Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]

Deszapezire parcare

Am primit pe adresa redacţiei Dorohoi News, o sesizare care priveşte parcările din Cartierul Plevna, venită din partea unui dorohoian, care doreşte să îşi spună punctul de vedere pe site-ul nostru. Redăm integral acest text:

„Ca un bun cetăţean ce sunt (sau prost, cum cred unii vecini), îmi plătesc cu conştiinciozitate locul de parcare. Am făcut-o şi în anii precedenţi, am plătit şi pentru anul 2014, sper să plătesc şi în viitor, atât timp cât voi avea maşină. Stau şi mă întreb, întrebându-vă totodată şi pe dumneavoastră, dacă este bine cum procedez ? Uneori, nu am unde să parchez din cauza vecinilor care urmăresc plecarea mea pentru a îşi lăsa maşina lor pe locul meu. Chiar dacă sunt mai tânăr şi mai nou venit în bloc îmi respect vecinii şi nu vreau să intru în polemici cu ei, unii dintre aceştia, marcându-şi cu vopsea numărul maşinii şi locul de parcare deşi se laudă că nu au plătit. Nu solicit amenajarea parcării, nu vreau pavele sub maşină, îmi doresc doar, ca atunci când ajung acasă să pot lăsa maşina în locul pentru care am plătit, am vrut confort (pentru care am plătit), nu să umblu să caut un loc pe la alte blocuri, deranjând eu, la rândul meu, pe cei ce locuiesc acolo. Rog reprezentanţii primăriei, autorităţile, să identifice locurile rămase libere, eventual să se publice pe uşa blocului, printr-o schiţă, care loc mai este disponibil… cine doreşte loc de parcare să plătească, aşa cum plătesc şi eu sau alţii. Este atât de greu să se intre în normalitate? Trebuie doar, să se hotărască un plan de acţiune în consiliul local, să se traseze sarcini şi vor intra bani în bugetul local. Puneţi un om să se ocupe de parcări şi să fie plătit din ce încasează. Cei de la apă, gaz, electricitate, servicii de telefonie şi de internet au oameni care citesc contoare, au echipă de intervenţii… Primăria nu poate avea un angajat care să se ocupe de acest aspect ?”

NOTĂ: Dorohoi News nu-şi asumă răspunderea pentru conţinutul mesajului primit pe adresa redacţiei noastre şi publicat mai sus, iar imaginile alăturate nu redau parcarea despre care cititorul nostru relatează în sesizare.

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro


PNL Botosani



DorohoiNews.ro



GALERIE FOTO

Deszapezire parcareDorohoi parcare (2)Dorohoi parcare (3)
DorohoiNews.ro, 10-02-2014
10Local

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Am fost informat(a) despre Politica de Confidențialitate şi de Securitate a prelucrării datelor cu caracter personal, declar ca am peste 16 ani și sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal:
- pentru ofertare comerciala
- pentru activitati promotionale: concursuri, reclame, publicitate
Security Code

COMENTARII VIZITATORI

10.02.2014 la 18:20

cred ca ar trebui sa fim si noi in sfirsit civilizati, sa ne respectam unii pe ceilalti si nu in cele din urma sa beneficiem de bunul simt al celor care ne concesioneaza atit de "constiincios" locurile de parcare, oferindu-ne un cit de cit sprijin in asigurarea folosintei acestora.

10.02.2014 la 16:39

In Plevna au facut aiuritii astia de la Symmetrica parcarile, au pus pavele si teoretic au facut si drumul... Niste incompetenti care, pe langa faptul ca si-au batut joc de parcari, au stricat drumul mai rau decat era inainte. Ca sa pot parca normal in "minunatul meu loc de parcare amenajat si pavelat" ar trebui probabil, sa iau niste scanduri si sa fac echilibristica cu automobilul, apoi sa ma strecor in parcarea prost organizata. Apoi, daca iti ia cineva locul de parcare, tot ce poti sa faci e sa suni la Politia Locala care ridica neputincioasa din umeri fiindca, "NU au ce sa le faca". Concluzie, platiti voi, ca radem noi !

10.02.2014 la 15:33

Asa patim toti, indiferent de cartier, a plati sau a nu plati-este la atitudinea fiecaruia. Este adevarat ca iti pare rau cand vezi aceste nereguli, ce putem face?

10.02.2014 la 15:29

vinovati pentru toata aceasta bulibaseala este primarul! la initiativa lui s-a decis ca marea majoritate a parcarilor sa fie cu plata! nu mi se pare normal! din parcare platita mi-au disparut oglinzile, stergatoarele, benzina! va reamintesc ca marea majoritate a parcarilor din preajma blocurilor au fost facute pentru locatari blocurilor respective posesori de masini! pentru ca am masina platesc o groaza de taxe si impozite, rovigneta! voi cei boiti din primarie in rosu, galben, portocaliu si alte culori ar trebuii sa va puneti taxe pe prostie! dorohoieni sint prea saraci sa va plateasca voua nemerniciile! iar in campanie nu a-ti pomenit de aceste masuri! eu unul nu mai platesc!

10.02.2014 la 14:51

Am platit loc de parcare pe Bulevard in fata blocului, mai sus de parcare sunt masini parcate pe strada si nu-i costa nici un ban,este corect asa? Nu mai spun ca zapada o curat eu si cand vin de serviciu constat ca a trecut masina de la deszapezire si mi-a blocat locul de parcare.Pentru ce am platit????????

10.02.2014 la 12:58

vin catre edilii urbei cu o intrebare: ce rost a avut inaltarea bordurilor in zona fabricii de confectii de pe str. 1 Decembrie daca dupa modernizare pe respectiva strada se circula pe un singur fir datorita masinilor parcate langa ambele trotuare ale strazii? cum de nu s-a gandit nimeni ca aceasta lucrare daca nu este insotita de amenajarea unei parcari cu macar 30 locuri va determina ingreunarea traficului? daca muncitorii vin la serviciu cu masinile de ce nu le asigura angajatorul parcare? o alta intrebare, ultima, promit, este cum de nu ia Politia nici o masura pentru fluidizarea traficului in zona, mai exact prin amplasarea de semne care sa interzica parcarea macar in zona curbei(desi legea spune asta!) si pe o parte a strazii sau prin trimiterea unui agent care sa dea amenzi daca altfel nu se poate. De oriunde ai veni dai peste masini pe ambele sensuri, betivi in curba si masina patronilor de la crasma care troneaza la 30cm distanta de trotuar, in curba.

10.02.2014 la 12:45

Toti aveti dreptate. In timpul zilei pana la ora 16 locul poate fi folosit de alt sofer dar dupa ora 16 locul este al celui care a platit. Politia locala cu asta trebuie sa se ocupe nu numai cu vanzatorii din piata unde le iese cate ceva in plus.

10.02.2014 la 10:55

si eu sunt patit am mai tot timpul locul de parcare ocupat de samsari de masini ,acestia mi-au aruncat placuta cu nr de rezervare rotile dezumflate ca nu au unde isi pune marfa

10.02.2014 la 10:23

Este aiurea total, se asteapta sa platesti, dar nu-ti asigura locul, practic da-i bani pe nimic! Si cand te duci la doamna de la politia comunitara, ca ea se ocupa de aceste locuri de parcare, da din umeri, ca nu are ce sa faca...DAR bani trebuie sa dai, ca umbla cu amenintari pe urma, ca se blocheaza roti, ca se dau amenzi...doar amenintari atat! SI inca ceva absurd, daca s-a ajuns chiar si locuri de pe marginea drumurilor sa trebuiasca platite...este strigator la cer. Exemplu, la spital, parcarea este "platita"(ai parcare acolo doar daca lasi masina parcata acolo, in rest este imposibil sa o gasesti liber locul!)eh, pe bulevard nu are lumea voie sa "opreasca" ca vine si-ti dea amenda repede, unde parcheaza omul ala care are treaba la spital? Raspuns tot de la doamna de la parcari: "Oriunde nu este oprirea interzisa!" Apoi daca si pe A.I. Cuza, Spirul HAret, este parcare de resedinta pe marginea drumului...bataie de joc! Nu stiu cum sa faca bani la bugetul local, dar nu-ti este asigurat nimic! Practic este un jaf legal din partea lor!

10.02.2014 la 10:04

mi se pare foarte corect, asa patesc si eu cand vin de la servici seara gasesc ocupat locul, nu ai unde sa suni si stai si astepti sa vina domnul, si cand vine e si foarte ofensat ca ce ma grabesc, solutia sisteme de remorcare si nu mai parcheaza nimeni aiurea, sper ca o sa citeasca cine trebuie si o sa ea masuri.

Publicitate



Panoramic Travel Botosani

BANCUL ZILEI !


DorohoiNews.ro


Doi îndrăgostiți trec pe lângă o cofetărie.
Ea: Mmm... ce bine miroase!
El: Daca vrei, mai trecem o dată.



DOROHOI NEWS - Primim la redacție

DorohoiNews.ro






PARTENERI - AJOFM BOTOSANI

DorohoiNews.ro


PUBLICITATE

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

ZiareBotosani.ro

POLIȚIA LOCALĂ DOROHOI

DorohoiNews.ro

PARTENERI

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

Dorohoi News

DorohoiNews.ro DorohoiNews.ro DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro


PUBLICITATE

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro



UMANITAR

DorohoiNews.ro

Donatii online prin contul PAYPAL…



DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro



PUBLICITATE


PSD Botosani
DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

PSD Botosani

Ecomed Dorohoi

PNL Botosani

DorohoiNews.ro

Ultimele anunturi

Rezerv Art Dorohoi angajează lucrător Fast-food și Pizzar

Rezerv Art Dorohoi angajează lucrător Fast-food și Pizzar
Rezerv Art Dorohoi angajează lucrător Fast-food și pizzar. Relații la telefon: 0747677372

Texty Garments Dorohoi angajează! Vezi pentru ce post poți depune CV-ul!

Texty Garments Dorohoi angajează! Vezi pentru ce post poți depune CV-ul!
Societatea S.C. Texty Garments S.R.L. Dorohoi, cu sediul în str. Colonel Vasiliu, nr. 70, angajează ...

SC angajează personal pentru fabrică de lactate

SC angajează personal pentru fabrică de lactate
SC angajează personal pentru fabrică de lactate, calificați și necalificați. Relații la telefon: ...

SC din Dorohoi angajează personal pentru curățenie sedii administrative

SC din Dorohoi angajează personal pentru curățenie sedii administrative
Societate Comercială din Dorohoi angajează personal auxiliar pentru curățenie sedii administrative. ...

SC din Dorohoi angajează ajutor de bucătar cu sau fără experiență

SC din Dorohoi angajează ajutor de bucătar cu sau fără experiență
Societate comercială din Dorohoi angajează ajutor de bucătar cu sau fără experiență. Pentru mai ...

GAVROMARM, depozit de marmură și granit în Saucenița, angajează personal

GAVROMARM, depozit de marmură și granit în Saucenița, angajează personal
SC GAVROMARM SRL depozit de marmură și granit în Saucenița angajează, în condițiile ...

Societate comercială din Dorohoi angajează mecanici agricoli cu experiență

Societate comercială din Dorohoi angajează mecanici agricoli cu experiență
Societate comercială din Dorohoi cu profil agricol angajează mecanici agricoli cu experiență. Informații ...

BAMBOO angajează supraveghetoare sală jocuri

BAMBOO angajează supraveghetoare sală jocuri
BAMBOO angajează supraveghetoare sală jocuri! Oferim și cerem seriozitate maximă! Salariul este motivant, ...

Vând teren intravilan, ideal pentru construcție

Vând teren intravilan, ideal pentru construcție
Vind teren intravilan în suprafață de 2500 mp cu deschidere de 20 metri la drum asfaltat, ideal ...

Vând apartament în zonă centrală

Vând apartament în zonă centrală
Vand apartament, str. Grigore Ghica, 2 camere 48 m2, sc B, ( la mijloc, călduros), ultimul etaj. Boxa. ...

PARTENERI

DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro