Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]

Consiliul Local_Dorohoi

Aleșii Locali au respins din nou cererea de construire a unui patinoar artificial în Dorohoi. Doar consilerii PSD și o parte din consilierii PNL, au fost deacord cu înființarea acestui patinoar în municipiul Dorohoi.

Este a doua oară în decurs de o lună când acest proiect de hotărâre pentru aprobarea amplasării unui patinoar artificial și anexe, pe teren proprietate a Municipiului Dorohoi, în suprafață de 1700 mp, în strada V. Alecsandri, aflat în administrarea Colegiului Național „Grigore Ghica” este pe masa consilierilor, el fiind respins. Locația propusă pentru acest patinoar, este cea de anul trecut, firma Pensiunea Gorovei dorind atât anul trecut cât și anul acesta aceeași locație pentu a construi patinoarul artificial, mult râvnit de dorohoieni.

Cu toate că anul trecut nu a fost aprobat proiectul ce viza amplasarea patinoarului în strada V. Alecsandri, totuși acesta a fost amplasat în parcul Brazi însă fără forme legale. (DorohoiNews.ro, Andrei B)


Autor: DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro





GALERIE FOTO

Consiliul Local_Dorohoi
DorohoiNews.ro, 09-11-2011
29Local

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Am fost informat(a) despre Politica de Confidențialitate şi de Securitate a prelucrării datelor cu caracter personal, declar ca am peste 16 ani și sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal:
- pentru ofertare comerciala
- pentru activitati promotionale: concursuri, reclame, publicitate
Security Code

COMENTARII VIZITATORI

10.12.2011 la 22:16

De ce nu vreti patinuar? Nu vedeti ca bucuria copiilor este gheata!Rusine sa va fie ! :)

10.11.2011 la 21:10

ideea este buna dar sa il faca pe spatiul lor

10.11.2011 la 21:05

patinoarul e bun dar de ce nu vor sa il construiasca pe un spatiu privat?

10.11.2011 la 14:38

Cand e vorba sa se faca ceva si pt. dorohoieni,nu se poate.Care sunt d... aia ce sunt contra?

10.11.2011 la 08:01

Pentru Gigi. Priectele care vizeaza patrimoniu au nevoie pentru a fi aprobate de doua treimi adica de 13 voturi minim in cazul C.L. Dorohoi. PSD si PNL au doar 12 voturi. Acesta este adevarul.

10.11.2011 la 07:57

Eu stiam ca psd si pnl au majoritatea in consiliul local si nu e nevoie de unanimitate pentru a lua o hotarare in consiliu. Unde este adevarul?

10.11.2011 la 07:46

Nu a-ti inteles cine a votat impotriva proiectului? Scrie in articol -Doar consilerii PSD și o parte din consilierii PNL, au fost deacord cu înființarea acestui patinoar în municipiul Dorohoi.

09.11.2011 la 23:12

sa va fie rusine ba , anul trecut cel mai frumos lucru in dorohoi a fost patinoarul , unde de la copii de 4-5 ani pana la oameni in toata firea s-au distrat si s-au relaxat ... RUSINE !!! am 20 ani si imi doresc foarte mult sa se aprobe construirea patinoarului!!

09.11.2011 la 20:59

Foarte buna scuza-Primaria este monument istoric si nu se poate construi nimic la o distanta de min 300 m-La cum arata acum Primaria-cu geamurile sparte si intr-o stare de paragina totala-mai degraba e wc public-nu v-ar fi rusine-consilieri-care doar i-au banii de sedinta si spaga care pica-apropo umbla zvonul ca locatia de anul trecut nu e buna deoarece deranjeaza vipurile care au casa in zona Cabana Brazi.

09.11.2011 la 20:58

cred ca,,observator are o ideie minunata,sa apara liste cu cei care voteaza pentru si cei care sunt contra,,,ce ziceti?haideti sa ne implicam sa schimbam orasul asta o data pt totdeauna

09.11.2011 la 20:55

degeaba criticati,dragi dorohoieni,,,asta ati votat asta aveti,,,,,ar trebui sa punem o femeie pe postul de primar,,,si noi tineretul sa ne implicam mai mult,,,sa iesim chiar si in strada daca vrem cu adevarat sa se faca ceva in orasul asta,,,totii consilieri sunt doar pe interes propriu,,,afaraaaaa,,lasatii pe cei tineri sa ia decizii,,,o femeie pe postul de primar ar fi minunat,,,HAIDETI SA FACEM O SCHIMBARE SI SA INCEPEM PRIN A VOTA O DOAMNA PRIMAR

09.11.2011 la 20:32

,daca nu faceti patinuar,un bazin acoperit ar fii binevenit

09.11.2011 la 20:28

Poate firma Pensiunea Gorovei nu a dat spaga unde trebuie? Ca asa e pe la noi.....

09.11.2011 la 20:24

Da,si eu cred ca ar fi o investitie buna.Sant bunica acum, si mi-ar fi placut ca si fetele mele sa fi avut candva, posibilitatea aceasta. Da, pentru copii,nepotii nostri, ar fi un lucru bun si o placere.Va multumesc,anticipat.

09.11.2011 la 20:13

fara pattinoar pensiunea surugiu nu fiinteaza ? saracia e la ea acasa in dorohoi dar ne dorim patinoar ce sa mai gandesti despre toate prostiile acestea !

09.11.2011 la 20:02

Domnilor consilieri din Consiliul local Dorohoi.Este bine ca odata cu refuzul de a aproba sau nu ceva pentru Dorohoi sa apara si lista celor ce au votat pentru si care au votat impotriva.Asta ca sa stim si noi alegatorii cu cine avem de a face. Cred ca redactia ar trebui sa faca acest lucru.Nu avem timp sa ne ducem la sedintele de Consiliu dar seara ne putem uita pe net si sa analizam.Nu ar fi rau sa apara si motivele refuzului la anumite propuneri de hotarari. Ce parere aveti?

09.11.2011 la 15:53

chiar RUSINE! domnilor consilieri!unde sa se duca copii ?in cluburi?discoteci?probabil nu aveti copii si nu stiti ce incantati erau iarna trecuta de patinoarul din parcul brazi?de altfel nici nu ar trebui sa ne mire ca si cum ar fi facut ei ceva pentru oras.

09.11.2011 la 14:02

Eu zic ca este bine sa avem patinoar si inainte de a mai decide ceva in consiliul acesta local ar trebui sa se mai consulte si cetatenii. Spre ex. in cazul patinoarului ar trebui facut un sondaj in licee si scoli . Bosorogii acestia de consilieri habar nu au de dorintele elevilor ! Domnilor consilieri invechiti , ganditi-va ca reprezentati niste oameni in consiliu , nu propriile interese. Poate rezolvati treaba cu patinoarul mai repede, ca trece iarna.

09.11.2011 la 13:59

ar fi bun pentru copii

09.11.2011 la 13:42

nici sa vina banii singuri nu-i bun si te mai intrebi de ce aia, de ce cealalta.........aprobau aolo sau daca nu in alta parte siuite asa mi veneau niste banuti mai inveseleu copii daa nuuu nu-i bun asa....FELICITARI LOR si INTERESELOR LOR

09.11.2011 la 12:11

ce va incurca un amarat de patinuar

09.11.2011 la 09:51

nu vedeti ca copii nu mai au unde sa iasa ,aprobati doar pt baruri,discoteci,magazine de vise ,dar ceva pt copiii nostri nu sunteti capabili sa faceti.strazi ,trotuare,parcuri nu le-ati facut dar nici nu o sa le faceti ,vreodata,macar veniti cu ceva nou,daca nu am avut noi macar copii nostri sa aiba,ca doar pt ei muncim,nu sa mergem prin alte orase sa vada ceva nou sa lasam banii la altii ,nu toata lumea isi permite sa mearga in afara orasului ca sa-si vada copilul fericit!!!

09.11.2011 la 09:48

Un patinoar este necesar,dar locatia nu este buna.Se INTERZICE amplasarea in vecinatatea MONUMENTELOR ISTORICE(si Primaria este un astfel de obiectiv)!

09.11.2011 la 09:48

Prin atitudine, sunteti dusmanii dorohoienilor, d-lor consilieri.

09.11.2011 la 09:14

Nu vreau patinoar in Dorohoi! Vreau magazine de vise, crasme, cluburi si discoteci !

09.11.2011 la 09:05

Cum , nu a reusit tov. consilier CIORNEI sa rezolve problema ?

09.11.2011 la 08:34

las'ca mergem la Botosani sau Sv la patinoar...sa ne lasam banii acolo:)Bravo, consilierilor, bravo! sunteti patetici, fratilor!!!!!!!!!!!1

09.11.2011 la 08:01

Inteleg ca patinoarul este o investitie privata. De ce ne este refuzata de catre consilieri o astfel de activitate recreativa? Exista asa de multe posibilitati de peterecere a timpului liber in Dorohoi? Nu vi s-a dat spaga ceruta? RUSINE!!!

09.11.2011 la 07:25

Pationoar ne trebuie? Ati vazut de hal de parcuri pentru copii avem? Moarte curata!!!! Cand vine iarna..si ploua putin..fara nisip si sare pe minunatele noastre drumuri avemmmm patinoar de ne saturam!!!

Publicitate



Panoramic Travel Botosani

BANCUL ZILEI !


DorohoiNews.ro


- Draga mea, azi noapte ai strigat „Nu Ionele, nu!”.
Cine e Ionel?
- Ce mai contează, n-ai auzit că l-am refuzat?



DOROHOI NEWS - Primim la redacție

DorohoiNews.ro






PARTENERI - AJOFM BOTOSANI

DorohoiNews.ro


PUBLICITATE

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

ZiareBotosani.ro

POLIȚIA LOCALĂ DOROHOI

DorohoiNews.ro

PARTENERI

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

Dorohoi News

DorohoiNews.ro DorohoiNews.ro DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro


PUBLICITATE

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro



UMANITAR

DorohoiNews.ro

Donatii online prin contul PAYPAL…



DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro



PUBLICITATE


DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

Ultimele anunturi

Tablouri inedite prin imagine, contrast, abstracție și culoare create de o tânără din Ibănești. Vezi cum poți comanda!

Tablouri inedite prin imagine, contrast, abstracție și culoare create de o tânără din Ibănești. Vezi cum poți comanda!
Vă supunem atenției o serie de tablouri efectuate cu o tehnică relativ nouă, spectaculoase ca imagine, ...

SC angajează muncitori (bărbați) pentru fabrică de produse lactate

SC angajează muncitori (bărbați) pentru fabrică de produse lactate
SC RAM SRL, angajează muncitori (bărbați) pentru fabrica de produse lactate din IBĂNEȘTI. Pentru ...

SC PIZZA COM SRL informează asupra depunerii solicitării pentru emiterea autorizației de mediu pentru activitate la Vila Magica

SC PIZZA COM SRL informează asupra depunerii solicitării pentru emiterea autorizației de mediu pentru activitate la Vila Magica
SC PIZZA COM SRL, cu sediul în Dorohoi, str. D. Pompeiu, nr.5, bl. C2, ap. 10, înregistrată ...

SC din comuna Broscăuți angajează contabil cu jumătate de normă

SC din comuna Broscăuți angajează contabil cu jumătate de normă
SC SEB-COS SRL din comuna Broscăuți, angajează contabil cu jumătate de normă (4 ore/zi). Pentru ...

SC angajează inspector ITP

SC angajează inspector ITP
SC Dtuning PRO Darabani SRL angajează inspector ITP în cadrul unei STIP nou deschisă, după ultimele ...

SC angajează muncitori calificați / necalificați în construcții

SC angajează muncitori calificați / necalificați în construcții
Societate comercială angajează muncitori calificați / necalificați în construcții. Salariu ...

SC din Dorohoi angajează instalator, muncitori calificați și necalificați și conducători auto cat. C

SC din Dorohoi angajează instalator, muncitori calificați și necalificați și conducători auto cat. C
Societate comercială din Dorohoi angajează instalator pentru instalații sanitare și electrice, muncitori ...

Vând loturi de teren pentru case, în Dealul Mare, Dorohoi

Vând loturi de teren pentru case, în Dealul Mare, Dorohoi
Vând loturi de teren pentru case, în Dealul Mare, Dorohoi. Relații la telefon: 0744615016

Societate comercială din Dorohoi angajează mecanici agricoli cu experiență

Societate comercială din Dorohoi angajează mecanici agricoli cu experiență
Societate comercială din Dorohoi cu profil agricol angajează mecanici agricoli cu experiență. Informații ...

BAMBOO angajează supraveghetoare sală jocuri

BAMBOO angajează supraveghetoare sală jocuri
BAMBOO angajează supraveghetoare sală jocuri! Oferim și cerem seriozitate maximă! Salariul este motivant, ...

PARTENERI

DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro