Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]

Dorohoi - modernizari viitoare-1

Municipiul Dorohoi va deveni mândria județului în mai puțin de doi ani! Acesta a trecut prin modificări radicale în ultimii trei ani, iar în următorii aproape doi ani se va transforma într-una dintre cele mai cochete localități din țară.

Fântâni arteziene unice, un pietonal de o frumusețe rară, un părculeț deosebit, cinematograf 3D, bazin de înot semiolimpic și patinoar ce poate fi folosit în toate anotimpurile, asta ne asigură că vom găsi la Dorohoi primarul Dorin Alexandrescu.

„Municipiul Dorohoi va trece, în următoarea perioadă, printr-o transformare radicală în bine. Am asfaltat câteva străzi, am pavelat bulevardul principal, am pavelat trotuarele. De acum vom construi patinoarul și bazinul de înot, lucrările au început deja, apoi pietonalul de la sediul vechi al Primăriei și părculețul vor fi modificate radical, vom avea un râu, vor fi fântâni arteziene unice în județ prin faptul că vor fi zone pietonale, se va circula prin ele”, a declarat primarul Dorin Alexandrescu, citat de banulbotosanean.

Patinoarul și bazinul de înot, din spatele Sălii Polivalente, vor fi date în folosință în acest an, cele două fiind realizate din fonduri locale ale municipalității, respectiv 667.000 lei patinoarul și peste un milion de lei bazinul de înot.

Pietonalul cu fântânile arteziene unice în județ, cu râul de pe margine, vor fi finalizate în 2015. Proiectul de modernizare a municipiului cuprinde și extinderea rețelelor de apă și canalizare, dar și a stației de epurare.

Totul se face cu fonduri europene, 8 milioane euro, iar prin acest proiect se vor realiza 20 km de drumuri de interes local, 22 km de trotuare, 5 km de rețea de canalizare pluvială, 1 km de rețea de canalizare menajeră, parcări în suprafață totală de 3.300 mp, spații verzi în suprafață de 1.600 mp, 14 stații transport public local, precum și modernizarea pietonalului Grigore Ghica.

De asemenea, dorohoienii vor avea cinema 3D. Primăria a demarat un proiect în valoare de 1,7 milioane lei de modernizare a Cinematografului Melodia. 200 de locuri, proiecției digitală și 3D, de asta vor beneficia dorohoienii la finalul proiectului, în 2014. Clădirea va avea o terasă în aer liber pe acoperiș, iar în interior vor putea fi susținute și spectacole.

DorohoiNews.ro

 

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un simplu „Like”, comunității noastre de cititori de pe pagina de Facebook.

 

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro


PNL Botosani



DorohoiNews.ro



GALERIE FOTO

Dorohoi - modernizari viitoare-1Dorohoi - modernizari viitoare-2Dorohoi - modernizari viitoare-3Dorohoi - modernizari viitoare-4
DorohoiNews.ro, 04-01-2014
24Local

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Am fost informat(a) despre Politica de Confidențialitate şi de Securitate a prelucrării datelor cu caracter personal, declar ca am peste 16 ani și sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal:
- pentru ofertare comerciala
- pentru activitati promotionale: concursuri, reclame, publicitate
Security Code

COMENTARII VIZITATORI

09.01.2014 la 15:13

dar de trestiana nu se vorbeste . au facut o jumatate de trotuar si au plecat in rest noroi pina la git . ore cetateni de aici nu platesc taxe .

07.01.2014 la 20:07

daca ai avut nevoie de 5 pers de ce nu ai angajat o firma de constructii care sa iti faca lucrarile . sau nu iti convine sa platesti o firma mai bine dai ceva mai putin la cativa amarati si vrei calitate , mai zici ca se miorlaie lumea .

06.01.2014 la 08:29

numai miorlaieri,ca nu aveti locuri de munca ,de unde sa va de/a primarul locuri de munca,voi sinteti invatati sa stati pe colturi sa mincati seminte si va plingeti ca nu aveti,am avut nevoie vara asta de 5 pers sa munceasca la casa le dadeam bani si mincare dar cind auzeau de constructii niciunul nu vine rusine sa va fie

06.01.2014 la 03:44

Multumim pentru tot ce ati facut in favoarea dorohoienilor si asteptam un proiect prin care sa izolati toate blocurile din oras. Ce ziceti,e posibil pe viitor? Va multumesc.

06.01.2014 la 00:00

Ma tot gindesc cum ne-am inrait si cum orice ar incerca cineva sa faca in orasul asta,nimic nu ne convine...Si ne tot plingem de locuri de munca dar cine a vrut sa munceasca cu adevarat a plecat si a gasit undeva ceva,nu conteaza ce...Dar ,celor ramasi acasa le este mai simplu sa miorlaie mereu ca nu au locuri de munca...Asa sint invatati de pe vremuri,cineva sa tot aiba grija lor...Felicitari d-lui Primar, il cunosc din liceu si stiu ca e un om cinstit si cu suflet pt oamenii orasului lui,caci este orasul lui, ca si al nostru,odata ce ne-am nascut in el...Si e mare pacat ca scuipam pe toti care chiar incearca sa faca ceva doar din dorinta de a ne arata muschii de dupa un nume fals....

05.01.2014 la 21:04

silviule ai inebunit??? cine o sa mai mearga la munca , toti vor fi la patinoar si la bazinul de inot .

05.01.2014 la 20:36

A ars cumva din temelii si nu stim noi?

05.01.2014 la 20:25

Feicitari d-lui primar pt tot ce a facut la infrumusetarea orasului.Cred ca ar fi bine sa se grabeasca sa termine cat mai repede toate proiectele, dupa care sa-si dea DEMISIA in speranta ca va veni un primar care stie sa atraga investitori si sa creeze locuri de munca.Abia atunci vom avea un oras frumos.

05.01.2014 la 19:46

Nu ar fi mai importanta crearea de locuri de munca?

05.01.2014 la 14:48

Cred ca ar fi necesar si un parc de skate sau de role pentru copii

05.01.2014 la 11:23

Daca nu va convine ca se face mutati-va la tara sa fiti calici si someri fara cinema , bazin ,patinoar etc. :))

05.01.2014 la 10:46

CE FACEM CU CAINI COMITARI SI CU STAPAN? SUNT DOUA PROBLEME IMPORTANTE DE REZOLVAT.

05.01.2014 la 10:23

Si un parc de joaca pentru copii cred ca ar fi necesar in orasul nostru , cu un gardian care sa pazeasca non-stop ,pentru educatia lasa de dorit.

04.01.2014 la 21:15

Oamenii sunt prea pesimisti din cauza salariilor si a pensiilor mici, dar pentru aceasta nu sunt vinivati cei care au condus sau conduc orasul. Trebuie sa recunoastem ca niciodata nu au mai fost in Dorohoi asa trotuare moderne, strazile arata tot mai frumos si credem ca ceea ce este planificat sa se constriasca se va realiza. Fiti siguri ca ne vom mandri in curand cu orasul nostru.

04.01.2014 la 20:46

Politicianul promite si prostul trage nadejde. Parca si iarna asta trebuia sa avem patinoar. In primavara se spunea ca prioritar pentru 2013 este pietonalul...??

04.01.2014 la 20:27

F. bine SI FRUMOS sa se faca.. si pe strazile periferice ceva.Macar sa le asfalteze.Imi stric masina de atatea gropi iar cand e noroi trebuie sa-ti ei cizme de cauciuc.Doar de asta suntem platitori de impozite sa beneficiem si noi de toate imbunatatirile.

04.01.2014 la 16:27

Ba ca avem câini, ba țigani, ba suntem calici. Numai miorlăieli. Sa dea Dumnezeu sa arate orașul după promisiuni și să nu fie praf electoral. Moderniza-ți orașul aleșilor că m-am săturat să laud alte municipii și sa-mi fie rușine cu al meu. Nu ascultați plângăcioșii.

04.01.2014 la 15:14

pe mine doamna filip ma dus cu zaharelul mai mult de 3 luni cu tate ca de la primarie mi sa aprobat spatiu verde in fata blocului.cu siguranta am sa fac o plangere scrisa pt ca siau batut joc de mine.imi puteti spune si mie va rog cand vine avocatul poporului la noi,ca am inteles ca o data pe luna, joi.

04.01.2014 la 13:46

Nu stiu daca a trecut un an (sau poate mai mult) de cand informati cititorii ca in Plevna, pe amplasamentul actualului loc de joaca si a terenului de fotbal acoperit cu zgura, o sa rasara o moderna gradinita. Si atunci articolul a fost insotit de macheta. Am ramas doar cu promisiunea ? Se mai face ceva sau era campanie electorala ?

04.01.2014 la 13:07

E o idee foarte buna dar nu cred ca poate fi pusa in aplicare in Dorohoi. Nu are cine sa aplice lega.

04.01.2014 la 13:04

Pana la treaba cu acesti caini care-si fac treburile peste tot si stapanii care stau cu gura cascata si se uita in lungul drumului in loc sa stranga dupa ei, cum procedam cu toti cainii vagabonzi???? ce facem cu ei??? ii lasam sa faca ceva pe usa cinematografului 3D???? le punem funda rosie si=i ducem la primarie???canalizarile nu mai fac fata, peste tot baietasi de cartier care distrug tot ce-i nou, politia doarme..si daca-i treaza nu vede!..zic sa incepem cu lucruri urgente...centrul orasului este o ruina...floraria aceea desfiintati-o , mutati-o undeva si daramanti tot, arata groaznic!

04.01.2014 la 13:03

Sa vedeti ce frumos o sa se spele rapinii de tigani in raul si in fantenele arteziene pe care o sa le faca domnul primar :)) . Si inca ceva , patinoarul este inchis banuiesc, adica , ca o arena , ca sa poata fi folosit in toate anotimpurile chiar si vara , nu ? E bun , am vazut mai devreme un articol cum ca se face echipa de rugby in oras, poate facem si de hochei . :)

04.01.2014 la 12:50

ce folos daca avem cinematograf 3D, bazin de inot, patinoar si ne vom plimba printre fantanile arteziene daca suntem toti calici si someri? cu ce ne incalzesc toate aceste imbunatatiri ale orasului? In scurt timp ca deveni un oras mort, vor merge saracii batrani sa vada un film 3 D? sau sa patineze si sa inoate? apreciem gestul primarului, dar pe langa toate acestea trebuie si un loc de munca, zic!

04.01.2014 la 12:17

poate... o sa fie, cum educam cetateanul? sa nu manince seminte si sa arunce cojile in fintina sau pe jos? doar cu amenzi la romani daca le umbli la bani ii rezolvi. Ca la pitesti daca ai aruncat ceva pe jos 50 lei amenda, daca plimbi ciini pe spatii verzi amenda, daca il scoti afara pt nevoi, trebuie sa ai maturita si foras, si sunt spatii amenajate linga bloc unde isi fac nevoile si posesorul de animal face curat. in Pitesti totul e pe baza de amenda, politia locala patruleza prin oras si sunt puse afise de informare a populatiei cu privire la deciziile primariei.

Publicitate



Panoramic Travel Botosani

BANCUL ZILEI !


DorohoiNews.ro


Doi îndrăgostiți trec pe lângă o cofetărie.
Ea: Mmm... ce bine miroase!
El: Daca vrei, mai trecem o dată.



DOROHOI NEWS - Primim la redacție

DorohoiNews.ro






PARTENERI - AJOFM BOTOSANI

DorohoiNews.ro


PUBLICITATE

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

ZiareBotosani.ro

POLIȚIA LOCALĂ DOROHOI

DorohoiNews.ro

PARTENERI

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

Dorohoi News

DorohoiNews.ro DorohoiNews.ro DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro


PUBLICITATE

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro



UMANITAR

DorohoiNews.ro

Donatii online prin contul PAYPAL…



DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro



PUBLICITATE


PSD Botosani
DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

PSD Botosani

Ecomed Dorohoi

PNL Botosani

DorohoiNews.ro

Ultimele anunturi

SC angajează personal pentru fabrică de lactate

SC angajează personal pentru fabrică de lactate
SC angajează personal pentru fabrică de lactate, calificați și necalificați. Relații la telefon: ...

SC din Dorohoi angajează personal pentru curățenie sedii administrative

SC din Dorohoi angajează personal pentru curățenie sedii administrative
Societate Comercială din Dorohoi angajează personal auxiliar pentru curățenie sedii administrative. ...

SC din Dorohoi angajează ajutor de bucătar cu sau fără experiență

SC din Dorohoi angajează ajutor de bucătar cu sau fără experiență
Societate comercială din Dorohoi angajează ajutor de bucătar cu sau fără experiență. Pentru mai ...

GAVROMARM, depozit de marmură și granit în Saucenița, angajează personal

GAVROMARM, depozit de marmură și granit în Saucenița, angajează personal
SC GAVROMARM SRL depozit de marmură și granit în Saucenița angajează, în condițiile ...

Magazinul Peneș Curcanul Dorohoi angajează gestionar - vânzătoare

Magazinul Peneș Curcanul Dorohoi angajează gestionar - vânzătoare
Magazinul Peneș Curcanul Dorohoi angajează gestionar - vânzătoare. CV-urile se pot depune la ...

Societate comercială din Dorohoi angajează mecanici agricoli cu experiență

Societate comercială din Dorohoi angajează mecanici agricoli cu experiență
Societate comercială din Dorohoi cu profil agricol angajează mecanici agricoli cu experiență. Informații ...

BAMBOO angajează supraveghetoare sală jocuri

BAMBOO angajează supraveghetoare sală jocuri
BAMBOO angajează supraveghetoare sală jocuri! Oferim și cerem seriozitate maximă! Salariul este motivant, ...

Casă bătrânească și teren în Dorohoi

Casă bătrânească și teren în Dorohoi
Proprietatea se afla in Dorohoi, cartier Trestiana, strada Ardeal si este compusa din casa bătrânească ...

Caut persoană pentru întreținere gazon

Caut persoană pentru întreținere gazon
Caut persoană pentru întreținere gazon! Tel: 0725810071

SC angajează muncitori calificați și necalificați în domeniul construcțiilor

SC angajează muncitori calificați și necalificați în domeniul construcțiilor
Angajez muncitori calificați și necalificați în domeniul constructiilor, în special șef ...

PARTENERI

DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro