Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]

CL Dorohoi

Consilierii dorohoieni s-au întâlnit ieri, 27 septembrie, începând cu ora 15:00, în incinta Incubatorului de Afaceri situat în strada 1 Decembrie nr. 24, într-o şedinţă extraordinară.

La aceasta au participat 18 consilieri din 19, care au dezbătut cele 28 de proiecte de hotărâre aflate pe ordinea de zi, toate fiind discutate şi aprobate.

Proiectele de hotărâre care au fost dezbătute și supuse la vot Consiliului Local, conform ordinei de zi, au fost:
 
1. Proiect de hotărâre cu privire la rectificarea bugetului pe anul 2012.
2. Proiect de hotărâre cu privire la aprobarea bugetului împrumutului contractat cu CEC BANK S.A pentru anul 2012.
3. Proiect de hotărâre cu privire la aprobarea Planului de reparaţii străzi în municipiul Dorohoi pe 2012 – 2014.
4. Proiect de hotărâre cu privire la aprobarea achiziţionării, cu titlu gratuit, a două tunuri antitanc cal.76 mm de la UM 02515n Bucureşti în vederea amplasării acestora în apropierea monumentului istoric „Bustul Nicolae Valter Mărăcineanu”, situat în P.C nr.2345, la intersecţia străzii A.I.Cuza cu str.Al.Sahia din municipiul Dorohoi, judeţul Botoşani.
5. Proiect de hotărâre cu privire la aprobarea proiectului în faza PT (proiect tehnic) + DE (deviz estimativ) şi DTAC ( documentaţie tehnică pentru autoriaţie de construire) precum şi aprobarea indicatorilor tehnico-economici pentru obiectivul „Lucrări de renovare a parcului Poştei din municipiul Dorohoi, str.Lt.Olinescu, judeţul Botoşani.   
6. Proiect de hătărâre cu privire la constituirea comisiei de analizare a solicitărilor de locuinţe sociale şi în regim de închiriere din fondul locativ al municipiului Dorohoi, ca urmare a investirii noului Consiliu Local al Municipiului Dorohoi, desemnat prin H.C.L nr.2/27.06.2012.
7. Proiect de hotărâre cu privire la trecerea din inventarul domeniului public în inventarul domeniului privat al municipiului Dorohoi a unor locuinţe sociale în vederea vânzării acestora la cererea chiriaşilor în condiţiile legii.
8. Proiect de hotărâre cu privire la aprobarea prelungirii contractului de închiriere nr.8430/01.06.2009, încheiat cu GHIORŢU DOREL – persoană fizică autorizată, pentru spaţiul în suprafaţă construită de 30,72 mp, situat în municipiul Dorohoi – Cimitirul Eternitatea.
9. Proiect de hotărâre cu privire la aprobarea Proiectului tehnic şi a Devizelor estimative în vederea înlocuirii învelitorii la cele 4 case – duplex (8 locuinţe) situate în Cartierul Drochia – construite prin „Programul romilor”. 
10. Proiect de hotărâre cu privire la aprobarea Regulamentului de Organizare şi Funcţionare a Consiliului Local al Municipiului Dorohoi în mandatul 2012 – 2016.
11. Proiect de hotarare privind alegerea presedintelui de sedinta al Consiliului Local Dorohoi, in mandatul iunie 2012- iunie 2016.
12. Proiect de hotărâre cu privire la aprobarea documentaţiei în faza PSF (studiu de prefezabilitate) pentru obiectivul „Introducere gaze naturale şi instalaţii de încălzire la Şcoala cu clasele I-VIII nr.4, municipiul Dorohoi, judeţul Botoşani.
13. Proiect de hotărâre cu privire la numirea reprezentanţilor Consiliului Local în calitate de membri titulari şi membri supleanţi în consiliul de administraţie al Spitalului Municipal Dorohoi, transferat administraţiei publice locale.
14. Proiect de hotărâre cu privire la aprobarea vânzării, în principiu, a terenului proprietate privată a municipiului Dorohoi, P.C 1261, în suprafaţă de 598 mp, str.Aprodu Arbore nr.4.
15. Proiect de hotărâre cu privire la aprobarea valorilor de bază aferente celor patru zone, în vederea concesionării terenurilor, a metodologiei de calcul a redevenţei minime anuale de concesiune şi revocarea H.C.L nr.38/25.03.2004.
16. Proiect de hotărâre cu privire la aprobarea încetării Contractului de concesiune nr.12/22.03.2011, încheiat cu d-na COJOCARIU ELENA, având ca obiect concesionarea suprafeţei de 8,40 mp teren, situat în Aleea Iasomiei nr.3, bl.N11, parter.
17. Proiect de hotărâre cu privire la aprobarea încetării Contrctului de concesiune nr.47/15.05.2008, încheiat cu d-nul FEDERCIUC RADU, având ca obiect concesionarea suprafeţei de 12,15 mp teren, situaţi în Aleea Criva nr.12, bl.I3, parte.
18. Proiect de hotărâre cu privire la aprobarea indicatorilor tehnico-economici pentru lucrări de reparaţii şi renovare Cantina de ajutor social, str. Ştefan cel Mare nr.43.
19. Proiect de hotărâre cu privire la aprobarea indicatorilor tehnico-economici pentru lucrări de finisare a construcţiei din str.Ştefan cel Mare nr.43.   
20. Proiect de hotărâre cu privire la aprobarea indicatorilor tehnico-economici pentru lucrări de renovare la Baza de tratament şi recuperare.
21. Proiect de hotărâre cu privire la desemnarea reprezentanţilor Consiliului Local al Municipiului Dorohoi în Adunarea Generală a Acţionarilor „S.C NOVA APASERV S.A Botoşani. 
22. Proiect de hotărâre cu privire la scutirea de la plata impozitului pentru clădirea proprietatea d-nei FERARU ELENA, situat în municipiul Dorohoi, B-dul Victoriei nr.20, bl.B2, ap.4, începând cu data de 01.04.2012, în sumă de 64,50 lei.     
23. Proiect de hotarare privind modificarea unui post din statul de functii la compartimentul secretariat-arhiva din aparatul de specialitate al Primarului Municipiului Dorohoi.
24. Proiect de hotarare privind inlocuirea d-nei Padurariu Liliana, din calitatea de membru al Consiliului de Administratie al Scolii Gimnaziale „ Al. I. Cuza” si numirea unui reprezentant al Consiliului Local in Consiliul de Administratie al Clubului Copiilor Dorohoi.
25. Proiect de hotarare privind completarea Regulamentului de organizare si functionare al DAS, prin preluarea activitatii specifice protectiei si promovarii drepturilor copilului, de catre Directia de Asistenta Sociala Dorohoi, in conformitate cu prevederile Legii nr. 272/2004.
26. Proiect de hotarare privind aprobare documentatie in fazele PT+DE+DL, precum si aprobarea indicatorilor tehnico-economici, in conformitate cu devizul general actualizat in data de 20.09.2012, pt. obiectivul de investitii „ Reabilitare sediu Primaria Dorohoi – judet Botosani, etapa a II-a „.
27. Proiect de hotarare privind aprobarea rapoartelor de evaluare a terenurilor care au facut obiectul schimbului de teren aprobat prin HCL nr. 129/22.06.2006 si HCL nr. 193/17.09.2010, pentru extinderea cimitirului ortodox din localitatea componenta Dealu Mare.
28. Proiect de hotarare privind modificarea Contractului de delegare a gestiunii Serviciului de alimentare cu apa si de canalizare.
29. Informarea Poliţiei Municipiului Dorohoi, nr.538668/03.09.2012, cu privire la activităţile întreprinse în luna august 2012  în domeniul siguranţei publice. (Andrei B.)

Autor: DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

Diet Club BT

GALERIE FOTO

CL Dorohoi
DorohoiNews.ro, 28-09-2012

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Am fost informat(a) despre Politica de Confidențialitate şi de Securitate a prelucrării datelor cu caracter personal, declar ca am peste 16 ani și sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal:
- pentru ofertare comerciala
- pentru activitati promotionale: concursuri, reclame, publicitate
Security Code

COMENTARII VIZITATORI

28.09.2012 la 19:51

De ce nu vreti sa ajutati Scoala nr 2 pentru vechea cladire????acolo au invatat cele mai bune generatii, e mare pacat!!!!!DOMNULE PRIMAR,SE POATE, VOINTA SA AVEM!!!

PublicitatePUBLICITATE

Diet Club BT

Ecomed Dorohoi

PUBLICITATE

Info Turism Dorohoi

PUBLICITATE

CMC

PUBLICITATE

PRO Casa DOROHOI

PUBLICITATE

DorohoiNews.ro

PUBLICITATE

Dealu MoriiPUBLICITATE

Basota Pomirla

PARTENERI

Dorohoi News

PUBLICITATE

Depozitul UNU

CAMPANIE

Donare sange

PUBLICITATE

Decco Dorohoi

ZiareBotosani.ro

PARTENERI

Artificii Dorohoi

EVENIMENTE


Cine GlobeUvertura

ZiareBotosani.ro

PUBLICITATE

DorohoiNews.ro

FACEBOOK


PARTENERI

ZiareBotosani.ro

DorohoiNews.ro

PARTENERI

DorohoiNews.ro

PARTENERI

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

ANUNTURIDorohoiNews.ro

Ultimele anunturi

Tim-Milk angajează șofer

Tim-Milk angajează șofer
SC Tim-Milk SRL angajează șofer. Relații la telefon: 0765214892

SC din Dorohoi angajează operator PC

SC din Dorohoi angajează operator PC
Societate Comercială din Dorohoi angajează operator PC - depozit materiale. Relații la numărul de ...

SC angajează reprezentant vânzări Orange

SC angajează reprezentant vânzări Orange
Societate comercială din Dorohoi angajează reprezentant vânzări Orange. CV-urile se trimit la ...

BAMBOO angajează supraveghetoare sală jocuri (Locație nouă în Dorohoi)

BAMBOO angajează supraveghetoare sală jocuri (Locație nouă în Dorohoi)
BAMBOO angajează supraveghetoare sală jocuri, locație nouă în Dorohoi. Oferim și cerem seriozitate ...

Portofel găsit în Dorohoi

Portofel găsit în Dorohoi
Poliția Locală Dorohoi anunță faptul că a fost sesizată de un cetățean referitor la faptul că ...

Vând teren intravilan în Dorohoi

Vând teren intravilan în Dorohoi
In Dorohoi este de vanzare un teren, intravilan, 2000 mp, situat pe str. Dumbrava Rosie linga fosta autobaza ...

Vând apartament 2 camere decomandat!

Vând apartament 2 camere decomandat!
Vand apartament 2 camere decomandat pe strada Aleea Visinului nr 3 , bl. N13 . Apartamentul se afla la ...

Mesaj de condoleanțe din partea Consiliului Local Ibănești

Mesaj de condoleanțe din partea Consiliului Local Ibănești
Consiliul Local al comunei Ibănești este alături de primarul comunei, Romică Magopeț, în aceste ...

Condoleanțe din partea colectivului primăriei pentru primarul Comunei Ibănești

Condoleanțe din partea colectivului primăriei pentru primarul Comunei Ibănești
Colectivul Primăriei comunei Ibănești este alături de primarul comunei, Romică Magopeț, la suferința ...

Închiriez o cameră dintr-un apartament cu 3 camere

Închiriez o cameră dintr-un apartament cu 3 camere
Doamna singură inchiriez o cameră dintr-un apartament cu 3 camere unei doamne sau fete. Pret 100 euro.Tel. ...

PARTENERI

VREI FOC DE ARTIFICII LA NUNTA TA? NOI ITI DAM SOLUTIA! - NU EZITA SA NE CONTACTEZI.DorohoiNews.ro