Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]

Dorin Alexandrescu FOTO

În municipiului Dorohoi se execută în această perioadă o serie de lucrări de amenajare a parcurilor şi a spaţiilor verzi, de reparare a mobilierului urban, de reparaţii la infrastructura rutieră, lucrări care necesită multă muncă şi alocarea resurselor financiare ale comunităţii.

Nemulţumit de lipsa de civilizaţie a unora dintre dorohoieni, primarul Dorin Alexandrescu face un apel către locuitori să ia atitudine împotriva acestora.

„Intenţionez să plantez flori în zona centrală şi pe bulevard şi de data aceasta nu aş vrea să fie furate aşa cum au fost furate lalelele şi trandafirii în anii anteriori. Şi nu numai pentru acest lucru ci şi pentru alte aspecte, cum ar fi atitudinile unor concetăţeni, lipsiţi de civilizaţie” a declarat pentru Dorohoi News, primarul Dorin Alexandrescu.

Primarul roagă pe toţi dorohoienii care doresc să aibă un oraş frumos să ia atitudine, iar cetăţenii care observă acțiuni de distrugere a spaţiilor verzi, a mobilierului urban, de depozitare ilegală de deşeuri pe domeniul public sau orice alte manifestări contrare normelor unei bune convieţuiri, să sesizeze Primăria Municipiului Dorohoi sau Politia Locala din Dorohoi. (Otilia O.)

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro


PNL Botosani



DorohoiNews.ro



GALERIE FOTO

Dorin Alexandrescu FOTO
DorohoiNews.ro, 09-05-2013
13Local

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Am fost informat(a) despre Politica de Confidențialitate şi de Securitate a prelucrării datelor cu caracter personal, declar ca am peste 16 ani și sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal:
- pentru ofertare comerciala
- pentru activitati promotionale: concursuri, reclame, publicitate
Security Code

COMENTARII VIZITATORI

09.05.2013 la 21:26

parerile sunt impartite ...dar derbedeii din oras nu ii stirpeste nimeni,eu stau in centru si la scara unde locuiesc se adapostesc diferiti vagabonzi care cumpara bauturi alcoolice de la market de la matei beau fumeaza si a dat foc la interfon.asi ruga daca citeste cineva care e in masura....ce aritudine se poate lua? de cind are matei nonstopul in centru nu ne mai putem odihni am tot chemat politia dar probabil si sigur sunt mina in mina cu matei

09.05.2013 la 20:36

Sunt deacord cu dumneavoastra an totalitate .

09.05.2013 la 18:38

Spiritul civic este un semn de civilizație și respect pentru urbea în care trăim. A lua atitudine împotriva unor eventuali vandali, înseamnă ca cel care are curajul să facă așa ceva, să încalce legea, ori, asta doriți domnule primar? După ce unul fură sau distruge bunul comunei, dvs. ne sugerați ca noi, ceilalți să nu rămânem mai prejos, să ne facem dreptate, ori se știe că dreptate face numai OMUL LEGII. Așa că, apucați-vă și puneți la treabă pe cei plătiți și abilitați pentru lucruri din acestea, prindeți pe cei vinovați și lăsați-ne pe noi, ceilalți, să trăim civilizat,că așa este corect. Dacă unora li se pare greu, nu au decât să apeleze la ........ alți meseriași. Altfel, ve-ți spune mîine, poimâine să luăm atitudine și la alte lucruri pe care trebuie să le facă niște oameni bine plătiți în vederea conducerii urbei. Nu știu dacă chiar este bine...... domnule primar.

09.05.2013 la 17:56

@culmea in Olinescu a pavat trotuar bun si a lasat trotuarele in care iti rupi picioarele. probabil ca se rezolva..in 2020

09.05.2013 la 16:32

Daca nu se face, nu e bine! Daca se face, tot nu e bine!Poate ati uitat cum era Bulevardul, cum era trotuarul din Olinescu, ce mizerie era in parcurile orasului. Iar o atitudine civilizata nu presupune interventia jandarmeriei ci a tuturor cetatenilor prin exemplul propriu in principal, dar nu numai...

09.05.2013 la 15:08

Dl. Primar a spus ca, daca doriti un oras curat, sa luati atitudine. Nu ca esti tu, "je" politist. Zici de vrei, de vrei un oras curat. Credeti ca vede cineva ce scrieti la comentarii? Daca totusi vede cineva, ar trebui facuta strada Titulescu, este in centru si drumul este foarte prost. Pe A.I.Cuza nu mai zic, si multe parcari(amenajate, cu plata) sunt amplasate prost, langa gunoi sau si mai rau. Acum va ocupati de Olinescu. Ar fi foarte frumos daca ar sta cate 2 jandarmi sau politisti la coltul fiecarei strazi, daca nu e orasul frumos macar civilizat. Uneori ti-e frica sa mergi...banuiesc ca toata lumea stie la ce ma refer. Multi bani cheltuiti de pomina pe casele pentru sinistrati. Multi le vand, altii dau acolo petreceri...oamenii seriosi nu si-au parasit casele, chiar si daramate.

09.05.2013 la 11:57

Dar cu câinii cum rămâne domnule primar?

09.05.2013 la 09:45

Maaa voi n-ati stiut ca Dorohoiul e numai Bulevardul restul peste 50 de ani daca om avea bani.Asa ca ciocu mic.

09.05.2013 la 09:29

Inainte de a acuza solicita relatii de la Directia Edilitare din cadrul Primariei

09.05.2013 la 09:22

Puneti flori, puneti pavele, taiati copaci... sa fie frumos in centru...iar in timpul asta cei de pe Luceafarul (centura orasului catre BT, pe unde trec toate tirurile)stau innecati in praf... credeti ca omasina care uda de 2 ori pe zi e destul? pana ajunge in capat s-a uscat tot in urma ei... nici pe o ulita de tara nu e asa mult praf...iar de "covorul de asfalt" din pietre de rau...va foarte multumesc, de cand l-ati pus am avut geamul spart de 2 ori cu pietre sarite de sub rotile vitezomanilor...poate se asteapta pana o sa sparga si capul cuiva...dar probabil ca va fi vina respectivului, ce cauta el pe strada,nu? nici nu mai tin minte de cand n-am vazut un echipaj de la rutiera pe strada, sa-i mai calmeze pe cei cu rabele, care soferi fiind pe masina firmei, sunt foarte hotarati sa nu rateze nici o groapa... si ce sa mai zic de usi care nu se mai inchid bine, pereti crapati...CA DOAR INAINTE DE O SOSEA DE CENTURA CUM SE CUVINE SI DE AER CURAT AVEM NEVOIE DE FLORI BOSCHETI SI SOARE...daca tot ati taiat copacii, propun sa nu mai puneti pavele, lasati doar nisipul, sa creada lumea ca e la mare poate... Simtul civic ar trebui sa va dicteze sa faceti lucrurile in ordinea prioritatilor, nu in ordinea bunului plac...

09.05.2013 la 08:39

Noi ,cetatenii nu suntem paznici dumneavoastra celor din primarie si a altor institutii din acest oras. Faceti apel la politia locala si jandarmerie domnule PRIMAR ,ce sunt platiti din bani publici. Anul trecut s-au montat camere de supraveghere, unde sunt si de ce s-au montat.

09.05.2013 la 08:23

va rugam Domnule Primar ocupativa si de strada Zadurovici ! Va multumim

09.05.2013 la 08:00

nu stiu pe cine aveti la urbanism dar este lipsit de inspiratie. Parcul de la Posta arata oribil. Ati taiat copacii in Olinescu desi nu prezentau nici un pericol la vant. Cred ca in Dorohoi primeaza praful in fata aerului curat. Un oras frumos nu inseamna sa aiba numai pietre albe, pavaje si flori ofilite. Ce inseamna Sens unic pentru cei de la Administratia Drumurilor ? Au pus interzis la stanga pentru intrarea in Olinescu unde-i Gradina de vara. Pentru cei care nu cunosc orasul ori au GPS trebuie sa mearga pe la Cimitirul Eroilor sa ajunga pe sensul unic de la politie. Pentru un oras atat de mic cu cateva masini mai mult parcate chiar nu era nevoie de asemenea schimbari ale indicatoarelor rutiere. Poate ar trebui sa va axati mai mult pe dezvoltarea orasului in plan economic. Cateva pietre aruncate intr-un parc cu banci expuse la soare si strazi pline de praf nu vor atrage acasa pe cei care deja au parasit dorohoiul in cautarea unui loc de munca in alte parti.

Publicitate



Panoramic Travel Botosani

BANCUL ZILEI !


DorohoiNews.ro


Doi îndrăgostiți trec pe lângă o cofetărie.
Ea: Mmm... ce bine miroase!
El: Daca vrei, mai trecem o dată.



DOROHOI NEWS - Primim la redacție

DorohoiNews.ro






PARTENERI - AJOFM BOTOSANI

DorohoiNews.ro


PUBLICITATE

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

ZiareBotosani.ro

POLIȚIA LOCALĂ DOROHOI

DorohoiNews.ro

PARTENERI

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

Dorohoi News

DorohoiNews.ro DorohoiNews.ro DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro


PUBLICITATE

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro



UMANITAR

DorohoiNews.ro

Donatii online prin contul PAYPAL…



DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro



PUBLICITATE


PSD Botosani
DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

PSD Botosani

Ecomed Dorohoi

PNL Botosani

DorohoiNews.ro

Ultimele anunturi

Rezerv Art Dorohoi angajează lucrător Fast-food și Pizzar

Rezerv Art Dorohoi angajează lucrător Fast-food și Pizzar
Rezerv Art Dorohoi angajează lucrător Fast-food și pizzar. Relații la telefon: 0747677372

Texty Garments Dorohoi angajează! Vezi pentru ce post poți depune CV-ul!

Texty Garments Dorohoi angajează! Vezi pentru ce post poți depune CV-ul!
Societatea S.C. Texty Garments S.R.L. Dorohoi, cu sediul în str. Colonel Vasiliu, nr. 70, angajează ...

SC angajează personal pentru fabrică de lactate

SC angajează personal pentru fabrică de lactate
SC angajează personal pentru fabrică de lactate, calificați și necalificați. Relații la telefon: ...

SC din Dorohoi angajează personal pentru curățenie sedii administrative

SC din Dorohoi angajează personal pentru curățenie sedii administrative
Societate Comercială din Dorohoi angajează personal auxiliar pentru curățenie sedii administrative. ...

SC din Dorohoi angajează ajutor de bucătar cu sau fără experiență

SC din Dorohoi angajează ajutor de bucătar cu sau fără experiență
Societate comercială din Dorohoi angajează ajutor de bucătar cu sau fără experiență. Pentru mai ...

GAVROMARM, depozit de marmură și granit în Saucenița, angajează personal

GAVROMARM, depozit de marmură și granit în Saucenița, angajează personal
SC GAVROMARM SRL depozit de marmură și granit în Saucenița angajează, în condițiile ...

Societate comercială din Dorohoi angajează mecanici agricoli cu experiență

Societate comercială din Dorohoi angajează mecanici agricoli cu experiență
Societate comercială din Dorohoi cu profil agricol angajează mecanici agricoli cu experiență. Informații ...

BAMBOO angajează supraveghetoare sală jocuri

BAMBOO angajează supraveghetoare sală jocuri
BAMBOO angajează supraveghetoare sală jocuri! Oferim și cerem seriozitate maximă! Salariul este motivant, ...

Vând teren intravilan, ideal pentru construcție

Vând teren intravilan, ideal pentru construcție
Vind teren intravilan în suprafață de 2500 mp cu deschidere de 20 metri la drum asfaltat, ideal ...

Vând apartament în zonă centrală

Vând apartament în zonă centrală
Vand apartament, str. Grigore Ghica, 2 camere 48 m2, sc B, ( la mijloc, călduros), ultimul etaj. Boxa. ...

PARTENERI

DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro