Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]

DSC_0267

Ieri, conducerea Colegiului Naţional Grigore Ghica a invitat oficialităţile judeţene şi pe cele ale municipiului Dorohoi, pentru a prezenta amenajarea corpului din strada 1 Decembrie, proaspăt dat în folosinţă Colegiului Naţional.

Preşedintele Consiliului Judeţean, Mihai Ţâbuleac şi primarul municipiului Dorohoi, Dorin Alexandrescu, au fost întâmpinaţi de Dana Azoicăi, directorul Colegiului Naţional Grigore Ghica şi de reprezentanţii elevilor care au ţinut în mod deosebit să le mulţumească. La acest eveniment au mai participat şi Liviu Rădăşanu, director executiv DGASPC Botoşani, Marius Budăi, şef servicii publice administrative DGASPC Botoşani, Valerian Andrieş, directorul Spitalului Municipal Dorohoi şi Nelu Ciornei, reprezentant în Consiliul de Administraţie a Colegiului din partea Consiliului Local.

În urma sprijinului pe care l-au acordat, aceştia au fost invitaţi să viziteze întregul corp pentru a vedea cum s-a renovat, iar apoi clasele în care vor învăţa elevii Colegiului Naţional au fost sfinţite de către doi preoţi.

„Vreau să mulţumesc pentru tot sprijinul acordat, Consiliului Judeţean şi domnului Mihai Ţâbuleac, Consiliului Local şi domnului primar Dorin Alexandrescu, foştilor elevi ai Colegiului Naţional „Grigore Ghica”  şi aici mă refer la domnul doctor Valerian Andrieş şi domnului consilier Nelu Ciornei. Condiţiile sunt incomparabil mai bune faţă de cele pe care le-am avut la localul situat în strada Vasile Alecsandri şi sunt mulţumită că în condiţiile în care suntem sprijiniţi, putem întradevăr să facem ceva.”, a declarat directorul Colegiului Naţional Grigore Ghica, Dana Azoicăi. (DorohoiNews.ro, Andrei B.)









Autor: DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro


PNL Botosani



DorohoiNews.ro



GALERIE FOTO

DSC_0267DSC_0244DSC_0232DSC_0236DSC_0237DSC_0238DSC_0239DSC_0241DSC_0246DSC_0248DSC_0249DSC_0251DSC_0253DSC_0255DSC_0256DSC_0257DSC_0259DSC_0261DSC_0264DSC_0265
DorohoiNews.ro, 16-11-2011
20Local

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Am fost informat(a) despre Politica de Confidențialitate şi de Securitate a prelucrării datelor cu caracter personal, declar ca am peste 16 ani și sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal:
- pentru ofertare comerciala
- pentru activitati promotionale: concursuri, reclame, publicitate
Security Code

COMENTARII VIZITATORI

21.11.2011 la 00:56

cat timp se baga mult laudatul CIORNEI in administratia liceului ghica va fi un calvar,iar p...........i care il sustin au de castigat de pe urma lui.

19.11.2011 la 20:29

Este foarte usor sa stai pe scaunul ergonomic si sa improsti invective la adapostul net-ului.Cati parinti au venit sa ofere ajutor sau macar o solutie de rezolvare?Avem mereu pretentii,venim la scoala numai ca sa facem dosarul pentru "Bani de liceu" sau cand odorul a spart tabla sau a batut un coleg,sau are 120 de absente sau 3 si 4 peste tot!Ne transferam obligatiile de parinti in curtea scolii,scoala este raspunzatoare pt toate problemele elevilor cu parinti cu tot!Mai mergeti prin baruri si restaurante sa va adunati urmasii,ca se duce tara de rapa cu oameni care au numai drepturi dar nici-o indatorire!Nemultumitii pot sa vina cu solutii oricand!

17.11.2011 la 23:01

Ce mandru era Balan acolo :> :))) [pt ceii ce=l cunosc]

17.11.2011 la 21:08

Cladirea a fost proiectata pentru copii cu dizabilitati. Clase mici si holuri imense. De ce Inspectoratul Scolar a permis asa ceva? De ce nu s-a renovat vechiul corp? De ce nu a venit cineva de ISJ sa vada care sunt conditiile.

17.11.2011 la 20:54

COLEGIUL NATIONAL Grigore Ghica ar trebui sa beneficieze de o pozitie decenta in oras. CN Ghica nu este nici Regina, nici Vlahuta si pozitionarea in centru, macar in apropierea vechiului local, ar trebui sa fie un aspect demn de luat in seama. Cum va sarbatori Colegiul 130 de ani de existenta? La scoala ajutatoare? Sau, la intalnirea de 25 de ani de la terminarea liceului, ne va invita dna azoicai in calitate de director in camaruta de sub scara care tine loc de amfiteatru? Deplasarea la brazi, prezinta in opinia mea urmatoarele dezavantaje: - marginalizare geografica, cu incoveniente pentru deplasare cadrelor didactice si a elevilor - spatii de invatare meschine, scoala a fost gandita pentru copii de varste mai mici si colective mai reduse - greutati in accesul la laboratoare, biblioteci, sali de sport - apropierea teribil de periculoasa de scoala speciala, unde scolarii cu probleme mintale ar putea interfera periculos cu tinerii si mai ales cu tinerele liceence Dar, mai presus de toate acestea, orgoliul liceului cu istorie, ar trebui sa se simta lezat (si probabil ca este, dar cine sa il mai auda?) de faptul ca la ceea ce reprezinta, ar merita un costum pe masura. Mult trambitata mare realizare a administratiei locale, dar mai ales a directoarei azoicai si a subtil sustinatorului ciornei, mi se pare mai degraba o solutie zgarcita (2 muncitori de la primarie si un electrician care au facut reparatii)a unei probleme care se cerea rezolvata intr-o maniera "di grande" - asa cum se pretinde si chiar a si fost candva acest liceu. As fi mai vazut logica mutarea in ghetoul de la brazi a politiei, a serviciului financiar, a azilului de batrani sau chiar a primariei. Dar nu a unui liceu cu traditie si pretentii care ar trebui sa fie obligatoriu in zona centrala si intr-o cladire adecvata. Problema nu e insa aceea a mutarii. Vazuta ca o solutie de criza (localul de la pompieria veche se demola) solutia mutarii a brazi ar putea fi privita ca acceptabila pentru moment - un an sau doi pana la normalitate. Ceea ce ma deranjeaza e faptul ca aceasta carpeala penibila mai este privita ca o mare realizare a celor ce diriguiesc vremelnic destinele urbei si ale invatamantului. Cu alte cuvinte, suntem fudui cu cojocul rupt in spate. Sper intr-o revenire cat mai curanda la normalitate.

17.11.2011 la 16:03

desi totul acum pare urat,incetul cu incetul o sa ne acomodam...sincera sa fiu nici mie nu prea imi place dar ma consolez cu ideea ca la 2 am terminat orele si pot sa ma duc acasa

17.11.2011 la 08:18

Si eu mi-am dat copilul sa invete, dar ce sa invete daca profii nu prea servesc orele, de ex. la cl. IX. A,n-au facut vreo 6 ore, atentie, nu exagerez.

16.11.2011 la 21:53

in pomul roditor se da cu pietre ,cei care-si fac treaba sunt blamati ce sa mai intelegi din atitudinea carcotasilor ;important este ca am scapat de acel spatiu darapanat (ce periclita sanatatea copiilor nostri)si procesul instructiv-educativ se va desfasura in conditii civilizate .Despre Ciornei(fost viceprimar in timpul vechiului regim)doar cuvinte de apreciere ;daca a rezistat atatia ani in functiile de conducere ale urbei inseamna ca este un OM valoros.Bravo lui ,bravo directoarei Azoica si echipei manageriale de la colegiu Ghica Vv

16.11.2011 la 21:20

Eu nu doar multumesc ci si respect atitudinea profesorilor fata de copii. Ce usor , si la indemana, este sa criticam, sub anonimat! Dar sa ajutam si sa ne interesam de copiii NOSTRI nu prea avem timp! La sedinta cu parintii, din 29 au fost doar 12, restul motivand "nu am timp, am afaceri, am o treaba mai importanta...!" Daca proprii copii au devenit pentru unii parinti "timp pierdut", atunci sa multumim ca mai exista oameni datorita carora nu este totul pierdut:cadrele didactice, de orinde ar fi! Cred ca s-a ajuns ca un profesor sa cunoasca mai bine un copil(nu un elev) decat proprii parinti(unii).Mai mergeti pe la scoala, parinti doar in acte, si veti descoperi in copilul vostru o dubla personalitate sau marea lor durere de a nu va avea alaturi! Unii parinti nu stiu ce copii minunati au iar altii nu-si cunosc micii actori! Cand parintii vor intelege ca scoala(oricare ar fi) poate salva suflete DOAR cu ajutorul neconditionat al parintilor, lumea va fi mai buna!

16.11.2011 la 20:36

Halal sau nu, ma intreb,oare ce copii educati,dragi parinti, cu astfel de principii? Sa aveti parte de respectul copiilor exact asa cum ii educati!

16.11.2011 la 20:34

ciornei e comunistul care pe vremea lu Ceasca era viceprimar; acu iar e pe cai...comunistule! tara de ...

16.11.2011 la 19:45

ptr. "parinte" : Daca ati fi, CU ADEVARAT, parinte ,si nu un "bine-voitor" , dupa cum va exprimati, ati constientiza faptul ca este foarte important si laudabil atunci cand scoala cauta solutii pentru ca elevii, rspectiv copiii dvs., sa invete in conditii de siguranta! Fiecare parinte crede ca EL are dreptate, dar va intreb: de cate ori v-ati oferit sprijinul scolii in care invata copilul dvs.in vederea unei comunicari familie-scoala, pentru binele copilului?

16.11.2011 la 19:21

"Hodorogul"asta de Ciornei a umblat zilele astea intr-un picior (unii ziceau ca-i creste o copita)pentru a rezolva pb.spatiului ,de ce nu apreciati eforturile Omului Ciornei.Chiar daca d.p.d.v.etimologic numele lui provine din limba rusa "ciornai"insemnand negru si "ciort"drac (aceiasi familie de cuvinte )-Omul a fost providential pentru Colegiu deci trebuie apreciat .Cei invidiosi pot comenta insa nu vorbele ci faptele sunt esentiale,iar Nelu Ciornei si-a facut treaba.Sa ne traiti dom" Nelu.

16.11.2011 la 19:00

El nu este vinovat il sfatuie mari specialisti de juristi ,vezi aici stam sa gandim ca nici lungu nici alexandrescu nu au facut nimic in ceia ce priveste juridicul din primarie

16.11.2011 la 18:58

omul sfinteste locul-zice un proverb romanesc-deci in spatiul respectiv se poate invata Ma intreb cine ar fi fost raspunzator daca in clasele de la vechea locatie s-ar fi prabusit un perete sau o parte a tavanului,deci comentatorii anteriori sunt rautaciosi Despre Ciornei pot afirma ca a umblat ''intr-un picior" pt. a rezolva pb.centralei si a salubrizarii interiorului pt a fi compatibil cu o scoala.Deci invitam"comentatorii "sa viziteze acest spatiu.

16.11.2011 la 18:57

asa este, oare cati parinti au fost de acord cu aceasta mutare? Halal Colegiu National !!! Sa va fie rusine! Mai chemati si "oficialitatile"!Si puscariasii o duc mai bine, fara sa dea vreun ban! Daca stiati ca nu aveti spatii, nu trebuia sa faceti 10 clase de a 9a.

16.11.2011 la 18:38

omul sfinteste locul,spune un vechi proverb romanesc si vis-a-vis de problema spatiului ma intreb cine ar fi fost raspunzator de un posibil accident in fostul spatiu insalubru de la pompierie.In noul spatiu sunt conditii bune dragoste de carte sa fie .Invitam parintii sa-l viziteze;iar despre cei care- l critica pe Ciornei....niste rautaciosi

16.11.2011 la 17:35

Pentru "parinte": mi-am dat copilul la Ghica pentru ca se face carte, nu stiam ca dam copiii la Ghica doar pentru afi in centru. Din cate stiu eu Regina este tot intr-un capat de oras.Ar trebui sa fim bucurosi ca am fost ajutati de "hodorogul" de Ciornei cum spune "un cetatean", daca nu era dumnealui copiii nostri invatau in continuare in frig si stateam cu teama ca le va cadea tavanul in cap.Multumim DOMNULUI CIORNEI pentru ca intradevar ii pasa de ceea ce se mai intampla in scoala unde a invatat. Asa oameni intalnim mai rar. Sunteti un OM deosebit!

16.11.2011 la 15:48

se poate face ceva in dorohoiul asta fara sa participe ciornei? hodorogul asta numai pune bete in roate tutoror proiectelor dezbatute in C.L.

16.11.2011 la 12:36

Eu nu stiu cati parinti sunt de acord cu aceasta mutare.Cert este ca nu trebuiau mutati cei din clasele 9 respectiv 10. Eu am inscris copilul la Ghica in cenrtu nicidecum la cimitir. Este batae de joc , imi voi muta copilul la Regina ,nu se poate asa ceva.CE schimbari,modernizari sau facut ca e vai de mama ei cladirea!!! Si la inchisoare puscariasii au conditii mai bune si destul aranjate .

Publicitate



Panoramic Travel Botosani

BANCUL ZILEI !


DorohoiNews.ro


Profesor:
Cine răspunde la următoarea întrebare, poate merge acasă.
Un băiat aruncă geanta pe fereastră.
Profesorul:
Cine tocmai a aruncat ghiozdanul?
Băiatul:
Eu, și plec acasă acum.



DOROHOI NEWS - Primim la redacție

DorohoiNews.ro






PARTENERI - AJOFM BOTOSANI

DorohoiNews.ro


PUBLICITATE

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

ZiareBotosani.ro

POLIȚIA LOCALĂ DOROHOI

DorohoiNews.ro

PARTENERI

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

Dorohoi News

DorohoiNews.ro DorohoiNews.ro DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro


PUBLICITATE

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro



UMANITAR

DorohoiNews.ro

Donatii online prin contul PAYPAL…



DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro



PUBLICITATE


PSD Botosani
DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

PSD Botosani

Ecomed Dorohoi

PNL Botosani

DorohoiNews.ro

Ultimele anunturi

SC din Dorohoi angajează personal pentru curățenie sedii administrative

SC din Dorohoi angajează personal pentru curățenie sedii administrative
Societate Comercială din Dorohoi angajează personal auxiliar pentru curățenie sedii administrative. ...

SC din Dorohoi angajează ajutor de bucătar cu sau fără experiență

SC din Dorohoi angajează ajutor de bucătar cu sau fără experiență
Societate comercială din Dorohoi angajează ajutor de bucătar cu sau fără experiență. Pentru mai ...

GAVROMARM, depozit de marmură și granit în Saucenița, angajează personal

GAVROMARM, depozit de marmură și granit în Saucenița, angajează personal
SC GAVROMARM SRL depozit de marmură și granit în Saucenița angajează, în condițiile ...

Magazinul Peneș Curcanul Dorohoi angajează gestionar - vânzătoare

Magazinul Peneș Curcanul Dorohoi angajează gestionar - vânzătoare
Magazinul Peneș Curcanul Dorohoi angajează gestionar - vânzătoare. CV-urile se pot depune la ...

Societate comercială din Dorohoi angajează mecanici agricoli cu experiență

Societate comercială din Dorohoi angajează mecanici agricoli cu experiență
Societate comercială din Dorohoi cu profil agricol angajează mecanici agricoli cu experiență. Informații ...

BAMBOO angajează supraveghetoare sală jocuri

BAMBOO angajează supraveghetoare sală jocuri
BAMBOO angajează supraveghetoare sală jocuri! Oferim și cerem seriozitate maximă! Salariul este motivant, ...

Vând colțar

Vând colțar
Vând canapea colțar in stare foarte buna și masa extensibila, preț 1500 lei. Relatii la telefon ...

Cumpăr apartament cu trei camere

Cumpăr apartament cu trei camere
Cumpar apartament cu 3 camere decomandat et 1 sau 2 in localitatea Dorohoi jud Botosani, zona centru ...

Ofer spre închiriere apartament

Ofer spre închiriere apartament
Ofer spre închiriere apartament cu 2 camere,zona Olinescu lângă 2 Pași .Apartamentul este ...

Închiriez spațiu comercial

Închiriez spațiu comercial
Inchiriez sp.comercial in suprafata de 200mp. Relații la telefon: 0748993952

PARTENERI

DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro