Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]

trecere de pietoni3

Din cauza faptului că mulţi şoferi dorohoieni nu respectă regulile de circulaţie şi din cauza faptului că mulţi dintre aceştia şi-au făcut un obicei din a-şi întoarce maşina pe la trecerile de pietoni de de Bulevardul Victoriei din Dorohoi, municipalitatea a luat măsuri.

Mulţi şoferi pentru a evita să înconjoare rondul de sus, din faţa fostei unităţi militare au ales să îşi facă propriul drum şi să o ia pe scurtătură, respectiv să treacă pe trecerile de pietoni pentru a ajunge în parcare sau pentru a întoarce mai repede.

Din dorinţa de a stopa fenomenul autorităţile locale au amplasat ghivece la trecerile de pietoni de pe Bulevard. Aceste măsuri implementate de municipalitate au scopul de a stopa acest comportament incorect al şoferilor.

Cu privire la ce se întâmplă şi la această nouă practică a șoferilor dorohoieni, primarul oraşului, ing. Dorin Alexandrescu ne-a declarat:

„Am fost nevoiţi să luăm aceste măsuri pentru a pune stop practicilor de acest gen. Pe această cale fac un apel către toți prticipanții la trafic şi îi îndemn să respecte regulile de circulaţie. Numai respectându-ne reciproc putem asigura bunul mers al lucrurilor, iar pietonii trebuie respectaţi şi trebuie să le asigurăm toată siguranţa şi tot confortul care li se cuvine de drept.” (DorohoiNews.ro, Adriana D.)

Autor: DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro


PNL Botosani



DorohoiNews.ro



GALERIE FOTO

trecere de pietoni3trecere de pietonitrecere de pietoni1trecere de pietoni2
DorohoiNews.ro, 01-09-2011
15Local

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Am fost informat(a) despre Politica de Confidențialitate şi de Securitate a prelucrării datelor cu caracter personal, declar ca am peste 16 ani și sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal:
- pentru ofertare comerciala
- pentru activitati promotionale: concursuri, reclame, publicitate
Security Code

COMENTARII VIZITATORI

04.09.2011 la 20:34

Se pare ca multi din oras sau nascut in masini.In primul rand,in afara de indicator si bunul simt te indeamna sa reduci viteza la o trecere de pietoni din fata unui spital.Nu m-ar mira sa vedem ca un destept desfiinteaza spitalul pentru viziblitatea in discutie.Amintiti-va ca sunteti in Dorohoi si nu in Paris!Ce se intimpla daca reduceti viteza pina la limita evitarii oricarui pericol?Eu il rog pe primar sa monteze niste cocoase din cauciuc in locurile cu probleme,ca in Suceava,Radauti.Astfel nu se va mai supara nimeni ca merge"ca la mort".Cine vrea raliu,sa mearga pe pista.

02.09.2011 la 09:33

Sa vina POLITIA....

02.09.2011 la 09:14

Nu sunt de acord nici eu cu arbustii de langa trecerea de pietoni,dar nu sunt de acord sa vad pe unii soferi nesimtiti care in loc sa faca rondu de la intersectia cu pompierii prefera sa se suie pe trotuaru de la scoala 7 si sa treaca,dar am vazut si carute deci mai bine copaci decat soferi nesimtiti.

02.09.2011 la 06:45

la trecerile de pietoni se incetineste, dar nu poti urca bulevardul ca melcul.Soferii stiu despre fluidizarea traficului si nu pot forma coloane.Nu e normal sa n-ai vizibilitate la trecerile de pietoni!!!

01.09.2011 la 20:18

Daca ar fi dupa tine ar trebui sa-mi iau un prieten cu mine in masina, sa coboare inainte de trecerea de pietoni, sa se uite daca nu este nimeni, sa-mi faca semn sa trec, opresc iara, il iau in masina si tot asa tot bulevardul. Zic bine?

01.09.2011 la 19:36

Sunt de acord cu tot ce ati scris aici si se vad eforturi considerabile in a schimba oraselul Dorohoi. Insa referitor la arbusti si la vizibilitatea pe trecerea de pietoni... la trecerea de pietoni din cate stiu se incetineste pana aproape de oprire, indiferent ca este sau nu cineva.. nu stiu daca tine de legislatia obligatorie sau de conducerea preventiva, insa cert e ca tine de cat e de civilizat fiecare sa mentina siguranta pentru el si cei din jur. In special pentru ca politia nu face nimic. Ma intreb de ce ii mai plateste statul...

01.09.2011 la 17:20

eu cred ca lumea este prea nesimtita se comporta la volan ca niste nesimtiti se cred ca daca fac figuri se cred tare dar nu se poate face nimic ca lumea e prea nesimtita sa stie sa se comporte civilizati in plevna de la piata in sus e sens unic dar se vade ca soferii nu cunosc bine semnele ce sai faci asta e dorohoiul si nici politia nu face nimic sunt prea nesimtiti ca sa se poata face ceva nu mai figuri si nimic altceva ca daca ii cauti in buzunare n-au nimic dar impresi au mai ales dracii cind trec cu masina se cred tare!!

01.09.2011 la 16:23

as vrea ca sa atrag atentia si asupra faptului ca atunci cand ies cu copii in parcul de langa bancpost risc sa fiu accidentat de motoscutere sau de taximetristi , aseara taxiul cu nr de inmatriculare BT AYR (un logan cu tuning de 2 lei) s-a dat in spectacol pe pietonal, el nu mai merge pe sosea ci de la statuia din fata fostului Consiliu trce printre stalpii apoi printre cele doua parcuri si printre oamenii veniti sa se plimbe si ei ca sa ajunga in statia de taxi, am sa revin si cu filmari daca cei de la rutiera nu stiu despre ce e vorba

01.09.2011 la 15:19

Foarte bine au punctat cei de mai jos in legatura cu arbustii aia din zona trecerii de pietoni. Eu 1 am oprit milimetric lana un copil care traversa in fuga pe trecerea de pietoni si pot spune ca nu aveam viteza. Eram in treapta a doua de viteza, deci aveam undeva la 20-30 km/h. Ganditi-va domnule primar ca putea-ti fi dumneavoastra in locul meu si puteati omorari un copil.

01.09.2011 la 15:10

Asa este cu vizibilitatea la trecerile de pietoni.Au dreptate si subscriu din proprie experienta.Acu ceva ani am avut un accident minor la intrare in Pleva tocmai datorita acestui fapt.Pe atunci erau montate la capatul scuarului niste panouri verzi din tabla si din cauza lor nu vedeai nimic pe sensul opus.Asa k domnilor responsabili va rog sa faceti ceva pt vizibilitatea din intersectii si de la trecerile de pietoni,oricat de frumosi ar fi arbustii plantati acolo.

01.09.2011 la 14:45

Reiau ideea cu lipsa vizibilitatii in apropierea trecerilor de pietoni.Daca faceti un sondaj de opinie referitor la mersul pe bulevard o sa vedeti ca sunt foarte multi participanti la trafic nemultumiti de acest lucru. Taiati sau ,,modelati,, cumva arborii plantati(tuia)! Au coroana destul de mare si deasa, iar soferii nu vad decat in ultima clipa ce ii asteapta . Ganditi-va, dom' primar, mai ales ca stati in zona si stiti cat de periculos este mersul pe bulevard. In alta ordine de idei, sunt prea multe treceri de pietoni. Am una in dreptul intrarii in Plevna-cum urci bulevardul, iar la cativa pasi ai alta, in fata bisericii. Zau asa, trebuie sa mergi ca la mort in zona aia si cam tot bulevardul, nici cu 30km/h nu poti urca uneori.Alt motiv de nemultumire il reprezinta giratoriul dinspre Pompieri care este supradimensionat; cum in fata carciumii de la colt(cum cobori) ai vad si parcare ad-hoc, esti obligat sa mergi doar pe banda 2, lucru destul de dificil pentru multi soferi care fac manevre destul de greoi in ingustimea aia de loc- e vorba de sensul de coborare.

01.09.2011 la 13:46

deocamdata FELICITARI! pentru toate eforturile depuse,totusi se munceste se vede si in aspectul nou al strazilor.Sper ca va continua si, va rugam politia rutiera la datorie!

01.09.2011 la 12:56

Bine spus referitor la arbusti. Faceti ceva cu ei pentru ca risti sa iei un pieton pe capota si sa ramana in drum intins pe pavele. Faceti ceva la trecerile de pietoni cum urci bulevardul langa spital si cum cobori bulevarul tot langa spital. Aceea mi se pare cea mai periculoasa trecere de pietoni, faceti ceva cu arbustii aceia de acolo, asta atat pentru soferi cat si pentru pietoni.

01.09.2011 la 12:46

Dar politia ce face??? de ce nu-si fac datoria??? Toti acesti soferi care fac asa ceva se bazeaza pe faptul ca au pile, si isi permit . Un om normal la cap nu ar face lucrul asta. DE exemplu acum vreo doua zile niste tigani bateau pe bulevard un om al strazii .asa din senin au inceput a da in el , ma intreb oare si atunci unde era politia???

01.09.2011 la 12:37

ati facut bine ce ati facut, dar cu arbustii de pe scuare ce faceti ????? ca nu este vizibilitate la trecerile de pietoni de pe bulevard.

Publicitate



Panoramic Travel Botosani

BANCUL ZILEI !


DorohoiNews.ro


Profesor:
Cine răspunde la următoarea întrebare, poate merge acasă.
Un băiat aruncă geanta pe fereastră.
Profesorul:
Cine tocmai a aruncat ghiozdanul?
Băiatul:
Eu, și plec acasă acum.



DOROHOI NEWS - Primim la redacție

DorohoiNews.ro






PARTENERI - AJOFM BOTOSANI

DorohoiNews.ro


PUBLICITATE

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

ZiareBotosani.ro

POLIȚIA LOCALĂ DOROHOI

DorohoiNews.ro

PARTENERI

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

Dorohoi News

DorohoiNews.ro DorohoiNews.ro DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro


PUBLICITATE

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro



UMANITAR

DorohoiNews.ro

Donatii online prin contul PAYPAL…



DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro



PUBLICITATE


PSD Botosani
DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

PSD Botosani

Ecomed Dorohoi

PNL Botosani

DorohoiNews.ro

Ultimele anunturi

SC angajează personal pentru fabrică de lactate

SC angajează personal pentru fabrică de lactate
SC angajează personal pentru fabrică de lactate, calificați și necalificați. Relații la telefon: ...

SC din Dorohoi angajează personal pentru curățenie sedii administrative

SC din Dorohoi angajează personal pentru curățenie sedii administrative
Societate Comercială din Dorohoi angajează personal auxiliar pentru curățenie sedii administrative. ...

SC din Dorohoi angajează ajutor de bucătar cu sau fără experiență

SC din Dorohoi angajează ajutor de bucătar cu sau fără experiență
Societate comercială din Dorohoi angajează ajutor de bucătar cu sau fără experiență. Pentru mai ...

GAVROMARM, depozit de marmură și granit în Saucenița, angajează personal

GAVROMARM, depozit de marmură și granit în Saucenița, angajează personal
SC GAVROMARM SRL depozit de marmură și granit în Saucenița angajează, în condițiile ...

Magazinul Peneș Curcanul Dorohoi angajează gestionar - vânzătoare

Magazinul Peneș Curcanul Dorohoi angajează gestionar - vânzătoare
Magazinul Peneș Curcanul Dorohoi angajează gestionar - vânzătoare. CV-urile se pot depune la ...

Societate comercială din Dorohoi angajează mecanici agricoli cu experiență

Societate comercială din Dorohoi angajează mecanici agricoli cu experiență
Societate comercială din Dorohoi cu profil agricol angajează mecanici agricoli cu experiență. Informații ...

BAMBOO angajează supraveghetoare sală jocuri

BAMBOO angajează supraveghetoare sală jocuri
BAMBOO angajează supraveghetoare sală jocuri! Oferim și cerem seriozitate maximă! Salariul este motivant, ...

SC angajează muncitori calificați și necalificați în domeniul construcțiilor

SC angajează muncitori calificați și necalificați în domeniul construcțiilor
Angajez muncitori calificați și necalificați în domeniul constructiilor, în special șef ...

Căutăm o bonă cu experiență

Căutăm o bonă cu experiență
Căutăm o bonă cu experiență pentru a lucra la domiciliu cu un copil de un an jumătate. Candidatul ...

Vând colțar

Vând colțar
Vând canapea colțar in stare foarte buna și masa extensibila, preț 1500 lei. Relatii la telefon ...

PARTENERI

DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro