Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]

Dorohoi Cinema Melodia

Municipiul Dorohoi a trecut prin modificări radicale în ultimii trei ani, iar în următorii aproape doi ani se va transforma într-una dintre cele mai cochete localități. După cum a anunțat municipalitatea, începând chiar din acest an (n.r. 2014) municipiul Dorohoi se va putea lăuda cu o investiție extraordinară, deoarece se vor demara lucrările pentru construcția unei piscine semi-olimpice.

Un alt obiectiv important este și faptul că în aproximativ opt luni dorohoienii vor avea cinema 3D.Primăria a demarat un proiect în valoare de 1,7 milioane lei de modernizare a Cinematografului Melodia, care va avea o sală cu capacitate de 200 de locuri, unde se vor rula proiecții digitale și 3D.

„După cum am mai declarat, cei mai mulți bani vor fi destinați dezvoltării municipiului Dorohoi și unul din obiectivele promise pentru tinerii din Dorohoi și pentru toți dorohoienii este cinematograful Melodia care are o arhitectură deosebită și la care firma câștigătoare lucrează din plin și în această perioadă. Chiar zilele trecute veneam din teren și văzând o mașină care turna betoane am rămas foarte contrariat pentru că temperatura era destul de scăzută, am oprit să verific și cu stupoare am constatat că în interiorul clădirii erau peste 10 grade, ceea ce m-a surprins în mod plăcut.”, a declarat pentru Dorohoi News, Dorin Alexandrescu, primarul municipiului Dorohoi.

Dacă este posibil, din punct de vedere al proiectării dar și din punct de vedere financiar, municipalitatea dorește ca să mărească capacitatea sălii. În același timp clădirea va avea o terasă în aer liber pe acoperiș, iar în interior vor putea fi susținute și spectacole.

„Am făcut un plan, pentru că e o sală la care țin să iasă cât mai bine, am cerut proiectanților să regândească un pic interiorul pentru a mări capacitatea de locuri, pentru că o sală de genul acesta nu o faci de două ori și al doilea rând, să vedem cum putem mări scena pe care se vor putea desfășura și alte activități decât cele de film.Acest obiectiv este destinat pentru cinema, dar se dorește a fi o sală multifuncțională care să poată fi folosită și pentru alt tip de evenimente: întâlniri, reprezentări, artistice, piese de teatru și altele. Sala are o capacitate proiectată de 200 de locuri într-un singur corp și am dat constructorului temă pentru a putea mări capacitate cu încă 50 de locuri.”, a declarat pentru Dorohoi News, Dorin Alexandrescu, primarul municipiului Dorohoi. (Andrei B.)

Autor: DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

 

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un simplu „Like”, comunității noastre de cititori de pe pagina de Facebook.

 

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro


PNL Botosani



DorohoiNews.ro



GALERIE FOTO

Dorohoi Cinema MelodiaDorohoi Cinema Melodia (2)Dorohoi Cinema Melodia (3)Dorohoi Cinema Melodia (4)Dorohoi Cinema Melodia (5)Dorohoi Cinema Melodia (6)
DorohoiNews.ro, 04-02-2014
19Local

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Am fost informat(a) despre Politica de Confidențialitate şi de Securitate a prelucrării datelor cu caracter personal, declar ca am peste 16 ani și sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal:
- pentru ofertare comerciala
- pentru activitati promotionale: concursuri, reclame, publicitate
Security Code

COMENTARII VIZITATORI

15.03.2014 la 20:50

Domnule Dorohoian, stati linistit ca au fost pe deplin respectate prevederile Normativului C16/84. Lucrarile sunt garantate de catre firma care executa proiectul. Tu stai linistit si bucura-te de oras.

05.02.2014 la 14:34

daca nu stiati mai intel in beton se pun adeditivi ca poate fi turnat si la minus30grade,PT ACEL DOROHOIAN IIRASPUND.

05.02.2014 la 12:25

toti stiti sa criticati spunetimi voi astia ce/a facut gherasim pt oraas sau marele lungu am venit din italia si se vede schimbarile facute in oras bravo dom primar

05.02.2014 la 11:09

de unde ai firma de constructii in dorohoi? la noi au fost candva niste oameni de afaceri (murdare),care au inselat aproape un targ intreg. nu-i cazul sa le mai dam numele. ati uitat? cam repede. si apoi de cand fac primarii fabrici? primarii nu fac fabrici nicaieri in tara. alta e treaba lor, precum a primarului nostru. felicitari d-le primar pt. realizari!

04.02.2014 la 23:51

ai dreptate,Corbei!

04.02.2014 la 18:24

Sint de acord cu un oras frumos ,desi eu sant de la tara din apropiere, dar sant de acord si cu locurile de munca care sant pe cale de disparitie daca nu ai loc de munca nu cheltuiesti. Au facut numai hipermarcheturi parca santem la Londra sau la Paris de unde bani de cumparaturi locuri de munca trebue ca banii stim noi sa-i cheltuim.

04.02.2014 la 17:25

f . bine ca aduce muncitori din Bt ,in Dorohoi e plin de tzepari ,va meritati soarta ,daca era dupa mine asi fi adus de la moldoveni ,ca aia muncesc de toti banii ,pana e multumit omul ,la noi dupa ce ca nu au dupa ce bea apa ,numa cu ochii dupa furat ,tzepuit ,stat la tigara.Cat despre cinema ,tare sunt curioasa sa vad nu 200 ,macar 10 persoane in sala ,unii uita cam repede ,ca o perioada cinematograful a fost privat ,cu mese unde se putea consuma un suc ,o maslina ,cu sonorizare buna si filmul rula daca erau minim 6 persoane in sala ,ca sa vad Need for speed a trebuit sa mi duc toata familia la film,pt. ca nu mergea nimeni

04.02.2014 la 17:21

bai gigore vieru, se vede de la o posta ca esti pnl-ist. daca te-ai saturat de psd de ce nu te inscrii in pdl? de ce va tineti ca raia de ei? pana va vedeti cu sacii in caruta,nu?

04.02.2014 la 16:58

Afara -18 dar inautru +8 ! Ai fost sa vezi cum se lucreaza? Stii pana la ce temperaturi se poate turna beton? Stii ce fel de beton este? Chiar crezi ca isi risca cineva painea doar asa de dragul "artei" ? Carcotasii vor fi mereu primii indiferent de situatie!

04.02.2014 la 15:49

Apropo de comentariile stimabilului grigore vieru. Un frustrat si in mopd sigur fanul tatucului Base. De ce nu comenteaza despre cei 10 ani de intuneric sub domnia maritului Base ?

04.02.2014 la 15:15

eu zic ca toti sunt la fel. votezi mai bine 6 partide o data sau votezi un partid mic. inca sunt tanar si mi-as dori sa am un cinema in oras,o piscina mare,patinuar,etc...totusi as vrea mai intai sa fim civilizati,sa avem conditii de canalizare,sa avem cosurile pe marginea drumurilor,oras curat,lumina la periferia orasului,nu doar in centru,o organizare ca la carte,nu de mantuiala.. dar hai sa facem intai piscina,cinema..pe urma ne ocupam de restul...peste 90 de ani.

04.02.2014 la 14:28

Din start se si vede ca marea majoritate a lucrarilor de prin DOROHOI sunt executate de mana dreapta a primarului adica VICTOR CONSTRUCT dar in DOROHOI nu sunt muncitori sa lucreze aici pe plan local ??? Trebuie adusi muncitori de la BOTOSANI CU MICROBUZELE care sunt insciptionate cu firma de mai sus ??? Dar probabil in PRIMARIA DOROHOI LA ACHIZITII SI LICITATII INTERESUL POARTA FESUL. RASPUNS SI PT ,,DOROHOIAN''. Cand in DOROHOI acel mic partid politic PRM DOROHOI a facut un mars pt redeschiderea FABRICII DE STICLA de ce nu au participat mai multi dorohoieni la acel mars sa atragem atentia opiniei publice locale si nationale ??? Dar probabil la acel mars pt locuri de munca daca se dadea mici,bere,distrctii prin cluburi si discoteci gratis era imbulzeala mare. Dupa cum se vede in viitorul apropiat tineretul nu are aici nici o perspectiva de viitor,doar sanse de emigrare in afara...

04.02.2014 la 13:22

Bv frate..tot raul e facut de PRIMAR si de PSDistii lui..de 23 de ani ne conduce numai echipa PSD si unde s-a ajuns?Dintru-n oras infloritor ce eram am ajuns sa nu mai avem locuri de munca si cu ce sa-si hraneasca unii copiii....Eu zic sa ne gandim mai bine cand votam ..e timpul si pentru alt primar ...ne-am saturat de PSD...

04.02.2014 la 12:11

Felicitari! Trebuia si un cinema in acest oras, ca sa nu mai plece tinerii la Botosani la mall. As avea totusi si o intrebare: cum s-au stabilit prioritatile in acest an? Si cinema , si piscina si patinoar..... toate pentru divertisment si tineri! Cind va deveni si Dorohoiul, cel putin oras, nu municipiu! Sa aiba fiecare cetatean cu buletin de Dorohoi, apa curenta si canalizare, sa nu mai curga zoaiele pe strazi pe la periferii? Sa nu-mi spuneti de programul in derulare, pentru ca stie toata lumea, ca nu cuprinde toate strazile orasului si unele strazi care erau trecute, deja s-au taiat de pe lista! Buna si distractia, nu zic nu, dar sa respectam conditii minime de civilizatie: apa , canalizare , strazi, problema gunoiului, cainii maidanezi, etc si dupa aia facem si piscina semiolimpica.

04.02.2014 la 11:01

sa nu fiu inteles gresit! avem nevoie de cinematrograf in oras, dar trebuie sa realizam si faptul ca locuitorii sint tot mai saraci, bine o duc numai cei care au contracte cu consiliul, locuri de munca ,,nem",tineretul pleaca in 4 zari, comercianti trag obloanele, batrini pleaca la cele sfinte si daca nu luam masuri concrete pentru noi locuitori in curind dorohoiul va ramine un oras,,fost"!! treziti-va pina ne e prea tirziu! altfel la cinematograf va veti duce doar voi primarul, cosilierii si protejatii vostrii!

04.02.2014 la 10:55

Ce nu stie lumea e ca PRIMARUL e pe blat cu Victor Construct si ca aranjeaza licitatiile pt ca acesta sa castige sa-i asigure o parte din bani fara sa se gandeasca si la oamenii lui din oras care asteapta ceva de lucru si nu au nici o sansa. De ce nu se fac lucrarile cu firme din Dorohoi? Poate sa ne lamureasca cineva?

04.02.2014 la 10:52

cinema 3 D si piscina pentru cei cu bani ,,,sclavii,, nu au acces.ca si polivalenta vor fi sub cheie.,

04.02.2014 la 10:07

dar locuri de munca,pentru a avea bani de cinema si piscina

04.02.2014 la 08:43

Felicitari pentru proiect. Dar am si eu o intrebare . Cine garanteaza betonul turnat de firma care lucreaza acolo la -13 grade in timpul zilei si seara aceea au fost -18 grade. Decat repede si prost mai bine incet si bine

Publicitate



Panoramic Travel Botosani

BANCUL ZILEI !


DorohoiNews.ro


Doi îndrăgostiți trec pe lângă o cofetărie.
Ea: Mmm... ce bine miroase!
El: Daca vrei, mai trecem o dată.



DOROHOI NEWS - Primim la redacție

DorohoiNews.ro






PARTENERI - AJOFM BOTOSANI

DorohoiNews.ro


PUBLICITATE

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

ZiareBotosani.ro

POLIȚIA LOCALĂ DOROHOI

DorohoiNews.ro

PARTENERI

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

Dorohoi News

DorohoiNews.ro DorohoiNews.ro DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro


PUBLICITATE

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro



UMANITAR

DorohoiNews.ro

Donatii online prin contul PAYPAL…



DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro



PUBLICITATE


PSD Botosani
DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

PSD Botosani

Ecomed Dorohoi

PNL Botosani

DorohoiNews.ro

Ultimele anunturi

Texty Garments Dorohoi angajează! Vezi pentru ce post poți depune CV-ul!

Texty Garments Dorohoi angajează! Vezi pentru ce post poți depune CV-ul!
Societatea S.C. Texty Garments S.R.L. Dorohoi, cu sediul în str. Colonel Vasiliu, nr. 70, angajează ...

SC angajează personal pentru fabrică de lactate

SC angajează personal pentru fabrică de lactate
SC angajează personal pentru fabrică de lactate, calificați și necalificați. Relații la telefon: ...

SC din Dorohoi angajează personal pentru curățenie sedii administrative

SC din Dorohoi angajează personal pentru curățenie sedii administrative
Societate Comercială din Dorohoi angajează personal auxiliar pentru curățenie sedii administrative. ...

SC din Dorohoi angajează ajutor de bucătar cu sau fără experiență

SC din Dorohoi angajează ajutor de bucătar cu sau fără experiență
Societate comercială din Dorohoi angajează ajutor de bucătar cu sau fără experiență. Pentru mai ...

GAVROMARM, depozit de marmură și granit în Saucenița, angajează personal

GAVROMARM, depozit de marmură și granit în Saucenița, angajează personal
SC GAVROMARM SRL depozit de marmură și granit în Saucenița angajează, în condițiile ...

Societate comercială din Dorohoi angajează mecanici agricoli cu experiență

Societate comercială din Dorohoi angajează mecanici agricoli cu experiență
Societate comercială din Dorohoi cu profil agricol angajează mecanici agricoli cu experiență. Informații ...

BAMBOO angajează supraveghetoare sală jocuri

BAMBOO angajează supraveghetoare sală jocuri
BAMBOO angajează supraveghetoare sală jocuri! Oferim și cerem seriozitate maximă! Salariul este motivant, ...

Casă bătrânească și teren în Dorohoi

Casă bătrânească și teren în Dorohoi
Proprietatea se afla in Dorohoi, cartier Trestiana, strada Ardeal si este compusa din casa bătrânească ...

Caut persoană pentru întreținere gazon

Caut persoană pentru întreținere gazon
Caut persoană pentru întreținere gazon! Tel: 0725810071

SC angajează muncitori calificați și necalificați în domeniul construcțiilor

SC angajează muncitori calificați și necalificați în domeniul construcțiilor
Angajez muncitori calificați și necalificați în domeniul constructiilor, în special șef ...

PARTENERI

DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro