Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]

ANL_1_Decembrie_Dorohoi_iarna_01

Am primit pe adresa redacţiei Dorohoi News un nou mesaj, cu o sesizare venită din partea locatarilor blocurilor ANL S2 şi S3, din strada 1 Decembrie, nr. 24A, cu dorința de a fi publicat pe site-ul nostru.

„Ne confruntăm cu o serie de probleme care suportă amânare în a fi rezolvate. În această zonă sunt foarte mulți câinii, pentu care s-a făcut sesizare și au fost prinşi, dar nu știm cum se face că la ora actuală sunt mai mulţi decât înainte. Iluminatul public lipsește cu desăvârșire, la noi, e beznă totală. Canalizările sunt înfundate și te îmbie un miros fetid. De Sărbători am avut surpriza să ne curgă apă în apartamente, infiltrarea ei făcânduse între pereţii exteriori şi izolaţie din podurile pline cu apă. Am sesizat autorităţile competente, dar nu au fost luate măsuri. Vă rugăm să ne sprijiniţi in problemele mai sus menţionate. Vă mulţumim!”

NOTA: Dorohoi News nu-și asumă răspunderea pentru conținutul mesajului primit pe adresa redacției noastre și publicat mai sus.

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro


PNL Botosani



DorohoiNews.ro



GALERIE FOTO

ANL_1_Decembrie_Dorohoi_iarna_01
DorohoiNews.ro, 10-01-2013
12Local

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Am fost informat(a) despre Politica de Confidențialitate şi de Securitate a prelucrării datelor cu caracter personal, declar ca am peste 16 ani și sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal:
- pentru ofertare comerciala
- pentru activitati promotionale: concursuri, reclame, publicitate
Security Code

COMENTARII VIZITATORI

14.01.2013 la 16:48

bai oameni buni,,,da ce va fac cainii aia? pai eu am crescut cu caini la bloc si nu m am plans...schiar imi era drag sa ii vad si sa ma joc cu ei...ce naiba ! un caine nu face rau daca e lasat in paca...normal ca daca aruncati cu caramaizi duapa ei si ii fugariti o sa reactioneze...cu ce va deranjeaza...va stau cainii pe cap?

12.01.2013 la 20:57

toata viata mi-am dorit o asa casa si nici de munceam o viata poate nu as fi reusit...multumesc Primariei ptr asta.

10.01.2013 la 20:43

ANL=Programul de construcții locuințe pentru tineri, destinate închirierii se adresează tinerilor cu vârste cuprinse intre 18-35 de ani, care nu își permit sa cumpere un apartament sau sa închirieze o locuință de pe piața libera. Noi care suntem proprietari, sa fim sănătoși și sa stăpânim ceea ce am cumpărat sau moștenit...iar pe ei, pe "chiriași", hai sa nu ii asuprim !

10.01.2013 la 18:41

nu va bucurati pre mult domnul ANDREI si MCM . nu sunt si nici nu vad sa fie ale voastre vreodata , pe voi scrie chiriasi pana la moarte . (cine poate BRAVO lui )sauzim de bine

10.01.2013 la 16:26

ciudosilor va e ciuda ca noi stam in blocuri noi si voi stati in cort pe polonic..sa muriti de ciuda..de asta merge asa bine dezvoltarea orasului cu oameni ca voi de r.......rusine mancatorilor de r.....iar legat de acele blocuri sesizarea e bine venita...lumina nu tre sa isi puna oamenii de acolo si cei de la eon in colaborare cu primaria dorohoi..hai bafta si sa muriti de ciuda voi toti care ne pupati undeva ca stam in blocuri anl noi=))

10.01.2013 la 16:24

domnule "locatar cu locuinta CUMPARATA". nu toata lumea are puterea financiara sa cumpere o locuinta, cat despre locuinte gratuite sa traiasca ceausescu ca a dat slava domnului. eu cu 600 ron salar nu reusesc sa platesc 1000 ron rata la banca. poate ai vreo solutie de a face bani si vrei sa o imparti cu noi?!

10.01.2013 la 16:20

si inca o chestie nimeni nu face nimic cu cei care nu se muta. poate ca primaria ar trebui sa puna piciorul in prag sau orice autoritate competenta. sunt destui cei care plang dupa o locuinta si s-ar muta in 2 zile, nu dupa 2 ani...

10.01.2013 la 16:19

domnu ionel, de ce nu luati initiativa sa se eutanasieze cainii sa vi se suie in cap toti iubitorii de animale si sa va linseze sa vedeti cum e cu problema cainilor. cat despre anl-uri sterge-te matale la nas ca uite asha se duc banii dati de municipalitate in vant deoarece unul ca dumneata spune ca, citez "domnilor locatari vati invatat sa va faca statul pe gratis lasa ca vin prosti sa ne buna sa ne muta una si alta sau majoritatea din voi de la anl sunteti docturi,profesori,jandarmi si politai si nu puteti sa faceti altfel de munca decat cea intelectuala a mai ramas sa vreti sa fiti stersi si la fund sau a inceput sa va para pt 200 de euro care ati dato spaga. primaria a trebuie sa faca controale si sa nu va mai dea anl doar pe pile si relatii cu cumetri si alte plocoane P.S. pt chiria de 96-100 lei pe un apartament poate vreiti sa vina maturatori sa va mature si prin casa". nene, eu locuiesc aici si iau 600ron/luna si nevastamea 400ron/luna. chiar crezi ca am puterea de a schimba elemente de constructie prost concepute sau executate? nu pentru ca de-abia ma descurc cu plata utilitatilor, cu plata chiriei, cu copilul si mancare. presupun ca traiesti in alta tara. cei ce nu s-au mutat sunt o problema nu cei ce s-au mutat. si mie imi curge apa din pereti dar asta se datoreaza si faptului ca nu am vecini dedesubt si proastei construiri. cat despre controale sunt de acord sa se faca, si nu contest ca s-au dat spagi dar sunt si amarati care au prins aceste locuinte i nu sunt degeaba, se plateste o chirie. cat despre cumparat momentan eu unul nu am miliarde de dat pe o garsoniera.

10.01.2013 la 13:39

doamna elena parca ati locui in oras,toti locuim intr-o comuna dupa cum se poarta dorohoianu.problema cainelor a ajuns in acest mod datorita oamenilor de rand care aduc de la ibanesti,pomarla cristinesti,dealul mare caini si pisici si le lasa in dorohoi. domnilor locatari vati invatat sa va faca statul pe gratis lasa ca vin prosti sa ne buna sa ne muta una si alta sau majoritatea din voi de la anl sunteti docturi,profesori,jandarmi si politai si nu puteti sa faceti altfel de munca decat cea intelectuala a mai ramas sa vreti sa fiti stersi si la fund sau a inceput sa va para pt 200 de euro care ati dato spaga. primaria a trebuie sa faca controale si sa nu va mai dea anl doar pe pile si relatii cu cumetri si alte plocoane P.S. pt chiria de 96-100 lei pe un apartament poate vreiti sa vina maturatori sa va mature si prin casa

10.01.2013 la 11:27

Sa va fie rusine mai puneti si voi mana si faceti ceva nu doar POMANA, trebuia sa va cumparati pe banii vostri (din banca)

10.01.2013 la 11:19

Cu cainii este o problema mare. Eu stau langa scoala 8 ,parca am sta la tara nu la oras.Vii de la servici si nu te poti odihni deloc. Ar trebui de luat niste masuri la modul cel mai serios,ca ii prind si apoi le dau drumul doar ca sa vada cetateanul ca ei is fac treaba asta este o prostie. Nici nu poti merge sa duci gunoiul ca stau mai rau ca la stana si prin parcarea de masini.

10.01.2013 la 10:04

Chiar in privinta cainilor e o problema ff grava.Sunt copiii, care vor incepe indata scoala si ar trebui ca aceasta problema sa fie rezolvata cumva.

Publicitate



Panoramic Travel Botosani

BANCUL ZILEI !


DorohoiNews.ro


Doi îndrăgostiți trec pe lângă o cofetărie.
Ea: Mmm... ce bine miroase!
El: Daca vrei, mai trecem o dată.



DOROHOI NEWS - Primim la redacție

DorohoiNews.ro






PARTENERI - AJOFM BOTOSANI

DorohoiNews.ro


PUBLICITATE

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

ZiareBotosani.ro

POLIȚIA LOCALĂ DOROHOI

DorohoiNews.ro

PARTENERI

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

Dorohoi News

DorohoiNews.ro DorohoiNews.ro DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro


PUBLICITATE

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro



UMANITAR

DorohoiNews.ro

Donatii online prin contul PAYPAL…



DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro



PUBLICITATE


PSD Botosani
DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

PSD Botosani

Ecomed Dorohoi

PNL Botosani

DorohoiNews.ro

Ultimele anunturi

Texty Garments Dorohoi angajează! Vezi pentru ce post poți depune CV-ul!

Texty Garments Dorohoi angajează! Vezi pentru ce post poți depune CV-ul!
Societatea S.C. Texty Garments S.R.L. Dorohoi, cu sediul în str. Colonel Vasiliu, nr. 70, angajează ...

SC angajează personal pentru fabrică de lactate

SC angajează personal pentru fabrică de lactate
SC angajează personal pentru fabrică de lactate, calificați și necalificați. Relații la telefon: ...

SC din Dorohoi angajează personal pentru curățenie sedii administrative

SC din Dorohoi angajează personal pentru curățenie sedii administrative
Societate Comercială din Dorohoi angajează personal auxiliar pentru curățenie sedii administrative. ...

SC din Dorohoi angajează ajutor de bucătar cu sau fără experiență

SC din Dorohoi angajează ajutor de bucătar cu sau fără experiență
Societate comercială din Dorohoi angajează ajutor de bucătar cu sau fără experiență. Pentru mai ...

GAVROMARM, depozit de marmură și granit în Saucenița, angajează personal

GAVROMARM, depozit de marmură și granit în Saucenița, angajează personal
SC GAVROMARM SRL depozit de marmură și granit în Saucenița angajează, în condițiile ...

Societate comercială din Dorohoi angajează mecanici agricoli cu experiență

Societate comercială din Dorohoi angajează mecanici agricoli cu experiență
Societate comercială din Dorohoi cu profil agricol angajează mecanici agricoli cu experiență. Informații ...

BAMBOO angajează supraveghetoare sală jocuri

BAMBOO angajează supraveghetoare sală jocuri
BAMBOO angajează supraveghetoare sală jocuri! Oferim și cerem seriozitate maximă! Salariul este motivant, ...

Casă bătrânească și teren în Dorohoi

Casă bătrânească și teren în Dorohoi
Proprietatea se afla in Dorohoi, cartier Trestiana, strada Ardeal si este compusa din casa bătrânească ...

Caut persoană pentru întreținere gazon

Caut persoană pentru întreținere gazon
Caut persoană pentru întreținere gazon! Tel: 0725810071

SC angajează muncitori calificați și necalificați în domeniul construcțiilor

SC angajează muncitori calificați și necalificați în domeniul construcțiilor
Angajez muncitori calificați și necalificați în domeniul constructiilor, în special șef ...

PARTENERI

DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro