Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]

sabin-cojocaru

Sabin Cojocaru din Dorohoi, la numai 14 ani, a reușit să impresioneze îintreaga țară atat prin talentul său la dans, cât și prin povestea sa emoționantă.

Adolescentul care a învățat singur să danseze freestyle l-a făcut mândru pe tatăl său, care a izbucnit în lacrimi după ce fiul și-a terminat reprezentația pe scena ROMÂNII AU TALENT.

În timp ce Mihai Petre l-a felicitat pe băiat pentru mişcările lui inedite, Andi Moisescu i-a spus băiatului: "Iți prevăd un viitor foarte frumos".

Sabin Cojocaru a reuşit, cu numărul său de freestyle, să treacă în următoarea etapă.

Sabin Cojocaru a declarat la preselecţii că vrea să câştige marele premiu de la ROMÂNII AU TALENT pentru a face rost de banii necesari operaţiei de hernie de disc de care are nevoie tatăl său.

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un simplu „Click” - „Îmi place”, comunității noastre de cititori de pe pagina de Facebook.



 

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro





GALERIE FOTO

sabin-cojocaruSabin Cojocaru - DorohoiSabin Cojocaru - Dorohoi (2)Sabin Cojocaru - Dorohoi (4)Sabin Cojocaru - Dorohoi (3)
DorohoiNews.ro, 05-04-2014
19Monden

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Am fost informat(a) despre Politica de Confidențialitate şi de Securitate a prelucrării datelor cu caracter personal, declar ca am peste 16 ani și sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal:
- pentru ofertare comerciala
- pentru activitati promotionale: concursuri, reclame, publicitate
Security Code

COMENTARII VIZITATORI

11.04.2014 la 11:09

SA ajutam daca avem posibilitatea, sa nu judecam pe altii ca barna din ochii nostri nu ne permite... fiecare om are slabiciuni, greseli mai mari sau mai mici! SA NU FACEM RAU, ATAT TIMP CAT IL STIM PE DUMNEZEU DEASUPRA!

07.04.2014 la 22:44

Am cunoscut personal dansatorul și vreau să spun că a muncit mult având în vedere problemele lor... Rușine pentru tatăl lor depre care nu am știut toate astea. Păcat că are copii buni si soarte talentați :)

06.04.2014 la 19:27

Ce comentarii indecente la adresa acestor oameni! Adica , eu vorbesc in calitate de locuitor al cartierului Plevna. Acesti copii stau in Olinescu daca nu ma insel ? Chiar nu am auzit niciun zvon pana acum precum tatal lor bea , sau alearga tinerii cu topoare ... etc. Vreau mai multe detalii.

06.04.2014 la 18:36

Multi copii ale caror mame au plecat in Italia sau in alte tari au ramas in grija tatilor.Dar nici unul din acesti tati nu umbla dupa pomana pe la patroni prin oras cum face acest individ.Sa il opreasca cineva pe acest om care isi zice tata.Cand joaca la pacanele si bea atunci nu plange? Pacat de copii ptr ca sunt nevoiti sa stea langa un asa tata.Ar trebui sesizata PROTECTIA COPILULUI.

06.04.2014 la 16:54

Acum vad si fata adevarata a acestui om care prin lacrimile sale a induiosat multa lume.A facut bani grei din asta oameni buni.Peste tot pe unde merge cere bani,isi baga copii in fata,profita de ei.Ar trebui sa intre pe fir PROTECTIA COPILULUI daca acest asa zis \"tata\" joaca la pacanele si bea.Si asa cum scria cineva de aici,acea \"hernie de disc\" nu exista.Sa mearga la munca nu sa astepte pomana de la oameni.RUSINE!!!!

06.04.2014 la 09:41

Nu-i cunos personal, nu stiu cum si de ce au ajuns aici, in situatia aceasta, mizera. Mi-au atras atentia, cu multi ani in urma, cand veneau cu colinda sau cu uratul. Erau singuri care spuneau o colinda sau o uratura intreaga, frumoasa si faceau, la final, niste urari personale, politicoase si nu comune. Asta se intampla de cel putin...7 ani. De cate ori ii vad pe strada , sunt modest imbracati dar curati. Asta spune ceva desprea tatal lor, asa cum e el. Nu sunt de acord cu ce face, pacanele, bautura....dar apreciez ce am spus mai sus, educatia, si faptul ca totusi e langa ei, nu i-a abandonat. Poate copii vor discerne spre binele lor si se vor ridica. Trebuie sa le dam o sansa, nu?

06.04.2014 la 08:20

Daca tot ce scrie aici este adevarat...ce va interesează pe voi ? Bucurați-va de viata voastră, bucurați-va de familia voastră, bucurați-va de prietenii voștri, fiți voi fericiți! Nici nu scoate unul capul din mocirla, ca imediat îl trag înapoi cei din anturajul lui. Acum câteva luni, acestei familii, le-a luat foc WC-ul (au intervenit pompierii), bucurați-va și pentru asta, ființe lipsite de bun simt!

06.04.2014 la 08:03

Felicitari.Frumos .Mi-a placut .

05.04.2014 la 22:56

Cosmin?! marele dansator al Dorohoiului! :)) iar ei? de ce le-a plecat mama de acasA? de bine? NUUUU! Taicasu` o batea zi de zi! banii toti de la "Dansez pentru " au plecat la pacanele! rusine!

05.04.2014 la 21:51

E trist ce am aflat din comentariile voastre, sa inteleg ca am fost mult prea naiva ... :(

05.04.2014 la 20:07

Talent? In ce? Aaa, in a se smiorcai. asta da talent. Si cine ia invatat? Baiatul ala slabanog care arata ca un zombi?

05.04.2014 la 20:04

CF Cosmine...? Ti-au murit laudatorii?

05.04.2014 la 19:30

Tot respectul pentru copiii care isi folosesc mintea pentru a realiza ceva. Scalambaiala este mai nou o arta? Da, este frumos cand copiii muncesc, dar realitatea este alta despre povestea acestui caz. Cine ii cunoaste, stie ce spun. Faceti ceva concret, nu zbenguiala.

05.04.2014 la 19:08

apreciez talentul lui felicitari.....dar sa ajuns in situatia sa nu aiba bani din cauza lu taicasu alcoolic si jucator de aparate

05.04.2014 la 17:47

Yo Mihaela...la Dansez pentru tine le-au dat 1500 da Euro ”baetilor” si a dansat Mihaela (culmea ce coincidenta...zi si tu...) Radulesu pantru ei. Nu e vorba aici de operatia aia...ei stie mai bine. Pui pariu ca apare familia asta si la Antena 1...la Rumania Danseaza? Si ia sa zica domnul Dan...tata la copii...unde e soba pe care patronul de la Pro Casa le-a dat-o..o mai au sau a ”dat-o” la pacanele? N-o fi iesit chinta la aparat...si poate ca de-aia plange...el stie mai bine, nu, Dane? (in incheiere...greselile de gramatica au fost intentionate...ca sa poata fi postat comentul meu...altfel nu cred ca intra...)

05.04.2014 la 14:46

Mihaela, te-as ruga sa cunosti foarte putin familia si o sa iti dai seama ce fel de oameni sunt. Daca ei primeau o educatie atat de buna cum spui tu ii mai auzeai pe strada cu injuraturi si cu tot felul de comentarii la adresa altora? Nu am nimic cu familia, intradevar nu dispun de prea multi bani, dar si ei se plang ca nu au bani in stanga si in dreapta doar ca sa i se faca cuiva mila de ei si sa le de-a un ban. Intreaba-i ce au facut cu cei 3000 de euro care daca nu ma insel i-au primit de la "Dansez pentru tine" , pentru ca sunt convins ca banii nu au mers doar pentru cheltuielile normale intr-o familie, daca intelegi ce vreau sa spun. Tatal l-am vazut intr-o zi cu un topor in mana, alerga un baiat de vreo 10-11 ani. Aceste amanunte le stiai? Probabil ca nu, dar multa lume s-a induiosat in fata lacrimilor acestei familii. Deschideti-va ochii larg cat mai puteti si uitati-va si in jurul vostru nu va lasa-ti pacaliti de toate tampeniile aparute la TV.

05.04.2014 la 13:44

Felicitari Sabine. Lupta si vei avea de castigat.

05.04.2014 la 13:30

Sa nu uitam si de tanarul ce il ajuta pe Sabin sa invete pasii de dans ... mult respect si pentru el !!!

05.04.2014 la 11:06

Oameni ca acestia sunt de apreciat si merita sa fie ajutati...povestea lor de viata este impresionanta, iar educatia data de tata baietilor este de nota 10. Tot respectul pentru tata!!! M-au impresionat pana la lacrimi copiii, cand au fost intrebati ce ar face cu banii, iar ei au spus ca si-ar ajuta tatal, fara a cere ceva pentru ei...pe cand traim intr-o lume in care copiii de varsta lor se gandesc la fel si fel de jucarii sau dulciuri...As dori sa publicati un numar de telefon pentru a putea fi contactati de oamenii ce vor sa-i ajute.

Publicitate



Panoramic Travel Botosani

BANCUL ZILEI !


DorohoiNews.ro


Discuţie între doi colegi:
- Ai auzit? A murit şeful!
- Da! Şi mă tot întreb cine a mai murit odată cu el.
- De ce?
- Păi, scria în anunţ că „odată cu el a murit unul dintre cei mai capabili angajaţi ai companiei noastre”.



DOROHOI NEWS - Primim la redacție

DorohoiNews.ro






PARTENERI - AJOFM BOTOSANI

DorohoiNews.ro


PUBLICITATE

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

ZiareBotosani.ro

POLIȚIA LOCALĂ DOROHOI

DorohoiNews.ro

PARTENERI

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

Dorohoi News

DorohoiNews.ro DorohoiNews.ro DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro


PUBLICITATE

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro



UMANITAR

DorohoiNews.ro

Donatii online prin contul PAYPAL…



DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro



PUBLICITATE


PSD Botosani
DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

PSD Botosani

DorohoiNews.ro

Ultimele anunturi

SC din Dorohoi angajează ajutor de bucătar cu sau fără experiență

SC din Dorohoi angajează ajutor de bucătar cu sau fără experiență
Societate comercială din Dorohoi angajează ajutor de bucătar cu sau fără experiență. Pentru mai ...

GAVROMARM, depozit de marmură și granit în Saucenița, angajează personal

GAVROMARM, depozit de marmură și granit în Saucenița, angajează personal
SC GAVROMARM SRL depozit de marmură și granit în Saucenița angajează, în condițiile ...

Magazinul Peneș Curcanul Dorohoi angajează gestionar - vânzătoare

Magazinul Peneș Curcanul Dorohoi angajează gestionar - vânzătoare
Magazinul Peneș Curcanul Dorohoi angajează gestionar - vânzătoare. CV-urile se pot depune la ...

Societate comercială din Dorohoi angajează mecanici agricoli cu experiență

Societate comercială din Dorohoi angajează mecanici agricoli cu experiență
Societate comercială din Dorohoi cu profil agricol angajează mecanici agricoli cu experiență. Informații ...

BAMBOO angajează supraveghetoare sală jocuri

BAMBOO angajează supraveghetoare sală jocuri
BAMBOO angajează supraveghetoare sală jocuri! Oferim și cerem seriozitate maximă! Salariul este motivant, ...

Închiriez spațiu comercial

Închiriez spațiu comercial
Inchiriez sp.comercial in suprafata de 200mp. Relații la telefon: 0748993952

SC angajează șofer categoria C+E

SC angajează șofer categoria C+E
SC din Dorohoi angajează șofer categoria C+E. Relații la telefon: 0745182610

SABCO-S Dorohoi angajează lucrător comercial pentru magazin

SABCO-S Dorohoi angajează lucrător comercial pentru magazin
SC SABCO-S SRL din Dorohoi angajează lucrător comercial pentru magazin. Detalii la telefon 0745182610 ...

SABCO-S Dorohoi angajează operator facturare

SABCO-S Dorohoi angajează operator facturare
SC SABCO-S SRL din Dorohoi scoate pentru angajare un post de operator facturare. Detalii la telefon: ...

Sincere condoleanțe din partea Colectivului Liceului Tehnologic „Alexandru Vlahuță” Șendriceni

Sincere condoleanțe din partea Colectivului Liceului Tehnologic „Alexandru Vlahuță” Șendriceni
În aceste clipe de adâncă tristeţe este foarte greu să găseşti cuvintele, pentru că ...

PARTENERI

DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro