Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]

Sabin Cojocaru_3

Sabin Cojocaru, tânărul din Dorohoi care a ajuns la semifinala de vineri seara, „Românii au talent” cea de-a cincea și ultima, la primit biletul spre marea finală”. După un show spectaculos, telespectatorii au decis că tânărul va merge mai departe pentru câștigarea marelui premiu in valoare de 120.000 de euro.

Tânărul îşi găseşte alinarea în dans, chiar dacă situaţia sa din sânul familiei nu este una tocmai fericită.

Mărturiseşte că vrea să danseze pentru restul vieţii sale. Cu mişcări robotice şi pline de energie, Sabin a trecut de la ritmuri electronice la muzica lui Michael Jackson, pe o coregrafie realizată chiar de el şi care a fost executată şi de balet.

„Mă emoţionează tot ce înseamnă Sabin, e un om pentru sufletul meu, un bun plin de pasiune. Acest concurs este despre oameni ca tine, cred că şi cei de acasă sunt în asentimentul meu. Foarte mulţi oameni mi-au scris despre povestea ta, vreau să-l felicit pe tatăl tău pentru că e mereu alături de tine indiferent de condiţii“, a precizat Andra.

„E important să te reinventezi mereu, faptul că ţi-ai făcut coregrafia e impresionant, eşti un dansator bun şi creativ“, a menţionat şi Mihai Petre.

„Prezenţa lui Sabin aici e un câştig, e un exemplu pentru cei de vârsta lui. De departe, cel mai important lucru e să-ţi urmezi visul. Calea dreaptă către fericire presupune ca tu să-ţi urmezi pasiunea“, a zis şi Andi.

Puștiul de 14 ani a spus că dacă va câştiga marele premiu de 120.000 de euro îi va da bani tatălui său pentru a se opera, acesta suferind de hernie de disc, afecţiune care îl împiedică să muncească.

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un simplu „Click” - „Îmi place”, comunității noastre de cititori de pe pagina de Facebook.



 

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro


PNL Botosani



DorohoiNews.ro



GALERIE FOTO

Sabin Cojocaru_3Sabin Cojocaru_2Sabin Cojocaru_1
DorohoiNews.ro, 10-05-2014
20Local

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Am fost informat(a) despre Politica de Confidențialitate şi de Securitate a prelucrării datelor cu caracter personal, declar ca am peste 16 ani și sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal:
- pentru ofertare comerciala
- pentru activitati promotionale: concursuri, reclame, publicitate
Security Code

COMENTARII VIZITATORI

12.05.2014 la 14:08

"Nu va opreste nimeni sa faceti ca el" - asta arata clar ce caracter aveti si ca va asemanati celor care traiesc doar din mila. "Trimiteti-va si voi bogatii(precizare: si Sabin are calculator. concluzia dvs??? E BOGAT!!!!!) copiii la antrenamente, daca au talent si sa stea mai putin in fata calculatoarelor."= dovada ca traiti recurgand la "a trimite" pentru a obtine mila. MODESTÍE s.f. Însușirea de a fi modest; simț, sentiment care ne face să nu exagerăm valoarea ideilor și a acțiunilor noastre. [Gen. -iei. / < fr. modestie, it., lat. modestia].

11.05.2014 la 19:06

RUSINE TATALUI.UN CERSETOR,CARE ISI BATE JOC DE COPII.TOTI CEI DIN ORAS IL CUNOSC.RUSINE.ASEMENEA OM TREBUIE LUAT DE LANGA COPII.SA SESIZEZE CINEVA PROTECTIA COPILULUI.BEA,JOACA LA PACANELE,AMANETEAZA TOT CE ARE.IAR BAIATUL SA MAI INVETE DANS...CE A FACUT EL ACOLO E O MASCARADA DE 2 LEI.AR TREBUI SA ISI VADA DE SCOALA NU DE LACRIMI FALSE PE LA TV.

11.05.2014 la 15:47

Felicitari, Sabin! Esti un luptator, un copil care prin munca poate sa-si schimbe viata. Nu lua in seama prea mult ce spune lumea. Urmareste-ti visul si munceste! Imi pare rau de concitadinii care nu stiu ori n-au realizat ca PRO TV este o televiziune care exploateaza cazurile sociale si pentru succesul emisiunii nu se da in laturi pentru a inflori povestile de viata ale concurentilor, punandu-i chiar pe ei sa dramatizeze. Era mai bine daca cersea sau dadea in cap acest copil??? Ganditi si cu inima inainte de a-l critica!

11.05.2014 la 08:46

Maimutareala si scalambaiala de 2 lei.Asta numestu tu dans mai copile? Tu ai vazut trupele de dans care au fost? Acolo dans,nu ce faci tu.Teatrul ieftin pe care l-ai jucat atunci cand ai fost anuntat ca intri in finala,dezgustator.Lasa povestile astea de adormit copii precum mama e la munca in stainatate,se stie de ce v-a parasit.De bun ce era taicatu,pacanele,betii.Acum cerseste prin Dorohoi pe la toti patronii.La munca....nu la intins mana.Baiete invata dansul,apoi apari la tv.Dar fara lacrimi de 2 lei.

11.05.2014 la 06:47

Rusine!!!!! Cum sa faci maimutareala aia si sa ajungi in finala? Au fost concurenti mult mai buni si cu real talent.Stau si ma intreb nu ii este rusine tatalui ptr ca se foloseste de copii? Tot Dorohoiul il stie ca cerseste bani isi baga copii in fata ptr orice.Sa mearga la munca ,nu la pacanele.In final,ne-au facut de ras cu cersetoria lor de doi bani,lacrimi false si minciuni.Sa iti fie rusine mai baiete.Ma repet....ALA NU A FOST DANS...CI O MAIMUTAREALA DE 2 BANI.

10.05.2014 la 23:54

ai zis si tu, da mai bine tacea i. ce treaba are s .. a cu prefectura?

10.05.2014 la 22:43

Si , daca nu a fost dans, ce? ,,Copilul mincinos ,, a participat la concursul ,,Romanii au talent,,, iar maimutareala lui a fost foarte frumoasa si talentata. Cine este mai mincinos:Sabin ca a recunoscut ca mama este plecata, iar acasa nu a avut de la cine sa ia sfaturi, sau celalalt ( cu ochiul ), care vagabondeaza pe strazile orasului si apoi merge dupa bani ( poate ) ,imbracat frumos insotit de mama.Cui ar trebui sa-i fie rusine ? Sabin are dreptul la o sansa pentru ca munceste,nu umbla aiurea. Are si talent si ambitie. Nu conteaza starea materiala.S-a prezentat frumos , onorabil si cu maturitatea specifica varstei. Bravo, Sabin!

10.05.2014 la 22:19

Mi se face sila cand ma gandesc la cata mascarada e in spatele acestei povesti. Baiatul nu are nici o vina pentru el tot respectul e un luptator, taicasu il bate zi de zi si la fel facea si cu maicasa nu era zi in care nu o batea de asta a si plecat saraca se saturase sa-l vada cum duce lucrurile din casa la amanet si sa bage banii in aparate, iar faza cu boala a primit bani si ce-a facut cu ei? i.a bagat in aparate, inainte de a fi bolnav putea sa munceasca nu sa ceara mila. Eu atat vreau ca el si fratesu sa plece din casa aia si sa uite de taicasu ca si-a batut joc din ei toata viata.

10.05.2014 la 22:17

Pai atunci haideti sa ne invatam copiii ca pot trai din mila.

10.05.2014 la 22:14

haideti sa nu ne mai ascundem atat dupa adevarata masca a fiecaruia dintre noi.lasati mila si fiti capabili sa intelegeti ca nu acolo ii era locul.si ce daca e copil/nu sunt in stare copiii sa minta, sa impresioneze?uitati-va la ai vostri de acasa cata putere au sa va manipuleze.nu mai laudati atata nonvalorile

10.05.2014 la 20:27

mai fratilor-ca sa fiu asa mai familiar-eu mai stiu un caz,in care opinia publica ii manipulata, ca sa zic asa. Ii vorba de copilul ala, caruia un angajat de la pompieri i-a vatamat un ochi cu o piatra. Cunosc cazul, deoarece din intamplare i-am cunoscut familia,am vazut cum a crescut acest copil si fratii lui. Nu cred ca nu-i mai cunosc si altii, insa din ce a prezentat presa si realitatea.este o diferenta de 180 de grade. Copilul vagabondeaza prin plevna, ba mai mult si-a facut si o gasca cu care terorizeaza alti copii si batrani in zona marketu-lui Peny,iar cand trebuie sa mearga cu mama-sa pe la Botosani, presupun pe la tribunal, unde trebuie sa-l mai stoarca pe bietul pompier,sa vedeti ce frumos ii imbracat si ce moaca de milog ia. Asta-i realitatea stimatilor de la ziare si televiziuni, nu povesti lacrimogene.

10.05.2014 la 20:06

nu stiu ce sa mai inteleg. Ce e mai rea ? Rautatea, invidia sau minciuna?

10.05.2014 la 18:56

FRUMOS ORAS ,PACAT CA E LOCUIT ,NU CUNOSC ACEST BAIAT ,DAR ATAT TIMP CAT ISI OCUPA TIMPUL CU DANSUL NU CU ,,DATUL IN CAP,,CRED CA FRUMOS AR FI FOST SA FIE SUSTINUT DE VECINI DE CONCITADINII LUI ,ASA SE MAI AUDE DE DOROHOI DE BINE.LA URMA URMEI E UN COPIL SI SUNT CONVINSA CA NU A SCOS MOBILA DE FITZA DIN CASA CA SA VINA SA I SE FILMEZE SARACIA ,CRED CA E ,,AMARAT,,CA MULTI DINTRE CEI DIN ORAS .DACA MAMA NU E LANGA COPIII INDIFERENT DE MOTIVE E NORMAL SA SE SIMTA ABANDONATI,IN GENERAL COPIII AU NEVOIE DE O MANGAIERE NU DE BANI ,POATE IN SENSUL ASTA ,DA E ,,PARASIT,,.Rea lume.....

10.05.2014 la 18:42

"Creatura", "monstru"...un om matur si normal nu ar folosi aceste cuvinte cand vine vorba de un copil, indiferent de situatia in care se afla...cititi comentariile voastre si ganditi-va mai bine cine e monstrul!!! Stiti doar sa huiduiti , RUSINEEE... VOUA "perfectilor"!!!! Cate vedete din tara noastra nu provin din familii destramate, cu parinti betivi si multe altele...dar au muncit si s-au realizat ...daca acest baiat incearca sa castige un viitor mai bun...prin dans ,de ce il judecati??? Au mai fost concurenti care au prezentat situatii grele din viata lor pentru a intimida publicul...asa ca nu e singurul, de ce sariti ca niste caini flamanzi pe el ??? Si ba sa fiti mandri ca e din Dorohoi, pentru ca nu s-a dus acolo cu nu stiu ce prostii cum au fost atatia...s-a dus si a dansat...a aratat foarte bine pe scena, iar asta e talent si munca !!! Daca se ducea nu stiu ce retardat si se facea de rusine vi se parea amuzant!!! si radeati cu gura pana la urechi, nu va mai era rusine ca e din Dorohoi!!! Dar de baiatul asta ca a ajuns pana in finala va este!!! pffffff....

10.05.2014 la 18:16

Judecati un copil, care nu are nici o vina ca provine dintr-o familie modesta. Mama a plecat sa munceasca,numai ca intre timp s-au schimbat lucrurile, I-a parasit. Considerati ca se maimutareste. Nu va opreste nimeni sa faceti ca el.De ce sa nu fie laudat in clasa? Nu s-a facut de rusine la televizor, dimpotriva, a facut un lucru mult mai bun decat altii si asta a insemnat munca.Sau, cei din familii modeste nu au dreptul la o sansa pentru o viata mai buna. Trimiteti-va si voi bogatii copiii la antrenamente, daca au talent si sa stea mai putin in fata calculatoarelor.

10.05.2014 la 16:43

Mai oameni buni....ce e cu voi??? de ce atat de multa rautate, lasati copilul si nu il mai jigniti!!! ca minte sau nu despre situatia de acasa nu e problema noastra..., pana la urma e un copil, iar cei huiduiti trebuie parintii, tatal ca bea si baga banii la pacanele....dar totusi isi creste copii nu i-a dat la orfelinat..., pe mama ca a fugit de raul de acasa, dar pe copii i-a lasat cu acel rau, asa ca nu o poti numi "mama"... Tot spuneti ca minte, injura si nu mai stiu ce...dar copiii nostri de acasa pe care ne chinuim sa-i educam cat mai bine, le oferim atatea, nu mint, nu injura??? nu ii bateti ???, sau nu ar face la fel daca ar fin situatia acestor copii??? Despre ce vorbim?!!!....ce-i cel judeca sa incerce sa danseze ca el, sau copiii lor sa reusesca sa se miste asa....si apoi sa comenteze ca e o maimutareala !!!

10.05.2014 la 15:42

Bine spus, dle.Liviu. Din pacate, nu ai ce admira la aceastra creatura educata in spiritul minciunii, a prostiei. Este de-a dreptul jenanta atitudinea "lacrimogena" a intregii familii. Dar si mai jenant este ca unele doamne invatatoare din orasul nostru sunt topite dupa Sabin dandu-l exemplu in clasa, in fata copiilor.Ce faceti ,doamnelor care cereti"performante! Vrem performante!"? Spre ce lume indreptati copiii nostri carora le reprosati zi de zi, ora de ora, ca nu sun atenti la tipetele domniilor voastre, la pretentiile banesti, etc? Spre lumea mincinosilor? Asta-i un exemlu de urmat, doamnelor invatatoare? Sa invete sa fie lingusitori si caraghiosi ca si copii? Dar noroc de noi, parintii ca avem grija de copii. Daca nu am munci noi cu ei, nu ati avea rezultate sa va mandrriti ca munca va apartine. Probabil va regasiti in multe caracteristici ale micului "monstru" talentat in ale intimidarii sentimentale, de il puteti da ca exemplu. Cu adevarat: RUSINEEEEEE!!!!!

10.05.2014 la 15:28

PARCA NU MAI AM CURAJ SA MAI SPUN CA SUNT DIN DOROHOI DE ACUM.ACESTI "OAMENI" NE FAC DE RAS. NISTE NENOROCITI CARE TRAIESC DIN MILA. PESTE 350.000 DIN COPIII DIN ROMANIA AU MACAR UN PARINTE PLECAT IN AFARA .HAIDETI SA FACEM O EMISIUNE A MILOGILOR, ADICA A PUTUROSILOR SI A ECSCROCILOR SENTIMENTALI. SA VA FIE RUSINEEEEEEEEE!

10.05.2014 la 15:17

Rusine! Sa ii fie rusine acestui copil care minte de pe acum cu nerusinare!Sa apelezi la bunatatea oamenilor prin astfel de lucruri josnice, este mai mult decat penibil.Ce a facut el nu este dans, este maimutareala. Sa ii fie rusine in fata celorlalti concurenti cu un real talent care au aratat doar talentul, ca doar asa se intituleaza emisiunea "Romanii au talent", nu "talente".

10.05.2014 la 13:26

Copilul asta minte de ingheata apele. In preselectii zicea ca mama lui i-a parasit si aseara zicea ca mama lui a plecat in strainatate la munca pentru a le face viata mai usoara. Acesti copiii sunt traumatizati de tatal lor. Chiar eu am vazut cand il batea pentru ca nu facea "nu stiu ce scheme" la un dans. In fine. Sper sa castige finala dar banii se vor duce la cazino sau pe bautura si tigari.

Publicitate



Panoramic Travel Botosani

BANCUL ZILEI !


DorohoiNews.ro


Profesor:
Cine răspunde la următoarea întrebare, poate merge acasă.
Un băiat aruncă geanta pe fereastră.
Profesorul:
Cine tocmai a aruncat ghiozdanul?
Băiatul:
Eu, și plec acasă acum.



DOROHOI NEWS - Primim la redacție

DorohoiNews.ro






PARTENERI - AJOFM BOTOSANI

DorohoiNews.ro


PUBLICITATE

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

ZiareBotosani.ro

POLIȚIA LOCALĂ DOROHOI

DorohoiNews.ro

PARTENERI

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

Dorohoi News

DorohoiNews.ro DorohoiNews.ro DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro


PUBLICITATE

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro



UMANITAR

DorohoiNews.ro

Donatii online prin contul PAYPAL…



DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro



PUBLICITATE


PSD Botosani
DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

PSD Botosani

Ecomed Dorohoi

PNL Botosani

DorohoiNews.ro

Ultimele anunturi

SC angajează personal pentru fabrică de lactate

SC angajează personal pentru fabrică de lactate
SC angajează personal pentru fabrică de lactate, calificați și necalificați. Relații la telefon: ...

SC din Dorohoi angajează personal pentru curățenie sedii administrative

SC din Dorohoi angajează personal pentru curățenie sedii administrative
Societate Comercială din Dorohoi angajează personal auxiliar pentru curățenie sedii administrative. ...

SC din Dorohoi angajează ajutor de bucătar cu sau fără experiență

SC din Dorohoi angajează ajutor de bucătar cu sau fără experiență
Societate comercială din Dorohoi angajează ajutor de bucătar cu sau fără experiență. Pentru mai ...

GAVROMARM, depozit de marmură și granit în Saucenița, angajează personal

GAVROMARM, depozit de marmură și granit în Saucenița, angajează personal
SC GAVROMARM SRL depozit de marmură și granit în Saucenița angajează, în condițiile ...

Magazinul Peneș Curcanul Dorohoi angajează gestionar - vânzătoare

Magazinul Peneș Curcanul Dorohoi angajează gestionar - vânzătoare
Magazinul Peneș Curcanul Dorohoi angajează gestionar - vânzătoare. CV-urile se pot depune la ...

Societate comercială din Dorohoi angajează mecanici agricoli cu experiență

Societate comercială din Dorohoi angajează mecanici agricoli cu experiență
Societate comercială din Dorohoi cu profil agricol angajează mecanici agricoli cu experiență. Informații ...

BAMBOO angajează supraveghetoare sală jocuri

BAMBOO angajează supraveghetoare sală jocuri
BAMBOO angajează supraveghetoare sală jocuri! Oferim și cerem seriozitate maximă! Salariul este motivant, ...

SC angajează muncitori calificați și necalificați în domeniul construcțiilor

SC angajează muncitori calificați și necalificați în domeniul construcțiilor
Angajez muncitori calificați și necalificați în domeniul constructiilor, în special șef ...

Căutăm o bonă cu experiență

Căutăm o bonă cu experiență
Căutăm o bonă cu experiență pentru a lucra la domiciliu cu un copil de un an jumătate. Candidatul ...

Vând colțar

Vând colțar
Vând canapea colțar in stare foarte buna și masa extensibila, preț 1500 lei. Relatii la telefon ...

PARTENERI

DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro