Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]

Dorohoi-Dorin-Alexandrescu

Proiectul care priveşte reabilitarea urbană a Municipiului Dorohoi, iniţiat în urmă cu doi ani, a obţinut şi ultima semnătură. Acest lucru s-a întâmplat miercuri la Bucureşti, când primarul Dorin Alexandrescu a fost la sediul Ministerului Dezvoltării Regionale şi Turismului.

Primarul municipiului, ing. Dorin Alexandrescu ne-a declarat: „Mă bucur că am luat această decizie de a pleca la București pentru semnarea acestui proiect, care vine ca un cadou pentru dorohoieni în preajma zilelor orașului. În câteva zile voi prezenta dorohoienilor prin intermediul unui pliant, un rezumat al acestui proiect dar și problemele importante care vizează comunitatea noastră.”

Prin acest proiect vor beneficia de reabilitare 75 de străzi din oraş. În urma implementării se vor obţine:
777 guri de scurgere noi, 116 guri de scurgere existente se pot reface, 4860 m racord-canalizare fluvială, 3.300 mp parcări, 1600 mp spaţii verzi, 84 mp staţii de autobuz, 1,1 km reaţea-canalizare reabilitată, 4,86 km racord canalizare pluvială nou. Valoarea proiectului este de aproximativ 8 milioane de euro, iar termenul de implementare depăşeşte 30 de luni.

„Îi rog pe cetățenii care locuiesc pe străzile cele mai devastate din orașul nostru, să mai aibă răbdare câteva luni de zile pentru că sigur se va interveni și după cum am spus, în acel pliant pe care îl voi edita în mai multe exemplare, fiecare cetățean poate vedea unde este nominalizată strada pe care locuiește și trebuie să aibă încredere că nu este numai o poză sau o hartă, ci face parte integrantă din acest proiect cu finanțare europeană și care va fi pus în aplicare. Mi-aș fi dorit ca lucrările să înceapă în toamna aceasta, dar a fost o problemă ce nu a depins de mine ci de mai mulți factori, dar e bine că s-a semnat și acum”,
a menționat primarul Alexandrescu.

Până la sfârşitul anului se va organiza licitaţia şi se va semna contractul de execuţie a lucrărilor, urmând ca din primăvara anului viitor, să înceapă lucrările efective.

Edilul oraşului a adăugat: „Pe lângă acest proiect, mai există unul de reabilitare a conductelor de apă şi canalizare şi de lărgire a unor conducte din oraş. Este vorba de un proiect de 20 milioane de euro, promovat de Consiliul Judeţean. Aceste două proiecte trebuie corelate şi trebuie realizată o implementare paralelă, ca la sfârşit lucrarea să fie un succes pentru Dorohoi". (DorohoiNews.ro, Andrei B.)


Autor: DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro


PNL Botosani



DorohoiNews.ro



GALERIE FOTO

Dorohoi-Dorin-Alexandrescuproiect semnatHarta reabilitare
DorohoiNews.ro, 30-09-2011
20Local

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Am fost informat(a) despre Politica de Confidențialitate şi de Securitate a prelucrării datelor cu caracter personal, declar ca am peste 16 ani și sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal:
- pentru ofertare comerciala
- pentru activitati promotionale: concursuri, reclame, publicitate
Security Code

COMENTARII VIZITATORI

01.10.2011 la 19:05

hai sa nu-l mai periem si sa vedem daca finalizeaza!

01.10.2011 la 08:24

FELICITARI D-LE PRIMAR!SA NU UITATI CA AR TREBUI FACUT SI UN SPATIU DE JOACA (PARC)PENTRU CEI MICI CA DUC LIPSA ,NU CA N-AR FI DAR CELE CARE SUNT IN PROPROTIE DE 70%SUNT DISTRUSE.POATE IMPRUMUTATI MODELUL CELOR DE LA BT SAU SV CHIAR DACA S-AR PUNE SI O TAXA, EU UNA AS FI DEACORD.AM SPERANTA CA CEVA VETI FACE SI PTR EI.

30.09.2011 la 23:54

Felicitari domnului primar! nu regret nici o clipa k am fost si voi fi sustinatorul d-voastra.. si nici nu regret k v-am sustinut cu atat de multa inversunare in fatza gurilor rele! cred k faptele vorbesc de la sine ! Mult succes in continuare ! si Dorohoiul deja prinde culoare asa cum mi-ati spus !

30.09.2011 la 16:11

Omul sfinteste locul !!! Sunt mandra de primarul orasului meu: un om onest si care se remarca prin realizarile facute in Dorohoi si nu prin vorbe .

30.09.2011 la 15:49

Ati avut un mandat greu, dar, iata, cu realizari! Oare cine ar fi dorit sa fie in pielea dvs. la inundatii?? Sub ochii nostri Dorohoiul isi schimba infatisarea incet, incet. Se vede ca aveti spirit gospodaresc si ca puneti suflet in ceea ce faceti! Sa va ajute Dumnezeu sa duceti la indeplinire toate aceste proiecte, pentru binele nostru, al tuturor!

30.09.2011 la 14:14

Toata stima si respectul pentru dumneavoastra Domnule Primar. Ati salvat orasul Dorohoi si sunt sigura k-n continuare o sa faceti ceva si pentru populatie ca sa aiba unde munci. Felicitari si mult succes in continuare!! Sunteti un om cu-n suflet mare!!

30.09.2011 la 13:15

Felicitari d-le Primar ! Pt. prima oara de la revolutie se vede o schimbare si la noi in oras ,va votez cu drag ,nici nu ma intereseaza partidul din care faceti parte ,votez omul gospodar care sunteti

30.09.2011 la 12:43

eu astept sa vad terminat proiectul si schimbarea orasului iar dupa veti primi si felicitarile de rigoare

30.09.2011 la 11:24

FELICITARI!Sa va dea DUMNEZEU sanatate si sa faceti doar lucruri bune pt orasul nostru ,chiar daca unii va mai pun si piedici.

30.09.2011 la 10:43

Inca un motiv sa fim mandri de cine ne conduce la nivel local, felicitari primarului si echipei sale! Dorohoiul merita sa fie un mic paradis, numai ca si noi localnicii trebuie sa pastram si sa pretuim acest lucru...

30.09.2011 la 09:52

Sa fie intr-un ceas bun! Tot asa inainte si se schimba Dorohoiul, nu mai are fata de mahala.

30.09.2011 la 08:58

Asta dovedeste ca nu conteaza culoarea politica, daca esti om gospodar... Felicitari!

30.09.2011 la 08:27

Cand in Dorohoi era primar pdl-ist, guvernul pnl-ist nu a dat nici un ban pentru Dorohoi.Multumim doamnei Elena Udrea ca a aprobat proiectul.

30.09.2011 la 07:31

Domnule primar! Desi nu am fost niciodata un sustinator al dumneavoastra, ba din potriva, vreau sa va felicit pt tot ce ati realizat in acest oras si ceea ce vad ca intetionati sa faceti. Pe mine unul m-ati convins de bunele dumneavoastra intentii si ce fel de om sunteti cu adevarat, nu ceea ce se zvoneste de unii rai intentionati. Chiar daca sunt membru PDL si nu v-am votat niciodata, sa stiti ca la viitoarele alegeri alegeri aveti un vot in plus. Felicitari inca o data!

30.09.2011 la 00:08

pe cand odata si odata se face GRADINITA nr.6 noua de ce tot se amana,ce interese sunt,sau suntem noi asa blestemati de dumnezeu sa induram atata cata rabdare poti sa ai dupa un miliard de promisiuni

29.09.2011 la 23:11

Felicitari! incetul cu incetul orasul nostru se dezvolta. :)

29.09.2011 la 21:48

Felicitari! Este super! Se intampla in orasul nostru si termenul nu este indepartat!

29.09.2011 la 21:02

FELICITARI! SPERAM SA DUCE-TI PROIECTUL PANA LA CAPAT SI SA VEDEM UN DOROHOI, CUM NE DORIM CU TOTII!

29.09.2011 la 20:33

inclin sa cred ca in sfarsit s-a gasit raspunsul la inundatiile din 2010,era infundata canalizarea" fluviala" si Dunarea nu a avut pe unde trece decat prin sufrageria mea.

29.09.2011 la 20:19

Felicitari domnule primar!

Publicitate



Panoramic Travel Botosani

BANCUL ZILEI !


DorohoiNews.ro


Profesor:
Cine răspunde la următoarea întrebare, poate merge acasă.
Un băiat aruncă geanta pe fereastră.
Profesorul:
Cine tocmai a aruncat ghiozdanul?
Băiatul:
Eu, și plec acasă acum.



DOROHOI NEWS - Primim la redacție

DorohoiNews.ro






PARTENERI - AJOFM BOTOSANI

DorohoiNews.ro


PUBLICITATE

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

ZiareBotosani.ro

POLIȚIA LOCALĂ DOROHOI

DorohoiNews.ro

PARTENERI

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

Dorohoi News

DorohoiNews.ro DorohoiNews.ro DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro


PUBLICITATE

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro



UMANITAR

DorohoiNews.ro

Donatii online prin contul PAYPAL…



DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro



PUBLICITATE


PSD Botosani
DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

PSD Botosani

Ecomed Dorohoi

PNL Botosani

DorohoiNews.ro

Ultimele anunturi

SC angajează personal pentru fabrică de lactate

SC angajează personal pentru fabrică de lactate
SC angajează personal pentru fabrică de lactate, calificați și necalificați. Relații la telefon: ...

SC din Dorohoi angajează personal pentru curățenie sedii administrative

SC din Dorohoi angajează personal pentru curățenie sedii administrative
Societate Comercială din Dorohoi angajează personal auxiliar pentru curățenie sedii administrative. ...

SC din Dorohoi angajează ajutor de bucătar cu sau fără experiență

SC din Dorohoi angajează ajutor de bucătar cu sau fără experiență
Societate comercială din Dorohoi angajează ajutor de bucătar cu sau fără experiență. Pentru mai ...

GAVROMARM, depozit de marmură și granit în Saucenița, angajează personal

GAVROMARM, depozit de marmură și granit în Saucenița, angajează personal
SC GAVROMARM SRL depozit de marmură și granit în Saucenița angajează, în condițiile ...

Magazinul Peneș Curcanul Dorohoi angajează gestionar - vânzătoare

Magazinul Peneș Curcanul Dorohoi angajează gestionar - vânzătoare
Magazinul Peneș Curcanul Dorohoi angajează gestionar - vânzătoare. CV-urile se pot depune la ...

Societate comercială din Dorohoi angajează mecanici agricoli cu experiență

Societate comercială din Dorohoi angajează mecanici agricoli cu experiență
Societate comercială din Dorohoi cu profil agricol angajează mecanici agricoli cu experiență. Informații ...

BAMBOO angajează supraveghetoare sală jocuri

BAMBOO angajează supraveghetoare sală jocuri
BAMBOO angajează supraveghetoare sală jocuri! Oferim și cerem seriozitate maximă! Salariul este motivant, ...

Căutăm o bonă cu experiență

Căutăm o bonă cu experiență
Căutăm o bonă cu experiență pentru a lucra la domiciliu cu un copil de un an jumătate. Candidatul ...

Vând colțar

Vând colțar
Vând canapea colțar in stare foarte buna și masa extensibila, preț 1500 lei. Relatii la telefon ...

Cumpăr apartament cu trei camere

Cumpăr apartament cu trei camere
Cumpar apartament cu 3 camere decomandat et 1 sau 2 in localitatea Dorohoi jud Botosani, zona centru ...

PARTENERI

DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro