Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]

Consiliul Local Dorohoi

Consilierii dorohoieni se întrunesc joi, 25 iunie 2015, în ședința ordinară din luna iunie a Consiliului Local al Municipiului Dorohoi. Ședința va avea loc la ora 15:00, în incinta Casei Municipale de Cultură Dorohoi. Reamintim că şedinţele Consiliului Local sunt publice, la aceste şedinţe pot participa şi cetăţeni ai municipiului Dorohoi.
 
Proiectele de hotărâre care vor fi dezbătute și supuse la vot Consiliului Local, conform ordinei de zi, sunt următoarele:

1. Proiect de hotarare privind aprobare PUD pentru Extinderea Spatiului Comercial situat in Mun. Dorohoi, str. Lt. Olinescu nr. 4, bl. E4, ap. 4.

2. Proiect de hotarare privind transmiterea in folosinta gratuita catre E-ON Moldova Distributie S.A. a terenului in suprafata de 1,00 m.p., apartinand domeniului public al Municipiuluii Dorohoi, pe durata realizarii obiectivului „Alimentare cu energie electrica a modulului de tip termopan, situat in Bazarul Dorohoi, loc nr. 5, str. D.FURTUNA NR. 2-4, Dorohoi, judetul Botosani, detinut prin contract de inchiriere nr. 199/20.05.2013, de catre P.F.A. RACHITA FLORICA si garantarea dreptului de acces gratuit la locul de amplasare al retelelor de distributie a energiei electrice pentru efectuarea interventiilor de retehnologizare, reparatii, revizii si avarii, cu obligatia aducerii terenului la starea initiala.

3. Proiect de hotarare privind aprobarea vanzarii imobilului situat in str. C.D.Gherea nr. 128 - locuinta in suprafata utila de 28,75 m.p. si teren ocupat de constructia casei, in suprafata de 237 m.p., aflat in domeniul privat al Municipiului Dorohoi, la cererea chiriasului Romascanu Dumitru si a pretului de vanzare  rezultat din Raportul de evaluare intocmit de expert autorizat ANEVAR.

4. Proiect de hotarare privind aprobarea vanzarii, in principiu, a locuintei construite in regim ANL, situata in Municipiul Dorohoi, str. Dimitrie Pompeiu nr. 68, bl. C4, ap. 47, et.3, in conformitate cu prevederile Legii nr. 152/1998, cu modificarile si completarile ulterioare, la cerere, titularului contractului de inchiriere - Macovei Ana.

5. Proiect de hotarare privind aprobarea prelungirii contractelor de inchiriere pentru un numar de 20 chiriasi, care locuiesc in imobile aflate in evidenta domeniului privat al Municipiului Dorohoi.

6. Proiect de hotarare privind aprobarea documentatiei in faza Pth (proiect tehnic) precum si a indicatorilor tehnico-economici, pentru obiectivul de investitii "Instalatii electrice, semnalizare si  alarmare in caz de incendiu la obiectiv de interes local - Reabilitare Cinematograf, Municipiul Dorohoi, judetul Botosani".

7. Proiect de hotarare privind aprobarea indicatorilor tehnico-economici pentru „Construire copertina protectie si platforma dezinfectie Obor, Municipiul Dorohoi, judet Botosani".

8. Proiect de hotarare privind aprobare calcul pret de pornire la licitatie a concesiunilor, a calculului chiriei terenurilor agricole pe cele patru zone de impozitare si completare unor clauze contractuale.

9. Proiect de hotarare privind aprobarea prelungirii, prin act aditional, a duratei contractului de concesiune nr.49/06.04.2005.

10. Proiect de hotarare privind aprobarea trecerii din inventarul domeniului privat in inventarul domeniului public al Municipiului Dorohoi, a bunurilor din str. Locomotivei nr. 4.

11. Proiect de hotarare
privind aprobarea concesionarii suprafetei de 9,25 m.p. teren situat in Al. Pinului, f.n., p.c. 2756, ocupat de magazie.

12. Proiect de hotarare privind aprobarea concesionarii suprafetei de 16,00 m.p. teren situat in Al. Orizont nr. 2, bl. K2, parter, p.c. 3568, in vederea extinderii apartamentului proprietatea d-rei Galanton Diana Mihaela, cu balcon.

13.  Proiect de hotarare privind aprobarea concesionarii suprafetei de 9,00 m.p. teren situat in Al. Pinului, f.n., p.c. 2756, ocupat de magazie.

14. Proiect de hotarare privind aprobarea concesionarii suprafetei de 40,00 m.p. teren situat in str. Strachinescu nr. 7,, p.c. 3468, in vederea extinderii locuintei existente.

15. Proiect de hotarare privind aprobarea concesionarii suprafetei de 1,50 m.p. teren situat in str. Duzilor, p.c.3520 si in str. Gheorghe Doja, p.c. 2875.

16. Proiect de hotarare privind aprobarea concesionarii suprafetei de 4225,00 m.p. teren situat in str. Oituz nr. 38, p.c. 26, teren ocupat partial de cladiri avand destinatia de spatiu productie.

17. Proiect de hotarare
privind aprobarea concesionarii suprafetei de 20,00 m.p. teren situat in str. Al. I.Cuza nr. 4, p.c. 2314, ocupat de garajul proprietatea SC MAGISTRA FARM SRL Dorohoi.

18. Proiect de hotarare privind aprobarea concesionarii suprafetei de 7,50 m.p. teren situat in Al. Pinului, f.n., p.c. 2756, ocupat de magazie.

19. Proiect de hotarare privind aprobarea indicatorilor tehnico-economici aferenti lucrarilor de intretinere si reparatii strazi din Municipiul Dorohoi, pentru anul 2015.

20. Proiect de hotarare privind aprobarea indicatorilor tehnico-economici aferenti lucrarilor de reparatii parcari in str. Stefan cel Mare si C.D.Gherea, in Municipiul Dorohoi.

21. Proiect de hotarare privind aprobarea documentatiei in faza Pth (proiect tehnic), precum si a indicatorilor tehnico-economici, pentru obiectivul de investitii „Piscina publica semiolimpica, Mun Dorohoi, judet Botosani - rest de executat, modificare de tema".

22. Proiect de hotarare privind aprobarea repartizarii a 15 unitati locative, cu destinatie de locuinte sociale, construite in cartierul Dumbrava Rosie, conform listei de prioritati aprobata prin HCL nr. 142/19.06.2015.

23. Proiect de hotarare privind aprobarea Planului de ocupare al functiilor publice din cadrul Aparatului de specialitate al Primarului Municipiului Dorohoi, cat si din cadrul Serviciului Public Comunitar Local pentru Evidenta Persoanelor din subordinea Consiliului Local al Municipiului Dorohoi, pentru anul 2015.

24. Proiect de hotarare
privind aprobarea concesionarii, prin licitatie publica deschisa, a imobilulu in suprafata de 430 m.p., situat in str. Grigore Ghica, f.n., in vederea amenajarii unei cafenele moderne, constructie provizorie.

Autor: DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro





GALERIE FOTO

Consiliul Local Dorohoi
DorohoiNews.ro, 25-06-2015

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Am fost informat(a) despre Politica de Confidențialitate şi de Securitate a prelucrării datelor cu caracter personal, declar ca am peste 16 ani și sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal:
- pentru ofertare comerciala
- pentru activitati promotionale: concursuri, reclame, publicitate
Security Code

COMENTARII VIZITATORI

Fii primul care comenteaza!

Publicitate



Panoramic Travel Botosani

BANCUL ZILEI !


DorohoiNews.ro


- Draga mea, azi noapte ai strigat „Nu Ionele, nu!”.
Cine e Ionel?
- Ce mai contează, n-ai auzit că l-am refuzat?



DOROHOI NEWS - Primim la redacție

DorohoiNews.ro






PARTENERI - AJOFM BOTOSANI

DorohoiNews.ro


PUBLICITATE

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

ZiareBotosani.ro

POLIȚIA LOCALĂ DOROHOI

DorohoiNews.ro

PARTENERI

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

Dorohoi News

DorohoiNews.ro DorohoiNews.ro DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro


PUBLICITATE

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro



UMANITAR

DorohoiNews.ro

Donatii online prin contul PAYPAL…



DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro



PUBLICITATE


DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

Ultimele anunturi

Tablouri inedite prin imagine, contrast, abstracție și culoare create de o tânără din Ibănești. Vezi cum poți comanda!

Tablouri inedite prin imagine, contrast, abstracție și culoare create de o tânără din Ibănești. Vezi cum poți comanda!
Vă supunem atenției o serie de tablouri efectuate cu o tehnică relativ nouă, spectaculoase ca imagine, ...

SC angajează muncitori (bărbați) pentru fabrică de produse lactate

SC angajează muncitori (bărbați) pentru fabrică de produse lactate
SC RAM SRL, angajează muncitori (bărbați) pentru fabrica de produse lactate din IBĂNEȘTI. Pentru ...

SC PIZZA COM SRL informează asupra depunerii solicitării pentru emiterea autorizației de mediu pentru activitate la Vila Magica

SC PIZZA COM SRL informează asupra depunerii solicitării pentru emiterea autorizației de mediu pentru activitate la Vila Magica
SC PIZZA COM SRL, cu sediul în Dorohoi, str. D. Pompeiu, nr.5, bl. C2, ap. 10, înregistrată ...

SC din comuna Broscăuți angajează contabil cu jumătate de normă

SC din comuna Broscăuți angajează contabil cu jumătate de normă
SC SEB-COS SRL din comuna Broscăuți, angajează contabil cu jumătate de normă (4 ore/zi). Pentru ...

SC angajează inspector ITP

SC angajează inspector ITP
SC Dtuning PRO Darabani SRL angajează inspector ITP în cadrul unei STIP nou deschisă, după ultimele ...

SC angajează muncitori calificați / necalificați în construcții

SC angajează muncitori calificați / necalificați în construcții
Societate comercială angajează muncitori calificați / necalificați în construcții. Salariu ...

SC din Dorohoi angajează instalator, muncitori calificați și necalificați și conducători auto cat. C

SC din Dorohoi angajează instalator, muncitori calificați și necalificați și conducători auto cat. C
Societate comercială din Dorohoi angajează instalator pentru instalații sanitare și electrice, muncitori ...

Vând loturi de teren pentru case, în Dealul Mare, Dorohoi

Vând loturi de teren pentru case, în Dealul Mare, Dorohoi
Vând loturi de teren pentru case, în Dealul Mare, Dorohoi. Relații la telefon: 0744615016

Societate comercială din Dorohoi angajează mecanici agricoli cu experiență

Societate comercială din Dorohoi angajează mecanici agricoli cu experiență
Societate comercială din Dorohoi cu profil agricol angajează mecanici agricoli cu experiență. Informații ...

BAMBOO angajează supraveghetoare sală jocuri

BAMBOO angajează supraveghetoare sală jocuri
BAMBOO angajează supraveghetoare sală jocuri! Oferim și cerem seriozitate maximă! Salariul este motivant, ...

PARTENERI

DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro