Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]

Miss Dorohoi 2

S-au întrecut în probe de ținută și aptitudini pentru un singur țel: frumusețea. Concursul Miss Dorohoi și-a declarat câștigătoarea ieri, 15 aprilie 2011 începând cu ora 18.00, la Sala Teatrului.

Din cele nouă concurente înscrise au participat șapte, două dintre ele retrăgându-se din motive personale. Concursul a constat într-o prezentare a concurentelor, unde acestea aveau ocazia să-și arate creativitatea comentând o maximă, o probă de aptitudini și prezentare ținută sport, business și de seară. Spectacolul a fost completat de tineri talentați din Dorohoi, începând cu trupa Romance alcătuită din mai mulți elevi ai Colegiului Național Grigore Ghica, trupa Electric Purple, instruită de Constantin Dicu, trupa Jingles, Forever Dance, dar și trupa Ecstasy din Botoșani. La capitolul muzică ușoară au evoluat: Codruța Barariu cu melodia “Balkan Girls”, Andrei Gorgan cu “Dă-mi mâna ta” și “Ăsta-s eu”,urmat de Georgiana Ciurciun, Anda Barariu, Larisa Avasilichioaiei și Ana Maria Alexie.

Agenția de modele “Andrei Fashion”  a susținut o mini-prezentare de modă, iar la sfârșit membrii asociației  “Un ideal” s-au adunat pe scenă pentru a cânta imnul ales de ei. Sponsorii acestui concurs au fost:  SC DELTA CON SRL, SC VIP RAISING SRL, AVON COSMETICS, Florăria Carmen, Tipografia Luceafărul, Librăria Unirii, Magica, Beauty Centre Elle, deputatul Andrei Dolineaschi și senatorul Gheorghe Marcu, care a suplimentat premiile cu câte 100 lei.

Câștigătoara Miss Dorohoi  2011 este Marina Acozmei de 17 ani de la Grup Școlar Regina Maria.
-premiul II- Anfiana Coțovanu, 17 ani, Colegiul Național Grigore Ghica
-premiul III- Roxana Scrobaniță, 17 ani, Colegiul Național Grigore Ghica
Mențiune: Mădălina Popa,15 ani,Școala nr 2 Dorohoi
                Miruna Moruzi, 16 ani, Colegiul Național Grigore Ghica
                Alexandra Haucă, 17 ani, Colegiul Național Grigore Ghica
                Sabina Scripcă, 18 ani, Grup Școlar Regina Maria
Premiul de popularitate a fost înmânat Sabinei Scripcă cu mențiunea “să culegi mereu dragostea celor din preajma ta.” De asemenea, Andrei Dolineaschi a mai înmânat un premiu la alegerea publicului, urmat de directorul zonal Avon Cosmetics, care a oferit tuturor participantelor un premiu. “Toate ne-au încântat și toate merită acest premiu”, a menționat Mihaela Cotruță.

După toate aceste momente frumoase, au fost totuși câteva nemulțumiri în rândul concurentelor, care au pornit de la volumul  mare de muncă depus în această perioadă, dar care nu a fost pe deplin recunoscut. “Ne-am pregătit timp de 8 săptămâni, în fiecare sâmbătă, dar unele fete nici nu au participat”, a declarat una dintre participante. (DorohoiNews.ro, Mădălina O.)

Autor: DorohoiNews.ro

 

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro





GALERIE FOTO

Miss Dorohoi 2Miss Dorohoi 1Miss Dorohoi 3Miss Dorohoi 4Miss Dorohoi 5Miss Dorohoi 6Miss Dorohoi 7Miss Dorohoi 8Miss Dorohoi 9Miss Dorohoi 10Miss Dorohoi 11Miss Dorohoi 12Miss Dorohoi 13Miss Dorohoi 14Miss Dorohoi 15Miss Dorohoi 16Miss Dorohoi 17Miss Dorohoi 18Miss Dorohoi 19Miss Dorohoi 20
DorohoiNews.ro, 16-04-2011
43Local

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Am fost informat(a) despre Politica de Confidențialitate şi de Securitate a prelucrării datelor cu caracter personal, declar ca am peste 16 ani și sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal:
- pentru ofertare comerciala
- pentru activitati promotionale: concursuri, reclame, publicitate
Security Code

COMENTARII VIZITATORI

02.07.2011 la 14:56

ce nas da sa fac ......cu concurenta cu nr 10

04.05.2011 la 15:21

si atunci draga cosmin de ce nu s-a respectat regulamentu? ca din cate stiu trebuia sa ai minim 1,70 si ea nu are nici macar 1,60;)

25.04.2011 la 17:34

:))Spaga nu sa dat cred ca o sa se afiseze si notele care au fost datate asa daca var interesa putin vineri dimineatza nici macar nu a vrut sa repete proba de aptitudine si a vrut sa se retraga din concurs si iam zis de fiec are data daca ai ajuns pana aicea dc te retragi c anu inteleg si doi la mana tinutele ei si porba de aptitudine a fort mai bune decat la celelate concurente o sa se auda maine poimane ca sa mai dat spaga undeva ca sa se catige ceva nu mai e mult:-J si chiar nu ne intereseaza marina nu a luat misul pe spaga ca sa dea bani in alta parte tot pe spaga ca sa intram intr-o competitie intr-un concurs ca sa stie lumea tot ce facem facem cu drag si nu pe bani cum zic alti ca bani pot cupara un loc pe noi nu ne intereseaza locul carel luam pe scena trebuie sa fii cu zambetul pe buze viata de pe scena trebuie jucata chiar daca ai probleme acasa su alte nati esti un actor pe o sccena unde nimeni nu stie ce ai totul consta in zambetul pe care il ai

23.04.2011 la 22:39

tu cosmin v. nu comenta mama ca nu ai dreptate :) marina are cumva peste 1,70 si nu vad eu bine? ca nici macar cat un picior de al meu nu este:)):)):)) si vai ca nu a luat spaga:-j atunci cum a luat missu? ca regulamentu nu l-a respectat:-j frumoasa nu e cine stie ce :-??

22.04.2011 la 00:12

Era una de la modelling care merita sa castige..asa frumoasa...cea cu bomboana de pom...pacat ca nu era si ea in concurs..le ar fi luat pe toate.

20.04.2011 la 18:47

De unde si pana unde sa dat spaga ca nu inteleg mai intai sa va uitati la proba de aptitudine si la tinute la fiecare concurenta si dupa aceia sa se auda comentari si daca erau altele mai frumoase din dorohoi dc nu au avut curajul sa vina la preselectie ca nu inteleg adica dc o sa revenim noi si cu alt ceva in forta de la botosani sa vedem ce comentari se mai gasesc si atuncea ca na lasam lumea sa vorbeasca nu ascultam ce zice lumea inca o data felicitari Marina >:D<

19.04.2011 la 14:27

imi cer scuze dar jurizarea pentru un concurs de miss a fost la pamant...sa fim sinceri: nu se tine cont de inaltime, atitudine,conduita ...nimic....Si in plus vreau sa spun concurentei pe care eu o consider Miss Dorohoi: Scripca Sabina: stai linistita banii pot cumpara un loc....dar nu pot cumpara succesul!

19.04.2011 la 13:01

vai doamne...Ce miss..in primul rand...regulile concursului nu au fost respectate, cum s-a mai spus, daca miss s-a ales dupa aptitudini si nu dupa aspectul fizic,atunci concursul nu mai era unul de miss,si il al treilea rand, eu o vad pe aceasta fetita,pentru ca 17 ani nu are,tot timpul pe pietonal sau pe bulevard..cu niste copile vai de steaua lor,crezandu-se mari dive,iar in cap avand doar tarate:D;) Daca asa s-a ajuns dorohoiul,sa fie reprezentat de o domnisoara infecta,fara creier,atunci..e mai rau decat ne asteptam toti. Cand o sa se invete sa se comporte civilizat si sa dea dovada de o maturitate subtila, aceasta fata nu poate fi considerata nici in ruptul capului miss.

18.04.2011 la 21:35

bine zis andy:)):)):)) si miss dorohoi aseara isi dadea fitze pe bulevard,da mai mult prietena ei blonda:)):))) ce misss dorohoi de 1,50:))):)):))) intai sa invete sa isi stearga mucii de la nas si dupa sa fie miss, si domnisoara sau domnul care a zis ca nu a luat pe pile sa se abtina:)


18.04.2011 la 18:33

Daca astea sunt fetele frumoase din dh eu ma impusc!!aceste fete sunt doar niste r.....i..niste r......i..toate fetele frumoase din dh..de fapt majoritatea sunt plecate din oras la facultati prin iasi,cluj etc...si sunt cu adevarat fete frumoase in dorohoi!! E o prostie ce ati facut cu acest concurs!!Auzi.."Miss Dorohoi":))) venite direct de la fundul vacii!!Rusine!!!

18.04.2011 la 15:19

locu 1 trebuia sa il ia domnisoara de la avon:X

18.04.2011 la 14:27

asta a fost mai mult ceva de genu " Bal " , erau fete care aratau mult mai bine , mai inalte , juriu a luat mai muult in considerare probele ... :-j sami bp in el juriu

18.04.2011 la 13:12

ma cata invidie,ce comentati atat,nu aveati de cat trebuia sa participati voi astea cu ciocul mare daca sunteti atat de smechere ...si care e prb voastra daca a luat sau nu a luat pe pile...daca celelalte nu au fost in stare...oricum au fost toate dragutze...

18.04.2011 la 09:52

Nu mi-am dat eu nici o parere in ceea ce ma priveste :) isi dau altii cu parerea destul .. Radule !

18.04.2011 la 00:44

prezentatoare vad ca isi da singura cu parerea despre ea:)))

17.04.2011 la 22:24

MARIINA bravo!! toate aveau impresii si erau sigure k , castiga..dar de unde te ast mai putina colo s eiveste norocul...nu baga d seama vorbele lor infektate de invidie:)) AR VREA AI SA FIE IN LOCUL TAU DEASTA VB ASEA:*

17.04.2011 la 19:55

in primul rand in regulament scria ca trebuie sa ai peste 1,70, dar cred ca nu are niki 1,60........e clar ca a avut pile...imi pare rau pt celelalte fete care sunt mai frumoase de mii de ori decat Mariana.

17.04.2011 la 19:14

=)) si crezi ca esti cea mai frumoasa din oras? sau ca voi sunteti cele mai frumoase? :))

17.04.2011 la 15:10

sa stiti si voi ca marina nu a vrut de acasa sa urce pe scena crezand ca nu o sa ia nici ultimul loc;0...nu ne asteptam deloc la ea;)...asa ca ia mai abtinetiva cu comentariile despre pile...pile la cn?:-W...k nu cun pe nmn din juriu decat pe primar care...cn nul cun:-J...fie ramaneti voi cu pilele voastre;)....bv marina ca ai avut curajul sa participi :*...bv si celorlalte concurente ...ati fost frumoase toate ....:*

17.04.2011 la 09:52

marita a luat missu:))) un metru jumate:)) ce sa mai vb :)) cu pile cine nu castiga:))) cu adevarat a meritat sa fie MISS SABINA a fost cea mai superba .bravo Sabina toti stiu ca tu meritai:*!

17.04.2011 la 03:34

....nice....miss-ul...am absebt la prezentare =))

16.04.2011 la 23:47

ai vro problema cu nasul meu??Is foarte curioasa sa vad cum arata nasucu tau:))))))

16.04.2011 la 23:29

domnishoara care tot comenteaza de fata care a luat locul II nu este decat una din participante se stie prea bine

16.04.2011 la 22:51

asa oras asa miss..... nici miss trastiana nu e:)))

16.04.2011 la 22:03

bai sa furat nu alta ...cea de pe locol 2 avea nasul mai mare decat craci ..si prima cam la fel ...erau altele mai frumoase care sa castige..dar naah..ca de obicei totul ii un aranjament ...

16.04.2011 la 21:51

:)) miss dorohoi :)) Ce e asta? Cine a fost in juriu si-a lasat acasa ochelarii (cu toate ca la ce nas avea 'miss-ul' era imposibil sa nu-l vezi chiar daca ai miopie). Pana si un concurs care nu are nici o relevanta (pt ca nu cred ca o sa participe la nici un un alt concurs pe judet sau pe tara) a ajuns sa conteze 'pilele' si nu ceea ce era important intr-un concurs de miss: FRUMUSETEA... Penibil

16.04.2011 la 21:45

Sunt dezgustata ca o asemenea fata a luat titlul de miss. A fi miss inseamna si atitutine, frumusete, INTELIGENTA. Nu inseamna a topai si a mesteca o guma in sictir :).

16.04.2011 la 21:20

in primul rand in regulament scria ca trebuie sa ai peste 1,70, asta cat are?? 1,50 :)):)):)):)) in al doilea rand e plina de fitze si figuri:-j acu o sa devina si mai fitzoasa:)):))) din cate se aude a avut pile in juriu:-j asa ca nu a luat missu pe dreptate.... erau fete multe mai frumoase ca pitic asta:) si o sa ne reprezinte mai departe una ca asta:))) ne facem de ras frateeeeeeeeeeeee :-j

16.04.2011 la 18:45

bravo oo....fetelor.....draguta si cistigatoarea.....bafta mai departee...

16.04.2011 la 17:25

bai deci marina ce o putut face decat sasi ridice rochiile pana in creier pana i se vedea fundul si o castigat miss-u:-& deci missu trebuia sa castige ori sabina ori anfiana ma scuzati dar marina cred ca o avut cv pile la juriu imi pare rau dar asta e dh-ul se duce de rapa cu asa miss-uri fitzoase

16.04.2011 la 17:20

ciudosi... :-j

16.04.2011 la 17:11

acozmei 17 ani?=))... de unde a-ti mai scoso si asta?:))

16.04.2011 la 16:32

Daca Marina merita miss-ul eu ma impusc in cap!Nu s-a jurizat corect,nu are inaltimea potrivita,nimic!

16.04.2011 la 14:50

unde se prezinta dorohoiul cu miss-ul asta mai departe:))

16.04.2011 la 14:36

Marina nu a avut ce cauta.....erau fete mult mai frumoase decat ...dar orisicum bravo...

16.04.2011 la 13:52

cred ca trebuia sa ia titul de miss Ana [prezentatoarea] se facea o exceptie:))

16.04.2011 la 13:33

inteleg ca juril s-a orientat dupa proba de aptitudini dar nu s-a ales corect. erau fete mult mai frumoase in concurs

16.04.2011 la 13:30

deci chiar nu a fost corect ! nici macar preselectia! marina nici nu ar fi trebuit sa participe intrucat era conditia ca participantele sa aibe peste 1,70 . Ea cat are ? 1,60?

16.04.2011 la 12:22

Bravo Marina nu asculta lumea capul sus si mai departe>:D<

16.04.2011 la 11:11

Nu cred ca Marina Acozmei trebuia sa castige Miss-ul!!!Au fost fete mult mai frumoase decat ea si nu au luat decat mentiune.Din cate stiu eu,dansa nici inaltimea corespunzatoare nu o avea..Dar totusi a luat Miss-ul!

16.04.2011 la 10:51

frumoase fetele

16.04.2011 la 09:08

lol =))

16.04.2011 la 08:48

PREZENTATOAREA CONCURSULUI SUPERBA!!!

Publicitate



Panoramic Travel Botosani

BANCUL ZILEI !


DorohoiNews.ro


Discuţie între doi colegi:
- Ai auzit? A murit şeful!
- Da! Şi mă tot întreb cine a mai murit odată cu el.
- De ce?
- Păi, scria în anunţ că „odată cu el a murit unul dintre cei mai capabili angajaţi ai companiei noastre”.



DOROHOI NEWS - Primim la redacție

DorohoiNews.ro






PARTENERI - AJOFM BOTOSANI

DorohoiNews.ro


PUBLICITATE

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

ZiareBotosani.ro

POLIȚIA LOCALĂ DOROHOI

DorohoiNews.ro

PARTENERI

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

Dorohoi News

DorohoiNews.ro DorohoiNews.ro DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro


PUBLICITATE

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro



UMANITAR

DorohoiNews.ro

Donatii online prin contul PAYPAL…



DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro



PUBLICITATE


PSD Botosani
DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

PSD Botosani

DorohoiNews.ro

Ultimele anunturi

SC din Dorohoi angajează ajutor de bucătar cu sau fără experiență

SC din Dorohoi angajează ajutor de bucătar cu sau fără experiență
Societate comercială din Dorohoi angajează ajutor de bucătar cu sau fără experiență. Pentru mai ...

GAVROMARM, depozit de marmură și granit în Saucenița, angajează personal

GAVROMARM, depozit de marmură și granit în Saucenița, angajează personal
SC GAVROMARM SRL depozit de marmură și granit în Saucenița angajează, în condițiile ...

Magazinul Peneș Curcanul Dorohoi angajează gestionar - vânzătoare

Magazinul Peneș Curcanul Dorohoi angajează gestionar - vânzătoare
Magazinul Peneș Curcanul Dorohoi angajează gestionar - vânzătoare. CV-urile se pot depune la ...

Societate comercială din Dorohoi angajează mecanici agricoli cu experiență

Societate comercială din Dorohoi angajează mecanici agricoli cu experiență
Societate comercială din Dorohoi cu profil agricol angajează mecanici agricoli cu experiență. Informații ...

BAMBOO angajează supraveghetoare sală jocuri

BAMBOO angajează supraveghetoare sală jocuri
BAMBOO angajează supraveghetoare sală jocuri! Oferim și cerem seriozitate maximă! Salariul este motivant, ...

Ofer spre închiriere apartament

Ofer spre închiriere apartament
Ofer spre închiriere apartament cu 2 camere,zona Olinescu lângă 2 Pași .Apartamentul este ...

Închiriez spațiu comercial

Închiriez spațiu comercial
Inchiriez sp.comercial in suprafata de 200mp. Relații la telefon: 0748993952

SC angajează șofer categoria C+E

SC angajează șofer categoria C+E
SC din Dorohoi angajează șofer categoria C+E. Relații la telefon: 0745182610

SABCO-S Dorohoi angajează lucrător comercial pentru magazin

SABCO-S Dorohoi angajează lucrător comercial pentru magazin
SC SABCO-S SRL din Dorohoi angajează lucrător comercial pentru magazin. Detalii la telefon 0745182610 ...

SABCO-S Dorohoi angajează operator facturare

SABCO-S Dorohoi angajează operator facturare
SC SABCO-S SRL din Dorohoi scoate pentru angajare un post de operator facturare. Detalii la telefon: ...

PARTENERI

DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro