Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]

dansez pentru tine2

Nu contează că eşti Bianca Drăguşanu sau Nicoleta Luciu! În acest sezon al emisiunii “Dansez pentru tine” nici o vedetă nu este menajată!

Repetiţiile pentru competiţa care revine la PRO TV din 26 octombrie au început de câteva săptămâni. În fiecare zi, cele opt echipe formate dintr-o vedetă şi un om obişnuit se antrenează, îndrumaţi de câte un coregraf, câteva ore bune. Vânătăi, febră musculară, dureri de spate sau oboseală, nimic nu-i impresionează pe antrenori. Aceştia scot untul din vedete, la propriu!

Click! a intrat în posesia primelor imagini de la antrenamente. Se vede cu ochiul liber că atât starurile cât şi partenerii lor muncesc din greu pentru a dansa ca la un concurs al profesioniştilor.

Marian Drăgulescu şi partenera lui repetă şi în pauza de masă

Cu toate că Doina Botiş, coregrafa echipei formată din Marian Drăgulescu şi Adriana Lupu, le acordă pauze, dintre care cea mai lungă este cea de masă, de 15 minute, cei doi preferă să repete şi atunci.

„Eu mai dau pauză din când în când, dar ei preferă să rămână în sală şi să repete. Practic, pauzele lor sunt de un minut, două, cât să-şi tragă răsuflarea. În rest, stau în sală şi repetă la nesfârşit fiecare element", spune Doina. Care i-a impus fetei să mai dea jos câteva kilograme. Marian, ca orice sportiv, are el singur grijă de dietă. „Adriana are nevoie să slăbească puţin şi, având în vedere cât munceşte, se va întâmpla şi asta. Am observat că ocoleşte alimentele care îngraşă".

«Bebeluşa» Oana şi partenerul nu întârzie niciodată la repetiţii

Dragoş Roşu-Istavan, coregraful echipei formată din Oana Ioniţă şi Covacs Ali Stoica, e mai permisiv cu elevii săi, acordându-le o pauză de masă ceva mai lungă, de 40 de minute. Oana Ioniţă dansează pentru Kovacs Stoica, care vrea să le asigure părinţilor plecaţi la muncă în străinătate un trai fără griji în România „Amândoi au stiluri diferite şi sunt foarte buni fiecare pe stilul lor de dans. De dietă nu prea au nevoie: consider că perechea mea are o condiţie fizică foarte bună". Ei n-au întârziat niciodată, iar Dragoş se declară răbdător cu ei.

„Sunt dur, dar şi foarte răbdător cu ei. Le spun că încercarea moarte n-are şi că trebuie să fie răbdători, pentru că doar prin multe repetiţii vor ajunge să exceleze".

Dani Dobre: «Veţi vedea o altă Bianca, altfel de cum o ştiţi»

Echipa formată din Bianca Drăguşanu şi Vasile Soldea este antrenată de coregraful Dani Dobre. Acesta mărturiseşte că o vom vedea pe roşcată aşa cum n-am mai văzut-o până acum. Bianca Drăguşanu îl ajută pe Vasile Soldea să-şi scape mama de boală şi de sărăcie „Carol are o experienţă mai mare în dans faţă de Bianca, însă, spre surprinderea mea, şi ea se descurcă foarte bine. O să vedeţi o altă Bianca". Cei doi repetă cam şase ore pe zi, îndrumaţi de Dani, care le dă două-trei pauze de câte 15 minute. „Îi cert când este cazul şi asta s-a întâmplat de multe ori. Nu pot să zic că sunt dur, ci mai degrabă sever şi foarte implicat".

Căprioara: «Pavel este novice, nu dansează nici măcar cu soţia!»

Georgiana Căiţa, alias Căprioara, are mult de furcă cu perechea Pavel Stratan şi Andreea Cristina Preda, amândoi fiind începători în ceea ce priveşte dansul. Pavel Stratan e partenerul Andreei Preda, care vrea pentru sora ei un trai decent. „În general, repetăm de la ora 15.00 până la 20.00, sau chiar până la 00.00. Echipa mea nu are parte de pauze. Ne oprim doar pentru a mânca sau a bea apă, asta pentru că amândoi sunt la început. Pavel mi-a marturisit că nu dansează nici măcar la concerte sau cu soţia. Deci el este chiar novice în tainele dansului. Nu îi cert, îi pun să repete şi de 100 de ori dacă e nevoie", ne-a declarat Căprioara.

Monica Davidescu şi George Boghian au antrenoare severă

Monica Davidescu şi George Boghian se pregătesc de zor la Buftea sub îndrumarea atentă a coregrafei Andra Gheorghe, care este cât se poate de severă cu elevii ei. Monica Davidescu e alături de George Boghianşi, care vrea să-şi recapete familia şi să aibă un acoperiş deasupra capului „Repetăm 6-7 ore pe zi, dar asta se întamplă acum, doar înainte de prima emisiune. În timp, vom ajunge până la 10-12 ore de repetiţii. De obicei pauzele sunt scurte, cât să bea un pahar cu apă. O singură pauză e mai lungă, cea de masă. Există momente în care ridic vocea la ei. Au nevoie şi de puţină intimidare atunci când obosesc", ne-a spus Andra.

«Hienă» şi Valentina iau multe vitamine

Şerban Copot, alias „Hienă" din trupa Animal X, repetă opt ore pe zi, cu partenera sa de la „Dansez pentru tine", Valentina Hainăroşie. Şerban Copoţ e alături de Valentina Hainăroşie, o fată urmărită de ghinion „Până acum, părerea mea e că mai bine dansează Valentina. Luând în considerare faptul că Şerban nu a dansat niciodată vals şi văzându-i evoluţia în acest stil, îi dau din toata inima mea un 10", ne-a spus Lilian Cărăuş, coregraful lor. În ceea ce priveşte rezistenţa la antrenamente, Şerban şi Valentina au din belşug, căci coregraful lor le-a dat sfaturi de nutriţie: „Le spun să mănânce bine, că avem nevoie de multă energie. La fel, insist să ia vitamine". În rest, numai vorbe de laudă: „Şerban e o persoană foarte vorbăreaţă şi ajută mult la crearea unei atmosfere bune la antrenamente. Iar Valentina e ascultătoare şi harnică".

Daniel «Max» Dragomir şi Diana Pop dansează bine

Cea mai cuminte echipă pare a fi, cel puţin din poveştile coregrafei Vica, cea formată din fostul concurent la „Vocea României", Daniel „Max" Dragomir, şi Diana Pop. Deşi ei repetă deocamdată doar cinci ore şi jumătate, echipa s-a sudat foarte bine. Daniel Max Dragomir vrea s-o ajute pe Diana Pop să-şi împlinească cel mai mare vis, acela de a face balet „Mai sunt momente în care văd că le este greu, dar încerc să trecem treptat prin toate. Dacă văd că nu rezistă, mai slăbesc ritmul. Important e ca ei să se înţeleagă, să fie productivi şi inspiraţi", este de părere coregrafa Vica. Aceasta mai spune: „Nu pot să spun care dintre ei dansează mai bine. Chiar sunt echilibraţi. Diana e foarte feminină, fragilă, susţine poziţia. Îmi place foarte mult de ea".

Bogdan Boantă: «Nicoleta şi Attila se plâng că au vânătăi şi febră musculară!»

Bogdan Boantă îi are pe mână pe frumoasa Nicoleta Luciu şi pe partenerul ei, Attlia Hainer. Cele şase ore de antrenamente zilnice au lăsat deja urme mai ales pe picioarele celor doi, pline de vânătăi. Nicoleta Luciu îl susţine pe Attila Hainer care visează să construiască o casă pentru părinţii săi „Repetăm în jur de şase ore acum, pentru că încă nu suntem în focul competiţiei. Evident că facem şi pauze de câte ori simt că e nevoie. Deocamdată nu se plâng decât de nişte vânătăi şi de febră musculară. Amândoi sunt dansatori înnăscuţi. Îi las să mănânce ce vor. Îi cert mai tot timpul, pentru că am aşteptări mari de la ei", ne-a spus acesta.

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro





GALERIE FOTO

dansez pentru tine2dansez pentru tinedansez pentru tine
DorohoiNews.ro, 22-10-2012

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Am fost informat(a) despre Politica de Confidențialitate şi de Securitate a prelucrării datelor cu caracter personal, declar ca am peste 16 ani și sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal:
- pentru ofertare comerciala
- pentru activitati promotionale: concursuri, reclame, publicitate
Security Code

COMENTARII VIZITATORI

Fii primul care comenteaza!

Publicitate



Panoramic Travel Botosani

BANCUL ZILEI !


DorohoiNews.ro


Discuţie între doi colegi:
- Ai auzit? A murit şeful!
- Da! Şi mă tot întreb cine a mai murit odată cu el.
- De ce?
- Păi, scria în anunţ că „odată cu el a murit unul dintre cei mai capabili angajaţi ai companiei noastre”.



DOROHOI NEWS - Primim la redacție

DorohoiNews.ro






PARTENERI - AJOFM BOTOSANI

DorohoiNews.ro


PUBLICITATE

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

ZiareBotosani.ro

POLIȚIA LOCALĂ DOROHOI

DorohoiNews.ro

PARTENERI

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

Dorohoi News

DorohoiNews.ro DorohoiNews.ro DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro


PUBLICITATE

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro



UMANITAR

DorohoiNews.ro

Donatii online prin contul PAYPAL…



DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro



PUBLICITATE


PSD Botosani
DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

PSD Botosani

DorohoiNews.ro

Ultimele anunturi

SC din Dorohoi angajează ajutor de bucătar cu sau fără experiență

SC din Dorohoi angajează ajutor de bucătar cu sau fără experiență
Societate comercială din Dorohoi angajează ajutor de bucătar cu sau fără experiență. Pentru mai ...

GAVROMARM, depozit de marmură și granit în Saucenița, angajează personal

GAVROMARM, depozit de marmură și granit în Saucenița, angajează personal
SC GAVROMARM SRL depozit de marmură și granit în Saucenița angajează, în condițiile ...

Magazinul Peneș Curcanul Dorohoi angajează gestionar - vânzătoare

Magazinul Peneș Curcanul Dorohoi angajează gestionar - vânzătoare
Magazinul Peneș Curcanul Dorohoi angajează gestionar - vânzătoare. CV-urile se pot depune la ...

Societate comercială din Dorohoi angajează mecanici agricoli cu experiență

Societate comercială din Dorohoi angajează mecanici agricoli cu experiență
Societate comercială din Dorohoi cu profil agricol angajează mecanici agricoli cu experiență. Informații ...

BAMBOO angajează supraveghetoare sală jocuri

BAMBOO angajează supraveghetoare sală jocuri
BAMBOO angajează supraveghetoare sală jocuri! Oferim și cerem seriozitate maximă! Salariul este motivant, ...

Ofer spre închiriere apartament

Ofer spre închiriere apartament
Ofer spre închiriere apartament cu 2 camere,zona Olinescu lângă 2 Pași .Apartamentul este ...

Închiriez spațiu comercial

Închiriez spațiu comercial
Inchiriez sp.comercial in suprafata de 200mp. Relații la telefon: 0748993952

SC angajează șofer categoria C+E

SC angajează șofer categoria C+E
SC din Dorohoi angajează șofer categoria C+E. Relații la telefon: 0745182610

SABCO-S Dorohoi angajează lucrător comercial pentru magazin

SABCO-S Dorohoi angajează lucrător comercial pentru magazin
SC SABCO-S SRL din Dorohoi angajează lucrător comercial pentru magazin. Detalii la telefon 0745182610 ...

SABCO-S Dorohoi angajează operator facturare

SABCO-S Dorohoi angajează operator facturare
SC SABCO-S SRL din Dorohoi scoate pentru angajare un post de operator facturare. Detalii la telefon: ...

PARTENERI

DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro