Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]

Seara voluntarilor botosaneni 003

Castigatorii marelui premiu la nivel national al concursului "Stop Violenta Tv!" din cadrul Gr. Sc. "Regina Maria" Dorohoi reprezentati de prof. Alupoaei Alina, Monica Gheorghita, Hritcu Loredana si Alina Rosu au fost invitati sa participe Miercuri 26 ianuarie la Teatrul Mihai Eminescu Botosani  la evenimentul Seara voluntarilor botosaneni organizat in cinstea voluntarilor de Centrul Europe Direct Botoșani împreună cu Asociația B-Right Media in calitate de nominalizat la premiu. La eveniment au mai urcat pe scena grupul de dans „THE BEST CREW” si solistele vocale Pascu Silvia si Chitac Adriana. Reamintim cititorilor nostri filmul evenimentelor care au dus la premierea prof. Alupoaei Alina.

Actiunea a inceput la Gr. Sc. "Regina Maria":
Luni pe 22 noiembrie 2010 printr-o expozitie de fotografie "Nu sunt un artist, sunt un fotograf" a dorohoianului Marius Petrescu care a expus cateva din fotografiile sale in holul principal al liceului, prin care s-a oferit o alternativa a petrecerii timpului liber prin valorificarea unui hobby. O alta actiune a fost demarata in atelierul de croitorie al liceului, sub indrumarea doamnei profesoare Seritean Daniela care a reliazat impreuna cu copiii proiectul "Iesi din cercul vicios al tv-ului si internetului, alege culorile minunate ale vietii", prin care au confectionat un cerc cusut in diferite culori, iar pe acel cerc au fost scrise mesajele elevilor.
·    Marti 23 noiembrie a avut loc o actiune comuna cu Gradinita Nr.3 Dorohoi, sub indrumarea profesorului Mihaela Besleaga. Tema activitatii „Alegerea ne apartine! Violenta Tv versus bucuria culturii”.
·    Miercuri 24 noiembrie in Laboratorul de Comert a avut loc prezentarea foto a artistului fotograf Marius Petrescu fost elev al Gr. Sc. "Regina Maria" Dorohoi.
·    Joi 25 noiembrie excursie tematica “Stop Violentei Tv!” in vizita la muzeele din Municipiul Suceava. Din Dorohoi au plecat spre aceste locatii un numar de aproximativ 500 de elevi cu 10 autocare (prof. participanti: Loredana Hritcu, Gheorghita Monica, Andrioaei Viorel, Groza Marin, Axinte Codruta, Borsan Aurica, Rotariu Anisoara, Roman Tatiana, Smocot Cezara, Sandu Mariana, Paduraru Mara, Repciuc Silvia, Seritean Daniela, Bolohan Gabriela, Oprisan Doina).
·    Vineri 26 noiembrie Marsul “Stop Violentei Tv!” la care au participat un numar de aproximativ 500 de elevi atat de la Grup Scolar "Regina Maria" Dorohoi cat si de la Gr. Sc. "Alexandru Vlahuta" Sendriceni (prof. Scripcaru Simona si Scripcaru Catalin), implicati in acest eveniment a fost Primaria Municipiului Dorohoi, Politia Municipiului Dorohoi si Inspectoratul Judetean de Jandarmi Botosani care au asigurat buna desfasurare a evenimentului.
·    Sambata 27 noiembrie a avut loc intrecerea sportiva intre Gr. Sc."Regina Maria" Dorohoi, Colegiul National Grigore Ghica Voievod, si Grup Scolar "Alexandru Vlahuta" Sendriceni si anume "Joc amical de fotbal" (prof. participanti Rosu Alina, Pochiscan Emilian, Scripcaru Catalin, Botezatu Daniel, Jiscanu Bogdan Maricel).

Bloggerul Cristian China-Birta, initiatorul acestui proiect, a decis ca marele premiu (multifunctionala Samsung) al concursului “STOP violentei TV” sa fie acordat dorohoienilor.
   Redactia Dorohoi News felicita pe aceasta cale pe toti cei implicati in acest proiect si in mod special pe profesoara Alupoaei Alina fara de care orasul Dorohoi nu ar fi fost amintit la Seara voluntarilor botosaneni. Ei sunt oamenii cu care ne mandrim ! (DorohoiNews.ro)


 Autor: DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro





GALERIE FOTO

Seara voluntarilor botosaneni 003Seara voluntarilor botosaneni 002Seara voluntarilor botosaneni 001Seara voluntarilor botosaneni 004
DorohoiNews.ro, 28-01-2011

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Am fost informat(a) despre Politica de Confidențialitate şi de Securitate a prelucrării datelor cu caracter personal, declar ca am peste 16 ani și sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal:
- pentru ofertare comerciala
- pentru activitati promotionale: concursuri, reclame, publicitate
Security Code

COMENTARII VIZITATORI

28.01.2011 la 17:57

pfff.....trupa de dans nu se numea trupadurii se numeste THE BEST CREW...as dori daca ati vrea sa schimbatzi numele......msultumesc!!!

28.01.2011 la 11:20

domnilor ziaristi... o observatie mica daca se poate elevii sunt de fapt castigatorii acestui premiu de ce ne bombardati doar cu numele profesorilor? asta e una din problemele noastre in romania laudam pe cei din linia a doua de fapt sa auzim de bine

28.01.2011 la 11:18

Foarte frumos. Felicitari!

28.01.2011 la 11:12

Felicitari atat doamnei profesoare Alina Alupoaei cat si Gr. Scolar "REGINA MARIA" ! Sunt unul din elevii acestui liceu si in acelasi timp si unul din elevii implicati in derularea acestui proiect! Sa va spun sincer, la inceput am fost foarte putini elevi implicati in acest proiect...maxim 20, am continuat cu ideea ca speranta moare ultima! Multi din profesorii din liceu aduceau tot felul de afirmatii referitoare la ceea ce vroiam noi sa facem cum ar fi" nu va mai bate-ti capul ca din toata Romania, oricum nu ve-ti castiga voi!". Cu toate acestea,ne'am unit fortele si am devenit o echipa din ce in ce mai mare...cand am plecat la Suceava, am plecat cu 10 autocare, intre timp implicandu'se si cei ce inainte aduceau afirmatii nu chiar frumoase in legatura cu derularea acestui proiect. Uite ca ne'a ajutat Dumnezeu si am castigat si marele premiu: multifunctionala. Apoi spre surprinderea noastra dna profesoara a fost invitata la Botosani la "Seara voluntarilor botosaneni". Sunt mandra ca in tot acest timp, pe parcursul desfasurarii intregului proiect si chiar la "premiere" am fost alaturi de dna profesoara si tin sa'i multumesc personal dar si in numele colegilor mei, si in acelasi timp sa o felicit pt. tot ceea ce a realizat cu sau fara ajutorul nostru ! Cat despre seara voluntarilor botosaneni?! Am fost uimita de ceea ce am vazut acolo, Botosaniul chiar e plini de oameni buni, oameni cu suflet. Mi'ar place sa avem si noi la Dorohoi un centru` sau chiar mai multe unde sa ne putem oferi voluntari in diferite activitati, dar pana atunci asteptam alte concursuri unde sper sa fim la fel de buni!

Publicitate



Panoramic Travel Botosani

BANCUL ZILEI !


DorohoiNews.ro


- Draga mea, azi noapte ai strigat „Nu Ionele, nu!”.
Cine e Ionel?
- Ce mai contează, n-ai auzit că l-am refuzat?



DOROHOI NEWS - Primim la redacție

DorohoiNews.ro






PARTENERI - AJOFM BOTOSANI

DorohoiNews.ro


PUBLICITATE

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

ZiareBotosani.ro

POLIȚIA LOCALĂ DOROHOI

DorohoiNews.ro

PARTENERI

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

Dorohoi News

DorohoiNews.ro DorohoiNews.ro DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro


PUBLICITATE

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro



UMANITAR

DorohoiNews.ro

Donatii online prin contul PAYPAL…



DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro



PUBLICITATE


DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

Ultimele anunturi

Tablouri inedite prin imagine, contrast, abstracție și culoare create de o tânără din Ibănești. Vezi cum poți comanda!

Tablouri inedite prin imagine, contrast, abstracție și culoare create de o tânără din Ibănești. Vezi cum poți comanda!
Vă supunem atenției o serie de tablouri efectuate cu o tehnică relativ nouă, spectaculoase ca imagine, ...

Vând loturi de teren pentru case, în Dealul Mare, Dorohoi

Vând loturi de teren pentru case, în Dealul Mare, Dorohoi
Vând loturi de teren pentru case, în Dealul Mare, Dorohoi. Relații la telefon: 0744615016

SC angajează muncitori (bărbați) pentru fabrică de produse lactate

SC angajează muncitori (bărbați) pentru fabrică de produse lactate
SC RAM SRL, angajează muncitori (bărbați) pentru fabrica de produse lactate din IBĂNEȘTI. Pentru ...

SC din comuna Broscăuți angajează contabil cu jumătate de normă

SC din comuna Broscăuți angajează contabil cu jumătate de normă
SC SEB-COS SRL din comuna Broscăuți, angajează contabil cu jumătate de normă (4 ore/zi). Pentru ...

SC angajează inspector ITP

SC angajează inspector ITP
SC Dtuning PRO Darabani SRL angajează inspector ITP în cadrul unei STIP nou deschisă, după ultimele ...

SC din Dorohoi angajează instalator, muncitori calificați și necalificați și conducători auto cat. C

SC din Dorohoi angajează instalator, muncitori calificați și necalificați și conducători auto cat. C
Societate comercială din Dorohoi angajează instalator pentru instalații sanitare și electrice, muncitori ...

Societate comercială din Dorohoi angajează mecanici agricoli cu experiență

Societate comercială din Dorohoi angajează mecanici agricoli cu experiență
Societate comercială din Dorohoi cu profil agricol angajează mecanici agricoli cu experiență. Informații ...

BAMBOO angajează supraveghetoare sală jocuri

BAMBOO angajează supraveghetoare sală jocuri
BAMBOO angajează supraveghetoare sală jocuri! Oferim și cerem seriozitate maximă! Salariul este motivant, ...

Vând apartament

Vând apartament
Vând apartament decomandat cu două camere, etaj intermediar, în zona centrală a municipiului ...

Sincere condoleante familiei GHERASIM LIVIU și NINA

Sincere condoleante familiei GHERASIM LIVIU și NINA
Suntem alaturi de nasii NINA si LIVIU GHERASIM,in aceste clipe grele cand mama Aurica a trecut la cele ...

PARTENERI

DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro