Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]

patinoar

Săptămâna trecută consilierii locali dorohoieni s-au întrunit în şedinţă extraordinară pentru a dezbate problema amenajării unui patinoar şi a unor anexe în curtea Colegiului „Grigore Ghica” (vecinătatea sălii de sport), proiectul nu a fost votat, deoarece doar consilerii PSD şi o parte din consilierii PNL au fost de acord cu înfiinţarea acestui patinoar în municipiul Dorohoi.

Principala cauză invocată de cei care s-au opus amenajării acestui patinoar este că..... citește mai mult (DorohoiNews.ro)

 

Sursa: Dorohoianul.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro


PNL Botosani



DorohoiNews.ro



GALERIE FOTO

patinoar
DorohoiNews.ro, 16-11-2011
18Local

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Am fost informat(a) despre Politica de Confidențialitate şi de Securitate a prelucrării datelor cu caracter personal, declar ca am peste 16 ani și sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal:
- pentru ofertare comerciala
- pentru activitati promotionale: concursuri, reclame, publicitate
Security Code

COMENTARII VIZITATORI

17.11.2011 la 08:58

Buna ziua tuturor. Dupa mintea mea ( multa, putina cum o fi )cred ca se cere prin acest articol parerea noastra cu privire la amenajarea/sau nu a unui patinoar in Dorohoi…din pacate mult prea multe comentarii pe langa subiect. Eu sunt PENTRU amenajarea unui patinoar in Dorohoi … scurt si cuprinzator. O zi buna tuturor.

17.11.2011 la 07:42

Textul postat intre ghilimele înseamnă ca am copiat de undeva acel text...deci, eu sunt informat și vreau sa îți arat și ție se se scrie în alta parte. Asta înseamnă CITEZ.

16.11.2011 la 22:03

Dorohoianule informat ai scris 7 ,,pagini,,fara sa spui nimic .Dorohoiul pe langa alte orase e chiar f linistit,nu vad care ,, smecheri,, o sa vina sa topeasca gheata sa nu ai tu unde sa te dai cu patinele.Este vorba de 3-4 luni in care copiii sa aiba unde sa iasa sa faca putina miscare ,indiferent de interese oamenii din oras trebuie sa aibe undeva sa iasa. Cat despre parcuri sunt cateva parcuri daca vrei sa iesi ,nu sunt chiar asa dezastru cat lasi sa se inteleaga,ca vara sunt pline de copiii.Trebuie multe in oras dar acum se discuta de patinoar,sa nu ne abatem de la subiect .

16.11.2011 la 21:26

Va rog din suflet sa faceti patinuar si anul acesta ,nu va mai certati ,gasiti o solutie pentru functionarea patinuarului si in acesata iarna .Va multumesc anticipat!!!

16.11.2011 la 18:49

Dl. primar v-am votat si cred ca este bine ca sa consultati si un avocat deoarece legea in primarie este dictat de F..... iar juristul D.C. inchiriatii o masa la magica ca isi permite de ia bani si de la SPL nu ca alti salariati oricum cum considerati dvs. incompatibilitatea,ma intereseaza ca platesc impozit.

16.11.2011 la 17:42

SUNTETI NISTE OAMENI DE NIMIC BAI!! ( CEI CARE ATI VOTAT IMPOTRIVA) BINE CA APROBATI CLUBURI , MAGAZINE DE VISE , BOMBE DIN ASTEA CU PACANELE , CAZINOURI , CRASME SI TOT FELU DE CLADIRI CARE DUC LA DEGRADAREA SOCIETATII , RUSINE BA RUSINE!! DACA AS PUTEA SI MAINE V-AS DA FOC LA CEI CARE ATI VOTAT IMPOTRIVA!!!!

16.11.2011 la 17:27

"...Dacă vă aduceţi aminte, anul trecut prin aceeaşi perioadă scriam de nişte persoane care s-au apucat să amenajeze un gheţuş în curte la „Grigore Ghica”, fără niciun aviz. Acum s-a procedat ca la carte, legal, însă e posibil ca unii să nu uite că în urmă cu un an, autoritatea supremă, Consiliul Local, a fost sfidată de aceeaşi oameni. Refuz totuşi să cred că e o chestiune de orgolii şi că interesele sunt altele. Cert e că cineva tot face bani din afacerea asta. Nimeni nu face nimic dezinteresat, totul e legat de profit. Întrebarea este dacă noi, cetăţenii, avem vreun folos din chestiile astea. Cu siguranţă sunt unii care vor patinoar pentru copii. Sunt destui cei care merg la Botoşani sau Suceava, an de an, pentru câteva ore de distracţie pentru cei mici. Numai că, patinoarul e şi pentru cei mai mari. Şi cei mai cuminţi, dar şi cei puşi pe scandal. Suntem oare suficient de civilizaţi să ieşim într-un loc public, să bem un ceai fierbinte şi să patinăm fără să ne îmbrâncim şi să ne rupem picioarele? Nu zic nu, dar am rezerve. Dacă ne permitem să ne batem la şcoală cu bâte şi lanţuri, nu văd de ce la patinoar nu ar fi la fel. Nu cred că e tocmai plăcut pentru un părinte să fie jandarm în timpul liber. Sigur, cu puţin efort, neplăcerile ar putea fi evitate, dar oare va fi aşa? La polul opus sunt cei care nu vor patine şi gheaţă, vor parcuri. Şi acu îmi aduc aminte că în Dorohoi au fost făcute parcuri, multe, multe. Parcuri de joacă pentru copii, care au ajuns nişte ruine. Şi totul s-a petrecut în câteva luni. Şi nu puştiulică de trei ani, nici tata lu‘ puştiulică, au fost cei care le-au devastat. Sunt tot băieţii ăia cu lanţuri şi bâte, de la poarta şcolii. Merită să sufere întreaga comunitate pentru ei? Cu siguranţă nu. Totuşi să nu credeţi că, dacă nu se va face patinoar, va fi din cauza lor. Va fi tot din cauza unor oameni mari, mari şi la propriu şi la figurat. Cine să fie aceştia, nu vă pot spune. Însă vă pot spune că am încredere că şi la Dorohoi poate fi la fel ca în alte oraşe, cu locuri în care să ieşi şi să te simţi bine, fără să stai cu mâinile prin buzunare de frica ciorditorilor, fără să stai cu ochii în patru cu frica unei „perverse”. Putem fi şi civilizaţi, putem fi şi responsabili...ĂȘTIA DEȘI AU PREFERINȚE SPRE "PORTOCALIU" ACUM AU SCRIS REALITATEA.

16.11.2011 la 15:19

De ce nu verifica nimeni ca la gradinite se distribuie iaurturi pe care copiii nu le pot consuma deoarece nu sunt bune???Chiar totul e pe bani? Sanatatea copiilor nostri nu conteaza? Atunci ce conteaza??? Sa ne tragem toti un glont in cap sau sa ne gazam pentru ca suntem condusi de o sleata de tampiti si nu mai avem viitor? De ce nu ia nimeni atitudine? Sa se scrie aici cum se numesc acei consilieri care au votam impotriva patinoarului ca sa stim sa nu ii mai votam...

16.11.2011 la 12:17

Chiar nu se gaseste in tot Dorohoiul o bucata de teren pe care sa se amenajeze pe timpul iernii un patinoar ,evident Primaria sa primeasca bani pt. darea in folosinta a terenului.Domn` Primar va luptati cu morile de vant ,si orice proiect e un adevarat razboi cu anumiti consilieri dar populatia orasului va sustine si consilierii sa nu uite ca orasul e mic si o sa-i scuipe lumea.A r trebui unii dintre ei sa mai stea pe acasa si sa mai lase tineretul acolo pe scaune ca ei sunt expirati si cu gandire comunista.

16.11.2011 la 12:16

Ba , consilierilor! Voi nu ati fost copii?

16.11.2011 la 12:07

Aceşti consilieri,care au votat împotriva construirii patinuarului , pun mai presus de interesele comunitaţii interesele personale şi de partid .Daca nu au facut ei mare lucru să nu facă nici alţii .Pentru copiii acestui oras ar fi binevenit un patinoar in centrul oraşului ca accesul să fie mai facil,nu la periferie .Intr-o ţara in care totul se face pe lângâ lege ,nu-şi au rostul atâtea discuţii pentru amplasarea unui pârlit de patinoar .Ar trebui ca toata lumea , indiferent de culoarea politica să susţina aceasta cauza . Parca amplasarea automatelor de cafea in şcoli este legala ?! Şi totusi...mai bine le creem elevilor , cu buna ştiinta , dependenta de cofeina si alte chimicale , decat sa le punem la dispozitie un patinoar . Lasati vendeta şi faceti ceva constructiv !

16.11.2011 la 12:05

Cel mai indicat loc de amplasare sunt cele doua terenuri de sport asfaltate din ineriorul stadionului.Primaria in mod legal poate inchiria aceste terenuri ,aducand astfel venituri bugetului local. O plimbare pana la stadion este benefica pentru toata lumea indiferent daca patineaza sau nu.Miscarea intr-un mediu nepoluat face bine la toti.Deci solutia exista,dar unora le place sa iasa in fata fara sa faca nimic pentru acest oras.

16.11.2011 la 10:14

De ce nu se amplaseaza acest patinoar la stadion ?Studiati si aceasta posibilitate!

16.11.2011 la 09:53

1. "avizele și aprobările legale" se dau și de consiliul local 2. "societatea a făcut un contract ilegal cu conducerea cabanei pe un teren ce aparține municipalității și pe care nu avea drepturi" în loc sa intre niște bani la primărie (prin concesionare)au intrat ILEGAL la Cabana Brazi 3. Daca s-ar măsura de la coltul "ruinei" declarata monument și pana la locație poate ar fi posibila aceasta investiție...mai ales ca, în unele locuri apare ca ar fi 30 de metri...în alte locuri 50 de metri.

16.11.2011 la 09:15

cred ca esti vreun consiler de ala frustrat care a votat impotriva. in alte localitati cum se pot instala patinoare langa muzee si cladiri protejate de ministerul culturii(exemplu sibiu)? la noi voi sunteti numai gica-contra, gasiti orice scuza numai sa nu se poate face nimic. cred ca se putea obtine aviz de la ministerul culturii, parerea mea. felicitari celor care au votat pentru infiintarea patinoarului!

16.11.2011 la 09:00

Initiativa apartine domnului primar, cu amplasarea in respectiva locatie a patinoarului si tind sa cred ca dumnealui cunoaste legea. Nu va luati domnule primar dupa toti cei care vor sa puna piedici pentru a face ceva pentru copii nostri. care monument? mai bine zis Care RUINA..... Este ok aceasta rubrica. Mai aflam si noi asa cum gandesc mai marii nostri.


16.11.2011 la 08:55

Adevar sau minciuna ? Cum puteti scrie asa ceva? Atata timp cat in Legea protectiei monumentelor este stipulat faptul ca este interzisa amplasarea unor constructii sub 100 m fara avizele si aprobarile legale, credeti ca cetatenii vor plati amenda pe care o vor aplica organele de control celor ce nu tin cont de lege? Consider o intrebare si un sondaj nefondat logic si legal! In alta ordine de idei-anul trecut pentru incalcarea legii SC Pensiunea Gorovei a fost amendata si obligata sa readuca terenul din spatele Primariei la starea initiala- ceea ce a si facut. Cat priveste functionarea patinoarului in parcul brazi, societatea a facut un contract ilegal cu conducerea cabanei pe un teren ce apartine municipalitatii si pe care nu avea drepturi. Oficiul juridic si-a spus si aici cuvantul.Este necesar un patinoar dar nu-i bine sa respecti si legea?

16.11.2011 la 07:54

Culoarea nasului acestor patinatori reprezinta culoarea politica a votului care nu a fost acordat.

Publicitate



Panoramic Travel Botosani

BANCUL ZILEI !


DorohoiNews.ro


Profesor:
Cine răspunde la următoarea întrebare, poate merge acasă.
Un băiat aruncă geanta pe fereastră.
Profesorul:
Cine tocmai a aruncat ghiozdanul?
Băiatul:
Eu, și plec acasă acum.



DOROHOI NEWS - Primim la redacție

DorohoiNews.ro






PARTENERI - AJOFM BOTOSANI

DorohoiNews.ro


PUBLICITATE

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

ZiareBotosani.ro

POLIȚIA LOCALĂ DOROHOI

DorohoiNews.ro

PARTENERI

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

Dorohoi News

DorohoiNews.ro DorohoiNews.ro DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro


PUBLICITATE

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro



UMANITAR

DorohoiNews.ro

Donatii online prin contul PAYPAL…



DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro



PUBLICITATE


PSD Botosani
DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

PSD Botosani

Ecomed Dorohoi

PNL Botosani

DorohoiNews.ro

Ultimele anunturi

SC din Dorohoi angajează personal pentru curățenie sedii administrative

SC din Dorohoi angajează personal pentru curățenie sedii administrative
Societate Comercială din Dorohoi angajează personal auxiliar pentru curățenie sedii administrative. ...

SC din Dorohoi angajează ajutor de bucătar cu sau fără experiență

SC din Dorohoi angajează ajutor de bucătar cu sau fără experiență
Societate comercială din Dorohoi angajează ajutor de bucătar cu sau fără experiență. Pentru mai ...

GAVROMARM, depozit de marmură și granit în Saucenița, angajează personal

GAVROMARM, depozit de marmură și granit în Saucenița, angajează personal
SC GAVROMARM SRL depozit de marmură și granit în Saucenița angajează, în condițiile ...

Magazinul Peneș Curcanul Dorohoi angajează gestionar - vânzătoare

Magazinul Peneș Curcanul Dorohoi angajează gestionar - vânzătoare
Magazinul Peneș Curcanul Dorohoi angajează gestionar - vânzătoare. CV-urile se pot depune la ...

Societate comercială din Dorohoi angajează mecanici agricoli cu experiență

Societate comercială din Dorohoi angajează mecanici agricoli cu experiență
Societate comercială din Dorohoi cu profil agricol angajează mecanici agricoli cu experiență. Informații ...

BAMBOO angajează supraveghetoare sală jocuri

BAMBOO angajează supraveghetoare sală jocuri
BAMBOO angajează supraveghetoare sală jocuri! Oferim și cerem seriozitate maximă! Salariul este motivant, ...

Vând colțar

Vând colțar
Vând canapea colțar in stare foarte buna și masa extensibila, preț 1500 lei. Relatii la telefon ...

Cumpăr apartament cu trei camere

Cumpăr apartament cu trei camere
Cumpar apartament cu 3 camere decomandat et 1 sau 2 in localitatea Dorohoi jud Botosani, zona centru ...

Ofer spre închiriere apartament

Ofer spre închiriere apartament
Ofer spre închiriere apartament cu 2 camere,zona Olinescu lângă 2 Pași .Apartamentul este ...

Închiriez spațiu comercial

Închiriez spațiu comercial
Inchiriez sp.comercial in suprafata de 200mp. Relații la telefon: 0748993952

PARTENERI

DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro