Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]

Harlem Shake in Dorohoi

Harlem Shake a devenit un adevărat fenomen, la nivel mondial. Face furori pe internet unde au fost postate mii de clipuri în care oameni din toată lumea şi de toate vârstele dansează cum se pricep mai bine.

Moda a ajuns în România, după ce un videoclip realizat de câţiva tineri americani a fost postat pe internet. Dansul a adunat sute de oameni în mall-uri, în parcuri, pieţe sau pe străzi. Videoclipurile realizate sunt postate rapid pe internet, unde a început un adevărat concurs.

După Constanţa, Sibiu, Oradea, Deva şi multe alte oreşe din România, pe internet au început să circule şi filmuleţe cu dansul Harlem Shake din municipiile Dorohoi şi Botoşani.

Dacă la Sibiu tinerii au ales Piaţa Mare din oraş ca să îşi demonstreze îndemânarea la Harlem Shake, iar la Constanţa, tinerii au preferat să se dezlanţuie într-un mall, la Botoşani tinerii s-au filmat pe stradă iar în cei din Dorohoi în curtea unui liceu din municipiu.

Vezi filmuleţele:



DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro


PNL Botosani



DorohoiNews.ro



GALERIE FOTO

Harlem Shake in Dorohoi
DorohoiNews.ro, 24-02-2013
20Local

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Am fost informat(a) despre Politica de Confidențialitate şi de Securitate a prelucrării datelor cu caracter personal, declar ca am peste 16 ani și sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal:
- pentru ofertare comerciala
- pentru activitati promotionale: concursuri, reclame, publicitate
Security Code

COMENTARII VIZITATORI

17.03.2013 la 15:02

Bitch please invata mai intai sa vorbesti si ai grija la limbaj ca nu suntem de aceeasi varsta. Vorbeai de droguri, alcool, prostitutie, nu mai aveti mult pana acolo. Daca vreti sa dovediti ceva faceti-o intr-un mod nobil, constructiv, nu va zbateti ca niste turbati.

11.03.2013 la 10:30

ia aveti grija de copii vostrii ..multumim ca ne-ati pus pe Dorohoi News avem mai multe vizualizari :). De ce va dati cu parereA? Stiti cine suntem? Jaknici ..

11.03.2013 la 09:51

Domane fratilor...ne injurati atata :| si pe voi cand va prindea la furat de cirese,mere sau capsuni va spunea cineva ceva?!NU!!Si voi ne injurati atata!!Ce p..... sunteti :@:@ Majoritatea celor de acolo *cred eu* au IQ peste 100 :| Nu vrem sa ne laudam:| Avem si noi pb fratilor! Decat sa ajungem sa ne drogam pe la coltul blocului,fetele sa se prostitueze,sa fumam si sa bem ca isperatii,am facut si noi o manifestare fratilor!!Ziceti ca iubiti biserica? Atunci de ce nu o vizitati?Sa scoata dracii din voi daca sunteti atat de "regresati mintal" ?? Sunteti niste fraieri:| Nu aveti incredere in noi :| Felicitari! Cred ca si voi aveti copii de "nota 10"

26.02.2013 la 16:30

Se poate observa un puternic regres mental la acesti copii. Inteleg ca unii vor sa se descarce de stres sau alte probleme, dar nu trebuie sa faca asta prin a se lasa prada instinctelor primitive. Daca dansezi ca un schizofrenic nu esti mai modern, iar faptul ca elevii provin de la un presupus "liceu de prestigiu" (buna gluma) dovedeste o acuta lipsa de educatie, control si disciplina. Persoanele culte vor fi de acord cu mine ca exista multe surse de distractie mai inteligente insa acestea sunt rezervate doar celor care nu au IQ-ul sub mediu (cazul elevilor de la acest liceu). Ma infioara gandul ca acesti copii vor creste si cine stie ce vitor vor avea.

26.02.2013 la 15:01

Halal generaţie , vina o poartă părinţii şi numai părinţii . Ei vor da socoteală în faţa lui Dumnezeu pentru ceia pe care iau crescut şi educat. VOR SIMŢI PE PROPRIA LOR PIELE ASTA .Să aibă puţin răbdare să mai crească puţin copilul şi vor vedea.

25.02.2013 la 21:48

ba totusi lumea incerca sa fie in pas cu moda si pana la urma tot trebuia sa apara si in dorohoi un filmulet de acest gen. Si va promit ca vor mai aparea... ;) si ce aveti cu ei de-i faceti retardati mintali si copii de la scoala ajutatoare. Daca voi ati face acelasi videoclip ati fi fericiti de comentariile rautacioase???

25.02.2013 la 21:46

Pentru "copiii" din imagini...Daca tot v-ati filmat si sunteti asa cu motz...de ce nu ati facut un sincron mai original,asa...ca sa le aratati tuturor ce originali sunteti??A,da,scuze...trebuie personalitate pt.asta...

25.02.2013 la 20:50

Totusi ce aveti cu acesti copii?ce au facut restul judetelor au facut si ei,ca sa fie in pas cu moda...voi nu aveti copii 100%..sau inca sunteti cu mentalitatea de pe vremea comunismului!

25.02.2013 la 20:38

@''mama unui elev ai CN Ghica'' - Observ ca tineti foarte mult la biserica , ceea ce pare corect . Nu a fost intentia noastra sa apara si biserica sau sa o ''jignim'' intr-un fel, dar nu v-am vazut sa luati atitudine impotriva preotilor homosexuali. Apropo , unde vroiati sa filmam ?!? La groapa de gunoi ?!? Va recomand sa faceti o vizita acolo si sa imi spuneti daca va place aroma de ''Orhidee de Bahamas ''. Pentru cei ce nu au inteles scopul acestui ''zbucium'' , o sa incerc sa il explic ca din partea unor ''retardati mintali '' : nu se refera la injosirea bisericii , orasului, liceului , ci doar la eliberarea unor tensiuni ( decat sa te eliberezi prin bataie , box , bautura , tigari , droguri ). Eu zic sa va mai abtineti pentru ca nu sunteti mai presus decat noi, Domnii si Doamnele ''Iubitori de Biserica , si de patrie'' Poate nu trebuia filmat in incinta liceului (dar fiind in timpul liber ...), deoarece la nivel de Dorohoi nu dispunem de spatiu adecvat pentru asemena manifestari( parcuri cu poteci din pietris , noroi , iarba , nedeszapezite).

25.02.2013 la 17:59

nici mie nu mi se pare corect ce au facut, aceats actiune fiind in curtea unui liceu de prestigiu! Dar aceasta melodie e un nou Gangnam style!!

25.02.2013 la 13:47

filmuletul si imaginea de mai sus au fost realizate pe terenul de sport al CN Ghica (daca priviti cu atentie pe fundal se observa biserica din curtea Catedralei)...este normal sa apara astfel de manifestari ale tinerilor atat timp cat ora de religie este ineficienta ....paraclisul (bisericuta )din institutie este folosita drept arhiva desi este unicat in scolile dorohoiene...inaugurata (si sfintita) anul trecut de un sobor de preoti in frunte cu Protopopul in prezenta oficialitatilor locale....efectul imediat ....se observa. Rugam directiunea sa ia masuri pentru ca vor raspunde in fata lui Dumnezeu datorita ignorantei aratate vis-a-vis de acest spatiu sfintit al C N Ghica Vv DOROHOI

25.02.2013 la 12:21

O alte cretinitate made in USA ca si fecebook-ul dealtfel,raman la convingerea ca americanii sunt cei mai prosti de pe planeta,au ajuns unde au ajuns doar datorita imigrantilor pe care si i-au cumparat.

25.02.2013 la 11:52

Reactii ale animalelor salbatice.Sa te cateri pe gardurile liceului este modern.

25.02.2013 la 10:30

Totusi, eu cred ca sunt de la Scoala Ajutatoare, din aceia care se leagana. Sau sa fie prostia ridicata la rang de talent?

25.02.2013 la 10:23

Ma gandeam eu sa inventeze ceva inteligent generatia internet. Daca asta inteleg ei prin distractie... Daca moda va pune sa umblati cu pene-n fund, umblati asa? Mai folositi-va si propriul creier dragilor!

25.02.2013 la 09:54

Domule profesor ,pai daca nu te droghezi ,nu furi ,nu dai in cap, nu violezi,nu bei ,nu fumezi ,nu te destrabalezi,nu esti impertinent,nu minti, nu inseli ,(si lista poate continua)NU ESTI MODERN .!!!

24.02.2013 la 22:37

Domnule profesor de religie...daca dumneavoastra sunteti inapoiat si nu stiti ce e aia distractie este problema dumneavoastra...acesti copii nu sunt nici zbuciumati,nici posedati de vrajmasul...sunt doar niste copii care sunt in ton cu moda si se distreaza putin...

24.02.2013 la 21:42

retardati mintal

24.02.2013 la 21:13

Aceasta este parerea guvernului.Aceasta este moda;tinerii mereu sunt in pas cu moda.Ne pare rau,dar asta este generatia actuala.Nu este vina lor ca sunt asa..vor veni si alte generatii domnule

24.02.2013 la 20:57

Nu avem nevoie de religie in scoala? dar este bine ca tineretul nostru sa arate ca cei mai sus vizionati,zbuciumati si posedati de vrajmasul?......saracii de ei!

Publicitate



Panoramic Travel Botosani

BANCUL ZILEI !


DorohoiNews.ro


Doi îndrăgostiți trec pe lângă o cofetărie.
Ea: Mmm... ce bine miroase!
El: Daca vrei, mai trecem o dată.



DOROHOI NEWS - Primim la redacție

DorohoiNews.ro






PARTENERI - AJOFM BOTOSANI

DorohoiNews.ro


PUBLICITATE

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

ZiareBotosani.ro

POLIȚIA LOCALĂ DOROHOI

DorohoiNews.ro

PARTENERI

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

Dorohoi News

DorohoiNews.ro DorohoiNews.ro DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro


PUBLICITATE

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro



UMANITAR

DorohoiNews.ro

Donatii online prin contul PAYPAL…



DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro



PUBLICITATE


PSD Botosani
DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

PSD Botosani

Ecomed Dorohoi

PNL Botosani

DorohoiNews.ro

Ultimele anunturi

SC angajează personal pentru fabrică de lactate

SC angajează personal pentru fabrică de lactate
SC angajează personal pentru fabrică de lactate, calificați și necalificați. Relații la telefon: ...

SC din Dorohoi angajează personal pentru curățenie sedii administrative

SC din Dorohoi angajează personal pentru curățenie sedii administrative
Societate Comercială din Dorohoi angajează personal auxiliar pentru curățenie sedii administrative. ...

SC din Dorohoi angajează ajutor de bucătar cu sau fără experiență

SC din Dorohoi angajează ajutor de bucătar cu sau fără experiență
Societate comercială din Dorohoi angajează ajutor de bucătar cu sau fără experiență. Pentru mai ...

GAVROMARM, depozit de marmură și granit în Saucenița, angajează personal

GAVROMARM, depozit de marmură și granit în Saucenița, angajează personal
SC GAVROMARM SRL depozit de marmură și granit în Saucenița angajează, în condițiile ...

Magazinul Peneș Curcanul Dorohoi angajează gestionar - vânzătoare

Magazinul Peneș Curcanul Dorohoi angajează gestionar - vânzătoare
Magazinul Peneș Curcanul Dorohoi angajează gestionar - vânzătoare. CV-urile se pot depune la ...

Societate comercială din Dorohoi angajează mecanici agricoli cu experiență

Societate comercială din Dorohoi angajează mecanici agricoli cu experiență
Societate comercială din Dorohoi cu profil agricol angajează mecanici agricoli cu experiență. Informații ...

BAMBOO angajează supraveghetoare sală jocuri

BAMBOO angajează supraveghetoare sală jocuri
BAMBOO angajează supraveghetoare sală jocuri! Oferim și cerem seriozitate maximă! Salariul este motivant, ...

Caut persoană pentru întreținere gazon

Caut persoană pentru întreținere gazon
Caut persoană pentru întreținere gazon! Tel: 0725810071

SC angajează muncitori calificați și necalificați în domeniul construcțiilor

SC angajează muncitori calificați și necalificați în domeniul construcțiilor
Angajez muncitori calificați și necalificați în domeniul constructiilor, în special șef ...

Căutăm o bonă cu experiență

Căutăm o bonă cu experiență
Căutăm o bonă cu experiență pentru a lucra la domiciliu cu un copil de un an jumătate. Candidatul ...

PARTENERI

DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro