Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]

Andrei Dolineaschi si Dorin Alexandrescu_vizita santiere Dorohoi_08

Deputatul Andrei Dolineaschi a vizitat împreună cu primarul Dorin Alexandrescu câteva dintre șantierele din Dorohoi.

Acesta a vizitat șantierele de pe strada Sașa Pană, Aleea Vișinului și din cartierul Dumbrava Roșie și s-a declarat mulțumit de stadiul lucrărilor și de faptul că edilul șef s-a zbătut și a reușit să obțină finanțările și să demareze lucrări de reabilitare în aproape tot municipiul Dorohoi.

„Mă bucur că Andrei Dolineaschi este alături de mine și ne noi, de Dorohoi, pentru că multe dintre aceste lucrări sunt posibile și datorită lui. În acest moment avem în derulare multe șantiere precum asfaltarea pe programul operațional PID pe Aleea Vișinului din cartierul Plevna, strada Sașa Pana și cele trei străduțe adiacente la această stradă. De asemenea, au început lucrările de asfaltare pe OG 28, pe bani de la Ministerul Dezvoltării, în cartierul Dumbrava Roșie, unde deja trotuarele sunt făcute în proporție de 50% și urmează ca lucrările de asfaltare să se desfășoare în continuare. Acel cartier de aproape 100 de case din Dumbrava Roșie va avea la sfârșitul anului toate utilitățile, va fi un cartier închis, urmând o dotare cu lămpi electrice. Totodată mai avem multe alte șantiere deschise în municipiu precum la Grădinița nr.7, Școala Gimnazială „Spiru Haret”, ANL din strada 1 Decembrie și multe altele.”, a declarat în exclusivitate pentru Dorohoi News, Dorin Alexandrescu, primarul municipiului Dorohoi.

Deputatul Andrei Dolineaschi a apreciat operativitatea cu care se lucrează și faptul că municipiul Dorohoi își schimbă înfățișarea cu fiecare zi. „Mă bucur că municipiul Dorohoi se dezvoltă și arată din ce în ce mai bine.” (Andrei B.)

Autor: DorohoiNews.ro

 

DorohoiNews.ro



DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro


PNL Botosani



DorohoiNews.ro



GALERIE FOTO

Andrei Dolineaschi si Dorin Alexandrescu_vizita santiere Dorohoi_08Andrei Dolineaschi si Dorin Alexandrescu_vizita santiere Dorohoi_01Andrei Dolineaschi si Dorin Alexandrescu_vizita santiere Dorohoi_02Andrei Dolineaschi si Dorin Alexandrescu_vizita santiere Dorohoi_03Andrei Dolineaschi si Dorin Alexandrescu_vizita santiere Dorohoi_04Andrei Dolineaschi si Dorin Alexandrescu_vizita santiere Dorohoi_05Andrei Dolineaschi si Dorin Alexandrescu_vizita santiere Dorohoi_06Andrei Dolineaschi si Dorin Alexandrescu_vizita santiere Dorohoi_07Andrei Dolineaschi si Dorin Alexandrescu_vizita santiere Dorohoi_09Andrei Dolineaschi si Dorin Alexandrescu_vizita santiere Dorohoi_10Andrei Dolineaschi si Dorin Alexandrescu_vizita santiere Dorohoi_11Andrei Dolineaschi si Dorin Alexandrescu_vizita santiere Dorohoi_12Andrei Dolineaschi si Dorin Alexandrescu_vizita santiere Dorohoi_13Andrei Dolineaschi si Dorin Alexandrescu_vizita santiere Dorohoi_14Andrei Dolineaschi si Dorin Alexandrescu_vizita santiere Dorohoi_15Andrei Dolineaschi si Dorin Alexandrescu_vizita santiere Dorohoi_16Andrei Dolineaschi si Dorin Alexandrescu_vizita santiere Dorohoi_17Andrei Dolineaschi si Dorin Alexandrescu_vizita santiere Dorohoi_18Andrei Dolineaschi si Dorin Alexandrescu_vizita santiere Dorohoi_19Andrei Dolineaschi si Dorin Alexandrescu_vizita santiere Dorohoi_20Andrei Dolineaschi si Dorin Alexandrescu_vizita santiere Dorohoi_21Andrei Dolineaschi si Dorin Alexandrescu_vizita santiere Dorohoi_22Andrei Dolineaschi si Dorin Alexandrescu_vizita santiere Dorohoi_23Andrei Dolineaschi si Dorin Alexandrescu_vizita santiere Dorohoi_24Andrei Dolineaschi si Dorin Alexandrescu_vizita santiere Dorohoi_25Andrei Dolineaschi si Dorin Alexandrescu_vizita santiere Dorohoi_26Andrei Dolineaschi si Dorin Alexandrescu_vizita santiere Dorohoi_27Andrei Dolineaschi si Dorin Alexandrescu_vizita santiere Dorohoi_28Andrei Dolineaschi si Dorin Alexandrescu_vizita santiere Dorohoi_29Andrei Dolineaschi si Dorin Alexandrescu_vizita santiere Dorohoi_30
DorohoiNews.ro, 28-10-2013
10Local

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Am fost informat(a) despre Politica de Confidențialitate şi de Securitate a prelucrării datelor cu caracter personal, declar ca am peste 16 ani și sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal:
- pentru ofertare comerciala
- pentru activitati promotionale: concursuri, reclame, publicitate
Security Code

COMENTARII VIZITATORI

30.10.2013 la 15:00

Nu am nimic împotriva personajelor din poze, ba chiar îi stimez. Dar domnilor, aceasta este o nouă modă? Dacă unul merge cu mâinile în buzunar, celălalt îl imită ? Păcat, acasă ne-a învățat mama că nu se cade, mai ales la băieți, să se afișeze în public cu măinile în buzunare până la coate. Această modă o fi, dar pe alte meleaguri..... Sau pooate nu suntem băieți?

29.10.2013 la 11:42

Curatenia este obigatia fiecarui cetatean nu doar a Primarului. In curtea Catedralei nu face Primaria curat. E cu autogospodarire. Daca scot gunoaiele in strada, atunci le ia masina SPL. Alex Xxandra- motivul grabei e apropierea iernii nu vizita d-lui Dolineaschi. Daca nu-ti convine, poti sa te muti. Si asa ti s-a dat casa moca tot la insistentele Primarului si a Statului. Tot cu miloaga??? La munca pe cand?????

29.10.2013 la 07:06

nu vrem sa traim ca in alte orase mari sau ca in capitala, vrem sa traim aici e bine aici, orasul nostru e unul frumos dar se face toata treaba in bataie de joc! probabil domn` primar nu a mers pe jos pe trotuaru` pe drumul Sucevei pana la Sacramento sau chiar mai incolo sa vada in ce "hopuri=damburi"sunt puse pavelele. ( cel mai bine se vede noaptea cand trec masinile si se vede de la luminca farurilor!) + toata treaba in Dumbrava Rosie e inceputa de nu stiu cat timp iar toata munca e grabita doar cand vin "domnii"!  te multumesti cu atat, inchizi ochii dar nu vezi defectele si greselile care se fac! daca tot se face un lucru sa il faca pana la capat bine! zic..

28.10.2013 la 22:55

oameni buni,Dorohoi este un oras frumos , primarul a facut chiar prea multe ptr acest oras, niciodata nu sunteti multumiti. poate vreti sa traiti ca in capitala sau in alte orase mai mari.

28.10.2013 la 22:52

Pe ALeea Ghiocelului macar o pavica sa se puna rusine

28.10.2013 la 20:31

lucrarile in cartieru de sinistrati din Dumnbrava Rosie au fost grabite zilele astea ca trebuia sa vina domn` Dolineaschi? sa va fie rusine dragi domni! ne pare rau ca v-am votat multora dintre noi! nu o sa mai facem aceeasi greseala tura viitoare!

28.10.2013 la 19:57

Pe străduțele pietruite, prăfuite, uitate și denivelate care leagă Titulescu cu Spiru Haret (Aprodul Purice de exemplu), NU s-a făcut absolut nimic niciodată. Și aici locuiesc oameni care plătesc impozite, nu numai în centru. Pe când ovizită ”de lucru” în această zonă? La alegeri? RUȘINE!!!

28.10.2013 la 18:15

ar trebui puse poze si de atunci cand nu se afla nimeni in vizita de lucru,sa se vada atitudinea muncitorilor pe care nu ii supravegheaza nimeni....

28.10.2013 la 16:54

Felicitari echipei PSD! Multumim pentru tot ce faceti pentru Dorohoi,Andrei Dolineaschi si Dorin Alexandrescu!

28.10.2013 la 12:51

Domnule primar, data viitoare sa va plimbati si prin curtea Catedralei, sa vada cineva si mormanele de gunoi , care impodobesc centrul orasului.

Publicitate



Panoramic Travel Botosani

BANCUL ZILEI !


DorohoiNews.ro


Profesor:
Cine răspunde la următoarea întrebare, poate merge acasă.
Un băiat aruncă geanta pe fereastră.
Profesorul:
Cine tocmai a aruncat ghiozdanul?
Băiatul:
Eu, și plec acasă acum.



DOROHOI NEWS - Primim la redacție

DorohoiNews.ro






PARTENERI - AJOFM BOTOSANI

DorohoiNews.ro


PUBLICITATE

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

ZiareBotosani.ro

POLIȚIA LOCALĂ DOROHOI

DorohoiNews.ro

PARTENERI

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

Dorohoi News

DorohoiNews.ro DorohoiNews.ro DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro


PUBLICITATE

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro



UMANITAR

DorohoiNews.ro

Donatii online prin contul PAYPAL…



DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro



PUBLICITATE


PSD Botosani
DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

PSD Botosani

Ecomed Dorohoi

PNL Botosani

DorohoiNews.ro

Ultimele anunturi

SC angajează personal pentru fabrică de lactate

SC angajează personal pentru fabrică de lactate
SC angajează personal pentru fabrică de lactate, calificați și necalificați. Relații la telefon: ...

SC din Dorohoi angajează personal pentru curățenie sedii administrative

SC din Dorohoi angajează personal pentru curățenie sedii administrative
Societate Comercială din Dorohoi angajează personal auxiliar pentru curățenie sedii administrative. ...

SC din Dorohoi angajează ajutor de bucătar cu sau fără experiență

SC din Dorohoi angajează ajutor de bucătar cu sau fără experiență
Societate comercială din Dorohoi angajează ajutor de bucătar cu sau fără experiență. Pentru mai ...

GAVROMARM, depozit de marmură și granit în Saucenița, angajează personal

GAVROMARM, depozit de marmură și granit în Saucenița, angajează personal
SC GAVROMARM SRL depozit de marmură și granit în Saucenița angajează, în condițiile ...

Magazinul Peneș Curcanul Dorohoi angajează gestionar - vânzătoare

Magazinul Peneș Curcanul Dorohoi angajează gestionar - vânzătoare
Magazinul Peneș Curcanul Dorohoi angajează gestionar - vânzătoare. CV-urile se pot depune la ...

Societate comercială din Dorohoi angajează mecanici agricoli cu experiență

Societate comercială din Dorohoi angajează mecanici agricoli cu experiență
Societate comercială din Dorohoi cu profil agricol angajează mecanici agricoli cu experiență. Informații ...

BAMBOO angajează supraveghetoare sală jocuri

BAMBOO angajează supraveghetoare sală jocuri
BAMBOO angajează supraveghetoare sală jocuri! Oferim și cerem seriozitate maximă! Salariul este motivant, ...

Caut persoană pentru întreținere gazon

Caut persoană pentru întreținere gazon
Caut persoană pentru întreținere gazon! Tel: 0725810071

SC angajează muncitori calificați și necalificați în domeniul construcțiilor

SC angajează muncitori calificați și necalificați în domeniul construcțiilor
Angajez muncitori calificați și necalificați în domeniul constructiilor, în special șef ...

Căutăm o bonă cu experiență

Căutăm o bonă cu experiență
Căutăm o bonă cu experiență pentru a lucra la domiciliu cu un copil de un an jumătate. Candidatul ...

PARTENERI

DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro