Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]

Dorin Alexandrescu

Primarul municipiului Dorohoi a anunțat în ședința ordinară a Consiliului Local din luna iulie, faptul că toate lucrările de reabilitare și investițiile în municipiul Dorohoi se vor face într-o ordine prioritizată.

Prin acest lucru, Dorin Alexandrescu, își dorește ca investițiile să fie făcute „cu cap” și într-o ordine bine stabilită.

„În municipiul Dorohoi, în ultima perioadă, s-au  făcut lucruri deosebite și se fac în continuare. Sunt mai multe proiecte care ar merita să fie realizate în Dorohoi în beneficiul unor categorii de persoane. Aici mă refer: utilități, căi de acces, cinematograf, acțiuni sociale, patinoar, reparații în școli și multe alte acțiuni, care solicită un volum foarte mare de muncă și resurse de bani. Încerc să găsesc și alte rezolvări decât banii pe care îi am la dispoziție acum. De aceea, cred că se impune o prioritizare a acestor investiții care sunt începute în orașul Dorohoi.”, a declarat în exclusivitate pentru Dorohoi News, Dorin Alexandrescu, primarul municipiului Dorohoi.

Ca și exemplu, edilul șef, a amintit de bazinul de înot, care fizic nu avea cum să fie gata până în luna august, nu mai este o prioritate pentru anul acesta. Acest obiectiv va fi amânat pentru anul viitor și va începe în primăvară pentru a fi o investiție exploatată.

„În momentul acesta, anumiți bani vor fi dirijați spre proiectul de dezvoltare și modernizare a municipiului Dorohoi deoarece, pe lângă lucrările prinse în proiect apar lucrări conexe care trebuie făcute. De această investiție beneficiază toți locuitorii și este normal să aibă prioritate față de un bazin de înot, față de un cinematograf sau alte lucrări care mai pot aștepta. La acest lucru m-am referit în declarația din Consiliul Local.”, a spus în exclusivitate pentru Dorohoi News, Dorin Alexandrescu.

Totodată, acesta a precizat că vrea să aplice aceeași strategie și pentru investițiile din unitățile de învățământ, fapt pentru care va transmite tuturor directorilor să facă liste cu lucrările necesare într-o ordine bine stabilită.

„În același timp, m-am referit și la prioritizarea lucrărilor, investițiilor sau reparațiilor care se fac în unitățile de învățământ. Am rugat toți directorii de școli să își prioritizeze toate investițiile. O școală are nevoie de foarte multe lucrări și reabilitări și prin acest lucru îmi doresc ca ele să fie puse într-o ordine strictă, în așa fel încât efortul primăriei și al consiliului de administrație din școli să fie comun. Eu sunt adeptul unor lucrări pe termen lung. De cele mai multe ori, știu că nivelul de așteptare este mare și eu îmi doresc multe lucruri într-un timp cât mai scurt, dar aceste lucrări se pot întinde atât pe anul acesta, cât și pe anul viitor. Mai mult decât atât, noi suntem acum în elaborarea unei strategii pe termen lung de dezvoltare a municipiului Dorohoi 2014-2020, care vizează proiecte ample, mari pentru orașul Dorohoi, și pe care vom încerca să le prioritizăm în așa fel încât să fie făcute în ordinea importanței și a utilității lor pentru populație.”, a adăugat în exclusivitate pentru Dorohoi News, edilul șef.

Într-un cuvânt, lucrările prioritare, în ordinea importanței sunt: proiectul de dezvoltare și modernizare a municipiului Dorohoi și lucrările conexe, lucrările la rețeaua de apă și canalizare de pe strada Lt. Andrei și Calea Plevnei, lucrările la sediul vechi al primăriei, patinoarul, cinematograful și bazinul de înot.

„Eu vreau să transmit, că orice proiect sau orice investiție, nu o fac doar de dragul de a fi făcută, ci în primul rând mă gândesc la utilitatea acelei investiții și nu trebuie să gândim numai pentru noi, deoarece cetățenii știu că și pe mine mă deranjează când într-o zonă nu se face o stradă sau alte lucruri. În același timp sunt conștient că toți tinerii cresc și aș vrea să le asigur și lor un loc frumos în Dorohoi, în care să poată ieși, cum ar fi, cinematograf, patinoar sau bazin de înot. Dacă privești dintr-un anumit punct de vedere, s-ar putea să ți se pară o investiție ca fiind prioritară celeilalte, dar dacă privești în ansamblu, s-ar putea să fie altfel. Dar cu răbdare, voință și perseverență le vom face.”, a declarat în exclusivitate pentru Dorohoi News, Dorin Alexandrescu, primarul municipiului Dorohoi. (Andrei B.)

Autor: DorohoiNews.ro

 

DorohoiNews.ro



DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro


PNL Botosani



DorohoiNews.ro



GALERIE FOTO

Dorin Alexandrescu
DorohoiNews.ro, 06-08-2013

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Am fost informat(a) despre Politica de Confidențialitate şi de Securitate a prelucrării datelor cu caracter personal, declar ca am peste 16 ani și sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal:
- pentru ofertare comerciala
- pentru activitati promotionale: concursuri, reclame, publicitate
Security Code

COMENTARII VIZITATORI

07.08.2013 la 23:37

Domnule primar, investitii pentru a crea locuri de munca? Sunt sigur ca aveti in vedere acest aspect, altfel, noua generatie va merge la patinoar sau va inota in zonele unde vor munci. Si poate ca ar fi bine sa-i rugati pe cei ce castiga licitatiile sa mai angajeze mana de lucru locala. Ar prinde bine! Cu stima!

07.08.2013 la 10:40

Dar ce ne facem cu str. N. Titulescu? In panta s-au format niste maluri imense de asfalt (fost) care ne rup masinile in doua. Cu tot respectul va rugam trimiteti un reprezentant de la primarie sa constate acest lucru. Daca nu se asfalteaza macar sa se improvizeze ceva.

07.08.2013 la 09:14

Scoala 5 este o prioritate. Acolo sunt si profesori buni si elevi buni. E singura scoala "parasita" in ceea ce priveste reabilitarea. Merita sa i se acorde atentie.

06.08.2013 la 21:11

Mai puneti mina si faceti voi, destul ca apartamentele s-au dat, nu?

06.08.2013 la 20:21

Trebuie sa avem rabdare,suntem pe drumul cel bun,Dorohoiul arata din ce in ce mai frumos,intram cu adevarat si noi in Europa.Felicitari pentru realizarile de pana acum.

06.08.2013 la 17:42

poate reusiti sa puneti termopane la sc 5 ca sa nu mai fie sabia deasupra capului copiilor nostri. sper ca directorul v-a informat ca lemnaria si geamurile cad peste elevi. daca se intampla ceva cu ei nicio scuza nu-si are rostul... de altfel,e singura scoala din oras fara termopane

06.08.2013 la 15:15

daaa,in loc sa faceti un loc de joaca pt copii de aici de la anl dvs faceti platforme gospadaresti,,,ca doar nu sunt destule tomberoane,,ne trebuie 50 de tomberoane aici...rusine sa va fie,,,

Publicitate



Panoramic Travel Botosani

BANCUL ZILEI !


DorohoiNews.ro


Doi îndrăgostiți trec pe lângă o cofetărie.
Ea: Mmm... ce bine miroase!
El: Daca vrei, mai trecem o dată.



DOROHOI NEWS - Primim la redacție

DorohoiNews.ro






PARTENERI - AJOFM BOTOSANI

DorohoiNews.ro


PUBLICITATE

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

ZiareBotosani.ro

POLIȚIA LOCALĂ DOROHOI

DorohoiNews.ro

PARTENERI

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

Dorohoi News

DorohoiNews.ro DorohoiNews.ro DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro


PUBLICITATE

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro



UMANITAR

DorohoiNews.ro

Donatii online prin contul PAYPAL…



DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro



PUBLICITATE


PSD Botosani
DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

PSD Botosani

Ecomed Dorohoi

PNL Botosani

DorohoiNews.ro

Ultimele anunturi

Texty Garments Dorohoi angajează! Vezi pentru ce post poți depune CV-ul!

Texty Garments Dorohoi angajează! Vezi pentru ce post poți depune CV-ul!
Societatea S.C. Texty Garments S.R.L. Dorohoi, cu sediul în str. Colonel Vasiliu, nr. 70, angajează ...

SC angajează personal pentru fabrică de lactate

SC angajează personal pentru fabrică de lactate
SC angajează personal pentru fabrică de lactate, calificați și necalificați. Relații la telefon: ...

SC din Dorohoi angajează personal pentru curățenie sedii administrative

SC din Dorohoi angajează personal pentru curățenie sedii administrative
Societate Comercială din Dorohoi angajează personal auxiliar pentru curățenie sedii administrative. ...

SC din Dorohoi angajează ajutor de bucătar cu sau fără experiență

SC din Dorohoi angajează ajutor de bucătar cu sau fără experiență
Societate comercială din Dorohoi angajează ajutor de bucătar cu sau fără experiență. Pentru mai ...

GAVROMARM, depozit de marmură și granit în Saucenița, angajează personal

GAVROMARM, depozit de marmură și granit în Saucenița, angajează personal
SC GAVROMARM SRL depozit de marmură și granit în Saucenița angajează, în condițiile ...

Societate comercială din Dorohoi angajează mecanici agricoli cu experiență

Societate comercială din Dorohoi angajează mecanici agricoli cu experiență
Societate comercială din Dorohoi cu profil agricol angajează mecanici agricoli cu experiență. Informații ...

BAMBOO angajează supraveghetoare sală jocuri

BAMBOO angajează supraveghetoare sală jocuri
BAMBOO angajează supraveghetoare sală jocuri! Oferim și cerem seriozitate maximă! Salariul este motivant, ...

Casă bătrânească și teren în Dorohoi

Casă bătrânească și teren în Dorohoi
Proprietatea se afla in Dorohoi, cartier Trestiana, strada Ardeal si este compusa din casa bătrânească ...

Caut persoană pentru întreținere gazon

Caut persoană pentru întreținere gazon
Caut persoană pentru întreținere gazon! Tel: 0725810071

SC angajează muncitori calificați și necalificați în domeniul construcțiilor

SC angajează muncitori calificați și necalificați în domeniul construcțiilor
Angajez muncitori calificați și necalificați în domeniul constructiilor, în special șef ...

PARTENERI

DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro