Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]

Accident grav Dorohoi_11

Accident  grav de circulație produs marți, 11 martie 2014, în jurul orei 10:00, la ieșirea din Dorohoi în dreptul localității Stracova, în care a fost implicat un autotren și un microbuz de persoane.

Din primele cercetări se pare că Iulian C., de 32 de ani, șoferul autotrenului de transport marfă nu a putut evita microbuzul de transport persoane condus de Ionuț D., de 32 de ani, care încetinea pentru a opri.

La fața locului s-au deplasat trei echipaje de poliție, un echipaj de control trafic, un echipaj SMURD și două ambulanțe. În microbuz se aflau opt persoane din care cinci au fost rănite și transportate la Spitalul Municipal Dorohoi. Cele cinci persoane, Aurica C. de 66 de ani din Dorohoi, Mariana H.  de 51 de ani din Horlăceni, Ionuț B. de 28 de ani din Horlăceni, Maria C. de 56 de ani din Horlăceni și Daniela C. de 40 de ani din Horlăceni nu au suferit răni foarte grave.

„Au ajuns la Spitalul Municipal Dorohoi cinci victime ale unui accident rutier cu vârste cuprinse între 28 și 66 de ani. La examenul clinico-obierctiv efectuat la camera de primire urgențe chirurgie, diagnosticul clinic este de contuzii relativ ușoare, toracice, craniene, coloană cervicală, coloană lombară și membre inferioare. S-a procedat la efectuarea unor radiografii de control și așteptăm rezultatul. Ceritudinea este că niciuna dintre victime nu are leziuni grave evidențiabile clinic sau care să pună viața în pericol”, a declarat pentru Dorohoi News, medicul Emilian Vamvu, putătorul de cuvânt al Spitalului Municipal Dorohoi. (Andrei B.)

Autor: DorohoiNews.ro


Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un simplu „Click” - „Îmi place”, comunității noastre de cititori de pe pagina de Facebook.



 

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro


PNL Botosani



DorohoiNews.ro



GALERIE FOTO

Accident grav Dorohoi_11Accident grav Dorohoi_01Accident grav Dorohoi_02Accident grav Dorohoi_03Accident grav Dorohoi_04Accident grav Dorohoi_05Accident grav Dorohoi_06Accident grav Dorohoi_07Accident grav Dorohoi_08Accident grav Dorohoi_09Accident grav Dorohoi_10Accident grav Dorohoi_12Accident grav Dorohoi_13Accident grav Dorohoi_14Accident grav Dorohoi_15Accident grav Dorohoi_16Accident grav Dorohoi_17Accident grav Dorohoi_18Accident grav Dorohoi_19Accident grav Dorohoi_20Accident grav Dorohoi_21Accident grav Dorohoi_22Accident grav Dorohoi_23Accident grav Dorohoi_24Accident grav Dorohoi_25Accident grav Dorohoi_26Accident grav Dorohoi_27Accident grav Dorohoi_28Accident grav Dorohoi_29Accident grav Dorohoi_30Accident grav Dorohoi_31Accident grav Dorohoi_32Accident grav Dorohoi_33Accident grav Dorohoi_34Accident grav Dorohoi_35Accident grav Dorohoi_36
DorohoiNews.ro, 11-03-2014
18Local

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Am fost informat(a) despre Politica de Confidențialitate şi de Securitate a prelucrării datelor cu caracter personal, declar ca am peste 16 ani și sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal:
- pentru ofertare comerciala
- pentru activitati promotionale: concursuri, reclame, publicitate
Security Code

COMENTARII VIZITATORI

15.03.2014 la 23:17

Sunte ti inapti,voi credeti ca meseria de sofer e asa simpla,e una din cele mai stresante meserii(lucreaza cu oameni nu cu animale) si e si foarte prost platita,ce vreti sa va faca sa va mangaie la oua?respecta limita de viteza,reguli de circulatie(cu mici excepti),etc,iar in leg cu accidentul soferul de microbuz nu are nici o vina,cel de pe tir e respnsabil pt producerea accidentului pe fondul oboseli,neatentie,etc,dar voua va place shaorma mai mincati si cacat ca sa va saturati

14.03.2014 la 21:33

Vinovat este clar soferul de tir ca nu a pastrat distanta regulamentara. Cat despre soferii de microbuz in dorohoi sunt o gramada ca aici inca se iau permisele cu branza purcei si alte animale. Spunea cineva despre persoane in picioare tot calatorii sunt vinovati ca accepta si nu fac sesizari catre ISCTR Botosani su Bucutresti sau chiar protectia consumatorului

14.03.2014 la 16:01

Billy, intai uita-te bine la detaliile din poza ca daca te uiti atent o sa vezi ca soferul a oprit pe portiunea de drum care era marcata cu linii intrerupte (punctate), deci in acea zona depasirea era permisa, soferul de pe microbuz a oprit regulamentar.

13.03.2014 la 19:10

Florentina, in loc sa lasi comentarii fara sens mai bine pune mana si invata putina carte. Dodu ai dreptate, soferii vor sa faca un bine si tot ei raman " tapii ispasitori", pasagerii, calatorii cum se denumesc vor sa opreasca masina din poarta-n poarta, acest incident a fost si din vina unui calator care nu a anuntat soferul la timp ca vrea sa coboare, trebuie stabilite statii si sa fie respectate. Sanatate multa pasagerului din spital.

12.03.2014 la 18:34

Atunci cînd se sare la gîtul soferilor,sau li se dă în cap sau trebuie să vă transporte în deplină siguranță ca să vă faceti interesul, suportînd în același timp toți agitații si drogatii cine mai comentează?????????????

12.03.2014 la 14:49

vati gasit voi sa comentati toti aveti defect si cuie nui convine sa nu mearga cu microbuz clar.

12.03.2014 la 11:41

Ar trebui ca legile in tara asta,asa cum sunt ele scrise,sa fie aplicate pentru toti,nu doar in anumite zile si pt.anumite persoane. Politia de ce nu previne astfel de evenimente facand controale?

11.03.2014 la 22:02

Cine o sa fie tras la raspundere pentru persoana care a ramas in spital?

11.03.2014 la 21:54

bine ca a plecat soferul asta pe Horlaceni ca daca mai statea pe Padureni facea o belea si mai mare .I-as sfatui pe patronii firmelor de transport sa-si aleaga mai cu grija soferii.Si ar fi bine sa opreasca doar in statii, nu din casa in casa .Care vrea oprire la scara sa mearga cu taxiul.

11.03.2014 la 20:38

Ionut, esti cumva soferul? Te-au deranjat comentariile? Fiecare are o parere si fiecare poate adauga comentarii. Esti cumva ruda cu patronul sau cu soferul de tir? Eu am trecut prin zona cu pricina si totul a fost strans foarte rapid(inafara de sticla de pe carosabil) . Circul zilnic pe aceasta ruta si cunosc foarte bine situatia. Biletele calatorilor unde erau? Oamenii au dreptate cand spun ca se baga intr-un microbuz de 15-16 locuri vreo 30 de persoane. Ar putea sa puna 2 microbuze la orele de varf. Si daca tot te-ai legat de problema anonimatului, tu crezi ca daca ai pus numele Ionut, nu tot un anonim esti? Cel putin in Dorohoi sunt cateva sute de persoane cu acest nume.

11.03.2014 la 20:14

voi de ce nu coborati sa mergeti pe jos cand in microbuz sunt 30 de persoane ca ar fi mult mai bine si mai lejer pt ceilalti 29.. si inca ceva cei cu anonimele astea (xxx anonim calator) iesiti in fata si spuneti-va off-ul, asa de sub "masa" poate comenta oricine..

11.03.2014 la 15:57

M-am saturat sa-i vad pe soferii nostri de pe microbuz cum toata ziua, ora de ora stau cu telefoanele alea la ureche,incazeaza banii apoi pornesc la drum si stau cu telefonul ala in mana..cu o mana pe schimbator una pe telefonul si cu cotul mai tin si volanul...

11.03.2014 la 15:01

Am trecut si eu prin asa ceva,desi vinovata nu am fost. Nu a trecut decat un an si acum inca visez noaptea. Sa lasam comentariile rautacioase deoparte si vai de capul celor ce au trecut prin asa ceva....

11.03.2014 la 14:22

soferii de pe microbuz mereu vb la telefon, la ficare cursa ne pun viata in pericol, o persoana a ramas internata

11.03.2014 la 14:09

sunt perfect de acord cu voi, dar si "domnii" soferi de autotrenuri (tiristii) nu pastreaza limita regulamentara fata de vehicolul din fata si nici nu conduc cu o viteza adecvata. Na k ei doar is la inaltime si nu patesc nimic

11.03.2014 la 14:00

Habar nu au soferii de microbuze cum se face transport de PERSOANE! sa spuna politia de cate ori au sanctionat acesti soferi sau firmele unde lucreaza! Sau inspectorii de la drumuri ,arr sau isctr, cate sanctiuni au dat acestor asa zisi "cond.auto"?

11.03.2014 la 13:39

M-am saturat sa-i vad pe soferii nostri de pe microbuz cum toata ziua, ora de ora stau cu telefoanele alea la ureche,incazeaza banii apoi pornesc la drum si stau cu telefonul ala in mana..cu o mana pe schimbator una pe telefonul si cu cotul mai tin si volanul...ei nu se gandesc la noi ...Si daca le zici ceva apoi se tipa la tine ca de ce ii tii tu evidenta..sau baga in microbuz cate 30 de persoane,soferul de pe microbuz a avut mare noroc ca erau doar 8 persoane ..ca daca se intampla asta la ora 2 cand ies elevii de la scoala era jale,am prins momente cand eram 35 intr-un microbuz de 15 locuri,asa ceva este inadmisibil..Parerea mea ca acesti soferi nu sunt in stare sa te duca in siguranta acasa

11.03.2014 la 13:12

astea cu microbuzu ce cauta sa opreasca langa curba?si eu m patit sa opreasca fara sa semnalizeze sau sa easa din parcarea lor sa iti taie calea si pe urma sa bage masina mai bine in parcare.efectiv se cred caii lu STEFAN CEL MARE,sunteti rude sau ce ati cenzurat nr. de inmatriculare?

Publicitate



Panoramic Travel Botosani

BANCUL ZILEI !


DorohoiNews.ro


Doi îndrăgostiți trec pe lângă o cofetărie.
Ea: Mmm... ce bine miroase!
El: Daca vrei, mai trecem o dată.



DOROHOI NEWS - Primim la redacție

DorohoiNews.ro






PARTENERI - AJOFM BOTOSANI

DorohoiNews.ro


PUBLICITATE

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

ZiareBotosani.ro

POLIȚIA LOCALĂ DOROHOI

DorohoiNews.ro

PARTENERI

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

Dorohoi News

DorohoiNews.ro DorohoiNews.ro DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro


PUBLICITATE

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro



UMANITAR

DorohoiNews.ro

Donatii online prin contul PAYPAL…



DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro



PUBLICITATE


PSD Botosani
DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

PSD Botosani

Ecomed Dorohoi

PNL Botosani

DorohoiNews.ro

Ultimele anunturi

Texty Garments Dorohoi angajează! Vezi pentru ce post poți depune CV-ul!

Texty Garments Dorohoi angajează! Vezi pentru ce post poți depune CV-ul!
Societatea S.C. Texty Garments S.R.L. Dorohoi, cu sediul în str. Colonel Vasiliu, nr. 70, angajează ...

SC angajează personal pentru fabrică de lactate

SC angajează personal pentru fabrică de lactate
SC angajează personal pentru fabrică de lactate, calificați și necalificați. Relații la telefon: ...

SC din Dorohoi angajează personal pentru curățenie sedii administrative

SC din Dorohoi angajează personal pentru curățenie sedii administrative
Societate Comercială din Dorohoi angajează personal auxiliar pentru curățenie sedii administrative. ...

SC din Dorohoi angajează ajutor de bucătar cu sau fără experiență

SC din Dorohoi angajează ajutor de bucătar cu sau fără experiență
Societate comercială din Dorohoi angajează ajutor de bucătar cu sau fără experiență. Pentru mai ...

GAVROMARM, depozit de marmură și granit în Saucenița, angajează personal

GAVROMARM, depozit de marmură și granit în Saucenița, angajează personal
SC GAVROMARM SRL depozit de marmură și granit în Saucenița angajează, în condițiile ...

Societate comercială din Dorohoi angajează mecanici agricoli cu experiență

Societate comercială din Dorohoi angajează mecanici agricoli cu experiență
Societate comercială din Dorohoi cu profil agricol angajează mecanici agricoli cu experiență. Informații ...

BAMBOO angajează supraveghetoare sală jocuri

BAMBOO angajează supraveghetoare sală jocuri
BAMBOO angajează supraveghetoare sală jocuri! Oferim și cerem seriozitate maximă! Salariul este motivant, ...

Casă bătrânească și teren în Dorohoi

Casă bătrânească și teren în Dorohoi
Proprietatea se afla in Dorohoi, cartier Trestiana, strada Ardeal si este compusa din casa bătrânească ...

Caut persoană pentru întreținere gazon

Caut persoană pentru întreținere gazon
Caut persoană pentru întreținere gazon! Tel: 0725810071

SC angajează muncitori calificați și necalificați în domeniul construcțiilor

SC angajează muncitori calificați și necalificați în domeniul construcțiilor
Angajez muncitori calificați și necalificați în domeniul constructiilor, în special șef ...

PARTENERI

DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro