Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]

Primarul comunei Pomârla Dumitru Chelariu

Prefectul Costica Macaleti a chemat miercuri toti primarii din judet pentru a discuta despre probleme de fond funciar, dar si alte probleme cu care se confrunta administratiile locale.

Primarul comunei Pomarla, Dumitru Chelariu, a intervenit in discutie si s-a aratat extrem de deranjat de panourile amplasate de Consiliul Judetean prin judet si l-a atacat dur pe presedintele Florin Turcanu. Acesta a cerut prefectului sa verifice aplicarea legii in teritoriu, precizand ca „asemenea dobitocie nu exista in UE si ca maine va arunca panourile CJ-ului in raul Jijia”.

„Eu v-aş ruga totuşi, prin puterea pe care o aveţi, să verificaţi aplicarea legii în teritoriu, pentru că văd că instituţiile importante pur şi simplu ne sfidează. Văd că aveţi mare aplecare pentru domeniul public şi privat. Mai nou ne-a umplut CJ de tablouri. Transmit, dacă este vreun consilier judeţean, pe această cale, să încerce să-şi valorifice financiar bugetul, în alt mod. Vedeti ce probleme au administraţiile locale, deocamdată suntem dependenţi 100 % de resursele naţionale şi nu ne permitem să ne jucăm cu ploaie de carnati sau tablouri publicitare, care inseamna resurse aruncate. Asemenea dobitocie nu exista in Uniunea Europeana. Suntem stat UE. Este o favoare ca-mi scrie cineva ca este disponibil? Vă rog să le transmiteţi, este şi aici o lege care nu este respectată, le-am spus să nu le pună, mi le-a aruncat. Vă spun că maine i le arunc pe toate, le găsiţi în Jijia, vă spun clar. Dacă este aplecarea către legi la noi, numai un telefon şi au plasat 100 de tablouri prin toată comuna. Şi ne cere să respectăm noi legea. Uitati-va cum o respecta ceilalti”, a spus primarul Dumitru Chelariu.

Primarul comunei Pomarla a vorbit si despre bugetul alocat localitatilor si a cerut ca CJ-ul sa cheltuiasca mai putini bani pe carnati si festivaluri, pentru ca aceste comunitati au nevoie de acei bani.

„Poate o sa luati in deradere asta, dar nu. Mai puţin cu cârnaţi şi festivaluri pentru că chiar avem nevoie de bani, şi alocaţi corect. Niciodată nu o să avem suficient şi o să iasă certuri, comuna cutare cât a primit, mai mult sau mai puţin. Nu, este o lege. Că văd că mai nou este conceptul acesta, că ţi-am dat, Conţac, Ţâbuleac sau Ţurcanu. Nu. Legea ne dă, domn prefect, legea ne dă pe criterii, prin programe naţionale, pe legea finanţelor, pe care nimeni n-o respectă. Numai mimăm că respectăm legea. Asta e cea mai mare problemă, dispreţul faţă de aplicarea legii”, a mai precizat Dumitru Chelariu.

Acesta nu s-a oprit si a precizat ca la intrare in comuna, pe drumul judetean, are o groapa lunga de 20 de metri si in loc sa fie acolo montat un indicator care sa-i atentioneze pe soferi, este montat panou publicitar al CJ-ului.

„Am o groapa in drumul judetean care sta de 2 ani. Si-au spart baile vreo patru masini acolo, dar noi punem tablouri la inceputul drumului, in loc sa punem in indicator daca nu puten repara. Vizitati si sa vedeti groapa de 20 de metri lungime si o sa vedeti. Aia era greu de facut”, a incheiat primarul din Pomarla.

Prefectul Costica Macalati i-a multumit primarului pentru pozitia sa si a precizat ca impreuna pot rezolva lucrurile nefacute.

„Va multumesc, domnule primar, si va apreciez pozitia. Iau discutia dumneavoastra ca o recomandare si ca o critica adusa si mie si cred ca impreuna putem lua pozitie la lucrurile nefacute”
, a fost reactia prefectului.

Presedintele CJ Botosani, Florin Turcanu, a refuzat sa comenteze declaratiile primarului din Pomarla. Sursa: stiri.botosani

DorohoiNews.ro

 

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un simplu „Like”, comunității noastre de cititori de pe pagina de Facebook.

 

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro





GALERIE FOTO

Primarul comunei Pomârla Dumitru Chelariu
DorohoiNews.ro, 23-01-2014
10Local

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Am fost informat(a) despre Politica de Confidențialitate şi de Securitate a prelucrării datelor cu caracter personal, declar ca am peste 16 ani și sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal:
- pentru ofertare comerciala
- pentru activitati promotionale: concursuri, reclame, publicitate
Security Code

COMENTARII VIZITATORI

07.02.2014 la 13:00

bravo domn primar mai avem pe cineva care are curaj sa le de-a cu lantul intre coarne la imparatii din judet ca noi astea mici nu avema putere. ar fi bine sa nu isi mai puna poze prin comuna ca se sperie copii cand merg dimineata la scoala.

24.01.2014 la 09:12

mai bob tu esti in urma cu toate informatiile pacat

23.01.2014 la 23:22

Groapa din drumul judetean catre Pomirla, dom primar Chelariu, s-a format pe vremea guvernarii PDL, cand transportati asfalt in comuna cu camioane supraincarcate, sa aveti drum asfaltat cand iesiti din curte cu masina, atunci a inceput sa cedeze drumul judetean! Nu fiti ipocrit!

23.01.2014 la 20:09

Ce legatura are Turcanu cu Muzeul George Enescu din Dorohoi??(Vezi panoul din fata muzeului)

23.01.2014 la 19:23

tot judetu e plin de panourui de acest gen,da nu spune citi bani sau cheltuit, nu sau asfaltat toate drumurile da el are panouri, "el" are puterea de a ne cheltui bani.Avem drum national in judet neasafaltat dar avem panouri sia venit iarna da in judet e; bine'

23.01.2014 la 14:42

turcanu sa mearga la taicasu la sacrificat cai si la umplut salam si la afumat slanina

23.01.2014 la 10:37

dupa 24 de ani de capitalism voi va legati inca de comunisti? nu comunisti sint problema! ci ,,loazele" cu care s-au primenit partidele politice si care au ca slogan,,totul pentru buzunarul nostru"!comunisti stau in banca lor! ciumetii politici(rosii,galbeni,portocalii,verzi,etc) au o singura politica: BANII SI MINCIUNILE!diferenta intre comunisti adevarati si ciumeci de astazi este un singura: dupa primi a ramas ceva, dupa ciumeti: PRAFUL!!

23.01.2014 la 09:21

Turcanu este un comunst .Oare de unde atata rautate si in pnl-ul asta? Astia ne vor manca de vii fratilor. DAR NU-I VOM LASA.

23.01.2014 la 08:35

Turcanu zis imparatul a impanzit tot judetul cu figura lui precum Ceausescu >Doamne oare cum de am ales o asemena creatura urata increzuta plina de sine. Dar nu va temeti Turcanu va cadea si vom alege poate unul mai ca lumea Iar el la taicasu la abator.

23.01.2014 la 08:17

asa este, domnul primar are dreptate, craterul format parca intentionat nu se vrea reparat.domnii de la CJ si DJ au masini de teren si-i doare-n cot de cei care folosesc acest drum.

Publicitate



Panoramic Travel Botosani

BANCUL ZILEI !


DorohoiNews.ro


- Draga mea, azi noapte ai strigat „Nu Ionele, nu!”.
Cine e Ionel?
- Ce mai contează, n-ai auzit că l-am refuzat?



DOROHOI NEWS - Primim la redacție

DorohoiNews.ro






PARTENERI - AJOFM BOTOSANI

DorohoiNews.ro


PUBLICITATE

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

ZiareBotosani.ro

POLIȚIA LOCALĂ DOROHOI

DorohoiNews.ro

PARTENERI

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

Dorohoi News

DorohoiNews.ro DorohoiNews.ro DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro


PUBLICITATE

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro



UMANITAR

DorohoiNews.ro

Donatii online prin contul PAYPAL…



DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro



PUBLICITATE


DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

Ultimele anunturi

Tablouri inedite prin imagine, contrast, abstracție și culoare create de o tânără din Ibănești. Vezi cum poți comanda!

Tablouri inedite prin imagine, contrast, abstracție și culoare create de o tânără din Ibănești. Vezi cum poți comanda!
Vă supunem atenției o serie de tablouri efectuate cu o tehnică relativ nouă, spectaculoase ca imagine, ...

SC angajează muncitori (bărbați) pentru fabrică de produse lactate

SC angajează muncitori (bărbați) pentru fabrică de produse lactate
SC RAM SRL, angajează muncitori (bărbați) pentru fabrica de produse lactate din IBĂNEȘTI. Pentru ...

SC PIZZA COM SRL informează asupra depunerii solicitării pentru emiterea autorizației de mediu pentru activitate la Vila Magica

SC PIZZA COM SRL informează asupra depunerii solicitării pentru emiterea autorizației de mediu pentru activitate la Vila Magica
SC PIZZA COM SRL, cu sediul în Dorohoi, str. D. Pompeiu, nr.5, bl. C2, ap. 10, înregistrată ...

SC din comuna Broscăuți angajează contabil cu jumătate de normă

SC din comuna Broscăuți angajează contabil cu jumătate de normă
SC SEB-COS SRL din comuna Broscăuți, angajează contabil cu jumătate de normă (4 ore/zi). Pentru ...

SC angajează inspector ITP

SC angajează inspector ITP
SC Dtuning PRO Darabani SRL angajează inspector ITP în cadrul unei STIP nou deschisă, după ultimele ...

SC angajează muncitori calificați / necalificați în construcții

SC angajează muncitori calificați / necalificați în construcții
Societate comercială angajează muncitori calificați / necalificați în construcții. Salariu ...

SC din Dorohoi angajează instalator, muncitori calificați și necalificați și conducători auto cat. C

SC din Dorohoi angajează instalator, muncitori calificați și necalificați și conducători auto cat. C
Societate comercială din Dorohoi angajează instalator pentru instalații sanitare și electrice, muncitori ...

Vând loturi de teren pentru case, în Dealul Mare, Dorohoi

Vând loturi de teren pentru case, în Dealul Mare, Dorohoi
Vând loturi de teren pentru case, în Dealul Mare, Dorohoi. Relații la telefon: 0744615016

Societate comercială din Dorohoi angajează mecanici agricoli cu experiență

Societate comercială din Dorohoi angajează mecanici agricoli cu experiență
Societate comercială din Dorohoi cu profil agricol angajează mecanici agricoli cu experiență. Informații ...

BAMBOO angajează supraveghetoare sală jocuri

BAMBOO angajează supraveghetoare sală jocuri
BAMBOO angajează supraveghetoare sală jocuri! Oferim și cerem seriozitate maximă! Salariul este motivant, ...

PARTENERI

DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro