAVROMARM SRL depozit de marmură și granit în Saucenița angajează, în condițiile ...

Magazinul Peneș Curcanul Dorohoi angajează gestionar - vânzătoare

Magazinul Peneș Curcanul Dorohoi angajează gestionar - vânzătoare
Magazinul Peneș Curcanul Dorohoi angajează gestionar - vânzătoare. CV-urile se pot depune la ...

Societate comercială din Dorohoi angajează mecanici agricoli cu experiență

Societate comercială din Dorohoi angajează mecanici agricoli cu experiență
Societate comercială din Dorohoi cu profil agricol angajează mecanici agricoli cu experiență. Informații ...

BAMBOO angajează supraveghetoare sală jocuri

BAMBOO angajează supraveghetoare sală jocuri
BAMBOO angajează supraveghetoare sală jocuri! Oferim și cerem seriozitate maximă! Salariul este motivant, ...

Căutăm o bonă cu experiență

Căutăm o bonă cu experiență
Căutăm o bonă cu experiență pentru a lucra la domiciliu cu un copil de un an jumătate. Candidatul ...

Vând colțar

Vând colțar
Vând canapea colțar in stare foarte buna și masa extensibila, preț 1500 lei. Relatii la telefon ...

Cumpăr apartament cu trei camere

Cumpăr apartament cu trei camere
Cumpar apartament cu 3 camere decomandat et 1 sau 2 in localitatea Dorohoi jud Botosani, zona centru ...

PARTENERI

DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro