Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]

pumn

Sorin Gînga, consilier local în comuna Văculeşti şi preşedintele filialei Partidului Social Democrat (PSD) existentă aici, a fost acuzat de vătămare corporală.

Alexandru Sorohan în vârstă de 21 de ani, din Mangalia venit la Văculeşti în vacanţă la bunici a fost bătut cu bestialitate la sfârşitul săptămânii trecute când se afla cu câţiva amici la discoteca din Văculeşti. Conform declaraţiilor primarului, Iulian Vlas, publicate într-un ziar din judeţ, cel care i-ar fi atacat pe tineri şi pe nepotul său, Sorohan a fost consilierul, Gînga.

Cu privire la acuzaţiile care i se aduc, Sorin Gînga a ţinut să îşi declare nevinovăţia şi să ne spună că îşi pune toată încrederea în organele abilitate în elucidarea acestui caz.

"Întrucât am înţeles că se face o cercetare din parte poliţiei, nu vreau să influenţez cumva prin spusele mele ancheta aflată în desfăşurare. Dar pentru că apare numele meu şi faptul că ar fi un consilier PSD implicat în acest incident aş vrea să dau un drept la replică şi să infirm ceea ce s-a spus. Nu am nicio legătură cu cele întâmplate tănărului în cauză", ne-a declarat acesta.

Mai mult, consilierul este ferm convins că la mijloc în tot acest scandal se află considerente politice, această lovitură de imagine urmând să îl desconsidere în ochii cetăţenilor comunei, în ochii familiei şi prietenilor. Sorin Gânga este un potenţial candidat pentru şefia primăriei comunei.

Omul politic nu neagă că a fost prezent la faţa locului, însă susţine că vinovaţii se cunosc şi că există martori care să confirme acest lucru. Sorin Gînga s-a declarat afectat şi de modul în care primarul a manageriat situaţia, după el grăbindu-se din motive personale să îl acuze: "Vinovaţii se ştiu, cercetările se fac, nu vreau să încurc în niciun fel treaba aceasta, atâta vreau să spun că domnul primar s-a grăbit în a afirma că eu sunt vinovat, atâta timp cât nu a fost prezent când evenimentele au avut loc. E grav să acuzi pe cineva de vatămare corporală, nu cred că este normal atâta timp cât este o anchetă şi cred că trebuia să aştepte finalizarea cercetărilor înainte de a declara ceva. Nu trebuia să fie subiectiv, victima e nepotul dumnealui şi chiar dacă a fost afectat, nu trebuia să pună pe nimeni într-o lumină proastă. Trebuia să fie mai moderat".

Consilierul a vrut să transmintă pe lângă cele expuse mai sus şi un mesaj publicului: "Doresc  să aduc la cunoştiinta cetăţenilor comunei Văculeşti că niciun consilier PSD nu a lovit pe nimeni şi cu nimic şi nu este responsabil de întâmplarea regretabilă în care a fost implicat tânărul, Alexandru Sorohan. Acuzaţiile d-nului primar făcute înainte de finalizarea anchetei în curs de desfăşurare sunt cu tentă politică, denigratoare, iresponsabile şi nu corespund cu realitatea.  Din declaraţia sa, d-nul primar îndreaptă vinovăţia asupra mea ceea ce nu este corect  şi este imoral. Îi rog pe toţi cetăţenii comunei să aibă încredere în mine pentru că nu sunt vinovat cu nimic, iar aceasta se va dovedi după finalizarea anchetei poliţiei". (DorohoiNews.ro, Adriana D.)

 

Autor:DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro


PNL Botosani



DorohoiNews.ro



GALERIE FOTO

pumn
DorohoiNews.ro, 20-08-2011
10Local

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Am fost informat(a) despre Politica de Confidențialitate şi de Securitate a prelucrării datelor cu caracter personal, declar ca am peste 16 ani și sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal:
- pentru ofertare comerciala
- pentru activitati promotionale: concursuri, reclame, publicitate
Security Code

COMENTARII VIZITATORI

17.10.2011 la 19:59

domnule consilier daca ai folosit bata sa te gandesti intai la dumnezeu ca ai si tu copii si nu se stie nici odata ce te poate astepta sa te gandesti mult pana ce termini cu mituirea.............?

02.10.2011 la 09:44

bolovani imi pare rau ca nu tiau aruncat in capul tau se vede prin comentariul care il faci ca ai o scuza de doi bani.consilieru putea sa faca o denuncie nu. Intreb eu dsteptule ca toti oamenii civilizacii sau ce betivii au un pic capsa dusa .sa stea acasa daca nu poate sa iasa pe strada o revizie la psiholog

23.09.2011 la 04:18

cum se poate sa fie de fata consilierul si nu face nimic intreb eu de ce nu a chemat el ambulanta daca tot era acolo si la-u lasat in sant eu nu inteleg acest lucru zice vinovati se stiu ca eu am fost acolo ceva nu mi se pare in regula si cum sa bati in asa hal un baiat care avenit in concediu si nu avea nici o treaba cu ceilalti ceva nu miroase bine

23.09.2011 la 03:50

si daca sau imbatat ce este vro problema trebuia sa il bata in halul ala daca ar fi fost unul dintre voi in locul lui ce ati face si daca consilierul avea ceva cu ei trebuia sa puna o plangere la politie nu sa puna pe unul si pe alti sa ii bata sau ce asa functioneaza legea cu bata

23.08.2011 la 23:57

tOTI STUDIAZA EFECTUL DAR NIMENI CAUZA

23.08.2011 la 23:50

Nishti huligani aishtia alu R.... din Prelipca

23.08.2011 la 11:56

Dracani astea, nu o data au facut probleme, ci de mai multe ori, eu nu cred in varianta lor, sau imbatat in acea seara si ciomageau pe toti care ii intalnea, ce cautau acasa la consilier pentru a arunca cu bolovani in geamuri, au cautato cu mana lor, au scapat f. binisor.Primarului ii recomand sa lase politica si sa asigure ordinea in com. pentru fam. mea este un om O. Suntem satui de promisiunile tale.

22.08.2011 la 18:22

Asa e cu oamenii astia: unii au invatat carte au o functie buna castiga bine si au bani, altii poate nu au invatat asa bine dar au o meserie buna castiga bine si au bani, altii poate nu au invatat deloc carte dar muncesc zi de zi prin strainatate sau isi fac o afacere sau cresc animale sau cultiva pamantul sau poate chiar spala toalete (ca nu e rusine a munci) si castiga bine si au bani INSA ALTII STAU SI O BAT IN CAP TOATA ZIUA, TRAIESC PE BANII PARINTILOR CARE MUNCESC CINSTIT SI II FREACA GRIJA TOATA ZIULICA CUM DE OARE CEILALTI AU BANI SAU CE MAI AU EI. LA MUNCA PUTUROSILOR SI O SA AVETI SI VOI.

21.08.2011 la 22:24

mai ce naiba? ce incerci sa faci? chiar crezi ca vei reusi cu bani si lemne sa scapi ? daca ai fost acolo de ce nu ai incercat sa aplanezi si mai ales..ce cautai tu acolo cu bita in mina? asa vrei sa conduci primaria? nu vei scapa...te asigur.

20.08.2011 la 21:53

Dar de unde si pana unde, brusc este nepotul primarului? ani de zile nu sau cunoscut...de chestie politica...Alex.Sorohan trebuia sa-i ramana oasele acolo, ei toata seara au umblat prin comuna, numai sa bata pe cineva, au cautato cu lumanarea, sau luoat de mine fara sa le fac nimic...bine le-au facut, mai rau trebuia....chestia cu S. Ganga FIRESTE, RAFUIALA POLITICA....eu nu la-m vazut deloc in acea noapte....de fapt tot taraboiul il poarte gasca lui Alex.

Publicitate



Panoramic Travel Botosani

BANCUL ZILEI !


DorohoiNews.ro


Profesor:
Cine răspunde la următoarea întrebare, poate merge acasă.
Un băiat aruncă geanta pe fereastră.
Profesorul:
Cine tocmai a aruncat ghiozdanul?
Băiatul:
Eu, și plec acasă acum.



DOROHOI NEWS - Primim la redacție

DorohoiNews.ro






PARTENERI - AJOFM BOTOSANI

DorohoiNews.ro


PUBLICITATE

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

ZiareBotosani.ro

POLIȚIA LOCALĂ DOROHOI

DorohoiNews.ro

PARTENERI

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

Dorohoi News

DorohoiNews.ro DorohoiNews.ro DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro


PUBLICITATE

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro



UMANITAR

DorohoiNews.ro

Donatii online prin contul PAYPAL…



DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro



PUBLICITATE


PSD Botosani
DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

PSD Botosani

Ecomed Dorohoi

PNL Botosani

DorohoiNews.ro

Ultimele anunturi

SC angajează personal pentru fabrică de lactate

SC angajează personal pentru fabrică de lactate
SC angajează personal pentru fabrică de lactate, calificați și necalificați. Relații la telefon: ...

SC din Dorohoi angajează personal pentru curățenie sedii administrative

SC din Dorohoi angajează personal pentru curățenie sedii administrative
Societate Comercială din Dorohoi angajează personal auxiliar pentru curățenie sedii administrative. ...

SC din Dorohoi angajează ajutor de bucătar cu sau fără experiență

SC din Dorohoi angajează ajutor de bucătar cu sau fără experiență
Societate comercială din Dorohoi angajează ajutor de bucătar cu sau fără experiență. Pentru mai ...

GAVROMARM, depozit de marmură și granit în Saucenița, angajează personal

GAVROMARM, depozit de marmură și granit în Saucenița, angajează personal
SC GAVROMARM SRL depozit de marmură și granit în Saucenița angajează, în condițiile ...

Magazinul Peneș Curcanul Dorohoi angajează gestionar - vânzătoare

Magazinul Peneș Curcanul Dorohoi angajează gestionar - vânzătoare
Magazinul Peneș Curcanul Dorohoi angajează gestionar - vânzătoare. CV-urile se pot depune la ...

Societate comercială din Dorohoi angajează mecanici agricoli cu experiență

Societate comercială din Dorohoi angajează mecanici agricoli cu experiență
Societate comercială din Dorohoi cu profil agricol angajează mecanici agricoli cu experiență. Informații ...

BAMBOO angajează supraveghetoare sală jocuri

BAMBOO angajează supraveghetoare sală jocuri
BAMBOO angajează supraveghetoare sală jocuri! Oferim și cerem seriozitate maximă! Salariul este motivant, ...

Căutăm o bonă cu experiență

Căutăm o bonă cu experiență
Căutăm o bonă cu experiență pentru a lucra la domiciliu cu un copil de un an jumătate. Candidatul ...

Vând colțar

Vând colțar
Vând canapea colțar in stare foarte buna și masa extensibila, preț 1500 lei. Relatii la telefon ...

Cumpăr apartament cu trei camere

Cumpăr apartament cu trei camere
Cumpar apartament cu 3 camere decomandat et 1 sau 2 in localitatea Dorohoi jud Botosani, zona centru ...

PARTENERI

DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro