Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]

MARȚI 13 - Accident deosebit de grav produs pe strada Sf. Ioan Românul din Dorohoi - FOTO

Accident de circulație deosebit de grav produs marți, 13 ianuarie 2015, în jurul orei 16:50, pe strada Sf. Ioan Românul din Dorohoi.

 
Din primele cercetări se pare că șoferul unui autoturism BMW s-a înscris în depășire neregulamentară pe linie continuă, trecere de pietoni și intersecție. În momentul în care acesta a ajuns în dreptul intersecției, autoturismul Tico a virat stânga de pe strada Sf. Ioan Românul spre Loturi Enescu, moment în care a avut loc impactul. Cele două persoane care se aflau în autoturismul Tico se aflau în stare gravă.
 
„Eu am ieșit din curte cu băiatul meu și în momentul în care am văzut ce s-a produs acesta a sunat la 112. Ne-am dus apoi și am scos o doamnă din Tico, iar pe șofer l-am lăsat în mașină pentru că nu reacționa, cred că era în comă. Șoferul BMW-ului a ieșit singur din mașină și se ținea cu mâna de gură.”, a declarat pentru Dorohoi News, Viorel S., primul martor care a ajuns la locul accidentului.
 
La fața locului s-au deplasat echipaje de pompieri, ambulanță care a preluat victimele şi echipaje din cadrul Poliției Municipiului Dorohoi care au constatat cele întâmplate și au continuat cercetările pentru stabilirea cauzelor producerii accidentului.
 
„Am fost sesizați de producerea unui accident pe strada Sf. Ioan Românul din Dorohoi, iar în urma deplasării la fața locului am constatat că cele sesizate se confirmă. În accident au fost implicate două autovehicule, iar din primele cercetări rezultă nerespectarea regulilor privind depășirea. În urma accidentului au rezultat două victime rănite care au fost transportate cu ambulanța la Spitalul Municipal Dorohoi. Continuăm cercetările în vederea stabilirii cauzelor exacte ale producerii accidentului.” A declarat pentru Dorohoi News, inspector Tudor Turcu, șeful Biroului Rutier din cadrul Poliției Municipiului Dorohoi. (Andrei B.)
 
Autor: DorohoiNews.ro

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un simplu „Click” - „Îmi place”, comunității noastre de cititori de pe pagina de Facebook.



 

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro


PNL Botosani



DorohoiNews.ro



GALERIE FOTO

MARȚI 13 - Accident deosebit de grav produs pe strada Sf. Ioan Românul din Dorohoi - FOTOAccident pe Sf.Ioan Romanul Dorohoi_01Accident pe Sf.Ioan Romanul Dorohoi_02Accident pe Sf.Ioan Romanul Dorohoi_03Accident pe Sf.Ioan Romanul Dorohoi_04Accident pe Sf.Ioan Romanul Dorohoi_05Accident pe Sf.Ioan Romanul Dorohoi_06Accident pe Sf.Ioan Romanul Dorohoi_08Accident pe Sf.Ioan Romanul Dorohoi_09Accident pe Sf.Ioan Romanul Dorohoi_10Accident pe Sf.Ioan Romanul Dorohoi_11Accident pe Sf.Ioan Romanul Dorohoi_12Accident pe Sf.Ioan Romanul Dorohoi_13Accident pe Sf.Ioan Romanul Dorohoi_14Accident pe Sf.Ioan Romanul Dorohoi_15Accident pe Sf.Ioan Romanul Dorohoi_16Accident pe Sf.Ioan Romanul Dorohoi_17Accident pe Sf.Ioan Romanul Dorohoi_18Accident pe Sf.Ioan Romanul Dorohoi_19Accident pe Sf.Ioan Romanul Dorohoi_20Accident pe Sf.Ioan Romanul Dorohoi_21Accident pe Sf.Ioan Romanul Dorohoi_22Accident pe Sf.Ioan Romanul Dorohoi_23Accident pe Sf.Ioan Romanul Dorohoi_24Accident pe Sf.Ioan Romanul Dorohoi_25Accident pe Sf.Ioan Romanul Dorohoi_26Accident pe Sf.Ioan Romanul Dorohoi_27
DorohoiNews.ro, 13-01-2015
38Local

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Am fost informat(a) despre Politica de Confidențialitate şi de Securitate a prelucrării datelor cu caracter personal, declar ca am peste 16 ani și sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal:
- pentru ofertare comerciala
- pentru activitati promotionale: concursuri, reclame, publicitate
Security Code

COMENTARII VIZITATORI

29.01.2015 la 13:09

Revoluția din `89 ne-a dat dreptul la opinie! Între a bârfi și a ne da cu părerea este o mică mare diferența. Mă intreb dacă in acel accident ar fi murit părinții tăi oare la fel ai fi reacționat? La fel i-ai fi acuzat pe toți de bârfă și ipocrizie? Crezi ca, cu un amărât de opel ar fi urcat dealul la Trestiana cu 120 km/h? Daca nu plateste pentru ce a facut că părinții lui au bani și plătesc in stânga și în dreapta, oare nu e nedrept? Dacă peste cinci ani el iși ia carnetul și dă peste cineva drag tie? Ce o să faci atunci, o să il susții la fel de mult? BMW este o mașina puternică și este făcută pentru oamenii care știu să conducă, nu pentru cei care vor sa facă raliuri in oras! Sunt locuri speciale pentru a putea face acest lucru, te poti inscrie si in felul acesta nu mai omori pe nimeni!!!

29.01.2015 la 00:15

Imi place ca toata lumea se da mare si tare aici. Toata lumea judeca persoanele care au BMW desi ei nu stiu ce inseamna sa conduci cu tractiune pe spate si sunt suferi de 30 de ani care abia se taraie pe strada si fac niste prostii mai mari decat ei. Pe aia nu ii judeca nimeni vai saracii...... nici copilu asta nu e nevinovat. dar totusi acelasi accident aceeasi faza putea fi si cu un Wv sau un opel. Din cauza la unii ca voi care nu stitice vorbiti sa ajuns la lucruri din astea. VOI le-ati bagat in cap la copii ca bmw-urile sunt puternice sunt pentru vitezomani. Nimeni nu va zice "uite ce tare merge loganul ala sau ce figuri si impresii are persoana cu loganul. Of of of Va bagati in unele discutii fara sa aveti habar despre ce e vorba. Doar din ce auziti la coltul strazii de la niste ipocriti tot ca voi si doar ca sa va bagati in seama. Oare atat de putina ocupatie aveti? Incat ati inceput sa barfiti si la faze din astea? Am mai spus intr-un comentariu,imi pare rau pentru batrani si copilu intradevar mergea el repede si am auzit ca era cam smecheras. dar de aia exista politie, lege etc. Nu ca sa o luati voi in mana sau ca sa Barfiti la fiecare coltisor. Of cat de bine ne ar fi la toti daca fiecare roman s-ar uita numai in curtea lui. daca am avea si noi drumuri mai bune si autostrazi. Ganditiva ca astafel de oameni pe care voi ii criticati acum , tot voi i-ati CREAT prin barfa. Fie ea pozitiva sau negativa.

17.01.2015 la 00:29

In acea zona este indicator cu "Depasirea Interzisa", dar nimeni nu ii da importanta. Linie continua nici vorba ca de primaria nu are bani sa o traseze.

15.01.2015 la 23:58

Sa depasesti in zona aia inseamna ca esti un PROST si un REDUS MINTAL.La fel sunt si toti cei care-i iau partea CRETINULUI. Si ne mai inflamam ca s-au triplat preturile RCA-urilor pt.juniori...

15.01.2015 la 21:38

Daca avea logan sau opel nu cred camai vorbeați atat de el.Asta i a fost norocul si gata.Nu va mai treziti toti sa comentați fiindca n-ati vrea sa fiți in locul lui

15.01.2015 la 20:15

puscarie 25 de ani ca a omorat 2 oameni nevinovati animalu drecului.si tu aia anoninm nui mai lua atata partea ca sigur esti neam cu el sau esti gagicasa.ia placut sai dea in blana auma sa sufere

15.01.2015 la 19:10

Boala vitezei, hai lasa , daca esti prost nu te urca la volan. Puscarie,normal. Au murit doi oameni trebuie sa plateasca! Ei in pamant si el sa stea in pat cu prietena? Haha, nici gand!

15.01.2015 la 01:33

Finutzuu, ce faceai daca in locul celor din tico erai tu, in masina ta. Mai intrebai cu ce e el vinovat daca ii place viteza?

14.01.2015 la 21:01

hai mai bn sa nu judecam pe nimeni nu e nici unu dintre noi an masura de asa ceva nu cred k vreti sa fiti nici an locul soferului BMW nici an locul familiei celui mort.ok.

14.01.2015 la 18:51

alt idiot/// cu ce e el vinovat ca ii place viteza. clar vinovat e mortul , fereasca Dumnezeul de mintea idiotului

14.01.2015 la 18:39

Nu contează numele persoanei care a provocat accidentul domnul cetățean. Si ce daca are bmw, potu face accident si cu logan. Eu cred ca băiatul e conștient de ce a facut si nu mai este nevoie sa comentati toti pe aici...nu toti au bani sa-si cumpere seria 5, jaguar, mercedes , audi etc.Daca tot o luați voi cu jar pe bulevard...nu cred ca are el lancer de 200-400 de cai si face raliuri pe bulevard .Asa ca nu va luati de el ca i da jar:)) .Si nu cred ca voi mergeți tot timpul regulamentar;).pastrati va pentru voi comentariile pentru cabaiatul e constient de ce a făcut.Nu cred ca e nevoie sa comentați.

14.01.2015 la 18:15

va spuneti parerea dar nu aveti dreptul sa vorbiti urat sau comentati aiurea . puneti-va in locul lui .. celor din Tico (D-zeu sa-i ierte ) .. Daca aveti BMW ..nu inseamna ca esti smecher.. baiatul avea boala vitezei sunt multi alti ca el ...Chiar Credeti ca baiatul a vrut sa se intample ceva ..a fost o prostie pe moment sa depaseasca.. Repede la puscarie ..dar daca vi s-ar intampla voua asa ceva ..si v-ar zice alte persoane la puscarie vv-v-ati simti bine.. Nu creca stiti voi cum e sa traiesti deacuma inainte cu 2 persoane pe constiinta ..e pedeapsa foarte mare care s-a asuprit asupra lui ... e tanar nu merit sa ajunga la puscarie

14.01.2015 la 15:33

acest ziar electronic si-a creiat o reputatie f buna brava dorohoinews ca aveti atatia cititori succes si in viitor

14.01.2015 la 14:51

daca aveati voi un BMW ca al lui iii dadeat blana dar daca naveti lasati comentari doar de ciuda macar taceti . cu ce e el vinovat daca ii place viteza... stiti sa stati la pc si sa lasati comentariu sa fie in plus ... dati bani pe net degeaba ... asa ca shut up

14.01.2015 la 14:28

Vinovati sunt parintii, ca le cumpara masini la 18 ani, toti tineri sint asa smecheri si cred ca lor nu li se poate intimpla nimic dar pacat ca mor oameni nevinovati, si ramin familii distruse.

14.01.2015 la 13:21

fereasca Dumnezeu e deajuns!!!!!!!!!

14.01.2015 la 10:48

Deci practic are ce dezmembra domnu' jje :))))un bmw una alta.ce sa faci asa patesti cand esti prost si te dai in spectacol;)

14.01.2015 la 10:36

fratii parinti mei au masini serioase nu cuti din carton pe roti

14.01.2015 la 10:14

Anonim dar daca in matiz erau Doamne fereste părinții tai , frații tai , iubitul sau iubita ? Si ii omora idiotul cu BMW , oare tot așa mila aveai de el?

14.01.2015 la 10:12

bravo lui ca isi permite banul rezolva totul!!!!! va ofticati ca nu va permitetii

14.01.2015 la 09:20

nici nu isi iau bine permis si fac repede pe grozavii, sau intrebat cineva ca si baiatul asta de 20 ani de ce astia mai trecuti de timp in ale condusului nu calca pedala? Va dau eu un raspuns : au vazut si li sau intimplat multe , daca nu respectati legia no sa ajungeti decit in pom sau cel mai rau la puscarie. Asa ca voi astia tiribilisti cind calcati pedala imaginativa daca cel din fata voastra ar fi :copilul,parintii,sotia voastra ati mai avea curajul.

14.01.2015 la 08:25

Sicriul pe roti numit si bmw, a mai facut niste victime. Cocalari & bmw combinatia mortala, fapt dovedit de atatea ori. Cum se face ca din 10 accidente cu morti, in 7 din ele sunt implicate autoturismele cocalarilor romani, alias bmw. In alte tari, incepatorii in ale soferiei nu au voie sa conduca masini cu multi cai putere. La noi este invers, toti prostanii aduc de la nemti bmw-uri din 2000 toamna, iar apoi nu au bani nici de anvelope noi. Mai rau decat acest lucru este ca nici nu pot sa le stapaneasca . Pacat de baiatul ala, inconstienta il duce jos tare ! bafta !

13.01.2015 la 23:17

Să nu se supere nimeni și să nu se simtă nimeni, dar unii părinti primesc ce au educat: copii care să judece, să se creadă zei sau eroi din copilărie, și atot-puternici.Nu toți tinerii își bat joc de viața semenilor. Sunt parinti responsabili care îi educă să nu se joace de-a condusul ca atunci când erau doar niște copilași, ci să aibă mereu în grijă viata proprie, dar să nu pună în pericol pe a altora. Dragi părinți, oferiți-le copiilor mașini-nu este nimic greșit- orice părinte face totul pentru copii, dar oferiți-le și educația rutieră omenească. Așa cum dumneavoastră i-ați crescut de mici-cu sacrificii- așa și alții au fost crescuți de părinții lor, indiferent ce vârstă au acum. Oamenii au planuri, visuri și speranțe, nu le distrugeți cu neatenție, aroganță și impertinență! Fiecare greșeală, din cauza tinereții, lasă copii fără părinți, soții fără soți, părinți fără copii, soți fără soții, etc. Doar gândiți-vă că următorul ați fi dumneavoastră, sau cineva drag dumneavoastră, și poate asșa vom fi mai educați.

13.01.2015 la 23:07

E teribilul Adrian D. care se crede cel mai tare șofer dacă are un BMW negru cu numărul DA....

13.01.2015 la 22:23

A castigat carnetul la loto

13.01.2015 la 21:54

Ganditi-va ca ar putea fi fratele vostru, iubitul vostru sau oricine alta persoana! Nu sunteti in masura sa il judecati! Daca la randul lui avea o problema sau mai stim noi ce? Condoleante familiei celor din cealalta masina

13.01.2015 la 21:31

eu eram fix cu un bmw cand am fost lovit acolo, nu am fost vinovat. Nu generalizam, multe accidente se intampla si nu toti soferi de bmw sunt vinovati

13.01.2015 la 21:31

Hai la parnaie cu el, asta sa fie invatatura de minte pentru toti astia cara baga jar pe bulevard cu mortaciunile lor de masini aduse de la bulgari/nemti.

13.01.2015 la 21:21

Acolo ma atins si pe mine cineva foarte urata zona:( si foarte multe accidente in intersectia aia.

13.01.2015 la 21:18

Saracul băiat...hai sa ii plângem de mila ca a nenorocit o familie. Sper ca legea sa facă dreptate si sa facă 20 de ani de pușcărie. Un idiot care merge cu 150 km la ora eu nu ii pot plânge de mila...sper sa fie aspru pedepsit

13.01.2015 la 20:50

Normal!!!! "Sa nu il judecam pe saracul baiat" dar cu omul ala care a murit si cu femeia care se zbate pe patul de moarte ce facem?Trebuie sa sufere atata lume pentru niste mucosi inconstienti care au BMw-uri si isi dau talente pentru a impresiona niste gagici?Si astia cu BMW-uri trebuie sa respecte regulile de circulatie, de asta sunt facute!!!! Moartea unui om se pedepseste!!! Sa plateasca!!!!

13.01.2015 la 20:42

un handicapat ca asta iti omoara toata familia, tragic...tragic

13.01.2015 la 20:40

dar cine ar trebui judecat in asemenea situatii ? mor oameni nevinovati din cauza unor draci de 20 de ani ?? depasire pe linie continua .... de asta sunt reguli !!

13.01.2015 la 20:36

se grabea la ziua lu izabela !!

13.01.2015 la 20:28

pentru izabela : - imbecili sunt si cu logan,vw etc ... nu doar BMW - aici e de vina prostia,incostienta si teribilismul si lipsa de experienta la volan - orice idiot din ziua de azi are permis de conducere..... deci,te rog sa nu generalizezi...

13.01.2015 la 20:25

nu trebuie sa-l mai judecăm pe săracul băiat :((( !! să nu treacă nimeni prin ce trece el acum !!! Dumnezeu să binecuvinteze familiile lor !!

13.01.2015 la 20:18

Pacat ca tre' sa moara persoane nevinovate din cauza unor imbecili cu BMW...pacat

13.01.2015 la 19:02

ce numar avea masina..? :D

Publicitate



Panoramic Travel Botosani

BANCUL ZILEI !


DorohoiNews.ro


Profesor:
Cine răspunde la următoarea întrebare, poate merge acasă.
Un băiat aruncă geanta pe fereastră.
Profesorul:
Cine tocmai a aruncat ghiozdanul?
Băiatul:
Eu, și plec acasă acum.



DOROHOI NEWS - Primim la redacție

DorohoiNews.ro






PARTENERI - AJOFM BOTOSANI

DorohoiNews.ro


PUBLICITATE

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

ZiareBotosani.ro

POLIȚIA LOCALĂ DOROHOI

DorohoiNews.ro

PARTENERI

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

Dorohoi News

DorohoiNews.ro DorohoiNews.ro DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro


PUBLICITATE

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro



UMANITAR

DorohoiNews.ro

Donatii online prin contul PAYPAL…



DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro



PUBLICITATE


PSD Botosani
DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

PSD Botosani

Ecomed Dorohoi

PNL Botosani

DorohoiNews.ro

Ultimele anunturi

SC angajează personal pentru fabrică de lactate

SC angajează personal pentru fabrică de lactate
SC angajează personal pentru fabrică de lactate, calificați și necalificați. Relații la telefon: ...

SC din Dorohoi angajează personal pentru curățenie sedii administrative

SC din Dorohoi angajează personal pentru curățenie sedii administrative
Societate Comercială din Dorohoi angajează personal auxiliar pentru curățenie sedii administrative. ...

SC din Dorohoi angajează ajutor de bucătar cu sau fără experiență

SC din Dorohoi angajează ajutor de bucătar cu sau fără experiență
Societate comercială din Dorohoi angajează ajutor de bucătar cu sau fără experiență. Pentru mai ...

GAVROMARM, depozit de marmură și granit în Saucenița, angajează personal

GAVROMARM, depozit de marmură și granit în Saucenița, angajează personal
SC GAVROMARM SRL depozit de marmură și granit în Saucenița angajează, în condițiile ...

Magazinul Peneș Curcanul Dorohoi angajează gestionar - vânzătoare

Magazinul Peneș Curcanul Dorohoi angajează gestionar - vânzătoare
Magazinul Peneș Curcanul Dorohoi angajează gestionar - vânzătoare. CV-urile se pot depune la ...

Societate comercială din Dorohoi angajează mecanici agricoli cu experiență

Societate comercială din Dorohoi angajează mecanici agricoli cu experiență
Societate comercială din Dorohoi cu profil agricol angajează mecanici agricoli cu experiență. Informații ...

BAMBOO angajează supraveghetoare sală jocuri

BAMBOO angajează supraveghetoare sală jocuri
BAMBOO angajează supraveghetoare sală jocuri! Oferim și cerem seriozitate maximă! Salariul este motivant, ...

SC angajează muncitori calificați și necalificați în domeniul construcțiilor

SC angajează muncitori calificați și necalificați în domeniul construcțiilor
Angajez muncitori calificați și necalificați în domeniul constructiilor, în special șef ...

Căutăm o bonă cu experiență

Căutăm o bonă cu experiență
Căutăm o bonă cu experiență pentru a lucra la domiciliu cu un copil de un an jumătate. Candidatul ...

Vând colțar

Vând colțar
Vând canapea colțar in stare foarte buna și masa extensibila, preț 1500 lei. Relatii la telefon ...

PARTENERI

DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro