Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]

Carrefour Botosani

În cadrul unei conferințe de presă organizată astăzi, 14 noiembrie, oficialii Carrefour au făcut cunoscut faptul că din 15 noiembrie, Carrefour deschide cel de-al 25-lea hipermarket din România: Carrefour Botoşani, în Bd. Eminescu nr.2, în Botosani Shopping Center.

La conferinţa de presă a participat directorul executiv al Carrefour România, Francois Melchior De Polignac, directorul Carrefour în Botoşani, George Zar şi reprezentantul BelRom, care a dezvoltat centrul comercial de la Botoşani.

Carrefour, primul grup de distribuţie din Europa şi al doilea din lume anunţă deschiderea celui de-al 25-lea hipermarket Carrefour din România mâine 15 noiembrie, ora 8:00 în nord-estul ţării, la Botoşani, în centrul comercial Botosani Shopping Center, Bd. Eminescu nr.2.

Carrefour Botoşani, cu o suprafaţă de vânzare de aproximativ 7.000 m.p. va răspunde nevoilor botoşănenilor şi se va prezenta clienţilor într-un spaţiu modern, cu cele mai mici preţuri zilnic.

Până la finele anului, Carrefour va mai deschide încă 6 supermarketuri.

Noul hipermarket Carrefour se situează în Botosani Shopping Center, a cărui suprafaţă totală este 20.000 m.p. Botosani Shopping Center se va deschide în două faze, în prima fază galeria comercială care se va deschide mâine, 15 noiembrie are o suprafaţă de 5.600 m.p. şi este inchiriată în proporţie de 90%. In cea de-a doua fază, în 2012, galeria comercială se va mări cu încă 4.000 m.p.

Strategia Carrefour în România se bazează pe 5 axe :
1.cele mai mici preţuri zilnic
2.gama de produse largă, cu aproximativ 50.000 articole sub acelaşi acoperiş şi care este perfect adaptată nevoilor consumatorilor români
3.calitatea ireproşabilă a produselor şi o atenţie deosebită faţă de produsele proaspete
4.inovaţia şi modernitatea magazinelor, produselor si serviciilor noastre
5.servicii variate pentru clienţii noştri, la cele mai înalte standarde

Hipermarketul Carrefour Botoşani pune în practică un nou concept comercial pentru a simplifica accesul şi vizibilitatea în magazin pentru clienţii noştri, dar în acelaşi timp, pentru a le oferi o atmosferă placută la cumpărături. Noutăţile constau în organizarea raioanelor pe universuri de consum astfel:

-universul de casă - raioanele cu produse pentru casă au fost organizate astfel încât toate produsele necesare echipării dormitorului, băii, bucătăriei..., inclusiv accesoriile se regăsesc în acelaşi loc.
-universul de modă - creat conform celor mai noi tendinţe de pe piaţă, cu mobilier atractiv şi spoturi luminoase pentru vizibilitatea în detaliu a produselor şi materialelor folosite. Poziţionarea mobilierului şi luminozitatea conferă spaţiului dedicat colecţiilor de haine şi încălţăminte, intimitate şi-l face mult mai atrăgător şi primitor.  Universul de modă include universurile vestimentare dedicate femeilor, bărbaţilor, copiilor şi bebeluşilor, precum şi universul de încălţăminte.
-produsele electronice şi electrocasnice - într-o prezentare atractivă, cu produse organizate pe branduri şi un spaţiu de expoziţie pentru raionul multimedia pentru ca produsele specifice să poată fi testate pe loc. Oferta Carrefour pune accent pe ultimele gadgeturi şi inovaţii de pe piaţă şi în acelaşi timp, pe servicii de consiliere la raft şi livrare gratuita, la domiciliu, pentru obiectele voluminoase.
-produsele proaspete, în special zona de legume-fructe sunt prezentate punându-se accent pe prospeţime şi pe produsele româneşti. Un alt atuu scos în evidenţă îl reprezintă produsele ce provin din Filiera calităţii Carrefour, de la producători români, care garantează un gust natural şi siguranţa calităţii.

Carrefour Botoşani reprezintă o formă de comerţ modern care va oferi soluţii pentru economii de timp şi bani, dar beneficiind în acelaşi timp de calitate şi un spaţiu modern, unde totul este la îndemână. Clienţii noştri vor putea găsi astfel în Carrefour Botoşani ultimele noutăţi, o ofertă diversificată, promoţii incredibile, reduceri imbatabile şi cele mai mici preţuri.

Date cheie:
-adresa: Bd. Eminescu nr.2
-program : 8:00 - 22:00 de luni până duminică
-suprafaţa de vânzare : 7.000 m.p.
-25 de case de marcat
-600 locuri de parcare gratuite, la finalizarea proiectului
-gamă largă de produse de aproximativ 45.000 articole
-200 de noi locuri de muncă create

Hipermarketul Carrefour Botoşani va oferi clienţilor săi promoţii şi tombole exclusive,  dar şi evenimente şi animaţii diverse, pentru ca experienţa la cumpăraturi în magazin să fie cât mai plăcuta atât pentru cei mari cât şi pentru copii.

Cu ocazia deschiderii, Carrefour Botoşani a pregătit:

-O SUPER TOMBOLĂ care se va desfăşura în perioada  15.11-14.12. 2011 cu premii în electronice şi electrocasnice şi care va oferi la final marelui câştigător, un autoturism Dacia Logan. Mai multe detalii  în magazin şi pe site-ul www.carrefour.ro.
-Tot între 15.11 – 14.12, la fiecare jumătate de oră se vor acorda  cupoane de cumpărături, prin tragere la sorţi a unei case de marcat.
-Până duminica, cei mici vor primi dulciuri şi zilnic între orele 16:00-19:00 se vor bucura în plus de face painting, modelaj de baloane şi ateliere de creaţie educative.
-Duminică, 20 noiembrie, ora 18:00, Carrefour şi Botosani Shopping Center au organizat un mare concert în parcare unde va cânta mult îndrăgita Andra.
-Iar de marţi, până duminică 20 noiembrie, Carrefour Botoşani va fi deschis pentru clienţii săi până la orele 12 noaptea şi vă va încânta cu oferte incredibile. (DorohoiNews.ro)


Galerie FOTO completă de la acest eveniment CLICK AICI






DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro


PNL Botosani



DorohoiNews.ro



GALERIE FOTO

Carrefour Botosanibotosani-shopping-center-carrefour_003botosani-shopping-center-carrefour_006botosani-shopping-center-carrefour_007botosani-shopping-center-carrefour_009botosani-shopping-center-carrefour_010botosani-shopping-center-carrefour_011botosani-shopping-center-carrefour_023botosani-shopping-center-carrefour_025botosani-shopping-center-carrefour_027botosani-shopping-center-carrefour_028botosani-shopping-center-carrefour_034botosani-shopping-center-carrefour_036botosani-shopping-center-carrefour_037botosani-shopping-center-carrefour_040botosani-shopping-center-carrefour_041botosani-shopping-center-carrefour_042botosani-shopping-center-carrefour_045botosani-shopping-center-carrefour_051botosani-shopping-center-carrefour_054
DorohoiNews.ro, 14-11-2011

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Am fost informat(a) despre Politica de Confidențialitate şi de Securitate a prelucrării datelor cu caracter personal, declar ca am peste 16 ani și sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal:
- pentru ofertare comerciala
- pentru activitati promotionale: concursuri, reclame, publicitate
Security Code

COMENTARII VIZITATORI

Fii primul care comenteaza!

Publicitate



Panoramic Travel Botosani

BANCUL ZILEI !


DorohoiNews.ro


Profesor:
Cine răspunde la următoarea întrebare, poate merge acasă.
Un băiat aruncă geanta pe fereastră.
Profesorul:
Cine tocmai a aruncat ghiozdanul?
Băiatul:
Eu, și plec acasă acum.



DOROHOI NEWS - Primim la redacție

DorohoiNews.ro






PARTENERI - AJOFM BOTOSANI

DorohoiNews.ro


PUBLICITATE

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

ZiareBotosani.ro

POLIȚIA LOCALĂ DOROHOI

DorohoiNews.ro

PARTENERI

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

Dorohoi News

DorohoiNews.ro DorohoiNews.ro DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro


PUBLICITATE

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro



UMANITAR

DorohoiNews.ro

Donatii online prin contul PAYPAL…



DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro



PUBLICITATE


PSD Botosani
DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

PSD Botosani

Ecomed Dorohoi

PNL Botosani

DorohoiNews.ro

Ultimele anunturi

SC din Dorohoi angajează personal pentru curățenie sedii administrative

SC din Dorohoi angajează personal pentru curățenie sedii administrative
Societate Comercială din Dorohoi angajează personal auxiliar pentru curățenie sedii administrative. ...

SC din Dorohoi angajează ajutor de bucătar cu sau fără experiență

SC din Dorohoi angajează ajutor de bucătar cu sau fără experiență
Societate comercială din Dorohoi angajează ajutor de bucătar cu sau fără experiență. Pentru mai ...

GAVROMARM, depozit de marmură și granit în Saucenița, angajează personal

GAVROMARM, depozit de marmură și granit în Saucenița, angajează personal
SC GAVROMARM SRL depozit de marmură și granit în Saucenița angajează, în condițiile ...

Magazinul Peneș Curcanul Dorohoi angajează gestionar - vânzătoare

Magazinul Peneș Curcanul Dorohoi angajează gestionar - vânzătoare
Magazinul Peneș Curcanul Dorohoi angajează gestionar - vânzătoare. CV-urile se pot depune la ...

Societate comercială din Dorohoi angajează mecanici agricoli cu experiență

Societate comercială din Dorohoi angajează mecanici agricoli cu experiență
Societate comercială din Dorohoi cu profil agricol angajează mecanici agricoli cu experiență. Informații ...

BAMBOO angajează supraveghetoare sală jocuri

BAMBOO angajează supraveghetoare sală jocuri
BAMBOO angajează supraveghetoare sală jocuri! Oferim și cerem seriozitate maximă! Salariul este motivant, ...

Vând colțar

Vând colțar
Vând canapea colțar in stare foarte buna și masa extensibila, preț 1500 lei. Relatii la telefon ...

Cumpăr apartament cu trei camere

Cumpăr apartament cu trei camere
Cumpar apartament cu 3 camere decomandat et 1 sau 2 in localitatea Dorohoi jud Botosani, zona centru ...

Ofer spre închiriere apartament

Ofer spre închiriere apartament
Ofer spre închiriere apartament cu 2 camere,zona Olinescu lângă 2 Pași .Apartamentul este ...

Închiriez spațiu comercial

Închiriez spațiu comercial
Inchiriez sp.comercial in suprafata de 200mp. Relații la telefon: 0748993952

PARTENERI

DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro