Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]

Dorohoi_Fosta Unitate Militara

Anul 2013 aduce un gust amar atât pentru conducerea municipiului, cât şi pentru întreaga comunitate din Dorohoi.
 
În urmă cu aproximativ doi ani de zile, reţeaua de hipermarket-uri Kaufland, a contactat conducerea municipiului şi şi-a arătat intenţia de a investi la Dorohoi. Această veste a fost extrem de bună la acea vreme și toată lumea vedea Dorohoiul dezvoltându-se în următorii ani. Însă, după scurt timp, câţiva consilieri locali din Consiliul Local 2008-2012 și-au schimbat părerea la 180 de grade și nu au mai fost de acord cu această investiție, prejudiciind Dorohoiul de o sumă frumușică, venită din vânzarea terenului aferent construcției respective, de sumele încasate pentru taxe și impozite și de crearea de locuri de muncă.
 
„Sper ca această construcție a USL-ului să funcționeze la Dorohoi timp de patru ani deoarece îmi pun mari speranțe în ea. Sper să se vadă interesele comunității și nu altele pentru că acum puteam vorbi de hipermarket-uri la Dorohoi și puteam să facem o tranzacție extrem de bună, însă din cauza anumitori interese și acum datorită crizei economice, lucrurile trenează. Dacă Consiliul Local de atunci ar fi dat un vot, Dorohoiul ar fi avut o altă perspectivă din acest punct de vedere. Sper ca aceste disfuncționalități să nu mai apară în actualul Consiliu Local pentru că s-a demonstrat și de această dată că un lucru dacă nu este făcut la timp, ulterior comunitatea are de suferit.”, a declarat pentru Dorohoi News, Dorin Alexandrescu, primarul municipiului Dorohoi.
 
Deși sunt mulți dorohoieni nostalgici care încă se mai gândesc cum ar fi fost dacă în acest an Dorohoiul ar fi avut un hipermarket ca și Kaufland, există persoane care încă mai cred într-o schimbare de planuri și de continuare a acestui proiect. (Andrei B.)

Autor: DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro


PNL Botosani



DorohoiNews.ro



GALERIE FOTO

Dorohoi_Fosta Unitate Militara
DorohoiNews.ro, 18-01-2013
21Local

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Am fost informat(a) despre Politica de Confidențialitate şi de Securitate a prelucrării datelor cu caracter personal, declar ca am peste 16 ani și sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal:
- pentru ofertare comerciala
- pentru activitati promotionale: concursuri, reclame, publicitate
Security Code

COMENTARII VIZITATORI

20.01.2013 la 13:13

un lucru este clar:dac ar face Kaufland in dorohoi ar disparea toti "oamenii de afaceri" care au deschise magazine pe la parterul blocurilor si cara marfa cu masina fara sa mai plateasca taxe la stat si mai au si adaosuri comerciale enorme. ar fi mult mai bine!

19.01.2013 la 19:34

in aceata zona din oras , mi-am imaginat deschis un centru pentru ingrijirea persoanelor trecute de a doua tinerete,deschis chiar cu parteneriat public si privat. Acolo chiar s-ar crea locuri de munca.

18.01.2013 la 21:35

Un Kaufland pt Dorohoi ar fi devastator la nivelul magazinelor. Ar pune pe butuci majoritatea magazinelor dar cu toate astea mi-as dori sa se deschida asa ceva doar ca sa dea o lectie "patronasilor" din Dorohoi care isi deschid o mica pravalie iar peste noapte sunt plini de BMW-uri, vile, vacante in tari straine dar cu restante la salariile angajatilor si cu facturi restante la furnizori.

18.01.2013 la 21:19

Domnul Lungu care a facut lobby mari pt deschiderea Plus-ului in acel moment isi urmarea interesul de a-si vinde painea in Plus ceea ce a si reusit doar pt putin timp. dar a mai reusit si sa falimenteze cateva soc. din dorohoi datorita prezentei Plus-ului ceea ce a dus si la scaderea vanzarilor a brutariei domnului Lungu care la randul lui vindea paine in acele magazine. BRAVO BRAVO!!!!

18.01.2013 la 20:49

cum sa faca asa ceva, magazinele si chioscurile consilierilor ce sa faca ,sa falimenteze,doamne fereste,ca doar ei nu se gandesc la oameni ,la locuri de munca ci numai si numai la ei.

18.01.2013 la 16:41

Binenteles ca primarul nu face nimic util in dorohoi

18.01.2013 la 16:27

Da da , buna idee cu strandul , la un oras ca dorohoiul numai strandul ne lipseste , in rest avem de toate.

18.01.2013 la 14:16

Nu inteleg de ce intr-un oras ca Dorohoi nu exista o piscina acoperita ,un strand, pt toti din oras ar fi ceva ,cum au loc. din Gura Humorului ,si sunt sigur ca venit ar scoate

18.01.2013 la 13:25

hipermarketul nu se mai face , clar.Terenul poate fi folosit la maxim pentru aproape orice,intrucat pozitia terenului este minunata.Hipermaket-urile sunt sugative de bani iar noi pr...ti care cumparam.Bine ca nu s-a realizat.

18.01.2013 la 12:36

Pentru a trece un asemenea proiect este nevoie de doua treimi, ceea ce USL nu a avut in mandatul trecut. Era nevoie de 13 voturi si USL avea doar 12 voturi.

18.01.2013 la 12:33

scuzati greseala "sau nu s-au"

18.01.2013 la 12:31

Am uitat eu, s-au in perioada 2008-2012 a fost primar domnul Alexandrescu (nu Lungu) si USL-ul a avut majoritate in consiliu?

18.01.2013 la 11:18

dar de ce sa nu deschidem un lant de magazine (hipermarketuri) doar cu produse de origine romaneasca , asa i-am determina si pe producatori la investitii si noi ne-am bucura numai de produsele noastre dupa care inca mai tanjim.

18.01.2013 la 10:07

nu stiu ce gandesc cei ce spun ca se creeaza locuri de munca!!!!!dar cate vor disparea,nu va ganditi?marile lanturi de hipermarket-uri distrug tot comertul si micii producatori locali,iar tot profitul lor pleaca in tara de origine!ii doare-n pix de localnici!in Polonia de exemplu,timp de 10 ani,nu s-a permis intrarea-n tara a lanturilor comerciale straine ca sa-si poata dezvolta productia locala,si apoi,cu produsele lor au putut face fata invaziei celor externi!aveti grija ce va doriti,pentru ca banii in dorohoi tot aia sunt,numai ca nu se vor mai invarti pe plan local,ci vor merge la straini!

18.01.2013 la 09:57

char crede cineva ca un colos asa cum e kauflandul vine sa deschida o afacere intr-un oras fara industrie cum e dorohoiul!ma indoiesc! oameni buni,noi avem nevoie de unitati de productie, nu de magazine, ca avem destule!in orasul dorohoi toti vind, ne vindem si uni pe alti,dar productie,care inseamna locuri de munca nu avem!si daca vine kaflandul cine cumpara ca mare majoritate a cetatenilor orasului traieste de pe o zi pe alta!trziti-va la realitate!

18.01.2013 la 09:38

Bine zis Ionela

18.01.2013 la 09:16

Ar fi bine sa se deschida Kaufland, le-ar mai da in cap celor de la splendid care au niste preturi uriase, daca luati numai 5 [roduse si le comparati cu alte magazine si va faceti cruce, castravetii Fabio la splendid 8.5ron, la lidl 2.35, diferenta uriasa, aseara am realizat asta...cam tarziu pentru cati bani las zilnic la splendid...investiti in dorohoi, deschideti marketuri, faceti lobby pentru deschiderea de fabrici sa aiba lumea unde munci....scoateti orasul din "INTUNERIC"

18.01.2013 la 08:55

f,frumos si bine ca nu se face . asa se fac mai bogatii oameni nostri de afaceri cu materiale de constructie din DOROHOI ... mai castiga si taximetria la negru spre BT sau SV ..o ideie minunata a consilierilor ...DOMNILOR CONSILIERI e mult prea dezvoltat orasul DOROHOI ,nu avem nevoie de supermaketuri nici de locuri de munca .(ce sa ceri daca nu este)

18.01.2013 la 08:51

asa este noi la-m votat si am avut de suferit,ne-am meritat soarta .

18.01.2013 la 08:38

Lidl face parte din grupul Kaufland , nu au cum sa se concureze ! :))

18.01.2013 la 08:04

cativa consileri s-au opus :) ....da spune-ti si care consilieri ? ,,,da sunt cei ai PDL-ului condusi de cel mai faimos primar a ,,evului mediu dorohoian"; oare va mai amuntiti ca la inceputul demersurilor pentru construirea Plus-ului Lungu le cerea consilierilor si angajatilor primariei sa faca lobby pentru realizarea acelui proiect.da facea lobby ca avea interes,cum avea interes ca Kaufland sa nu vina in Dorohoi si sa faca concurenta Lidl-ului si supersplendi-ului...ca se pierde o propietate din domeniul public asta e,,poveste de adormit prosti" ca acolo unde au avut interese Lungu si ai lui au vandut tot

Publicitate



Panoramic Travel Botosani

BANCUL ZILEI !


DorohoiNews.ro


Doi îndrăgostiți trec pe lângă o cofetărie.
Ea: Mmm... ce bine miroase!
El: Daca vrei, mai trecem o dată.



DOROHOI NEWS - Primim la redacție

DorohoiNews.ro






PARTENERI - AJOFM BOTOSANI

DorohoiNews.ro


PUBLICITATE

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

ZiareBotosani.ro

POLIȚIA LOCALĂ DOROHOI

DorohoiNews.ro

PARTENERI

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

Dorohoi News

DorohoiNews.ro DorohoiNews.ro DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro


PUBLICITATE

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro



UMANITAR

DorohoiNews.ro

Donatii online prin contul PAYPAL…



DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro



PUBLICITATE


PSD Botosani
DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

PSD Botosani

Ecomed Dorohoi

PNL Botosani

DorohoiNews.ro

Ultimele anunturi

Texty Garments Dorohoi angajează! Vezi pentru ce post poți depune CV-ul!

Texty Garments Dorohoi angajează! Vezi pentru ce post poți depune CV-ul!
Societatea S.C. Texty Garments S.R.L. Dorohoi, cu sediul în str. Colonel Vasiliu, nr. 70, angajează ...

SC angajează personal pentru fabrică de lactate

SC angajează personal pentru fabrică de lactate
SC angajează personal pentru fabrică de lactate, calificați și necalificați. Relații la telefon: ...

SC din Dorohoi angajează personal pentru curățenie sedii administrative

SC din Dorohoi angajează personal pentru curățenie sedii administrative
Societate Comercială din Dorohoi angajează personal auxiliar pentru curățenie sedii administrative. ...

SC din Dorohoi angajează ajutor de bucătar cu sau fără experiență

SC din Dorohoi angajează ajutor de bucătar cu sau fără experiență
Societate comercială din Dorohoi angajează ajutor de bucătar cu sau fără experiență. Pentru mai ...

GAVROMARM, depozit de marmură și granit în Saucenița, angajează personal

GAVROMARM, depozit de marmură și granit în Saucenița, angajează personal
SC GAVROMARM SRL depozit de marmură și granit în Saucenița angajează, în condițiile ...

Societate comercială din Dorohoi angajează mecanici agricoli cu experiență

Societate comercială din Dorohoi angajează mecanici agricoli cu experiență
Societate comercială din Dorohoi cu profil agricol angajează mecanici agricoli cu experiență. Informații ...

BAMBOO angajează supraveghetoare sală jocuri

BAMBOO angajează supraveghetoare sală jocuri
BAMBOO angajează supraveghetoare sală jocuri! Oferim și cerem seriozitate maximă! Salariul este motivant, ...

Vând apartament în zonă centrală

Vând apartament în zonă centrală
Vand apartament, str. Grigore Ghica, 2 camere 48 m2, sc B, ( la mijloc, călduros), ultimul etaj. Boxa. ...

Caut persoană pentru tuns gazon

Caut persoană pentru tuns gazon
Caut om să tundă un gazon. Tel: 0725810071

Casă bătrânească și teren în Dorohoi

Casă bătrânească și teren în Dorohoi
Proprietatea se afla in Dorohoi, cartier Trestiana, strada Ardeal si este compusa din casa bătrânească ...

PARTENERI

DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro