Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]

Dorohoi accident bulevard 005

O femeie a ajuns de urgență la spital în urma unui accident petrecut duminică, 20 noiembrie 2016, în jurul orei 12.15, pe Bulevardul Victoriei din Dorohoi.

Din primele cercetări, se pare că o femeie cu handicap locomotor, care se deplasa într-un căruț special a pătruns pe partea carosabilă, pe Bulevardul Victoriei, unde a apărut brusc în fața unui autoturism Opel Astra, care a frânat, dar fost lovit din spate de un alt autoturism Opel Vectra.

La locul accidentului a  ajuns o ambulanță care a preluat victima și a transportat-o la Spitalul Municipal Dorohoi, un echipaj din cadrul Biroului Rutier și Poliția Criminalistică, care efectuează cercetări la fața locului pentru stabilirea cauzelor exacte ale producerii accidentului.

În urma constatărilor de la fața locului, victima prezenta mai multe fracuri urmând să fie investigată și diagnosticată la unitatea spitalicească.

Autor: DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro





GALERIE FOTO

Dorohoi accident bulevard 005Dorohoi accident bulevard 001Dorohoi accident bulevard 002Dorohoi accident bulevard 003Dorohoi accident bulevard 004Dorohoi accident bulevard 006Dorohoi accident bulevard 007Dorohoi accident bulevard 008
DorohoiNews.ro, 20-11-2016
13Local

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Am fost informat(a) despre Politica de Confidențialitate şi de Securitate a prelucrării datelor cu caracter personal, declar ca am peste 16 ani și sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal:
- pentru ofertare comerciala
- pentru activitati promotionale: concursuri, reclame, publicitate
Security Code

COMENTARII VIZITATORI

23.11.2016 la 05:47

Surpriza: s-a facut lumina ce ramane pana la ora 7! Chiar a trebuit sa postez pe fb filmare cu drumul spre servici prin intuneric? Cat despre faptul ca a murit o persoana, ei bine in toate culturile vatamarea ba chiar lipsirea de viata fie si macar prin imprudenta SE PEDEPSESTE. Te feresti de un caine pe bulevard sa nu iti spargi spoilerul , nu? Oare o sa doarma linistiti? Ma gandesc ca nu se vor gasi martori oculari DESI LA 12-12:30 BULEVARDUL COLCAIE DE LUME EXACT IN ZONA ACEEA , o pot dovedi daca ma apuc sa filmez fiece Duminica pe viitor. Nu uitati ca suntem in era internetului, dovezi ar putea sa apara din senin, invit pe acesta cale celor ce au dram de constiinta sa treaca la treaba. Mai devreme ori mai tarziu fiecare o sa raspundem in mod individual "DINCOLO".

22.11.2016 la 19:51

DA A MURIT VA CONFIRM O CUNOSC FOARTE BINE MAMA MEA ERA IN ACEASI RELIGIE CA IA SI DE AIA O CUNOSC AM AFLAT CA A MURIT

22.11.2016 la 05:30

Ce ati zice daca se trage concluzia ca mortul e vinovat? Cica cele 2- 3 urme de pneuri dinspre trecerea de pietoni ale cariciorului ar disparea. Iar soferii ar ramanea cu permisele ok? Zic si eu ca prostu`

22.11.2016 la 05:05

Ca ceatatean care circula dimineata la servici țin sa comunic ca nu este drept ca la ora 6 30 in perioada iernii sa se stingă luminile stradale pentru ca este intuneric dar si foarte mulții câinii sunt! rog sa se ia atitudine in legătură cu luminile stradale

21.11.2016 la 13:47

Laurențiu, nu mai fi asa de hotărât să toi partea victimei...nu stiu dacă esti diger sau nu, dacă ai văzut-o sau nu pe aceasta femeie cum se deplasa cu acel căruţ, dar Iti spun ca eu era de 2 ori sa o acrosez pentru ca nu se asigura corespunzator la trecerile pentru pietoni( asta atunci când circula pe trotuar), pentru ca nu aveai cum sa o vezi dacă în apropierea trecerii de pietoni erau masini parcate. Plus ca nici cu asiguratul nu stătea prea bine atunci când se deplasa pe strada...a vrut sa depășească o masina ce staționa pe bulevard si de pe banda 1 a patruns pe banda 2 fără să se asigure, în timp ce era o masina pe banda 2, a intrat pur si simplu în fata masinii. Hai sa vedem vina tuturor, nu doar a celui ce a lovit caratul ei.

21.11.2016 la 09:27

Hai sa lasam organele abilitate sa faca cercetari si poate cel sau cei vinovați vor răspunde pentru fapta lor. Condoleanțe familiei îndurerate! Cât despre urme de frânare tu Laurentiu, care zici ca esti sofer ar trebui sa stii ca doar stravechea Dacie lasa urme de franare, o masina dotare cu abs (opelul sigur are) nu are de unde lasa urme de franare..... , dar tipic romanesc "hai sa ne dam cu parerea", asa ca zi Doamne ferește si atât!

20.11.2016 la 20:34

Victima nu traversa strada ci se deplasa cu un vehicul electric dotat cu semnale luminoase pentru deplasarea pe carosabil. Acest vehicul de deplasa aproape zilnic pe acest traseu. Opelul alb este avariat pe partea dreapta,a acrosat vehicolul electric din spate si a aruncat acumulatorii la 4 metri de vehicul. Probabil a incercat sa faca o depasire cine stie. De retinut este faptul ca opelul alb are volan pe dreapta si nu a vazut vehicolul electric?

20.11.2016 la 19:41

Pe langa vitezomani,betivi etc. cati pietoni se asigura inainte de a traversa strada. Vad o multime ca se arunca in fata masinilor de parca e aur pe trecere. pe astia sa-i denumim grabiti ori batuti in cap

20.11.2016 la 18:02

Se circulă cu viteză mult mult prea mare pe întreg Bulevardul , atât ziua cât și noaptea. Cândva, Poliția Rutiera stătea mai des cu radarul....în această zonă, în ultimile luni...rar spre deloc! Sunt camere în zonă poate vor înțelege de pe înregistrăre exact ce s-a întâmplat!

20.11.2016 la 17:50

Ca pieton ce ma deplasez dimineata la munca, tin sa trag un semnal de alarma , daca e intuneric la 6:45 oare cat timp va trece pana sa fie iarasi un accident datorita inchiderii iluminatului public ? Eu zic ca siguranta contribuabilului sa fie inaintea economizarii iluminatului public stradal. Cand ajung prin drept COMANDO SE FACE BEZNA !!!!!!

20.11.2016 la 17:16

Trecere de pietoni. Nu sunt urme de franare. Iar distanta de la primul impact este foarte mare. Ce viteza avea la trecerea de pietoni? Eu sunt depasit de forte multe ori in acea zona de multi vitezomani. Si de retinut. Victima era o persoana foarte inteligenta si educata. Cunostea foarte bine regulile de circulatie. Cu mult timp mult in urma a vrut sa-si ia un autoturism omologat pentru persoane cu handicap locomotor,dar pretul era prea mare. Imi pare rau si pentru soferul vinovat dar,graba strica treaba.

20.11.2016 la 16:21

Se pare ca persoana a murit la Botosani ora 16:20

20.11.2016 la 16:04

Soferul poate sa isi ia adio de la multe. La ora 16 Loghin Mihaela a decedat.

Publicitate



Panoramic Travel Botosani

BANCUL ZILEI !


DorohoiNews.ro


Discuţie între doi colegi:
- Ai auzit? A murit şeful!
- Da! Şi mă tot întreb cine a mai murit odată cu el.
- De ce?
- Păi, scria în anunţ că „odată cu el a murit unul dintre cei mai capabili angajaţi ai companiei noastre”.



DOROHOI NEWS - Primim la redacție

DorohoiNews.ro






PARTENERI - AJOFM BOTOSANI

DorohoiNews.ro


PUBLICITATE

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

ZiareBotosani.ro

POLIȚIA LOCALĂ DOROHOI

DorohoiNews.ro

PARTENERI

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

Dorohoi News

DorohoiNews.ro DorohoiNews.ro DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro


PUBLICITATE

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro



UMANITAR

DorohoiNews.ro

Donatii online prin contul PAYPAL…



DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro



PUBLICITATE


DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

Ultimele anunturi

GAVROMARM, depozit de marmură și granit în Saucenița, angajează personal

GAVROMARM, depozit de marmură și granit în Saucenița, angajează personal
SC GAVROMARM SRL depozit de marmură și granit în Saucenița angajează, în condițiile ...

Magazinul Peneș Curcanul Dorohoi angajează gestionar - vânzătoare

Magazinul Peneș Curcanul Dorohoi angajează gestionar - vânzătoare
Magazinul Peneș Curcanul Dorohoi angajează gestionar - vânzătoare. CV-urile se pot depune la ...

Societate comercială din Dorohoi angajează mecanici agricoli cu experiență

Societate comercială din Dorohoi angajează mecanici agricoli cu experiență
Societate comercială din Dorohoi cu profil agricol angajează mecanici agricoli cu experiență. Informații ...

BAMBOO angajează supraveghetoare sală jocuri

BAMBOO angajează supraveghetoare sală jocuri
BAMBOO angajează supraveghetoare sală jocuri! Oferim și cerem seriozitate maximă! Salariul este motivant, ...

Vând teren în cartierul Trestiana Dorohoi

Vând teren în cartierul Trestiana Dorohoi
Vând teren intravilan în suprafața de 1 500 mp intabulat situat în municipiul Dorohoi, ...

Vând locuri de casă la ieșire din Dorohoi - Pascari

Vând locuri de casă la ieșire din Dorohoi - Pascari
Vând locuri de casă la ieșire din Dorohoi - Pascari, zona rezidențială, cu toate utilitățile. ...

Cumpăr apartament 2 camere

Cumpăr apartament 2 camere
Ofer 50 - 80 000 euro, pentru apartament de două camere, decomandat, maxim etajul 2, în zona centrală, ...

Sincere condoleanțe din partea Colectivului Grădiniței „Ștefan cel Mare și Sfânt” Dorohoi

Sincere condoleanțe din partea Colectivului Grădiniței „Ștefan cel Mare și Sfânt” Dorohoi
Colectivul Grădiniței „Ștefan cel Mare și Sfânt” Dorohoi este alături de doamna ...

Vând casă în Dorohoi

Vând casă în Dorohoi
De vânzare două case situate în aceeași curte in municipiul Dorohoi str. Grigore Ghica ...

Vând colțar

Vând colțar
Vând canapea colțar in stare foarte buna și masa extensibilă, preț 1500 lei Relatii la 0751763878

PARTENERI

DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro