Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]

Accident copil pe Bulevard_06

Un copil în vârstă de 13 ani care se îndrepta spre școală a ajuns de urgență la spital după ce a fost acroșat de o mașină pe trecerea de pietoni.

Accidentul s-a petrecut marți, 29 noiembrie 2016, în jurul orei 07.45, pe Bulevardul Victoriei din Dorohoi. Din primele cercetări, se pare că Sebastian-Rareș S., elev al Școlii Gimnaziale „Mihail Kogălniceanu” Dorohoi se îndrepta spre școală. Acesta s-a angajat în traversarea Bulevardului Victoriei pe o trecere de pietoni, însă nu a fost observat la timp de un șofer.

La locul accidentului a  ajuns o ambulanță care a preluat victima și a transportat-o la Spitalul Municipal Dorohoi, un echipaj din cadrul Biroului Rutier și Poliția Criminalistică, care efectuează cercetări la fața locului pentru stabilirea cauzelor exacte ale producerii accidentului. Ulterior, copilul a fost transferat la Botoșani cu o ambulanță.

Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest, iar tezultatul a fost negativ. Totuși acestuia i s-a rețiunut permisul de conducere și se continuă cercetările propunerea soluției procedurale.

Autor: DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro





GALERIE FOTO

Accident copil pe Bulevard_06Accident copil pe Bulevard_01Accident copil pe Bulevard_02Accident copil pe Bulevard_03Accident copil pe Bulevard_04Accident copil pe Bulevard_05Accident copil pe Bulevard_07
DorohoiNews.ro, 29-11-2016
18Local

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Am fost informat(a) despre Politica de Confidențialitate şi de Securitate a prelucrării datelor cu caracter personal, declar ca am peste 16 ani și sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal:
- pentru ofertare comerciala
- pentru activitati promotionale: concursuri, reclame, publicitate
Security Code

COMENTARII VIZITATORI

03.12.2016 la 23:42

Abs-ul a fost inventat în anul 1930, crede-ma acea"tigaie" avea abs. Si acele "tigăi" europene de prin 1995-1997 au dotări cum nu are limanul de 2004-2006( n.are nici măcar servo, nu mai zic de abs)

01.12.2016 la 18:34

Pt cetatean-Abs este un sistem existent pt masinile adevarate, nu pt tigaile aduse din Europa si care au varsta de 20 de ani

30.11.2016 la 20:39

Observ ca sunt pe aici câteva comentarii de la unele persoane atotstiutoare...bai, astia cu urmele de frânare, s.a inventat Abs-ul ...mai simplu pentru voi, nu vor mai rămâne urme de frânare si totodată masina va opri într-un interval mai scurt( ma refer la distanta)...asa ca atostiutorilor, mergeți înapoi în garaje si reparati-va daciile.

30.11.2016 la 10:58

Nu ar fi mai bine daca s-ar monta in zona trecerilor pentru pietoni DISPOZITIVE PENTRU REDUCEREA VITEZEI cum este si prin Suceava?Toti suntem pietoni..si majoritatea soferi..sau viitori soferi...si astefel protejam si soferii si pietonii.

30.11.2016 la 10:07

Ce se stie despre copil ,este bine ??? Cat despre sofer o sa suporte consecintele !!!

30.11.2016 la 07:23

Domnilor si doamnelor pietoni si soferi deopotriva. Daca soferii nu ar parca ca boii pana in trecerea de pietoni ar fi minunat. Unde e politia sa le dea niste amenzi de sai usture buzunarele si stimata primarie sa taie copacii aia si sa lumineze trecerile de pietoni. Cat despre pietoni va spun atat. Trec ca oile pe trecere. Daca se poate cu castile pe urechi fumand o iarba di mergand ca melcul cu capul in jos. Uitativa la trecerea de pietoni din centrul orasului sa vedeti cat de inconstienti sunt. Nu mai dati vina numaj pe sofer. Cei care se cred soferi opriti voi o masina ccare mere cu 40 km h cand iti sare in fata un pieton la doi metri si mai vorbim dupa aia de franare.zilele trecute in centru la 8 fara un sfert trecea smurdul cu sirena si girofar si o vaca de adolescenta cu castile pe cap trece pe trecerea de pietoni cu o nonsalanta de mai sa o ia pe sus smurdul si mai apoi sa le arate semnul ala dumnezeiesc _|_. Cred ca ar trebui introdusa in scoli legislatie rutiera de la gradinita si pana la bac.

29.11.2016 la 21:08

Din cate am inteles si eu, este adevarat ca vizibilitatea este foarte redusa, dar politia, de ce nu face ceva? Fin cate am inteles "tigaia", era "echipata la zi" si nu avea nereguli... Totusi, eu care locuiesc pe B-dul Victoriei de o vreme foarte lunga, am observat si masinile care sunt parcate pe carosabil (ma refer la partea cu Magazinul Rotaru... Si totusi... Partea cea mai interesanta este de cum copilul, pe care si eu il cunosc, nu cred ca s- a asigurat, iar cum se spune sus, urme de frana nu sunt... Eu sper ca se va afla, si se va rezolva problema ca masinile parcate in mijlocul drumului, si cu "copacii brazilieni" :) care sunt plantati!

29.11.2016 la 21:07

Din pacate, la scoala nu se mai face educatie rutiera . Poate ca ar fi cazul ca "serviciul circulatie" din cadrul Politiei Dorohoi sa demareze o colaborare cu scolile pe acesta linie. Oricum, in Dorohoi si adultii traverseaza strada fara niciun fel de asigurare. Primaria ar trebui sa mai taie din copaci pe o lungime de minimum 3 metri de o parte si alta a trecerilor de pietoni, zonele trebuie sa fie luminate, iar cele din zona scolilor sa fie prevazute cu "saritoare", astfel incat soferii sa fie obligati sa ruleze cu maximum 30 km/h.ETC, ETC, ETC...........ETC

29.11.2016 la 20:48

Nu numai brazii de pe scoar sunt un opstacol ci si toate masinile parcate pe prima banda chiar si la un metru de la trecerea de pietoni.Cum se mai fie acestia observati de soferi mai ales ca nici pietonii nu se asigura ca doar sunt pe trecere. Dar poate si domnii politisti vor vedea si ei indicatoarele alea de oprire interzisa de pe bulevard.

29.11.2016 la 19:56

adevarul e ca din vina copacilor (brazilor) ornamentali de pe bulevard , vizibilitatea este foarte redusa ...Sincer va spun ,ca nu numai eu , ci si prieteni de- ai mei , mergem cu ochii cat cepele , fara viteza! De multe ori imi topaie inainte cate un pieton care nici macar nu se uita in dreapta sau stanga .. tranverseaza fara sa se asigure! La ora cand apune soarele si daca mai si ploua afara..cu greu observi pietonii de pe scuar! Iar ca pieton eu , de pe bulevard de vreau sa tranversez ...tre sa scot mai intai capul ca un melc , sa ma asigur ..pt ca din vina acestor copaci, nu pot vedea daca e liber sau nu ....

29.11.2016 la 18:58

Daca tot ati scris numele copilului de ce nu ati scris si numele soferului...

29.11.2016 la 17:49

Nu exista urme de franare , iar tigaia aurie implicata in accident are niste opinci de cauciucuri numai bune de pus la faeton. Asteptam cu nerabdare concluziile din ancheta politistilor . Nu prea aveau ce sa masoare , dar poate vine Craciunul si pt ei .

29.11.2016 la 16:37

Si "graba "soferilor este foarte maaaare !!! Dar si copacii ornamentali plantati intre benzile de circulatie sunt cumplit de periculoase!!! Vrem noi un oras cu verdeata si frumos dar aici vizibilitatea, atat a soferilor cat si a pietonilor, este redusa!!!

29.11.2016 la 14:24

Surugiu Sebastian este un bun prieten al meu, vecin el merge cu mine si vecinul nostru spre scoala pe mine ma lasa la scoala 7 iar el coboara spre scoala 8 el trece strada pe la librarie eu sper sa se faca bine el primise chiar astazi un nou telefon

29.11.2016 la 11:14

Cat a trecut de la ultimul accident pe trecere de pietoni Bulevard? Rog redactia ca in spiritul echitabilitatii sa furnizeze si numele soferului daca a furnizat numele victimei.

29.11.2016 la 10:37

Am avut dreptate cand am afirmat anterior spunand ca soferii trebuie sa faca puscarie atunci lovesc oamenii mai ales pe trecere si nu educati pietonii cum se exprima o soferita ..!! N-as vrea si nu doresc la nimeni sa fie in locul parintilor acelui copil ...dar daca asi fi eu ...Dumnezeu cu mila ...vizavi de domnul sofer..! !!?

29.11.2016 la 10:36

Bicilisti omorati pe bulevard, persoane invalide in ciclomoped omorate, copii loviti pe trecere si cu toate astea reactia politiei este zero, pt ca aceste accidente au fost generate de un comportament mai mult decat agresiv, este vorba despre soferii care acorda nu acorda prioritate pietonilor pe trecere ,iar acest comportament nu este deloc descurajat de politie prin oprirea celor care nu incetinesc inainte de trecere pe bulevard, prin patrulare fecventa,samd. S-ar putea face aceasta preventie insa nepasarea din partea acestor angajati cu trese este revoltatoare. Tot orasul priveste cum pietonii sau bicilistii sunt omorati pe bulevard de parca ar fi camp de razboi.

29.11.2016 la 10:03

Nici nu a trecut o saptamana de când a fost ingropata ultima victima a Bulevardului si avem alta.Soferi grabiti si inconstienti. Se stie destul de bine unde sunt trecerile de pietoni in oras. Scuze pot avea cei care nu sunt din Dorohoi sau cei care nu cunosc orasul. Despre soferii dorohoieni pot spune ca sunt multi cu bun simt dar si o categorie semnificativa de nesimtiti. Am văzut aceasta miercurea trecuta. Eram ultima masina la cortegiul funerar al victimei de pe Bulevard,Loghin Mihaela si pot spune ca unii participanti la trafic,desi vedeau ca am avariile in functiune si se vedea coloana mortuara se băgau peste coloana chiar pe bulevard. Ce sa mai zic! Trăim in tara lui Papura Voda.

Publicitate



Panoramic Travel Botosani

BANCUL ZILEI !


DorohoiNews.ro


Discuţie între doi colegi:
- Ai auzit? A murit şeful!
- Da! Şi mă tot întreb cine a mai murit odată cu el.
- De ce?
- Păi, scria în anunţ că „odată cu el a murit unul dintre cei mai capabili angajaţi ai companiei noastre”.



DOROHOI NEWS - Primim la redacție

DorohoiNews.ro






PARTENERI - AJOFM BOTOSANI

DorohoiNews.ro


PUBLICITATE

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

ZiareBotosani.ro

POLIȚIA LOCALĂ DOROHOI

DorohoiNews.ro

PARTENERI

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

Dorohoi News

DorohoiNews.ro DorohoiNews.ro DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro


PUBLICITATE

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro



UMANITAR

DorohoiNews.ro

Donatii online prin contul PAYPAL…



DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro



PUBLICITATE


PSD Botosani
DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

PSD Botosani

DorohoiNews.ro

Ultimele anunturi

SC din Dorohoi angajează ajutor de bucătar cu sau fără experiență

SC din Dorohoi angajează ajutor de bucătar cu sau fără experiență
Societate comercială din Dorohoi angajează ajutor de bucătar cu sau fără experiență. Pentru mai ...

GAVROMARM, depozit de marmură și granit în Saucenița, angajează personal

GAVROMARM, depozit de marmură și granit în Saucenița, angajează personal
SC GAVROMARM SRL depozit de marmură și granit în Saucenița angajează, în condițiile ...

Magazinul Peneș Curcanul Dorohoi angajează gestionar - vânzătoare

Magazinul Peneș Curcanul Dorohoi angajează gestionar - vânzătoare
Magazinul Peneș Curcanul Dorohoi angajează gestionar - vânzătoare. CV-urile se pot depune la ...

Societate comercială din Dorohoi angajează mecanici agricoli cu experiență

Societate comercială din Dorohoi angajează mecanici agricoli cu experiență
Societate comercială din Dorohoi cu profil agricol angajează mecanici agricoli cu experiență. Informații ...

BAMBOO angajează supraveghetoare sală jocuri

BAMBOO angajează supraveghetoare sală jocuri
BAMBOO angajează supraveghetoare sală jocuri! Oferim și cerem seriozitate maximă! Salariul este motivant, ...

Închiriez spațiu comercial

Închiriez spațiu comercial
Inchiriez sp.comercial in suprafata de 200mp. Relații la telefon: 0748993952

SC angajează șofer categoria C+E

SC angajează șofer categoria C+E
SC din Dorohoi angajează șofer categoria C+E. Relații la telefon: 0745182610

SABCO-S Dorohoi angajează lucrător comercial pentru magazin

SABCO-S Dorohoi angajează lucrător comercial pentru magazin
SC SABCO-S SRL din Dorohoi angajează lucrător comercial pentru magazin. Detalii la telefon 0745182610 ...

SABCO-S Dorohoi angajează operator facturare

SABCO-S Dorohoi angajează operator facturare
SC SABCO-S SRL din Dorohoi scoate pentru angajare un post de operator facturare. Detalii la telefon: ...

Sincere condoleanțe din partea Colectivului Liceului Tehnologic „Alexandru Vlahuță” Șendriceni

Sincere condoleanțe din partea Colectivului Liceului Tehnologic „Alexandru Vlahuță” Șendriceni
În aceste clipe de adâncă tristeţe este foarte greu să găseşti cuvintele, pentru că ...

PARTENERI

DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro