Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]

Consiliul Local Dorohoi

Consilierii dorohoieni se întrunesc joi, 29 ianuarie 2015, în ședința ordinară din luna ianuarie a Consiliului Local al Municipiului Dorohoi. Ședința va avea loc la ora 15:00, la Casa Municipală de Cultură Dorohoi. Reamintim că şedinţele Consiliului Local sunt publice, la aceste şedinţe pot participa şi cetăţeni ai municipiului Dorohoi.

Proiectele de hotărâre care vor fi dezbătute și supuse la vot Consiliului Local, conform ordinei de zi, sunt următoarele:

1. Proiect de hotarare cu privire la aprobarea retelei scolare pentru anul scolar 2015-2016 a unitatilor de invatamant de pe raza Municipiului Dorohoi.

2. Proiect de hotarare
privind aprobarea planului cuprinzand lucrarile/actiunile de interes local, pentru repartizarea orelor de munca beneficiarilor de ajutor social din Municipiul Dorohoi, in anul 2015, conform art. 6 (7) din Legea nr. 416/2001.

3. Proiect de hotarare privind scutirea de la plata impozitului pentru cladirea proprietatea d-lui Rusch Carl Alois Gerold, situata in Dorohoi, B-dul Victoriei nr. 104, utilizata pentru activitati social-umanitare de catre Asociatia "SAREPTA" Dorohoi.

4. Proiect de hotarare privind scutirea de la plata impozitului pentru terenul proprietatea d-lui Mirauta Benoni, situata in Dorohoi, str. G.Enescu nr. 78, utilizat pentru activitati social-umanitare, de catre Asociatia  "CENTRE OF HOPE".

5. Proiect de hotarare privind scutirea de la plata impozitului pentru cladirile proprietatea d-lui Peter Stuard Butcher, situata in Dorohoi, str. G.Enescu nr. 78 si 78 B, utilizate pentru activitati social-umanitare, de catre Asociatia "CENTRE OF HOPE".

6. Proiect de hotarare
privind scutirea de la plata impozitului pentru cladirile, terenurile si mijloacele de transport proprietatea Asociatiei HOPE FOR THE CHILDREN INTERNATIONAL,cu sediul in Dorohoi, B-dul Victoriei nr. 14, judetul Botosani, utilizate pentru activitati social-umanitare.

7. Proiect de hotarare privind scutirea de la plata impozitului pentru cladirea proprietatea d-nei Feraru Elena, situata in Dorohoi, B-dul Victoriei nr. 20, bl.B.2, ap.4, incepand cu data de 01.02.2015.

8. Proiect de hotarare
privind aprobarea decontarii cheltuielilor executate de chirias, prin compensare cu chiria, pentru inlocuirea usii de serviciu la spatiul in suprafata de 17,04 m.p., amplasat in Platoul I, Piata Centrala, de catre Intreprinderea Individuala Scripa Lucica.

9. Proiect de hotarare privind aprobarea Planului anual de actiuni privind serviciile sociale acordate in cadrul Directiei de Asistenta Sociala Dorohoi, pentru anul 2015.

10. Proiect de hotarare privind aprobarea Protocolului de predare-primire incheiat intre DAS Dorohoi si Asociatia SAREPTA.

11. Proiect de hotarare privind numirea unei comisii pentru evaluarea performantelor manageriale ale d-nei Murariu Valuta, in calitate de manager al Casei de Cultura a Municipiului Dorohoi, pentru perioada 01.01.-31.12.2014.

12. Proiect de hotarare privind  aprobarea vanzarii, prin licitatie publica, a terenului proprietate privata a Municipiului Dorohoi, p.c. 1805, in suprafata totala de 1242,00 m.p., str. Octavian Cotescu nr. 1, in baza raportului de evaluare intocmit de expert evaluator autorizat.

13. Proiect de hotarare privind  aprobarea vanzarii, prin licitatie publica, a terenului proprietate privata a Municipiului Dorohoi, pc 1294/1, in suprafata totala de 258 m.p., str. Hatman Sendrea, f.n., in baza raportului de evaluare intocmit de expert evaluator  autorizat.

14. Proiect de hotarare privind  aprobarea vanzarii, prin licitatie publica, a terenului proprietate privata a Municipiului Dorohoi, p.c. 2243, in suprafata totala de 385 m.p., str. G. Enescu, f.n., in baza Raportului de evaluare intocmit de expert evaluator  autorizat.

15. Proiect de hotarare privind  aprobarea vanzarii, prin licitatie publica, a terenului proprietate privata a Municipiului Dorohoi, pc 1397, in suprafata totala de 643 m.p., str. Vasile Lupu nr. 10,m in baza Raportului de evaluare intocmit de expert evaluator autorizat.

16. Proiect de hotarare privind aprobarea vanzarii terenului ocupat de spatiu comercial si cale de acces situat in str. Zadurovici, f.n., catre Butnariuc Tiberiu, administrator la SC ROBY ANTONY SRL, p.c. 2302, in suprafata de 364 m.p., in baza Raportului de evaluare intocmit de expert evaluator  autorizat.

17. Proiect de hotarare privind aprobarea vanzarii terenului aferent proprietatii d-nei Rachita Florica, situat in str. Stefan Airinei nr. 88, p.c. 3361, in suprafata de de 143 m.p, in baza Raportului de evaluare intocmit de expert evaluator autorizat.

18. Proiect de hotarare privind aprobarea vanzarii terenului aferent proprietatii d-lui Cosman D-tru, situat in str. 1 Decembrie nr. 35, pc 2590, in suprafata de 1039 m.p., in baza raportului de evaluare intocmit de expert evaluator autorizat.

19. Proiect de hotarare privind aprobarea vanzarii, prin licitatie publica, a terenului proprietate privata a Municipiului Dorohoi, pc 1374, in suprafata totala de 410 m.p., str. C.D. Gherea, f.n., in baza raportului de evaluare intocmit de expert evaluator autorizat.

20. Proiect de hotarare privind aprobarea vanzarii, prin licitatie publica, a terenului proprietate privata a Municipiului Dorohoi, pc 1484, in suprafata totala de 121 m.p, str. C.D. Gherea, f.n.,in baza raportului de evaluare intocmit de expert evaluator autorizat.

21. Proiect de hotarare privind introducerea unor suprafete de teren in inventarul domeniului privat al Municipiului Dorohoi.

22. Proiect de hotarare pentru aprobarea indicatorilor tehnico-economici privind necesitatea efectuarii unor lucrari de "Modernizare trotuare si cai de acces in Municipiul Dorohoi".

23. Proiect de hotarare privind aprobarea indicatorilor tehnico-economici pentru obiectivul de investitii "Modernizare cai acces Bazae-Piata Centrala, Municipiul Dorohoi, judetul Botosani"

24. Proiect de hotarare privind aprobarea indicatorilor tehnico-economici pentru obiectivul de investitii "Introducere gaze naturale si instalatii de incalzire la Cinematograf "MELODIA", str. Al. I.Cuza nr. 25, Municipiul Dorohoi, judetul Botosani".

25. Proiect de hotarare cu privire la aprobarea, începând cu 01.02.2015, a Regulamentului de organizare si funcţionare al Direcţiei de Asistenţă Socială, din subordinea Consiliului Local al Municipiului Dorohoi

26. Proiect de hotarare privind concesionarea suprafetei de 100,00 m.p.; teren catre S.C. TRANS MATEI SRL Dorohoi, ocupat de terasa alimentatie publica aferenta spatiului comercial proprietatea societatii, in B-dul Victoriei nr. 37, bl. F. 15, parter, p.c. 3568, Municipiul Dorohoi, judetul Botosani.

27. Proiect de hotarare privind aprobarea tarifelor ce vor fi incasate de catre S.C. SERVICII PUBLICE LOCALE SRL, la Patinoarul artificial, incepand cu data de 01.02.2015.

28. Proiect de hotarare privind aprobarea majorarii valorii patinoarului artificial si aprobarea protocolului de predare al acestuia la SC SERVICII PUBLICE LOCALE SRL Dorohoi si stabilirea redeventei datorate.

29. Proiect de hotarare privind aprobarea achizitionarii prin licitatie publica a unor bunuri imobile situate in Dorohoi, str. Livezilor nr. 45.

30. Adresa Camerei de Conturi Botosani nr. 120/19.01.2015 prin care se transmite Decizia nr. 1/2015 emisa urmare Raportului de control nr. 3380/08.12.2014.

31. Scrisoare cuprinzand recomandarile formulate in urma exercitarii auditului performantei, nr.1/23.12.2014, inaintata de Camera de Conturi Botosani.

32. Informare privind activitatea asistentilor personali desfasurata in sem. II al anului 2014.

33. Raportul de activitate al Cadrului Tehnic cu atributii in domeniul apararii impotriva incendiilor.

34. Raspuns la interpelarea verbala din 18.12.2014 a domnului consilier, ec. Constantin Bursuc, inregistrata la nr. 2/23.01.2014.

35. Alte probleme ale activitatii curente.

Autor: DorohoiNews.ro

 

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un simplu „Click” - „Îmi place”, comunității noastre de cititori de pe pagina de Facebook. DorohoiNews.ro

DorohoiNews.roGALERIE FOTO

Consiliul Local Dorohoi
DorohoiNews.ro, 29-01-2015

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Am fost informat(a) despre Politica de Confidențialitate şi de Securitate a prelucrării datelor cu caracter personal, declar ca am peste 16 ani și sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal:
- pentru ofertare comerciala
- pentru activitati promotionale: concursuri, reclame, publicitate
Security Code

COMENTARII VIZITATORI

Fii primul care comenteaza!

PublicitatePUBLICITATE

FARMACIA MAGISTRA

Farmacia Magistra

PUBLICITATE

Ecomed Dorohoi

PUBLICITATE

Info Turism Dorohoi

PUBLICITATE

PRO Casa DOROHOI

PUBLICITATE

Basota Pomirla

PARTENERI

Dorohoi News

PUBLICITATE

Depozitul UNU

CAMPANIE

Donare sange

PUBLICITATE

Decco Dorohoi

ZiareBotosani.ro

PUBLICITATE

DorohoiNews.ro

PARTENERI

Artificii Dorohoi

EVENIMENTE


Cine GlobeUvertura

ZiareBotosani.ro

PUBLICITATE

DorohoiNews.ro

FACEBOOK


PARTENERI

ZiareBotosani.ro

DorohoiNews.ro

PARTENERI

DorohoiNews.ro

PARTENERI

DorohoiNews.ro

PARTENERI

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

ANUNTURIDorohoiNews.ro

Ultimele anunturi

Fabrică de cherestea angajează muncitori calificați și necalificați

Fabrică de cherestea angajează muncitori calificați și necalificați
Fabrică de cherestea din Botoșani angajează muncitori calificați și necalificați. Constituie avantaj, ...

Firmă de construcții din Dorohoi angajează tineri cu și fără experiență

Firmă de construcții din Dorohoi angajează tineri cu și fără experiență
Firmă de construcții din Dorohoi angajează tineri cu și fără experiență. Pentru detalii suplimentare: ...

SC angajează persoană pentru întreținere / amenajare spații verzi și zilieri

SC angajează persoană pentru întreținere / amenajare spații verzi și zilieri
Se caută un om descurcăreț pentru ÎNTREȚINERE / AMENAJARE SPAȚII VERZI. (BT, SV, IS) Cei ...

SC din Dorohoi angajează șofer C, C+E

SC din Dorohoi angajează șofer C, C+E
SC RITCOM SRL, din Dorohoi, angajează conducător auto, posesor al categoriilor C, C+E. Detalii la telefon: ...

Delta Con angajează personal. Vezi detalii!

Delta Con angajează personal. Vezi detalii!
Delta Con SRL Dorohoi angajează muncitori calificați și necalificați, în construcții, mecanici, ...

Cumpăr apartament

Cumpăr apartament
Cumpăr apartament cu două camere, în zona Olinescu. Nr. de telefon: 0751130234

Vânzare teren într-o zonă rezidențială

Vânzare teren într-o zonă rezidențială
Terenul este situat intr-o zonă rezidențială având suprafața de 1.900 mp. Are o deschidere ...

Casă de vânzare în Carasa, comuna Corlăteni

Casă de vânzare în Carasa, comuna Corlăteni
Vând casă cu grădina de 7200 mp (72 ari) în sat Carasa, comuna Corlăteni, județul Botoșani. ...

Caut loc de muncă

Caut loc de muncă
Barbat, cu varsta de 33 de ani, posesor de permis categoria B, caut loc de munca in zona orasului Dorohoi. ...

Doresc să iau legătura

Doresc să iau legătura
Doresc să iau legătura cu fata care a intrat la Liceul pedagogic din Botoșani fiindcă și eu am fost ...

PARTENERI

VREI FOC DE ARTIFICII LA NUNTA TA? NOI ITI DAM SOLUTIA! - NU EZITA SA NE CONTACTEZI.DorohoiNews.ro