Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]

Kaufland

După cu toată lumea știe, în urmă cu aproximativ doi ani de zile, reţeaua de hipermarket-uri Kaufland, a contactat conducerea municipiului şi şi-a arătat intenţia de a investi la Dorohoi.

Această veste a fost extrem de bună la acea vreme și toată lumea vedea Dorohoiul dezvoltându-se în următorii ani. Însă, după scurt timp, câţiva consilieri locali din Consiliul Local 2008-2012 și-au schimbat părerea la 180 de grade și nu au mai fost de acord cu această investiție, prejudiciind Dorohoiul de o sumă frumușică, venită din vânzarea terenului aferent construcției respective, de sumele încasate pentru taxe și impozite și de crearea de locuri de muncă.

Totuși, cei de la Kaufland nu se lasă și au aprobată o investiție pentru Dorohoi de construire a unui supermarket. Până în acest moment locația preferată de aceștia fiind zona centrală (n.r. strada Dimitrie Pompeiu). Cei de la Kaufland așteaptă răspunsul administrației locale și în funcție de acest răspuns vor comunica investitorului și vor lua o decizie.

„Am primit o solicitare de la cei de la Kaufland, care se pare că au aprobată o investiție de construire a unui supermarket pentru Dorohoi. Locația preferată de ei ar fi zona centrală. Eu am fost de părere că acolo ar trebui să păstrăm locul pentru o altă construcție mai importantă. Răspunsul pe care îl vom comunica din partea Consiliului Local și din partea Primăriei Dorohoi este că suntem de acord și interesați pentru a găsi o altă locație decât centrul municipiului Dorohoi, adică Dimitrie Pompeiu, pentru această investiție. Ei așteaptă răspunsul și în funcție de acest răspuns vor comunica investitorului și vor lua o decizie spre o altă locație, la care ne vom gândi și noi sau poate au ei au deja o altă propunere. Aceștia au fost în repetate rânduri în municipiul Dorohoi și sperăm că vom reuși pentru că se pare că aceștia ar avea o investiție propusă pentru Dorohoi.”,
a declarat în exclusivitate pentru Dorohoi News, Dorin Alexandrescu, primarul municipiului Dorohoi. (Andrei B.)

Autor: DorohoiNews.ro

 

DorohoiNews.ro



DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro


PNL Botosani



DorohoiNews.ro



GALERIE FOTO

Kaufland
DorohoiNews.ro, 12-10-2013
19Local

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Am fost informat(a) despre Politica de Confidențialitate şi de Securitate a prelucrării datelor cu caracter personal, declar ca am peste 16 ani și sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal:
- pentru ofertare comerciala
- pentru activitati promotionale: concursuri, reclame, publicitate
Security Code

COMENTARII VIZITATORI

31.03.2017 la 20:06

Daca vreti in cartier marginas, intrucat la Brazi e mutat evidenta persoanelor (deci e ocupat), la Gara trece trenul, Plevna are Super Splendid, Victoriei are Penny, Autogara are Lidl, Centru are Piata, Doja + Olinescu ce are afara de inghesuiala? Mai bine la fosta STIPO ca e langa CATANGA :) , si daca mai ia unu` altu` decizii mai da cate o fabrica faliment.

02.12.2013 la 17:42

mie imi convine sa se construiasca tot felul de magazine asa cum sunt si la Botosani asa dorodoiul ar parea mai frumos

26.10.2013 la 00:25

nu va mai certati ca in Dorohoi oriunde faci e periferie.unde e centrul in Dorohoi?unde sunt tiganii,Kauflandul e bine sa fie facut unde e fosta pompierie,acolo e un loc liber liceul nu mai functioneaza,mai sunt niste ruine si o cantina a preotilor, e super locul si chiar merita tot ar mai fi niste locuri de munca,impozit la municipiu si au si preturi super ,speram ca o sa fie deacord consilierii sa se gindeasca si la cei care vor sa lucreze. Apropo consilierii din primarie daca nu ma insel sunt comercianti.ma scuzati dar oamenii de afaceri in oras sunt putini ,spicarii sunt oameni de afaceri,arta sticlei, cei care produc nu cei care speculeaza piata .

13.10.2013 la 16:58

nu e o idee buna. nu va merge nimeni sa cumpere... cei de la Splendid si Matei sau Trans Matei cum e firma... plus cei care au magazine / tarabe in piata is suficienti pentru ce poate lumea din oras ... Chiar nu e o idee buna deloc.

13.10.2013 la 14:29

mie mi se pare ca se lucreaza pe ascuns ceva, si acolo in centru este casa de cultura a cetatenilor dorohoi, sa inteleg ca pt ei face centrul pietonal oare? mafie mare, ne meritam soarta daca vom tacea, meritam taxe si impozite mult mai mari

13.10.2013 la 13:48

Mai bine sa faca un centru comercial...

13.10.2013 la 13:01

Langa penny este suficient loc si pentru kaufland, la botosani cum e langa lidl si tot au f multi clienti

13.10.2013 la 09:55

Cred ca ar arata mai bine orasul cu Kaufland in centru la taxiuri decat cu fundatia aia goala.

13.10.2013 la 08:27

Daca vor sa faca magazin in Dorohoi e foarte bine. Asa va avea lumea de munca, plus ca aparand concurenta mai scad preturile.Ca si concitadinii care si-au exprimat parerea, cred ca zona fostei unitati militare de la Brazi ar putea fi folosita pentru amplasarea acestui obiectiv, ca si asa au suficient loc de pascut poneii. Interesant ar fi sa stim si noi, dorohoienii, cine sunt consilierii care s-au opus si de ce au facut asta.

12.10.2013 la 21:39

Dar in Suceava, inteligenților... unde are Kaufland, magazin? Treziți-vă și lăsați mitocăniile. Vor fi suficienți clienți, sunt suficiente sate și comune in jur, care vor prefera să vină in Dorohoi la cumpărături.In Botoșani, unde este Mall-ul, Lidl, etc. etc...

12.10.2013 la 21:22

Nu, fara alte super-marketuri! Ce rost ar avea in Dorohoi, daca suntem asa de saraci???? Si, in zona centrala.... ma scuzati.... dar e josnic! De ce nu daramati Spitalul Municipal sa faceti si un Metro?

12.10.2013 la 20:47

Eu zic sa se faca magazinul in obor!!Sau la moara !!

12.10.2013 la 18:26

Si ce doriti in centru ??? betoanele alea ce stau acolo de ani de zile, de ce nu a facut nimic acolo ? sunt curios ce planuri mai bune sunt pentru acea zona ? sau poate este un protejat apropiat ce vrea sa investeasca pe acol , ca doar asa sta treaba pe aici.

12.10.2013 la 17:35

eu asi propune in zona Garii ca nu e nici un magazin

12.10.2013 la 16:40

Pentru domnu' care nu are loc de munca. Stati toti si asteptati sa vina Kaufland sau Penny ca sa aveti locuri de munca, in loc sa cautati in alta parte. Ce e cu voi oameni buni? Daca nu mai vine nici un magazin ce faceti ? Mai asteptati poate vine la anu' Carrefour! Normal ca lumea nu vrea Supermarket in mijlocul orasului, ar arata ca naiba, sincer! Treziti-va la realitate!

12.10.2013 la 13:54

Poate gasiti un spatiu intr-una din zonele Olinescu, str. Spiru Haret, str. 1 Decembrie...zonele fiind sarace in magazine cu o oferta variata de produse.

12.10.2013 la 11:46

Oamenii nu au locuri de munca, iar unii se plang ca va fi distrus Dorohoiul estetic, doamneeeee ce vremuri grele traim :(.

12.10.2013 la 11:08

genul asta de magazine nu se face in niciun caz in centrul unui oras. Ele se fac in marginea oraselor, sau in cartiere mai marginase, dar cu acces foarte bun. Aici, de exemplu, ar fi bine in zona Brazi. Dar in centrul orasului sa pui asa o constructie ca un depozit si o parcare mare, este infiorator!!!!

12.10.2013 la 10:22

In centru exista fundatia abandonata. Orasul arata bine acum. Un Kaufland in centru ar strica imaginea din punct de vedere estetic daca ar arata cum il stim, din panouri imbinate. Acolo ar merge ridicata o cladire si ei sa ia parterul daca asta vor. Sa se faca asa ca in orasele mai mari, investitorii orasului sa aiba birourile la etaj ori sediul politiei ca si-asa este invechit sau orice altceva. Penny Market poate sa-si anuleze constructia daca vine kaufland in Dorohoi.

Publicitate



Panoramic Travel Botosani

BANCUL ZILEI !


DorohoiNews.ro


Doi îndrăgostiți trec pe lângă o cofetărie.
Ea: Mmm... ce bine miroase!
El: Daca vrei, mai trecem o dată.



DOROHOI NEWS - Primim la redacție

DorohoiNews.ro






PARTENERI - AJOFM BOTOSANI

DorohoiNews.ro


PUBLICITATE

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

ZiareBotosani.ro

POLIȚIA LOCALĂ DOROHOI

DorohoiNews.ro

PARTENERI

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

Dorohoi News

DorohoiNews.ro DorohoiNews.ro DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro


PUBLICITATE

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro



UMANITAR

DorohoiNews.ro

Donatii online prin contul PAYPAL…



DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro



PUBLICITATE


PSD Botosani
DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

PSD Botosani

Ecomed Dorohoi

PNL Botosani

DorohoiNews.ro

Ultimele anunturi

SC angajează personal pentru fabrică de lactate

SC angajează personal pentru fabrică de lactate
SC angajează personal pentru fabrică de lactate, calificați și necalificați. Relații la telefon: ...

SC din Dorohoi angajează personal pentru curățenie sedii administrative

SC din Dorohoi angajează personal pentru curățenie sedii administrative
Societate Comercială din Dorohoi angajează personal auxiliar pentru curățenie sedii administrative. ...

SC din Dorohoi angajează ajutor de bucătar cu sau fără experiență

SC din Dorohoi angajează ajutor de bucătar cu sau fără experiență
Societate comercială din Dorohoi angajează ajutor de bucătar cu sau fără experiență. Pentru mai ...

GAVROMARM, depozit de marmură și granit în Saucenița, angajează personal

GAVROMARM, depozit de marmură și granit în Saucenița, angajează personal
SC GAVROMARM SRL depozit de marmură și granit în Saucenița angajează, în condițiile ...

Magazinul Peneș Curcanul Dorohoi angajează gestionar - vânzătoare

Magazinul Peneș Curcanul Dorohoi angajează gestionar - vânzătoare
Magazinul Peneș Curcanul Dorohoi angajează gestionar - vânzătoare. CV-urile se pot depune la ...

Societate comercială din Dorohoi angajează mecanici agricoli cu experiență

Societate comercială din Dorohoi angajează mecanici agricoli cu experiență
Societate comercială din Dorohoi cu profil agricol angajează mecanici agricoli cu experiență. Informații ...

BAMBOO angajează supraveghetoare sală jocuri

BAMBOO angajează supraveghetoare sală jocuri
BAMBOO angajează supraveghetoare sală jocuri! Oferim și cerem seriozitate maximă! Salariul este motivant, ...

Casă bătrânească și teren în Dorohoi

Casă bătrânească și teren în Dorohoi
Proprietatea se afla in Dorohoi, cartier Trestiana, strada Ardeal si este compusa din casa bătrânească ...

Caut persoană pentru întreținere gazon

Caut persoană pentru întreținere gazon
Caut persoană pentru întreținere gazon! Tel: 0725810071

SC angajează muncitori calificați și necalificați în domeniul construcțiilor

SC angajează muncitori calificați și necalificați în domeniul construcțiilor
Angajez muncitori calificați și necalificați în domeniul constructiilor, în special șef ...

PARTENERI

DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro