Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]

TSD - Concurs de dans_02

Vineri a avut loc primul spectacol pe noua scenă a Sălii Teatrului din Dorohoi. Primii care au facut testul scenei Sălii Teatrului, după ce aceasta a fost înlocuită din cauza stării precare în care se afla, au fost Tinerii Social Democraţi.

Concursul de dans organizat de TSD Dorohoi s-a desfăşurat ieri, 24 februarie începând cu ora 17:00 şi a strâns aproximativ 250 de spectatori. Aceştia şi-au susţinut perechea favorită şi s-au bucurat de momentele pregătite de organizatori, special pentru ei. În spectacol au evoluat dorohoiencele Anda şi Codruţa Barariu, Cosmina Aparaschivei, trupa de teatru PAROL, Victor Balan care a susţinut un număr de beatbox, iar surpriza serii a fost apariţia lui Ştefan Florescu, tânărul din Botoşani, finalist la emisiunea „Românii au talent”.

Cele şase perechi de tineri talentați care au participat la acest concurs de dans au fost: Andreea & Cosmin, Lorena & Dragoş, Mădălina & Marius, Laura & Ciprian, Ana Maria & Lucian şi Denisa & Elvis.  Perechile s-au întrecut în trei probe de dans și una de creativitate.

Acţiunea a fost susţinută de către senatorul Gheorghe Marcu, primarul Dorin Alexandrescu şi consilierii locali PSD. Aceştia au fost alături de Tinerii Sociali Democaraţi şi s-au declarat încântaţi de acţiune şi mândrii de tinereul PSD.

„A fost o acţiune inedită, plină de tinereţe şi dinamism, specific vârstei şi mă bucur că tinerii din oraşul Dorohoi au început să vină la Sala Teatrului. Am văzut că acţiunea a avut priză la public şi tinerii au fost foarte mulţumiţi, lucru care nu face decât să mă bucure enorm. Sper ca seriozitatea, modestia, munca şi talentul să îi carecterizeze pe Tinerii Sociali Democraţi şi în viitor, pentru că dorohoienii au nevoie din plin de oameni de valoare care să îi reprezinte atât pe plan local cât şi în afara municipiului”, a declarat pentru Dorohoi News, ing. Dorin Alexandrescu, primarul municipiului Dorohoi.

Concurenţii au primit la sfârşit diplome, medalii şi premii personalizate din partea Organizaţiei Municipale TSD Dorohoi. (DorohoiNews.ro, Andrei B.)

 

Vezi Galerie FOTO completă de la eveniment. Click AICI!

Autor: DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro





GALERIE FOTO

TSD - Concurs de dans_02TSD - Concurs de dans_05TSD - Concurs de dans_06TSD - Concurs de dans_07TSD - Concurs de dans_08TSD - Concurs de dans_10TSD - Concurs de dans_11TSD - Concurs de dans_12TSD - Concurs de dans_13TSD - Concurs de dans_15TSD - Concurs de dans_28TSD - Concurs de dans_34TSD - Concurs de dans_41TSD - Concurs de dans_48TSD - Concurs de dans_54TSD - Concurs de dans_57TSD - Concurs de dans_59TSD - Concurs de dans_67TSD - Concurs de dans_68TSD - Concurs de dans_82
DorohoiNews.ro, 25-02-2012
16Local

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Am fost informat(a) despre Politica de Confidențialitate şi de Securitate a prelucrării datelor cu caracter personal, declar ca am peste 16 ani și sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal:
- pentru ofertare comerciala
- pentru activitati promotionale: concursuri, reclame, publicitate
Security Code

COMENTARII VIZITATORI

28.02.2012 la 13:42

mai a fost enorm de multa munca asa ca cei care comenteaza ca membrii tsd au mers la comando si sau distrat,nu ar trebui sa spuna nimic,a fost multa munca,nervi si tot odata distractie,si banii cheltuiti nu erau din buzuunarul nimanui asa ca zzzzzzztttttttt,totul a fost extraordinar so tinem tot asa cristina,poop

27.02.2012 la 13:39

Ascultati si voi ce ziceti! Stiti voi ce premii s-au dat? stiti voi cum au aranjat ei spectacolul? Voi sunteti aici doar ca sa comentati la adresa lor. Au facut o treaba buna, cu organizarea, cu preamiile. Si la comando nu au fost din banii vostri. si-au luat cate un suc ceva. Mare chestie. Aveti grija la ce vorbe aruncati:).

26.02.2012 la 17:58

Felicitari organizatorilor! Felicitari participantilor! Este, intr-adevar, multa munca si stres, dar, daca tot a fost atata implicare, dragi comentatori,incercati sa fiti mai atenti cand va exprimati parerea: sunt foarte multe greseli gramaticale! Acesta este si motivul pentru care unii au starnit alte comentarii. Nu va mai exprimati la suparare!

26.02.2012 la 16:48

Sunteti jalnici! Daca a-ti fi muncit voi nu mai arunca0ti cu asemenea acuzatii. Bine ca sunteti voi isteti;). Tura urmatoare sa organizati si voi asa ceva. Multa bafta!

26.02.2012 la 10:47

doar asa e la dorohoi dupa ce se realizeaza un spectacol lumea trebuie sa improaste cu noroi nu vad care e problema voastra ca sau dus sa se distreze au venit la tine sati ceara bani poate au mers pe bani lor sa se distreze stii u ceva sigura ca sa dus pe alti bani?Si in legatura cu premi daca nu stii ce sa dat si cam ce suma sa cheltuit mai bine ai tace din gura era neapaarat sa puna chitantele scanate ca sa vada toata lumea chestile astea sau ce buget sa gheltuit sau de ce buget au avut?nu deci mai bine ai tace din gura. super frumos mai asteptam si un alt spectacol de acerst gen se vede ca ati depus suflet>:D<

26.02.2012 la 08:02

"nu cred ca a fost banii telespectatorilor" - Telespectatori sunt cei care se uita la televizor, cei din sala(la care te referi) sunt spectatori.

26.02.2012 la 06:50

fain

25.02.2012 la 22:11

inainte sa aruncati acuzatii poate ca ar trebui sa va interesati ce premii s-au dat, cat si cum. Chitantele le gasiti la TSD.In ceea ce priveste tinerii care s-au distrat la commando, au meritat, dupa cat au muncit si cat efort au depus.

25.02.2012 la 22:07

Nu inteleg de ce va complicati de unde sun banii...nu cred ca a fost banii telespectatorilor, concurentilo. Vedetiva de treaba si nu mai criticati ceea ce nu va priveste;). Se vede ca este multa invidie! Invidie pebtru ca cineva a facut ceva pentru tineri:-J

25.02.2012 la 21:10

Stai linistit Georgele ca d-na Anton stie sa gestioneze banutul. Te asteptai sa ii dea la premii? Am inteles ca a plecat doar cu sustinatorii sai la Comando sa se distreze dupa spectacol.

25.02.2012 la 20:59

Perechile au fost foarte frumoase. Ma intreb oare unde sunt banii alocati pentru premii?. Am inteles ca s-au strans ceva bani.

25.02.2012 la 14:28

Pana la urama a iesit un spectacol frumos dupa munca care am depuso fiecare membru din TSD>:D

25.02.2012 la 13:38

Felicitari tuturor.:) A fost un spectacol frumos cu niste participanti foarte talentati!:*

25.02.2012 la 13:05

Felicitari tuturor concurentilor!

25.02.2012 la 11:48

felicitari pezentatorilor!ei au facut totul :)

25.02.2012 la 11:28

Super tare!

Publicitate



Panoramic Travel Botosani

BANCUL ZILEI !


DorohoiNews.ro


- Draga mea, azi noapte ai strigat „Nu Ionele, nu!”.
Cine e Ionel?
- Ce mai contează, n-ai auzit că l-am refuzat?



DOROHOI NEWS - Primim la redacție

DorohoiNews.ro






PARTENERI - AJOFM BOTOSANI

DorohoiNews.ro


PUBLICITATE

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

ZiareBotosani.ro

POLIȚIA LOCALĂ DOROHOI

DorohoiNews.ro

PARTENERI

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

Dorohoi News

DorohoiNews.ro DorohoiNews.ro DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro


PUBLICITATE

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro



UMANITAR

DorohoiNews.ro

Donatii online prin contul PAYPAL…



DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro



PUBLICITATE


DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

Ultimele anunturi

Tablouri inedite prin imagine, contrast, abstracție și culoare create de o tânără din Ibănești. Vezi cum poți comanda!

Tablouri inedite prin imagine, contrast, abstracție și culoare create de o tânără din Ibănești. Vezi cum poți comanda!
Vă supunem atenției o serie de tablouri efectuate cu o tehnică relativ nouă, spectaculoase ca imagine, ...

SC angajează muncitori (bărbați) pentru fabrică de produse lactate

SC angajează muncitori (bărbați) pentru fabrică de produse lactate
SC RAM SRL, angajează muncitori (bărbați) pentru fabrica de produse lactate din IBĂNEȘTI. Pentru ...

SC PIZZA COM SRL informează asupra depunerii solicitării pentru emiterea autorizației de mediu pentru activitate la Vila Magica

SC PIZZA COM SRL informează asupra depunerii solicitării pentru emiterea autorizației de mediu pentru activitate la Vila Magica
SC PIZZA COM SRL, cu sediul în Dorohoi, str. D. Pompeiu, nr.5, bl. C2, ap. 10, înregistrată ...

SC din comuna Broscăuți angajează contabil cu jumătate de normă

SC din comuna Broscăuți angajează contabil cu jumătate de normă
SC SEB-COS SRL din comuna Broscăuți, angajează contabil cu jumătate de normă (4 ore/zi). Pentru ...

SC angajează inspector ITP

SC angajează inspector ITP
SC Dtuning PRO Darabani SRL angajează inspector ITP în cadrul unei STIP nou deschisă, după ultimele ...

SC angajează muncitori calificați / necalificați în construcții

SC angajează muncitori calificați / necalificați în construcții
Societate comercială angajează muncitori calificați / necalificați în construcții. Salariu ...

SC din Dorohoi angajează instalator, muncitori calificați și necalificați și conducători auto cat. C

SC din Dorohoi angajează instalator, muncitori calificați și necalificați și conducători auto cat. C
Societate comercială din Dorohoi angajează instalator pentru instalații sanitare și electrice, muncitori ...

Vând loturi de teren pentru case, în Dealul Mare, Dorohoi

Vând loturi de teren pentru case, în Dealul Mare, Dorohoi
Vând loturi de teren pentru case, în Dealul Mare, Dorohoi. Relații la telefon: 0744615016

Societate comercială din Dorohoi angajează mecanici agricoli cu experiență

Societate comercială din Dorohoi angajează mecanici agricoli cu experiență
Societate comercială din Dorohoi cu profil agricol angajează mecanici agricoli cu experiență. Informații ...

BAMBOO angajează supraveghetoare sală jocuri

BAMBOO angajează supraveghetoare sală jocuri
BAMBOO angajează supraveghetoare sală jocuri! Oferim și cerem seriozitate maximă! Salariul este motivant, ...

PARTENERI

DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro