Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]

centru de afaceri Dorohoi

Direcția IMM-urilor și Organizația Națiunilor Unite în parteneriat cu Consiliul Local Dorohoi, va deschide în următoarele luni, primul centru de afaceri, la Dorohoi.

Ieri, a avut loc o întâlnire informală a autorităților publice care sunt implicate în partea de administrare a incubatorului de afaceri si care sprijină dezvoltarea acestuia, cât si a firmelor de consultanță și Organizația Națiunilor Unite care sunt implicați în partea de administrare și sunt cei care finanțează proiectul.

Prin acest proiect se urmărește ajutarea intreprinderilor nou înființate dar și a celor ce activează de maxim doi ani pe piață, să fie consiliate, sprijinite și să primească finanțare de la Națiunile Unite așa fel încât în final aceștia să dezvolte afaceri viabile pentru piața din Dorohoi, să creeze locuri de muncă și să fie exemplu de bună practică pentru cei care doresc să inițieze o afacere.

„Rolul nostru aici este de ai sprijini, de a le acorda consultanța necesară în dezvoltarea afacerii, a le asigura pregătire, instruire și noi oportunități de promovare a produselor sau serviciilor pe care le vor dezvolta în cadrul incubatorului de afaceri. Suntem încântați de sprijinul pe care îl avem prin autoritatea publică locala și prin celelalte instituții care au fost prezente și care ne-au asigurat de tot sprijinul de care avem nevoie în inițierea și comunicarea a tot ce înseamnă legislație pentru a avea o afacere sănătoasă. Sperăm ca după trei ani de zile, atât cât durează programul, să avem firme competitive care să fie un exemplu de urmat”, a declarat pentru DorohoiNews, Angelica Manea, Executive & Project Manager.

Din discuțiile purtate cu cei implicați în dezvoltarea acestui proiect, sunt speranțe ca în maxim trei luni centrul de afaceri să își deschidă porțile. Până atunci, se va începe o perioadă de selecție și de consiliere a firmelor care vor fi considerate cu idei de afaceri fezabile.
  
„Este o nouă etapă, un proiect necesar din punctul meu de vedere, pentru Dorohoi și un proiect drag mie, pentru că se referă la crearea de noi locuri de muncă. Astăzi a avut loc o masă rotundă cu factori de decizie în ceea ce privește viitorul acestui proiect. Pe lângă ședința informală, a avut loc și o ședință de decizii privind implementarea unor direcții de dezvoltare și de abordare a funcționării acestui centru de afaceri”, a spus primarul Dorin Alexandrescu.

Toți cei care vor veni să-și desfășoare aici activitatea, vor avea parte de condiții europene, spațiile fiind echipate cu aparatură modernă. „Fac un apel pe această cale la toți dorohoienii care doresc să facă o investiție, pentru a lua informațiile de la Primăria municipiului Dorohoi sau direct de la consultanță, pentru a se documenta direct de la sursă în ce constă acest centru de afaceri și condițiile în care pot fi selectați pentru a face parte din acest centru de afaceri”, a ținut să precizeze primarul Dorin Alexandrescu. (DorohoiNews.ro, A.B.)


Autor: DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro





GALERIE FOTO

centru de afaceri Dorohoicentru de afaceri Dorohoi (2)centru de afaceri Dorohoi (3)centru de afaceri Dorohoi (4)centru de afaceri Dorohoi (5)centru de afaceri Dorohoi (6)centru de afaceri Dorohoi (7)centru de afaceri Dorohoi (8)centru de afaceri Dorohoi (9)centru de afaceri Dorohoi (10)centru de afaceri Dorohoi (11)centru de afaceri Dorohoi (12)centru de afaceri Dorohoi (13)centru de afaceri Dorohoi (14)centru de afaceri Dorohoi (15)centru de afaceri Dorohoi (16)
DorohoiNews.ro, 02-02-2012

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Am fost informat(a) despre Politica de Confidențialitate şi de Securitate a prelucrării datelor cu caracter personal, declar ca am peste 16 ani și sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal:
- pentru ofertare comerciala
- pentru activitati promotionale: concursuri, reclame, publicitate
Security Code

COMENTARII VIZITATORI

03.02.2012 la 08:43

De aceste programe se ocupa acei de la programe alte proiecte nu stiu sa faca de ce mai sunt platiti de primarie cand au bani de la orograme ia nitel si verifica cine incaseaza bani de ani de zile cei ca atat se vede pe statele de plata

02.02.2012 la 22:41

Puturosii astia de la primarie cred ca daca vei sta cate 8 ore intr-un birou si vei joca solitaire o sa vina cineva la sfarsitul lunii si o sa-ti bage niste bani in buzunar. Puneti mana pe sapa ca sta pamantul parloaga !

02.02.2012 la 21:40

Mare realizare incubatorul,puii sunt vii si dupa ce bagi banii vreo sase luni in ei sunt morti de-a binelea,sala de mese era mai bine folosita pt vreun parastas,asta cu afacerile invatate de la smecheri platiti cu bani de la UE,e un mare smen .

02.02.2012 la 19:35

In alte orase aceste incubatoare si-au inchis de mult portile Mi se pare o spalare , nerusinata , de bani ! Si cand ma gandesc ca numai pt anul trecut erau alocate vreo 2 miliarde lei (vechi) pt proiectul din Dorohoi.Ce s-a facut cu banii .. cine stie ... Dar vom vedea ..

02.02.2012 la 18:40

Ce centru de afaceri?Voi ne credeti tampiti?ce afaceri in Dorohoi?Virtuale poate,ca s-au pus lacate pe toate fabricile bune din oras de cel putin 5 ani.Vorba unui concetatean, bani sifonati de autoritati,bla,bla pentru prosti si atat.Eu, ma tot intreb de 20 de ani:atata poate capitalismul asta?atata stie?, daca e asa, eu vreau inapoi in COMUNISM !!!!!!

02.02.2012 la 14:59

era f important ce se discuta acolo daca pe Clim cu 2 cafele in fata tot il lua somnul:)))

02.02.2012 la 13:58

o sa vedem dupa ce pleaca toata adunatura asta cu diplomate cu cate afaceri noi se poate lauda orasul .Omul daca are bani se descurca nu trebuie sa vina sa-i spuna acesti domni si doamne cu jeep-uri in ce sa-si investeasca ajutorul social sau saracia mai bine zis.

02.02.2012 la 13:54

ar trebui spus si ce sume colosale primesc acesti domni ce dau consultanta ,in caz ca nu stiti cursuri s-au facut si in alti ani ,au luat o caruta de bani profesorii care veneau special de la Iasi si cand a trebuit sa dea diplomele nu au mai aparut ,asadar am mers 2 luni doar ca sa le fac lor burta mare si nu m-am ales nici macar cu o hartie (diploma).Ei veneau pt. ca era un proiect finantat de Ue care-i platea sa vina sa ne citeasca dintro, carte cand era mult mai simplu sa cumparam noi cartea si sa invatam singuri .Oricum nu ne-am ales decat cu timpul pierdut la cursurile lor,vedeau 6 profesori pentru 12 elevi.Cursurile s-au tinut la fosta cantina de vis a vis de Catedrala.Asa ca atentie daca nu aveti treaba acasa puteti merge sa -i imbogatiti pe altii ,decat sa stati degeaba.Apropo sala in care se tin cursurile de cine e finantata???

Publicitate



Panoramic Travel Botosani

BANCUL ZILEI !


DorohoiNews.ro


- Draga mea, azi noapte ai strigat „Nu Ionele, nu!”.
Cine e Ionel?
- Ce mai contează, n-ai auzit că l-am refuzat?



DOROHOI NEWS - Primim la redacție

DorohoiNews.ro






PARTENERI - AJOFM BOTOSANI

DorohoiNews.ro


PUBLICITATE

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

ZiareBotosani.ro

POLIȚIA LOCALĂ DOROHOI

DorohoiNews.ro

PARTENERI

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

Dorohoi News

DorohoiNews.ro DorohoiNews.ro DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro


PUBLICITATE

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro



UMANITAR

DorohoiNews.ro

Donatii online prin contul PAYPAL…



DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro



PUBLICITATE


DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

Ultimele anunturi

Tablouri inedite prin imagine, contrast, abstracție și culoare create de o tânără din Ibănești. Vezi cum poți comanda!

Tablouri inedite prin imagine, contrast, abstracție și culoare create de o tânără din Ibănești. Vezi cum poți comanda!
Vă supunem atenției o serie de tablouri efectuate cu o tehnică relativ nouă, spectaculoase ca imagine, ...

SC angajează muncitori (bărbați) pentru fabrică de produse lactate

SC angajează muncitori (bărbați) pentru fabrică de produse lactate
SC RAM SRL, angajează muncitori (bărbați) pentru fabrica de produse lactate din IBĂNEȘTI. Pentru ...

SC PIZZA COM SRL informează asupra depunerii solicitării pentru emiterea autorizației de mediu pentru activitate la Vila Magica

SC PIZZA COM SRL informează asupra depunerii solicitării pentru emiterea autorizației de mediu pentru activitate la Vila Magica
SC PIZZA COM SRL, cu sediul în Dorohoi, str. D. Pompeiu, nr.5, bl. C2, ap. 10, înregistrată ...

SC din comuna Broscăuți angajează contabil cu jumătate de normă

SC din comuna Broscăuți angajează contabil cu jumătate de normă
SC SEB-COS SRL din comuna Broscăuți, angajează contabil cu jumătate de normă (4 ore/zi). Pentru ...

SC angajează inspector ITP

SC angajează inspector ITP
SC Dtuning PRO Darabani SRL angajează inspector ITP în cadrul unei STIP nou deschisă, după ultimele ...

SC angajează muncitori calificați / necalificați în construcții

SC angajează muncitori calificați / necalificați în construcții
Societate comercială angajează muncitori calificați / necalificați în construcții. Salariu ...

SC din Dorohoi angajează instalator, muncitori calificați și necalificați și conducători auto cat. C

SC din Dorohoi angajează instalator, muncitori calificați și necalificați și conducători auto cat. C
Societate comercială din Dorohoi angajează instalator pentru instalații sanitare și electrice, muncitori ...

Vând loturi de teren pentru case, în Dealul Mare, Dorohoi

Vând loturi de teren pentru case, în Dealul Mare, Dorohoi
Vând loturi de teren pentru case, în Dealul Mare, Dorohoi. Relații la telefon: 0744615016

Societate comercială din Dorohoi angajează mecanici agricoli cu experiență

Societate comercială din Dorohoi angajează mecanici agricoli cu experiență
Societate comercială din Dorohoi cu profil agricol angajează mecanici agricoli cu experiență. Informații ...

BAMBOO angajează supraveghetoare sală jocuri

BAMBOO angajează supraveghetoare sală jocuri
BAMBOO angajează supraveghetoare sală jocuri! Oferim și cerem seriozitate maximă! Salariul este motivant, ...

PARTENERI

DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro