Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]

Dorin Alexandrescu - primar Dorohoi

Având în vedere starea străzilor afectate de lucrările care se execută în cadrul proiectului de reabilitare și modernizare a municipiului Dorohoi și ținând cont de solicitările cetățenilor din acele zone, Primăria municipiului Dorohoi anunță că s-au purtat discuții cu constructorul și s-au luat măsuri.

Referitor la acest lucru, de marți, 25 februarie 2014, se vor relua aceste lucrări începând cu Calea Plevnei, constructorul fiind deja în acea zonă.

Aceste lucrări nu au putut fi demarate mai devreme deoarece vremea nu a permis efectuarea acestor lucrări de reabilitare a străzilor.

„Am luat act de sesizările venite din partea cetățenilor, iar în urma discuțiilor cu constructorul vor începe lucrările de refacere a carosabilului începând cu Calea Plevnei. Îmi cer scuze pentru disconfortul creat dar am convingerea că după ce se vor termina lucrările vom avea satisfacția unor lucrări de calitate, executate în acest proiect în municipiul Dorohoi. Din cauza faptului că pe undele porțiuni a persistat zăpada și gheața și din cauza vremii nefavorabile nu s-au putut începe aceste lucrări mai repede.”, a declarat pentru Dorohoi News, Dorin Alexandrescu, primarul municipiului Dorohoi. (Andrei B.)

Autor: DorohoiNews.ro

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un simplu „Click” - „Îmi place”, comunității noastre de cititori de pe pagina de Facebook.



 

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro


PNL Botosani



DorohoiNews.ro



GALERIE FOTO

Dorin Alexandrescu - primar Dorohoi
DorohoiNews.ro, 24-02-2014
19Local

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Am fost informat(a) despre Politica de Confidențialitate şi de Securitate a prelucrării datelor cu caracter personal, declar ca am peste 16 ani și sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal:
- pentru ofertare comerciala
- pentru activitati promotionale: concursuri, reclame, publicitate
Security Code

COMENTARII VIZITATORI

25.02.2014 la 15:51

in 17 ani nu v au trebuit strazi ,ati mers pe ulitze da nu se parea ca sunteti deranjati , de 2 ani se munceste la strazi , sunt prinse in programul de raparatii si strazile marginase ,da e o ordine ,nu poate lasa strazile principale care sunt folosite de toata lumea din oras ,ca sa faca o straduta pe care o foloseste 2% din populatie ,incet ,cu rabdare o sa se faca ,doar rauvoitor sa fii sa nu vezi ca orasul are o ,,haina noua ,,.

25.02.2014 la 14:08

Mai Dane-Stefan, Mihai-Viteazu strada de Sendriceni, nu de Dorohoi. Asa ca adreseaza-te in alta parte. Iar cacanarii care pana acum si-au tinut cizmele in mana din cauza glodului, sa mai aiba rabdare ca pe Titulescu, Calea Plevnei , col. Vasiliu- sunt in lucru si pana la toamna or sa arate foarte bine. Stradutele vor fi reamenajate cand vor veni banii din noul proiect depus de Primarie. Rabdare si bun simt! MAcar la noi astia micii, ca la Guvern-Victoria, PArlament si Cotroceni nu mai e de multa vreme.

25.02.2014 la 14:04

Si in PLEVNA trebuie facut ceva unde BANATEANA a intrat cu cladirea in trotuar,daca primaria nu face nimic am sa ma adresez unde trebuie.

25.02.2014 la 13:49

cred ca ar trebui sa faceti varianta de la mira com de jos(obor) si pana sus la peny marcket. Circula atatea masini de tonaj masini mici cei asta frate?

25.02.2014 la 10:59

da fratilor (consatenilor) a facut mai mult Dl Gherasim si Dl Lungu , mergeati de la autogara la trestiana pe la sticla si nu ati spus nimic ani intregi. sa va fie rusine ca blamati , e o singura firma care lucreaza si nu se poate imparti in 20 de locuri , dar de in spatele tastelor ce stie romanul sa faca : sa scrie ce gandeste, ca altfel striga pe strada "`traiti dom primar"

25.02.2014 la 10:51

cred ca ar trebui sa faceti ceva si pe strada hatman sendrea pentruca noi platim impozitul ca fiind zona a

25.02.2014 la 09:41

In Plevna a fost bataie de joc. Muncitorii au fost trimisi sa lucreze cate o ora la o strada, cate o ora la alta...si au ajuns cu lucrarile la un stadiu apoi au parasit zona de lucru. Din acest motiv sunt strazile in halul acesta. E mai rau ca inainte.

25.02.2014 la 00:07

Se fac lucrari frumoase in centru dar pe col.Vasiliu e jale mare :gropi ,trepidatii si la vara praf ca in Sahara.

24.02.2014 la 23:13

ei da asa va trebuie dl.Alexandrescu carti ati scris? nuuuuu brutarie v-ati facut nuuuu ce va trebuie un oras frumos nimeni nu va avea rabdare si intelegere cu d-stra

24.02.2014 la 23:07

dar de strada luceafarul ce sa mai zicem cica varianta traficului greu unde chiar daca ai cizme risti sa iti intre noroiul pe deasupra dar asta e asteptam urmatoarele alegeri si atunci o sa vina alte promisiuni k fafte nexam tineti minte domn primar ,,votati=ma k va promit k pana se va asfalta si vom pune canalizare o sa va fac viata suportabila si atat a ramas doar promisiuni.RUSINE sa va fie nu poti sa trimiti un copil la scoala mai rau ca la tara

24.02.2014 la 21:40

Dar strada Vulturului va place?

24.02.2014 la 21:22

Desigur ! Si mai pavelam imasul din centrul satului ! Sa para sat European ! :))))

24.02.2014 la 21:04

Va rog sa-l lasati pe dl primar in pace, numai atita stiti, drumuri si canalizare, el are probleme muuuult mai importante: piscina, cinematograf, patinoar, parc, stadion..... ca doar la taxe si impozite locale, numai liceenii mai achita taxele la zi!

24.02.2014 la 20:28

SINGURUL CARE A FACUT CEVA PENTRU DOROHOI RECUNOASTETI

24.02.2014 la 20:26

Deja l-ati coplesit pi domnul ! Cu atatea rugaciuni ! La IMGDP nu erau ase di multe ! :)))

24.02.2014 la 18:49

Ce faceti pentru strada Nicolae Titulescu? Este impracticabila! Multumim anticipat...

24.02.2014 la 18:33

Va rog mult domnule primar sa puneti niste piatra pe drumul din spatele blocurilor ANL de langa LIDL deoarece piatra existenta s-a afundat in noroi din cauza umezelii. Cateva masini de pietris nu cred ca sunt o problema pt. dumneavoastra si in plus ati face multi locatari fericiti. Va multumesc anticipat !

24.02.2014 la 17:51

Din cate stiu eu se zice ca si Dumbrava Rosie e o strada importanta din Dorohoiunde se afla chiar ISU-POMPIERI ar trebui facut trotuarul aici se parcheazacele mai multe masini ale angajatilor si din cate stiu eu nu platesc parcare si fiecare si-o lasa pe unde apuca pe trotuar mai exact unul mai smecher ca celalant si nu poti circula civilizat pe trotuat trebuie sa mergem pe mijlocul straziii ................. va rugam sa ne fce-ti si noua trotuarul poate atunci ca e mai inalta bordura nu vor mai urca sus pe trotuar -va multumim poate se in considerare mesajul........si ajunge unde trebuie

24.02.2014 la 17:49

Cred ca ar trebui sa vina si pe strada Mihai Viteazu, sa vada care e situatia pe acolo, nu in privinta strazii neaparat, ci sa vada ca, desi este drum national, cetatenii care locueisc pe aceasta strada nu au apa curenta si canalizare. Paradoxul este ca pe strazile adiacente, care sunt niste amarate de strazi care dau in camp, au apa potabila si canalizare: Casin, Eugen Nicolau... Domnule Primar, cand aveti de gand sa luati masuri si in aceasta privinta?

Publicitate



Panoramic Travel Botosani

BANCUL ZILEI !


DorohoiNews.ro


Doi îndrăgostiți trec pe lângă o cofetărie.
Ea: Mmm... ce bine miroase!
El: Daca vrei, mai trecem o dată.



DOROHOI NEWS - Primim la redacție

DorohoiNews.ro






PARTENERI - AJOFM BOTOSANI

DorohoiNews.ro


PUBLICITATE

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

ZiareBotosani.ro

POLIȚIA LOCALĂ DOROHOI

DorohoiNews.ro

PARTENERI

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

Dorohoi News

DorohoiNews.ro DorohoiNews.ro DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro


PUBLICITATE

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro



UMANITAR

DorohoiNews.ro

Donatii online prin contul PAYPAL…



DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro



PUBLICITATE


PSD Botosani
DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

PSD Botosani

Ecomed Dorohoi

PNL Botosani

DorohoiNews.ro

Ultimele anunturi

Rezerv Art Dorohoi angajează lucrător Fast-food și Pizzar

Rezerv Art Dorohoi angajează lucrător Fast-food și Pizzar
Rezerv Art Dorohoi angajează lucrător Fast-food și pizzar. Relații la telefon: 0747677372

Texty Garments Dorohoi angajează! Vezi pentru ce post poți depune CV-ul!

Texty Garments Dorohoi angajează! Vezi pentru ce post poți depune CV-ul!
Societatea S.C. Texty Garments S.R.L. Dorohoi, cu sediul în str. Colonel Vasiliu, nr. 70, angajează ...

SC angajează personal pentru fabrică de lactate

SC angajează personal pentru fabrică de lactate
SC angajează personal pentru fabrică de lactate, calificați și necalificați. Relații la telefon: ...

SC din Dorohoi angajează personal pentru curățenie sedii administrative

SC din Dorohoi angajează personal pentru curățenie sedii administrative
Societate Comercială din Dorohoi angajează personal auxiliar pentru curățenie sedii administrative. ...

SC din Dorohoi angajează ajutor de bucătar cu sau fără experiență

SC din Dorohoi angajează ajutor de bucătar cu sau fără experiență
Societate comercială din Dorohoi angajează ajutor de bucătar cu sau fără experiență. Pentru mai ...

GAVROMARM, depozit de marmură și granit în Saucenița, angajează personal

GAVROMARM, depozit de marmură și granit în Saucenița, angajează personal
SC GAVROMARM SRL depozit de marmură și granit în Saucenița angajează, în condițiile ...

Societate comercială din Dorohoi angajează mecanici agricoli cu experiență

Societate comercială din Dorohoi angajează mecanici agricoli cu experiență
Societate comercială din Dorohoi cu profil agricol angajează mecanici agricoli cu experiență. Informații ...

BAMBOO angajează supraveghetoare sală jocuri

BAMBOO angajează supraveghetoare sală jocuri
BAMBOO angajează supraveghetoare sală jocuri! Oferim și cerem seriozitate maximă! Salariul este motivant, ...

Vând teren intravilan, ideal pentru construcție

Vând teren intravilan, ideal pentru construcție
Vind teren intravilan în suprafață de 2500 mp cu deschidere de 20 metri la drum asfaltat, ideal ...

Vând apartament în zonă centrală

Vând apartament în zonă centrală
Vand apartament, str. Grigore Ghica, 2 camere 48 m2, sc B, ( la mijloc, călduros), ultimul etaj. Boxa. ...

PARTENERI

DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro