Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]

Consiliul Local Dorohoi

Consilierii dorohoieni s-au întrunit joi, 30 octombrie 2014, începând cu ora 15:00, la Casa Municipală de Cultură, în şedinţa ordinară din luna octombrie.

La această ședință ordinară au participat 17 consilieri, care au dezbătut proiectele de hotărâre aflate pe ordinea de zi. Toate proiectele de hotărâre discutate au fost aprobate.

Proiectele de hotărâre care vor fi dezbătute și supuse la vot Consiliului Local, conform ordinei de zi, sunt următoarele:

1. Proiect de hotarare privind aprobare prelungire inchiriere suprafata de 6,25 m.p. teren situat in str. D.Furtuna, f.n., p.c. 2306, parcare E-ON , ocupat de chiosc difuzare presa, proprietatea S.C. PUBLISET S.R.L. Botosani.

2. Proiect de hotarare privind prelungirea inchirierii supraf. de 6,25 m.p. teren situat in str. D.Pompeiu, f.n., p.c. 3182, ocupat de chiosc difuzare presa, proprietate S.C. PUBLISET S.R.L. Botosani.

3. Proiect de hotarare
privind prelungirea concesionarii supraf. de 4,50 m.p. Teren situat in B-dul Victoriei, f.n., p.c. 3513, ocupat de chiosc difuzare presa, proprietatea S.C. TUTUN si ZIARE S.R.L Botosani.

4. Proiect de hotarare privind aprobarea Rapoartelor de evaluare in vederea efectuarii schimbului de imobile intre Municipiul Dorohoi - proprietarul apartamentului situat in Mun. Dorohoi, str. Al. Victoriei, bl. D. 21, ap. 6, et. 2 si mostenitorii de drept, proprietari ai imobilului - teren in suprafata de 50,00 m.p. si locuinta cu Sc=50,00 m.p., situat in str. G. Enescu nr. 43, p.c. 2241, aprobat prin H.C.L. nr.114/30.04.2014.

5. Proiect de hotarare privind aprobarea vanzarii locuintei situata in str. Al. Iasomiei nr.1, bl.M8, parter, ap. 4, in baza Decret -Lege nr. 61/1990 si a Legii nr. 85/1992, la cerere, titularului contractului de inchiriere - Purice Petru.

6. Proiect de hotarare privind aprobarea vanzarii locuintei situata in str. Al. Victoriei nr. 3,bl. D.20, et.4, ap. 29, in baza Decret -Legenr. 61/1990 si a Legii nr. 85/1992, la cerere, titularului contractului de inchiriere - Ursu Catalina.

7. Proiect de hotarare privind aprobarea modificarii componentei comisiei de licitatie pentru desfasurarea licitatiilor publice, in vederea inchirierii spatiilor, terenurilor si meselor aflate in pietele si oborul Municipiului Doohoi, aprobata prin HCL nr. 120/06.05.2014.

8. Proiect de hotarare privind aprobarea modificarii componentei comisiei de licitatie pentru desfasurarea licitatiilor publice, in vederea inchirierii spatiilor, terenurilor si meselor aflate in pietele si oborul Municipiului Doohoi, aprobata prin HCL nr. 120/06.05.2014.

9. Proiect de hotarare privind concesionarea, prin licitatie publica, a fostului cabinet scolar, avand suprafata utila de 18,06 m.p., situat in imobilul din str. Postei nr. 7, apartinand domeniului privat al Municipiului Dorohoi.

10. Proiect de hotarare privind aprobarea Regulilor si masurilor privind utilizarea focului deschis si a fumatului pe teritoriul unitatii administrativ-teritoriale a Municipiului Dorohoi.

11. Proiect de hotarare privind aprobarea rectificarii bugetului local al Municipiului Dorohoi.

12. Proiect de hotarare privind abrogarea art.1, pct. 3 din HCL nr. 158/06.08.2010 privind darea in folosintra gratuita a SC Servicii Publice Locale SRL Dorohoi a cladirii sediului social a acestuia si terenul aferent de 2.242,00 m.p., precum si aprobarea inchirierii acestor bunuri catre S.C. S.P.L. SRL Dorohoi.

13. Proiect de hotarare privind completarea si modificarea art.7, Cap. 5 din Contractul de delegare a anumitor activitati din cadrul serviciului de administrare a domeniului public si privat al Municipiului Dorohoi, a anumitor activitati din cadrul serviciului de salubrizare referitor la redeventa datorata de catre S.C. Servicii Publice Locale SRL Dorohoi, pentru bunurile din domeniul public si privat al Municipiului Dorohoi, preluate prin acest contract.

14. Proiect de hotarare privind aprobare Regulament de Procedura a inlesnirilor la plata obligatiilor fiscale restante (chirii) datorate bugetului local de catre persoane fizice care detin o locuinta din fondul locativ al Municipiului Dorohoi.

15. Proiect de hotarare privind aprobarea prelungirii contractelor de inchiriere pentru 42 chiriasi care locuiesc in Mun. Dorohoi, str. D.Pompeiu bl. C2, C3 si C4- locuinte construite in regim ANL.

16. Proiect de hotarare privind modificare stat functii la Spitalul Municipal Dorohoi, incepand cu 01.11.2014.

17. Proiect de hotarare privind aprobare PUD, in vederea extinderii si reamenjarii constructiei existente (Restaurant) si schimbare destinatie in imobil de tip bloc de locuinte, cu regim de inaltime P+1E+M, str. Miron Costin nr. 1, proprietatea Gheorghita Gheorghe Sorin.

18. Proiect de hotarare privind aprobarea indicatorilor tehnico-economici aferenti obiectivului de investitii "Extindere retea electrica de iluminat public, Cartier Dealu Mare, strada spre Cimitir, Mun. Dorohoi, judetul Botosani".

19. Proiect de hotarare privind retragerea Municipiului Dorohoi din Asocierea in S.C. PARC INDUSTRIAL S.A. Botosani.

20. Proiect de hotarare privind aprobarea Actului aditional la Contractul nr. 10/2010 de delegare a anumitor activitati din cadrul serviciului de administrare a domeniului public si privat al Municipiului Dorohoi, a anumitor activitati din cadrul serviciului de salubrizare.

21. Proiect de hotarare privind schimbarea destinatiei a doua locuinte situate in Mun. Dorohoi, in locuinte de necesitate, precum si repartizarea acestora, in regim de urgenta, familiilor Andrian Florina Petronela si Daria Samir.

 

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un simplu „Click” - „Îmi place”, comunității noastre de cititori de pe pagina de Facebook. DorohoiNews.ro

DorohoiNews.roGALERIE FOTO

Consiliul Local Dorohoi
DorohoiNews.ro, 31-10-2014

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Am fost informat(a) despre Politica de Confidențialitate şi de Securitate a prelucrării datelor cu caracter personal, declar ca am peste 16 ani și sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal:
- pentru ofertare comerciala
- pentru activitati promotionale: concursuri, reclame, publicitate
Security Code

COMENTARII VIZITATORI

04.11.2014 la 19:54

Când decontați transportul profesorilor navetiști stimabililor??? Din martie a.c. vă faceți că plouă!

PublicitatePUBLICITATE

FARMACIA MAGISTRA

Farmacia Magistra

PUBLICITATE

Ecomed Dorohoi

PUBLICITATE

Info Turism Dorohoi

PUBLICITATE

PRO Casa DOROHOI

PUBLICITATE

Basota Pomirla

PARTENERI

Dorohoi News

PUBLICITATE

Depozitul UNU

CAMPANIE

Donare sange

PUBLICITATE

Decco Dorohoi

ZiareBotosani.ro

PUBLICITATE

DorohoiNews.ro

PARTENERI

Artificii Dorohoi

EVENIMENTE


Cine GlobeUvertura

ZiareBotosani.ro

PUBLICITATE

DorohoiNews.ro

FACEBOOK


PARTENERI

ZiareBotosani.ro

DorohoiNews.ro

PARTENERI

DorohoiNews.ro

PARTENERI

DorohoiNews.ro

PARTENERI

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

ANUNTURIDorohoiNews.ro

Ultimele anunturi

FEG Dorohoi angajează secretară

FEG Dorohoi angajează secretară
Școala Postliceală FEG Education Dorohoi angajează secretară amabilă, cu atitudine pozitivă, comunicativă ...

Societate din Dorohoi angajează reprezentant vânzări

Societate din Dorohoi angajează reprezentant vânzări
SC RITCOM SRL, din Dorohoi, angajează reprezentant vânzări cu sau fără experiență pentru ...

Delta Con angajează personal. Vezi detalii!

Delta Con angajează personal. Vezi detalii!
Delta Con SRL Dorohoi angajează muncitori calificați și necalificați, în construcții, mecanici, ...

SC angajează muncitori calificați și necalificați în construcții

SC angajează muncitori calificați și necalificați în construcții
SC PALAS PRODUCTIV SRL angajează muncitori calificați și necalificați în construcții. Angajăm: - ...

Casă de închiriat

Casă de închiriat
Casă de închiriat, cu două camere, cu hol, curte și grădină pentru legume, etc.. în ...

Mesaj de condoleanțe din partea Primarului Dorin Alexandrescu şi a colegilor din Primăria Municipiului Dorohoi

Mesaj de condoleanțe din partea Primarului Dorin Alexandrescu şi a colegilor din Primăria Municipiului Dorohoi
Primarul Municipiului Dorohoi, ing. Dorin Alexandrescu şi colegii din Primăria Municipiului Dorohoi, ...

Vând apartament cu 3 camere

Vând apartament cu 3 camere
Vând apartament cu 3 camere, 67mp, semidecomandat, complet mobilat, în Plevna, vis-a-vis ...

Caut să închiriez

Caut să închiriez
Caut urgent o casuță de închiriat în DOROHOI, pentru 3 persoane adulte. Relații la telefon: ...

Caut loc de muncă

Caut loc de muncă
Sunt o fata de 24 de ani, caut loc de muncă în Dorohoi va rog cine ma poate ajuta . Telefon 0758693488 ...

Pierdut portofel cu acte și cheie Peugeot

Pierdut portofel cu acte și cheie Peugeot
Pierdut portofel cu acte pe numele Cuzuban Constantin și cheie Peugeot 407 în zona Plevna/ 3 Fântâni/ ...

PARTENERI

VREI FOC DE ARTIFICII LA NUNTA TA? NOI ITI DAM SOLUTIA! - NU EZITA SA NE CONTACTEZI.DorohoiNews.ro