Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]

Dana Azoicăi

Referitor la "buna informare" pe care o face domnul Primar catre cetatenii acestui oras vreau sa precizez cateva lucruri.
   
Pornim de la o realitate, si anume faptul ca in luna februarie conturile pentru cheltuielile materiale ale Colegiului National "Grigore Ghica" au fost blocate si ne-am vazut pusi in imposibilitatea de a achita facturile pentru utilitati. Blocarea conturilor a fost consecinta nerespectarii unei Sentinte Judecatoresti definitive si irevocabile din iunie 2011 prin care Primaria Dorohoi era obligata sa achite datoriile catre Goscom, datorii acumulate pana in anul 2004. Scoala a facut demersurisi sunt inregistrate adresele catre Primaria Dorohoi prin care solicitam plata datoriilor, mai mult, in luna noiembrie  Primarul a promis in fata lichidatorului esalonarea platilor, esalonare care in fapt nu a fost facuta. Cata valoare are promisiunea domnului Primar? Domnia sa ar trebui sa se simta lezat nu de eforturile disperate ale unui director de a nu mai acumula datorii prin imposibilitatea achitarii facturilor, ci de lipsa de responsabilitate a celor ce au generat aceasta situatie. Trebuie sa mai precizez faptul ca lipsa de comunicare este din partea Primariei, pentru ca imediat dupa blocarea conturilor Domnul Primar a refuzat sa primeasca conducerea colegiului in audienta. Mai mult, in sedinta Consiliului Local, desi problema colegiului a fost acceptata pe ordinea de zi, nu s-a mai putut discuta pentru ca domnul Primar s-a ridicat si a plecat.
    
Consider ca atitudinea mea a fost corecta si in interesul scolii.

Director,
profesor Dana Azoicăi

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro


PNL Botosani



DorohoiNews.ro



GALERIE FOTO

Dana Azoicăi
DorohoiNews.ro, 06-03-2012
36Local

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Am fost informat(a) despre Politica de Confidențialitate şi de Securitate a prelucrării datelor cu caracter personal, declar ca am peste 16 ani și sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal:
- pentru ofertare comerciala
- pentru activitati promotionale: concursuri, reclame, publicitate
Security Code

COMENTARII VIZITATORI

07.03.2012 la 22:01

Toti scrieti fiind subiectivi. Nu este vorba doar de d-na director sau de d-nul primar. Sunt conturi cu cheltuieli bugetare separate, nu au treaba cu alte cheltuieli, nu este vinovat primarul. Adevarat este ca, directorul care a preluat liceul cu datorii trebuie sa le aiba in vedere, dar... de atatia ani???!!!!!!

07.03.2012 la 11:20

cea mai naspa profa,,,,,,,,,,,,,,, cand preda la regina punea note numai pe ochi frumosi--------- daca simpatiza anumiti elevi aveau numai 9 si 10 iar ceilalti oricat invatau,tot bine nu era.. mai bine ar demisiona ca tare bine ar mai face liceului

07.03.2012 la 09:36

Sitoatia blocarea conturilor Colegiului Ghica este din vina primarului si este asa cum a prezentat-o Directoarea.Se vede ca este o razbunare pentru ca aceasta nu pupa clanta usi.Ti-a placut cind ai fost invitat la evenimentele Colegiului chiar si atunci cind naveai nici o treaba. Ciornei este singurul consilier care a facut ceva pentru o scoala iar in consiliul local are habar de ce se discuta.

07.03.2012 la 07:11

Mai bine ne-am vedea fiecare de treaba noastra si ar fi mai bine! Primarul e platit din banii nostri ,profesoara la fel,deci mai putina galagie si mai multa seriozitate,ca-i mai buna decat toate!

07.03.2012 la 01:06

Nu-mi vine sa cred ce aberatii citesc... "profesoara model", "profesionista", "saraca femeie". Numai liniste si pace nu e in liceu cand e ea directoare. Mda, cam de asta Dorohoiul nu evolueaza, ci din contra. Din cate imi amintesc, stimabila a mai fost directoare si cu vreo 3-4 ani in urma, atunci nu o interesau datoriile liceului? Trebuia sa urmareasca indeaproape tot ce tinea de liceu, nu doar interesul personal. Sau atunci era prea ocupata sa isi mentina postul?! In orice caz, consider ca asta tine de "bucataria interna", nu vad o necesitate de a aparea in presa, dar unii ar face orice pentru o bucatica de publicitate, ca prin rezultate... mai greu. Rusinica.

06.03.2012 la 23:56

candva acest liceu avea un renume atat de elevi cat si de profesori; acum renumele e doar ptr cativa elevi care invata singuri sau din pregatiri ,caci in loc de predare se face politica sau altceva (cu unele exceptii).

06.03.2012 la 23:31

Sunt profesori care muncesc mult cu elevii, nu este corect sa-i punem in aceeasi oala. Si cu acei elevi care au intrat cu nota 4 se munceste foarte mult, stiu sigur acest lucru.

06.03.2012 la 23:12

Pacat pentru ca mai sunt profesori care isi fac treaba.Dar ce folos!!!

06.03.2012 la 23:11

Oricum calitatea invatamantului din aceasta institutie lasa mult de dorit in ultimii ani. Barem prin asemenea scandaluri se face cunoscut numele colegiului,unde nu intamplator se intra cu media 4 la profilul matematica-informatica . Ce spuneti ?

06.03.2012 la 22:54

Demisia de onoare. Este penibil si jenant ce se intampla la Colegiul International de la Brazi. Mergi la ore doamna "distinsa" si arata ca poti fi in stare sa predai si sa inveti elevii.Va vad elevii si este mare rusine. Nu aveti ce cauta in astfel de functie, este mare rusine pentru o astfel de scoala. Fiti modesta si vedeti-va de treaba.

06.03.2012 la 22:52

Academiciano, mesajul meu initial a fost pt DAn pe care eu il suspectez ca lucreaza la primarie, de aia am m-am semnat "@DAn de la primarie".Acu' ai inteles, inteligento?Am fost prea subtil pentru tine, mirobolanto?La nivelul tau de inteligenta castigi prea mult sa-ti permiti calculator si internet.Si nu, nu sunt Ciornei care e o jigodie numai si datorita faptului ca a vrut sa-si vanda blocul de garsoniere la suprapret sinistratilor de la inundatii.Nu despre Ciornei era vorba, era vorba de atitudinea primarului care e platit din banii mei.Daca nu stii despre ce e vorba, citeste si nu te mai baga in seama!

06.03.2012 la 21:23

salutare natiune.lasa ti ca achita domnul primar cu intiativa de plata de pe locurile de parcare de la piata.sa puna tarif de 100 lei ora ca doar platit si asa deja impozite pe strazi.multumim inca o data de initiativa platii

06.03.2012 la 21:21

lasa ti ca va achita domnul primar restantelecu banii din parcarile de la piata care vor intra in vigoare. domnule primar multumim de intentia platii pe strazile pe care platim impozite groase si inca un sfat :puneti 100 de lei ora sa achitati in 2 luni datoria doamnei director

06.03.2012 la 21:18

stau si ma intre:care e interesul acestor conflicte politice? de asta merge tot bine in romania noastra dragi mentori si intelectuali,doar oameni politizati la minut.acum nu mai fac politica doar cei care au studiat fenomenul in facultate ci toti care ravnesc la functii si distinctii.sunteti oameni si lasati orgoliile.viata e scurta si nu avem timp sa ne bucuram de ea.a ajuns acest fenomen sa ne indobitoceasca pe fff multi.suntem la nivelul din educatie incat daca pleaca directoarea unui partid pleaca si femeia de servici ,apoi vine un nou director cu femeia de servici a formatiunii respective. om fi in democratie dar parerea mea personala; unei doamne, femei nu i se sta in conflicte.asa ca lasati pe cei care fac asta din profesionalism.

06.03.2012 la 21:14

se straduieste doamna , daca ar fi sa adune toti nemultumitii din oras contra primarului si nu neaparat al lui cat a mojicilor din primarie si din partidul lui, omul asta nu ar mai iesi din casa!

06.03.2012 la 21:13

DAn de la primarie = Ciornei

06.03.2012 la 19:23

Nu va suparati,,,Profesorul '' Ciornei , ce materie preda la Colegiul Ghica ? oricum la 6 ore pe care le petrece zilnic in aceasta institutie,cred ca are norma intreaga. Oare este secretarul Doamnei Portocala ?sau mentorul ?

06.03.2012 la 19:20

Bai, cretinule tu stii sa citesti?"Blocarea conturilor a fost consecinta nerespectarii unei Sentinte Judecatoresti definitive si irevocabile din iunie 2011 prin care Primaria Dorohoi era obligata sa achite datoriile catre Goscom, datorii acumulate pana in anul 2004."PANA IN ANUL 2004.Adica datorii de pe vremea lui gherasim si nu a lui Lungu.Baga-mi-as, nu degeaba fost Gherasim 12 ani primar!!!!!

06.03.2012 la 19:13

Stmata doamna,daca va simtiti neajutorata .Daca considerati ca primaria nu va ajuta.Daca credeti ca actuala conducere a orasului nu vrea sa achite datoriile facute pe vremea fostului primar din perioada 2004 -2008 cu rea credinta, eu in solidaritate cu fostul primar care nu a fost gospodar( si paremise din acelasi partid portocaliu) mi-as da demisia de onoare si sa se spele primarul actual cu situatia din scoala.Astfel fiind profesoara de nu stiu ce la liceu mi- as face orele si sa se discurce cine o vrea cu administrarea liceului.Nu va faceti de ras in continuare.DEMISIA DE ONOARE E O PALMA CARE O VE-TI DA TUTUROR CELOR CARE NU VA AJUTA PENTRU A PURTA O PALARIE CARE NU ESTE PENTRU CAPUL DUMNEVOASTRA .Succes

06.03.2012 la 19:08

În articol ai spus ce aveai de spus ,asa ca nu mai este cazul sa repeti si la comentarii.Ceea ce faci se vede bine,degeaba incerci sa te tot justifici.Locul tau nu este aici,nu aduci decit intrigi,falsuri si mizerii.

06.03.2012 la 18:41

1.Datorile au fost facute in 2002-2004, cand primar era Gherasim care, cu complicitatea celor din primarie, n-a platit utilitatile la mai multe scoli (Grup Şcolar „Regina Maria”, Seminarul Teologic “Sfântul Ioan Iacob Românul”, Grădiniţa nr. 9 și Colegiul Naţional „Grigore Ghica”).Oare toti directorii de la acele unitati erau incompetenti, iar Gherasim era cel competent?Ce poate sa faca un director de scoala daca cei de la primarie refuza cu obstinatie sa plateasca? 2.Din cauza incompetentei celor de la GOSCOM era foarte frig in liceul Ghica si de multe ori nu faceam orele.Directorul de atunci a pus centrala proprie (pt liceu si pt sala teatrului) cu mult timp inaintea celor de la Regina Maria si care mai functioneaza si acum 3.Primaria plateste utilitatile si datoriile scolii si nu directorul scolii respective.Daca primarul decide sa sponsorizeze festivaluri de 2 lei, dar care costa 100 lei si sa lase scoala fara apa potabila, asta e.Daca primaria decide sa acorde sporuri la toti angajatii, sa dea contracte fara licitatie, sa creeze societati numai sa nu dea afara 3 betivani, iar dupa aia sa vina sa mareasca salubritatea, de ex, asta e.E primaria pe care am ales-o. 4.Instanta a decis ca liceul trebuie sa plateasca in iunie 2011, adica acum 9 luni, timp in care Azoicai a facut numeroase adrese catre primarie (se poate dovedi) cu privire la datorie si primaria n-a facut nimic.Mediatizarea cazului a fost ultima masura disperata ca primaria sa-si achite obligatiile, iar scoala sa nu se inchida. 5.Alexandrescu trebuia sa stie cand a venit la primarie ca preia orasul cu bune si cu rele, dupa cum urmatorul o sa trebuiasca sa faca la fel.Sa ne explice clar cu ce datorii a preluat Primaria, cu ce datorii o lasa.Sa ne mai scuteasca de teoria "GRELEI MOSTENIRI".A fost pus acolo sa rezolve probleme, nu sa se tanguiasca.Daca nu e in stare, sa plece. 6.Ar putea sa ne explice Alexandrescu de ce pentru celelalte unitati de invatamant (Regina Maria, Lic Teologic si Gradinita 9) a putut fi semnat (dupa cum chiar el declara) in octombrie 2008 un grafic de esalonare si n-au mai fost probleme, in timp ce pt Ghica de-abia dupa scandalul din presa, dupa blocarea conturilor si la 9 luni de la pronuntarea instantei???Eu cred ca de-abia asta e razbunare politica, dar din pacate se face pe seama elevilor care n-au nicio vina si murdarind numele liceului. 7.@ Alexandrescu:vezi ca te-ai bagat și s-ar putea sa nu mai poti iesi.Daca taceai, filosof ramaneai.

06.03.2012 la 17:39

Alte scoli ies in presa sa se popularizeze,sa-si prezinte succesele,doar Ghica apare mereu cu probleme. In urma cu ani eram scoala cea mai buna din Dorohoi si acum avem doar titulatura de colegiu ,atit a mai ramas din faima de odinioara.Pacat ca mai sunt si profesori care-si vad de treaba ,dar din ce in ce mai putini....

06.03.2012 la 17:34

Slava Domnului ca sunt pe cale de disparitie.Sa dispara cu totul astfel de exemplare.

06.03.2012 la 17:32

Prostilor ce sunteti,criticati asa un om. Rusine!!!!

06.03.2012 la 17:02

Aveti mare dreptate,doamna Azoicai este peste tot numai la ore nu,dar ce conteaza ,cind ea si Ciornei au grija de scoala parca ar fi casa lor.Totul merge ca pe roate numai ca nu se vad rezultate. Oare de ce au bietii de ei parte doar de scandaluri? Lumerea!!!!

06.03.2012 la 16:39

mai bine ar face orele d-na director

06.03.2012 la 16:15

Doamna director, stima! Problema e ca in 2004 nu era primar dl Alexandrescu. Directiunea de atunci a liceului n-a facut nimic. Adrese trebuiau facute in timpul procesului - catre Nova Apa serv, executorul judecatoresc, recursuri la hotararile judecatoresti... Balacareala asta in presa nu rezolva nimic. IAr dl Ciornei s-o lase mai moale ca nu e ctitorul niciunei institutii dorohoiene. A avut Condorul si a zburat si ala, de bun manager ce-a fost. GAsiti solutii practice dincolo de culoarea politica. MAi mult dl. Alexandrescu e un om de mult bun simt si nu merita mizeria pe care o faceti gratuit, nejustificat si neavenit. Toate cele bune.

06.03.2012 la 15:32

Nu inteleg ce aveti cu saraca femeie. Este o profesoara model si o profesionista in tot ceea ce realizeaza.Doreste binele elevilor si in cele urma binele personal. Isi dedica tot timpul pentru bunastarea scolii si a armoniei din scoala. Elevii pe care ii invata au rezultate foarte bune si sunt mindrii ca au vazut si o astfel de profesoara in Ghica, care trebuie sa marturisesc sunt exemplare pe cale de disparitie.

06.03.2012 la 15:13

doamna poate face politica si poate fi si directoare...care e problema voastra...se trezesc necunoscatorii si bagatorii in seama sa comenteze...

06.03.2012 la 15:12

Like!

06.03.2012 la 15:02

doamna ar trebui sa lase pe altcineva la conducerea colegiului dak vrea sa faca politica...sa va fie rusine doamna umblati cu cioara vopsita

06.03.2012 la 14:27

Wa pe tine te plateste primarul sa comentezi sau sa muncesti in primarie???

06.03.2012 la 13:58

Precizarile sunt rodul imaginatiei bolnave a acestei directoare ce stirneste permanent doar scandaluri!!!

06.03.2012 la 13:55

Daca o primea primarul in audienta se deblocau conturile? Mai bine si-ar vedea de scoala și ar lasa polemicile. Asa a facut si cu Baroi si cu Boafia. Era mai mult in ziare decat la catedra. Poate ca inspectoratul scolar ar trebui sa ia masuri.

06.03.2012 la 11:01

Imi pare rau ca doamna trebuie sa se lupte cu mojiciile clasei politice dorohoiene.

06.03.2012 la 10:49

Apreciez mult efortul doamnei directoare. FELICITARI

Publicitate



Panoramic Travel Botosani

BANCUL ZILEI !


DorohoiNews.ro


Profesor:
Cine răspunde la următoarea întrebare, poate merge acasă.
Un băiat aruncă geanta pe fereastră.
Profesorul:
Cine tocmai a aruncat ghiozdanul?
Băiatul:
Eu, și plec acasă acum.



DOROHOI NEWS - Primim la redacție

DorohoiNews.ro






PARTENERI - AJOFM BOTOSANI

DorohoiNews.ro


PUBLICITATE

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

ZiareBotosani.ro

POLIȚIA LOCALĂ DOROHOI

DorohoiNews.ro

PARTENERI

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

Dorohoi News

DorohoiNews.ro DorohoiNews.ro DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro


PUBLICITATE

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro



UMANITAR

DorohoiNews.ro

Donatii online prin contul PAYPAL…



DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro



PUBLICITATE


PSD Botosani
DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

PSD Botosani

Ecomed Dorohoi

PNL Botosani

DorohoiNews.ro

Ultimele anunturi

SC din Dorohoi angajează personal pentru curățenie sedii administrative

SC din Dorohoi angajează personal pentru curățenie sedii administrative
Societate Comercială din Dorohoi angajează personal auxiliar pentru curățenie sedii administrative. ...

SC din Dorohoi angajează ajutor de bucătar cu sau fără experiență

SC din Dorohoi angajează ajutor de bucătar cu sau fără experiență
Societate comercială din Dorohoi angajează ajutor de bucătar cu sau fără experiență. Pentru mai ...

GAVROMARM, depozit de marmură și granit în Saucenița, angajează personal

GAVROMARM, depozit de marmură și granit în Saucenița, angajează personal
SC GAVROMARM SRL depozit de marmură și granit în Saucenița angajează, în condițiile ...

Magazinul Peneș Curcanul Dorohoi angajează gestionar - vânzătoare

Magazinul Peneș Curcanul Dorohoi angajează gestionar - vânzătoare
Magazinul Peneș Curcanul Dorohoi angajează gestionar - vânzătoare. CV-urile se pot depune la ...

Societate comercială din Dorohoi angajează mecanici agricoli cu experiență

Societate comercială din Dorohoi angajează mecanici agricoli cu experiență
Societate comercială din Dorohoi cu profil agricol angajează mecanici agricoli cu experiență. Informații ...

BAMBOO angajează supraveghetoare sală jocuri

BAMBOO angajează supraveghetoare sală jocuri
BAMBOO angajează supraveghetoare sală jocuri! Oferim și cerem seriozitate maximă! Salariul este motivant, ...

Vând colțar

Vând colțar
Vând canapea colțar in stare foarte buna și masa extensibila, preț 1500 lei. Relatii la telefon ...

Cumpăr apartament cu trei camere

Cumpăr apartament cu trei camere
Cumpar apartament cu 3 camere decomandat et 1 sau 2 in localitatea Dorohoi jud Botosani, zona centru ...

Ofer spre închiriere apartament

Ofer spre închiriere apartament
Ofer spre închiriere apartament cu 2 camere,zona Olinescu lângă 2 Pași .Apartamentul este ...

Închiriez spațiu comercial

Închiriez spațiu comercial
Inchiriez sp.comercial in suprafata de 200mp. Relații la telefon: 0748993952

PARTENERI

DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro