Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]

Casa sinistrati Dorohoi

Constructorii şi-au bătut joc de locuinţele pe care trebuiau să le construiască pentru sinistraţii din Dorohoi şi nu au respectat proiectele tehnice.

Casele construite din banii donaţi în cadrul campaniilor organizate la nivel naţional au ajuns în buzunarele unor constructori care şi-au bătut joc de oamenii ce şi-au pierdut anul trecut agoniseala de-o viaţă. Acesta este şi cazul familiei Pop, care a beneficiat de un ajutor financiar pentru reconstrucţia casei moştenite în Dorohoi, scrie adevarul.ro. Tavanul locuinţei a căzut la puţin timp după montaj.
„Am strâns lemnul care a mai rămas în urma apelor şi l-am stivuit pentru a-l folosi la garduri, la magazie. În proiect apare că plăcile de rigips trebuie montate pe un profil special dar ei au folosit lemnele noastre, care erau putrezite şi tavanul a căzut. Norocul nostru că pe mama am luat-o la noi nu am lăsat-o aici", a declarat Tamara Pop.

Pentru reconstrucţia casei familiei Pop o societate de construcţii din Bacău a primit peste 26.000 lei. Din aceşti bani, firma de construcţii a subcontractat către alte societăţi locale, iar acum familia Pop este nevoită să termine lucrările de execuţie din fonduri proprii. (DorohoiNews.ro)

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro


PNL Botosani



DorohoiNews.ro



GALERIE FOTO

Casa sinistrati Dorohoi
DorohoiNews.ro, 12-05-2011
12Local

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Am fost informat(a) despre Politica de Confidențialitate şi de Securitate a prelucrării datelor cu caracter personal, declar ca am peste 16 ani și sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal:
- pentru ofertare comerciala
- pentru activitati promotionale: concursuri, reclame, publicitate
Security Code

COMENTARII VIZITATORI

14.05.2011 la 14:26

domnilor de ce nu chemati televiziunea din nou sa se faca public tot ce fac hotii astia.doar sa se faca public toate astea va va auzi cineva si pe voi.Asta e romania noastra ca peste tot dealtfel.datii in judecata.

12.05.2011 la 22:46

fratilor,la orisice lucrare se da o garantie....,acuma trebuie obligati acei nesimtiti hoti sa refaca casele pe cheltuiala firmei,ca asa mi se pare drept,nu trebuie lasati in pace....,ca numai asa vor invata si altii sa lucreze cintit,unde esti tu ȚepeȘ?

12.05.2011 la 22:03

acesta e doar inceputul ramineti sa vedeti finalul

12.05.2011 la 21:44

a trimis guvernul bani multi si fundatiile si multe case sunt facute de mantuiala,conducerea primariei tace

12.05.2011 la 21:15

Am fost ,si sint si eu in aceeasi situatie , ce sa faci daca peste noapte sunt toti constructori . si se pricep la constructii.Halal firma de constructie de la Bacau.Firma fara utilaje, fara meseriasi , fara nimic.... , adic cu ceva "cu dor de a se imbogati " si de a mai da un tun pe seama celor necajiti.Firma care s-a infiintat abia in aprile 2010 si in august cistiga contractul de prestari .Unde sunt cei din inspectia de stat in constructii?dirigintii de santier?Au devenit constructori peste noapte firme care nu au nimic in comun cu constructiile, firme conduse de Conovaru nelu, Besleaga Mirel ... ca de asa se fac afacerile si aSA TREBUIE SA POTI SUPRAVIETUI IN ACESTE ZILE .Despre meseriasi ce sa spunem , oameni adunati de pe strazi , platiti cu ziua pentru a face cantitate ca pe data de 25.12.2010 lucrarea trebuia sa fie gata .ce conta ca erau 15-20 grade sub zero.... se facea termoizolatie , tencuiala... Totl pentru a se putea lua banii cit mai repede si a se face campanie la TV.Pacat de oamenii cu suflet care au donat din putinul lor cite ceva pentru a ajuta pe bietii napastuiti de inundatii, ca o parte din ceea ce s-a strins s-a intors inapoi la fundatie, ca de asa poate sa faca campanie si fundatie .. si trebuies fonduri pentru asta.Sa stiti ca nu am stat deoparte nicideloc. Am muncit cot la cot si va pot spune citeva lucruri din care puteti tgrage concluzii: cind mergeam sa mi se dea cota de balast necesar pentru a turna fundatia mi se spunea" nu avem utilaj cu ce caram .Mergeti la locatii(in fata caselor unde se apucase sa se mai duca balast) , cautati o vola si luati de acolo ;trebuia ciment se spunea" nu avem cu ce sa aducem si inca nu s-a facut receptia la el mergeti si descurcati-ca dupa care va vom da si noi ciment.Despre lemn... o intreaga aventura .ba ca nu a sosit, ba ca este pentru altcineva , ba ca nu s-a facut receptia , te saturai de milogit la usa lor.Si nu va spun cum erai privit cind cereai ceva "parca mergeai la stapin" , parca nu era o cota de materiale ce era prin hotarare de guvern.Nu s-a facut nici un control din partea nici unei autoritati de nici un fel atat guvernamental cat si local.Ar fi trebuit sa nu se treaca de o o faza de constructie la alta fara avizul celor din constructii... (inspectia de stat)Dar care imspectie?cui sa te plingi? Despre autoritatile locale ce sa zici... nu i-am vazut decat atunci cind au venit cu ajutoare si pentru da da bine pe sticla la diferite posturi tv.la fel ca si doamna i-am fugarit cind am vazut ca faceau treaba de mantuiala. lasati-ma in pace cu "pomana" voastra.Poate are sa-mi ajute Dumnezeu sa pot termina ce s-a inceput.Inca un lucru care l-am putu vedea si constata"necazul unora bucuria altora de a putea face avere"

12.05.2011 la 20:21

au furat pe rupte firmele de constructii,sa mergeti pe la depozitele firmelor din dorohoi sa vedeti cate materiale s-au furat(bca,rigips,osb,profile,capriori,grinzi,usi,saltele relaxa)de aici rezulta indiferenta primariei chiar si a proprietarului,dar cum multi prop.sunt batrani ce stiau ei saracii,ei asteptau sa le faca casele pt. a locui in ele, am vazut multe case facute pt sinistrati si toate sunt in bataie de joc (pereti strambi,usi care nu se inchid,fara osb,rigips,vata m.)pacat de oameni.

12.05.2011 la 14:45

poate daca proprietarii caselor ar fi stat pe langa constructori si chiar ar fi ajutat, nu s/ar fi ajuns aici!( nu e vorba de batrani) Multi au asteptat doar sa li se faca! In ce priveste constiinta muncii...ea nu lipseste doar constructorilor!

12.05.2011 la 13:59

vai de capul sinistratilor!nu au alinare !toti de la primarie profita de situatie si isi bat joc de ei!urat sper ca este un dumnezeu si le va rasplati bunavointa celor de la primarie care .................,,

12.05.2011 la 09:48

A avea bani nu egaleaza cu a avea fericire!!! Si atunci de ce ,de ce nu au construit, ca doar munca le era platita. Ma doare sufletul cand citesc asemenea lucuri, din pacate ma aflu printre cei putini ce au constiinta .

12.05.2011 la 09:25

pai ce sunt prosti ?:)....toti sunt mana`n mana,crede-ma,totul incepe de "sus"...traim intr o tara de toata p...vai de noi,o sa mancam scoarta de copac cu timpul,daca ne ducem din ce in ce mai jos,altii se ridica,noi coboram din 89'

12.05.2011 la 09:07

De diriginte de santier ai auzit/ asta pentru ce a luat bani? Mai citeste legea je!

12.05.2011 la 08:37

cineva din cadrul primariei trebuia sa urmareasca modul in care se respecta proiectul. a facut-o? bineinteles ca NU. astia de la primarie sunt mereu plecati pe ”teren”.

Publicitate



Panoramic Travel Botosani

BANCUL ZILEI !


DorohoiNews.ro


Profesor:
Cine răspunde la următoarea întrebare, poate merge acasă.
Un băiat aruncă geanta pe fereastră.
Profesorul:
Cine tocmai a aruncat ghiozdanul?
Băiatul:
Eu, și plec acasă acum.



DOROHOI NEWS - Primim la redacție

DorohoiNews.ro






PARTENERI - AJOFM BOTOSANI

DorohoiNews.ro


PUBLICITATE

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

ZiareBotosani.ro

POLIȚIA LOCALĂ DOROHOI

DorohoiNews.ro

PARTENERI

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

Dorohoi News

DorohoiNews.ro DorohoiNews.ro DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro


PUBLICITATE

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro



UMANITAR

DorohoiNews.ro

Donatii online prin contul PAYPAL…



DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro



PUBLICITATE


PSD Botosani
DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

PSD Botosani

Ecomed Dorohoi

PNL Botosani

DorohoiNews.ro

Ultimele anunturi

SC angajează personal pentru fabrică de lactate

SC angajează personal pentru fabrică de lactate
SC angajează personal pentru fabrică de lactate, calificați și necalificați. Relații la telefon: ...

SC din Dorohoi angajează personal pentru curățenie sedii administrative

SC din Dorohoi angajează personal pentru curățenie sedii administrative
Societate Comercială din Dorohoi angajează personal auxiliar pentru curățenie sedii administrative. ...

SC din Dorohoi angajează ajutor de bucătar cu sau fără experiență

SC din Dorohoi angajează ajutor de bucătar cu sau fără experiență
Societate comercială din Dorohoi angajează ajutor de bucătar cu sau fără experiență. Pentru mai ...

GAVROMARM, depozit de marmură și granit în Saucenița, angajează personal

GAVROMARM, depozit de marmură și granit în Saucenița, angajează personal
SC GAVROMARM SRL depozit de marmură și granit în Saucenița angajează, în condițiile ...

Magazinul Peneș Curcanul Dorohoi angajează gestionar - vânzătoare

Magazinul Peneș Curcanul Dorohoi angajează gestionar - vânzătoare
Magazinul Peneș Curcanul Dorohoi angajează gestionar - vânzătoare. CV-urile se pot depune la ...

Societate comercială din Dorohoi angajează mecanici agricoli cu experiență

Societate comercială din Dorohoi angajează mecanici agricoli cu experiență
Societate comercială din Dorohoi cu profil agricol angajează mecanici agricoli cu experiență. Informații ...

BAMBOO angajează supraveghetoare sală jocuri

BAMBOO angajează supraveghetoare sală jocuri
BAMBOO angajează supraveghetoare sală jocuri! Oferim și cerem seriozitate maximă! Salariul este motivant, ...

Căutăm o bonă cu experiență

Căutăm o bonă cu experiență
Căutăm o bonă cu experiență pentru a lucra la domiciliu cu un copil de un an jumătate. Candidatul ...

Vând colțar

Vând colțar
Vând canapea colțar in stare foarte buna și masa extensibila, preț 1500 lei. Relatii la telefon ...

Cumpăr apartament cu trei camere

Cumpăr apartament cu trei camere
Cumpar apartament cu 3 camere decomandat et 1 sau 2 in localitatea Dorohoi jud Botosani, zona centru ...

PARTENERI

DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro