Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]

blocare roti

Consilierii locali au aprobat în ședința ordinară din această lună, proiect de hotărâre privind aprobarea Regulamentului de administrare a parcărilor publice și măsuri referitoare la oprirea, staționarea și parcarea neregulamentară pe domeniul public sau privat al Municipiului Dorohoi.

După mai multe discuții contradictorii referioare la acest proiect, consilierii au aprobat proiectul în forma propusă de inițiator, cu unele mențiuni referitoare la aplicarea cât mai obiectivă a măsurilor prevăzute în acest regulament.

„Aceste măsuri vor fi aplicate începând cu parcarea neregulametara pe trotuare și cu parcările deja amenajate, pentru cei care nu respectă acest regulament, așa mi se pare corect. Mai întâi trebuie creeate condiții și apoi să trecem la aplicarea regulamentului”, a precizat primarul Dorin Alexandrescu. (DorohoiNews.ro, Andrei B.)

Autor: DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro





GALERIE FOTO

blocare roti
DorohoiNews.ro, 28-10-2011
17Local

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Am fost informat(a) despre Politica de Confidențialitate şi de Securitate a prelucrării datelor cu caracter personal, declar ca am peste 16 ani și sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal:
- pentru ofertare comerciala
- pentru activitati promotionale: concursuri, reclame, publicitate
Security Code

COMENTARII VIZITATORI

01.11.2011 la 12:41

aceste blocari ale rotilor vor fi valabile si pentru:,Apetrei,Morosanu,Posteuca,Bulgaru,Matei si multi alti asa numiti ,,smecheri" ?sau de ei nu se vor lua politistii si cei de la primarie?..vreau sa o vad si pe asta...vreau sa vad si eu XXO-ul cu rotile blocate pe bulevard!se va intampla asa ceva?

29.10.2011 la 22:33

alo, sefu,...ma auzi?,la Dorohoi nu mai au shmecherii unde parca,hai cu duba ca s-a umplut site-ul de mafioti, ca a lu' bercea, butoane, apetrei, morosanu, etc.

29.10.2011 la 20:07

cristina vrei un CAZZO

29.10.2011 la 16:08

ii vreti la dinamo?

28.10.2011 la 20:19

....ce interesant mesajul dela 20,05... xxo o sa parcheze ca si-acum.... la clatitele ce le are la ceafa...! cat despre politai... opresc inainte si pe trecerile pentru pietoni, merg pe contrasens si toate celelalte...chiar si doamnele comit greseli elementare....

28.10.2011 la 20:05

XXO unde o sa parcheze???:)

28.10.2011 la 19:01

foarte bine au facut...sa nu mai opreasca toti asa cum doresc si unde doresc...sa plateasca dak vor sa opreasca.

28.10.2011 la 16:30

trebuie ca sunteti cu neuronii varza, daca matrix-ul va prins intr-atat incat puteti crede ca o pedeapsa (sunt mii de masini, si prin “rotatie” vor fi mii de amendati) care aduce cuiva banii in buzunar si cota din ei la buget, vor face ca si nivelul de cultura sa fie altul. Loc de parcare free nu este in oras, cei care au “spate” nu-i intereseaza unde parcheaza, oricum vor fi continuu masini pe trotuare si’n alte locuri interzise de legislatia rutiera, dar posesorii neamendati. Un copil cand greseste nu’l pedepsesti, pentru ca acel mod de lucru nu se numeste educatie; la alt nivel, dar prin aceeasi intelegere trebuie lucrat cu oamenii adulti. Daca ai mii de masini, si nici un loc de parcare ce sa asigure minimum 300-400 de masini, dai amenda? E foarte clar ca se vor da amenzi pe principiul “oricum vom prinde ceva la amenzi astazi, pentru ca, orice ar face, nu au loc de parcare”. Initiatorul acestei emisii ce se doreste lege, stie ce face, si pentru cine lucra. Partea slaba este ca au fost cativa care, chiar de nu au fost deacord initial, au fost “incalecati”. Cine are de suferit? Am vazut persoana care sufera pentru ca unii parcheaza in locuri nepermise de lege. Il anunt ca legile sunt incalcate zilnic de cei ce le fac, si asta se vede la tv, in diferite domenii, fara ca acele persoane sa sufere ceva anume….de ce oare persoana din Dorohoi sufera? Daca l-a deranjat parcarea unei masini pe trotuar, s-a deplasat la primarie sa anunte ca locurile pt masini sunt insuficiente? S-au s-a multumit sa constate masina in loc nepermis, si sa’l injure pe conducatorul auto? Daca nu deschideti mintea, sa vedeti adevarata cauza (nu e loc de parcare), adevaratul scop a unei actiuni (amenda), ramaneti cu aceeasi mentalitate de ieri (sistemul te vrea prost, bolnav, dependent de institutii – spital, politie, religie – pentru a te putea manipula, cum face astazi); rezulta foarte clar ca ceea ce vi s-a intamplat ieri, vi se va intampla si maine. Constiinta a ramas la aceeasi marime a unei mingi de golf…la ce va asteptati atunci? Vreau sa cred ca nu cu pedeapsa corporala – tradusa astazi in cea financiara – se pot rezolva problemele oamenilor. Dar in State, aproape 10 ani au crezut ca intr-adevar arabii le-au distrus turnurile in 9-11 sept. Ce le-a adus lipsa de informatie corecta? Limitarea drepturilor cetatenesti, urmare a unei stricte legislatii antiterorism:)) culmea este ca TERORISTII NU AU DE SUFERIT IN URMA APLICARII ACESTOR LEGI – poate nu intelegeti asta – ci doar populatia tarilor unde este aplicata.

28.10.2011 la 13:11

Corect dar unde sa parcam , nu sunt parcari cate masini are Dorohoiul , nu platim destule taxe domnilor consilieri. La locuri de munca pentru dorohoieni nu va-ţi găndit domnilor .....nu vi se pare că vă ordonă cineva ce să faceţi ..... oare ..vin alegerile ....mai oare vreţi voturi ....????????

28.10.2011 la 11:11

Da asa este. In centrul orasului nu este targ de masini sau depozit RABLA.

28.10.2011 la 11:08

In sfarsit se ia si o decizie buna. Felicitari consilierilor si domnului primar. Poate nu o sa mai vedem cu aceasta ocazie masini expuse la vanzare in fata la piata sau masini defecte care ocupa abuziv locurile de parcare cat si trotuarele. Numai asa putem pasi spre civilizatie.

28.10.2011 la 10:52

Domnule primaar eu va intreb un lucru.Unde parchezi la piata daca vrei s faci cumparaturi.Acolo locurile sunt blocate de dimineata pana la ora 14-15 de vanzatori.Unde parchezi pe bulevard la Brd.Acolo ati dat alveolele pentru taxi.Sunt de acord cu unele locuri unde trebuie blocate dar nu in tot orasul.Suntem prea mici pentru o prostie asa mare.Si asa ati impanzit orasul cu oprirea interzisa .

28.10.2011 la 10:32

Abia astept sa vad pusa in aplicare hotararea CL. Dau dreptate Cristinei, POLITIA RUTIERA de ce nu-si face treaba?

28.10.2011 la 09:43

io nu inteleg de ce nu lasati politia rutiera sa isi faca datoria va bagati voi k aveti nevoie de bani pt primarie.si apoi politia cazzo fa??????????? nu face nimic , nu inteleg cum puteti lua niste decizii atat de proaste si apoi va plangeti k sistemul e de vina

28.10.2011 la 09:37

Eu oricum parchez unde vreau cand vreau si cum vreau , aaa si rotile nu vor fi blocate ;)

28.10.2011 la 09:03

Sunteti neseriosi.......mai intai faceti locuri de parcare si nu luati bani pe parcarile de pe sens unic.... dupa aia actionati cu prostiile astea.....se cunoaste ca suntem din judetul Botosani ca doar numai aici se intampla asta....

28.10.2011 la 07:05

NU SE POATE ASA CEVA!SA AVEM STRES CA IN BT?SA INTRE ALTI BANI LA PRIMARIE??PAI NU VOR MAI FI VOTATI ASA CONSILIERI DACA NU SE GANDESC LA BINELE DOROHOIENILOR.SOFERI LUATI ATITUDINE SI NU PERMITETI SA SE APLICE ASA CEVA!!!!!!!!!!!

Publicitate



Panoramic Travel Botosani

BANCUL ZILEI !


DorohoiNews.ro


- Draga mea, azi noapte ai strigat „Nu Ionele, nu!”.
Cine e Ionel?
- Ce mai contează, n-ai auzit că l-am refuzat?



DOROHOI NEWS - Primim la redacție

DorohoiNews.ro






PARTENERI - AJOFM BOTOSANI

DorohoiNews.ro


PUBLICITATE

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

ZiareBotosani.ro

POLIȚIA LOCALĂ DOROHOI

DorohoiNews.ro

PARTENERI

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

Dorohoi News

DorohoiNews.ro DorohoiNews.ro DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro


PUBLICITATE

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro



UMANITAR

DorohoiNews.ro

Donatii online prin contul PAYPAL…



DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro



PUBLICITATE


DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

Ultimele anunturi

Tablouri inedite prin imagine, contrast, abstracție și culoare create de o tânără din Ibănești. Vezi cum poți comanda!

Tablouri inedite prin imagine, contrast, abstracție și culoare create de o tânără din Ibănești. Vezi cum poți comanda!
Vă supunem atenției o serie de tablouri efectuate cu o tehnică relativ nouă, spectaculoase ca imagine, ...

Vând loturi de teren pentru case, în Dealul Mare, Dorohoi

Vând loturi de teren pentru case, în Dealul Mare, Dorohoi
Vând loturi de teren pentru case, în Dealul Mare, Dorohoi. Relații la telefon: 0744615016

SC angajează muncitori (bărbați) pentru fabrică de produse lactate

SC angajează muncitori (bărbați) pentru fabrică de produse lactate
SC RAM SRL, angajează muncitori (bărbați) pentru fabrica de produse lactate din IBĂNEȘTI. Pentru ...

SC din comuna Broscăuți angajează contabil cu jumătate de normă

SC din comuna Broscăuți angajează contabil cu jumătate de normă
SC SEB-COS SRL din comuna Broscăuți, angajează contabil cu jumătate de normă (4 ore/zi). Pentru ...

SC angajează inspector ITP

SC angajează inspector ITP
SC Dtuning PRO Darabani SRL angajează inspector ITP în cadrul unei STIP nou deschisă, după ultimele ...

SC din Dorohoi angajează instalator, muncitori calificați și necalificați și conducători auto cat. C

SC din Dorohoi angajează instalator, muncitori calificați și necalificați și conducători auto cat. C
Societate comercială din Dorohoi angajează instalator pentru instalații sanitare și electrice, muncitori ...

Societate comercială din Dorohoi angajează mecanici agricoli cu experiență

Societate comercială din Dorohoi angajează mecanici agricoli cu experiență
Societate comercială din Dorohoi cu profil agricol angajează mecanici agricoli cu experiență. Informații ...

BAMBOO angajează supraveghetoare sală jocuri

BAMBOO angajează supraveghetoare sală jocuri
BAMBOO angajează supraveghetoare sală jocuri! Oferim și cerem seriozitate maximă! Salariul este motivant, ...

Vând apartament

Vând apartament
Vând apartament decomandat cu două camere, etaj intermediar, în zona centrală a municipiului ...

Sincere condoleante familiei GHERASIM LIVIU și NINA

Sincere condoleante familiei GHERASIM LIVIU și NINA
Suntem alaturi de nasii NINA si LIVIU GHERASIM,in aceste clipe grele cand mama Aurica a trecut la cele ...

PARTENERI

DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro