Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]

Primim la redactie_taximetristi02

Un grup de taximetriști, cititori ai Dorohoi News, ne-au trimis pe adresa redacţiei un nou material prin care aduc în atenția noastră o problemă apărută în municipiul Dorohoi. Este vorba de imprudenţa sau nepăsarea unor cetăţeni.

Redăm textul prin care acesta face o sesizare:

„Bună ziua! Vă scriem pentru a aduce în atenția dumneavoastră și în special autorităților locale o problemă cu care noi taximetriștii ne confruntăm din ce în ce mai des în municipiul Dorohoi. Este vorba de nepăsarea cu care unii cetățeni își parchează autoturismele în stațiile prevăzute pentru taxiuri. După ce stațiile în care staționează taxiurile au fost reorganizate de către primărie și comisia de circulație, ne confruntăm cu astfel de probleme. Deși aceste locuri sunt semnalizate corespunzător, unele persoane ignoră aceste lucruri și blochează locurile parcându-și mașinile personale. Am sesizat de nenumărate ori Poliția Locală, care nu au luat nicio măsură, ne-au direcționat către Biroul Rutier din cadrul Poliției Dorohoi, care la rândul lor ne-au redirecționat către Primăria Dorohoi. Nu știm ce să mai facem pentru că nimeni nu ia nicio măsură. Prin intermediul Dorohoi News, cerem sprijin celor competenți să ne ajute să rezolvăm aceste probleme deoarece ne îngreunează munca și ne pune pe noi în situația de a încălca legea deoarece suntem nevoiți să parcăm chiar și pe treceri de pietoni.”

NOTA: Dorohoi News nu-și asumă răspunderea pentru conținutul mesajului primit pe adresa redacției noastre și publicat mai sus.

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro


PNL Botosani



DorohoiNews.ro



GALERIE FOTO

Primim la redactie_taximetristi02Primim la redactie_taximetristi01
DorohoiNews.ro, 18-06-2015
13Local

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Am fost informat(a) despre Politica de Confidențialitate şi de Securitate a prelucrării datelor cu caracter personal, declar ca am peste 16 ani și sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal:
- pentru ofertare comerciala
- pentru activitati promotionale: concursuri, reclame, publicitate
Security Code

COMENTARII VIZITATORI

01.07.2015 la 22:25

ce locuri de parcare platiti voi ma? ala din fata blocului nu general pe toata comuna asta cu blocuri...in necunostinta de cauza va e usor sa vorbiti..cand va rugam frumos sa nu parcati ca doua minute asta e scuza voastra a tuturor si stati cate 1 ora si ne sicanati de stam parcati pe carosabil...la voi e usor de spus stiu...si crede-ma domnule poti intreba un specialist unul care chiar stie ca 80% din conducatorii auto de masini smurd ambulanta pompieri au fost la inceput taximetristi si acolo si-au capatat experienta necesara cu toti fitosii de clienti care va rog grabiti-va ca pierd trenul cu toti betivii cu toti teparii care tre sa te rogi de ei pt 5 lei amarati... nu e asa usor dar nah vorbiti altceva nu aveti de facut singura voastra preocupare e sa urmariti "senzationalul" si sa va dati cu parerea

29.06.2015 la 16:29

Pai domnilor care ati dat mai jos comentarii nu mai vorbiti aiurea daca nu stiti , colegii mei care l-au blocat pe omu ala au facut cel mai bine deodata ce i-au spus la om ca nu are voie sa parcheze si omu a parcat ca asa vrea el colegii mei unde vroiati sa stea ? asa e varza taximetria in dorohoi ca astepti 2 3 ore si faci o cursa de 5 lei , si pentru domnu cu tarifu : Domnu meu aici nu esti la Bucuresti esti la Dorohoi pentru cultura generala a dumneavostra la Bucuresti mergi cu tariful acesta pentru ca e orasu mare si faci curse din parcare in parcare si circuli toata ziua dar la Dorohoi stai cate 12 14 ore intr-o zi si faci 90-100 de lei si parcare taxe asigurare itp benzina reparatii la masina cu ce te alegi intr o luna asa la pararea dumneavoastra

22.06.2015 la 10:13

...si in plevna cand faci viraj spre piata mica, isi face veacul un taximetrist care stationeaza tot timpul pe trecerea de pietoni si in intersectie, incurcand in mod deliberat circulatia...a?

20.06.2015 la 18:33

1. voi nu stii defapt cat platim noi la stat locuri de parcare, taxe, asigurari in regim de taxi+asigurare pe bagaje.2 faceti si voi o masina de la 0 si vedeti cat ai de umblat si de platit.. 3 daca ati fii si voi taximetristi ati intelege situatia ! asa ca nu mai comentati degeaba si aiurea ca nu are rost asta e ! Gata noi taximetristi suntem cei mai rai in trafic si agresivi normal facem asta pentru anumiti clienti la care suntem solicitati sa mergem ! asa ca gura

19.06.2015 la 23:51

Primaria ar trebui, intradaevar, sa faca ceva.DE exemplu, ar trebui sa impuna niste taxe mai serioase pentru taximetristi si sa ii mai trieze cumva. E de neacceptat ca intr-un targ ca Dorohoiul sa fie atatea sute de taximetre si cu tarife mai mari ca la Bucuresti (unde tarifele sunt de 1,2-1,3lei/km).Tot orasul este o parcare de taxi; nu ai unde parca daca mergi la banca, la farmacie, la piata, la spital,la magazine,etc., desi si ceilalati soferi platesc locuri de parcare.Taxiul sa circule nu sa astepte sa vina clientul in statie ca la autobuz.

19.06.2015 la 15:48

nu e corect sa blocheze masina, trebuie sa sune la politie si ala care a parcat sa-si ia amenda

19.06.2015 la 12:48

Taximetristii sunt cei mai indisciplinati soferi din Dorohoi. Unii din ei sunt obraznici si lipsiti de cel mai elementar bun simt. Cred ca unii au luat examenul de sofer si de taximetrist pe SPAGA Si noi ceilanti soferi platim impozite si taxe si avem aceleasi drepturi precum taxiurile.Felul cu a impartit primaria locurile pentru taximetre este foarte prost gandit ,facut de neprofesionisti in ale transportului.Pe Dimitrie Pompeiu daca nu esti atent taximetristii intorc pe linie continua dubla si te ciocnesc imediat.Sunt multe de spus vom mai revenii

19.06.2015 la 00:48

Noi taximetristii platim locuri de parcarr..daca nu stiti astea tineti-va gura!

18.06.2015 la 18:16

Adică acum vor sa fie ei taximetriștii corecti.cei mai prosti soferi si cei mai agresivi în trafic sunt taximetriștii.toate încălcările de circulatie facute sub ochii politiei rutiere.contra serviciu devin martori la cam toate procesele verbale încheiate de politie.

18.06.2015 la 17:51

pentru fapta lui cel vinovat trebuie sanctionat! dar nu inteleg cine va da dreptul voua taximetristilor sa blocati masina?

18.06.2015 la 17:31

Si voua, taximetristilor, cine va da dreptul sa-i blocati masina, chiar daca el a parcat in zona de taximetre? Ori va bateti cu caramida-n piept ca respectati legea ori sunteti golani?

18.06.2015 la 17:28

tare smecheri is taxmitrestii astia , l-au vazut pe astia cu caradasca lui de masina au prins la coaja , da sa fi fost vreo masina de cateva zeci de mii , erau mielusei .

18.06.2015 la 11:27

Si de acu va faceti dreptate singuri blocati omul si sariti la bataie

Publicitate



Panoramic Travel Botosani

BANCUL ZILEI !


DorohoiNews.ro


Doi îndrăgostiți trec pe lângă o cofetărie.
Ea: Mmm... ce bine miroase!
El: Daca vrei, mai trecem o dată.



DOROHOI NEWS - Primim la redacție

DorohoiNews.ro






PARTENERI - AJOFM BOTOSANI

DorohoiNews.ro


PUBLICITATE

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

ZiareBotosani.ro

POLIȚIA LOCALĂ DOROHOI

DorohoiNews.ro

PARTENERI

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

Dorohoi News

DorohoiNews.ro DorohoiNews.ro DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro


PUBLICITATE

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro



UMANITAR

DorohoiNews.ro

Donatii online prin contul PAYPAL…



DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro



PUBLICITATE


PSD Botosani
DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

PSD Botosani

Ecomed Dorohoi

PNL Botosani

DorohoiNews.ro

Ultimele anunturi

Rezerv Art Dorohoi angajează lucrător Fast-food și Pizzar

Rezerv Art Dorohoi angajează lucrător Fast-food și Pizzar
Rezerv Art Dorohoi angajează lucrător Fast-food și pizzar. Relații la telefon: 0747677372

Texty Garments Dorohoi angajează! Vezi pentru ce post poți depune CV-ul!

Texty Garments Dorohoi angajează! Vezi pentru ce post poți depune CV-ul!
Societatea S.C. Texty Garments S.R.L. Dorohoi, cu sediul în str. Colonel Vasiliu, nr. 70, angajează ...

SC angajează personal pentru fabrică de lactate

SC angajează personal pentru fabrică de lactate
SC angajează personal pentru fabrică de lactate, calificați și necalificați. Relații la telefon: ...

SC din Dorohoi angajează personal pentru curățenie sedii administrative

SC din Dorohoi angajează personal pentru curățenie sedii administrative
Societate Comercială din Dorohoi angajează personal auxiliar pentru curățenie sedii administrative. ...

SC din Dorohoi angajează ajutor de bucătar cu sau fără experiență

SC din Dorohoi angajează ajutor de bucătar cu sau fără experiență
Societate comercială din Dorohoi angajează ajutor de bucătar cu sau fără experiență. Pentru mai ...

Societate comercială din Dorohoi angajează mecanici agricoli cu experiență

Societate comercială din Dorohoi angajează mecanici agricoli cu experiență
Societate comercială din Dorohoi cu profil agricol angajează mecanici agricoli cu experiență. Informații ...

BAMBOO angajează supraveghetoare sală jocuri

BAMBOO angajează supraveghetoare sală jocuri
BAMBOO angajează supraveghetoare sală jocuri! Oferim și cerem seriozitate maximă! Salariul este motivant, ...

Vând locuri de casă în Dorohoi

Vând locuri de casă în Dorohoi
Vand locuri de casa in Dorohoi str.Casin in suprafata de 900mp la pretul de 20euro/mp,1500mp la pretul ...

Vând teren intravilan, ideal pentru construcție

Vând teren intravilan, ideal pentru construcție
Vind teren intravilan în suprafață de 2500 mp cu deschidere de 20 metri la drum asfaltat, ideal ...

Vând apartament în zonă centrală

Vând apartament în zonă centrală
Vand apartament, str. Grigore Ghica, 2 camere 48 m2, sc B, ( la mijloc, călduros), ultimul etaj. Boxa. ...

PARTENERI

DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro