Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]

concert

Cel mai scump e Horia Brenciu, care a cerut 15.000 de euro, transport și 10 camere de hotel. Dar un concert tot trebuie în campanie, să te voteze lumea!

Majoritatea cântăreţilor ar acceptat să performeze pentru un partid politic, iar onorariile pentru prestaţiile lor sunt neschimbate din 2009, de la alegerile prezidenţiale. EVZ a făcut un experiment: am invitat vedete din showbiz să cânte la un presupus miting electoral organizat pe 5 mai la Iaşi.

Voltaj: 8.500 euro
Sub pretextul lansării candidaţilor PSD la alegerile locale, am sunat cântăreţi reprezentativi şi le-am propus să cânte pe scena unui presupus miting electoral organizat, în faţa Palatului Culturii.

Băieţii de la Voltaj au zis că sunt ocupaţi pe 5 mai, dar în altă zi ar fi liberi şi ni l-au dat la telefon pe impresarul lor, ocupat şi el cu deplasările în America. "Onorariul formaţiei Voltaj este de 8.500 de euro la care se adaugă cheltuieli cu transport, cazare, masă. Am înţeles că e un miting electoral, nicio problemă. Să asiguraţi cazarea pentru 10 persoane. Dacă nu mă prindeţi când sunt în State, să îmi daţi un sms şi vă sun înapoi", a spus impresarul de la Voltaj.

I-am chemat apoi pe lăutarii de la Clejani, gândindu-ne că electoratul ar fi bucuros să danseze şi pe muzică populară în timp ce se îndoapă cu mititei şi bere. Viorica de la Clejani era ocupată, dar am vorbit cu soţul său, Ioniţă: "În principiu se poate. Am o rezervare pentru 5 mai la care nu s-a achitat avansul şi nu s-a bătut în cuie. Dacă ne punem de acord şi semnăm contractul împreună, vin la dumneavoastră. Onorariul nostru e 5.000 de euro şi cazare asigurată pentru 15 persoane. Transportul este de 50 cenţi pe km. Mai putem discuta onorariul".

Un tarif de trei ori mai mare ne-a cerut impresarul lui Horia Brenciu, care de fapt cântă în aceeaşi zi la Timişoara. "Dacă era în altă zi, cu cea mai mare plăcere. Onorariul e 15.000 de euro plus transport, cazare în 10 camere, masă şi bineînţeles să ne fie pusă la dispoziţie şi tehnica de sunet. Suntem 17 persoane", a menţionat organizatorul concertelor lui Brenciu.

La Bambi se poate şi fără factură
Să plăteşti o formaţie de mai mulţi muzicanţi ar putea părea cam scump pentru bugetul de criză al unei filiale de partid. Le-am sunat pe fetele de la Bambi să vedem cât ar costa să ne cânte "O portocală".

Tatăl lor, căci Bambi e o afacere de familie, a răspuns pozitiv. "În principiu, e ok. 1.500 de euro pentru un program de o oră. Venim din Bucureşti, dv. plătiţi şi benzina dus-întors, cât se consumă, 10 litri la suta de km. Dacă doriţi factură, adaugăm impozitul de 16%." Nu-l interesează cazarea: "Cântăm şi plecăm. Eventual, dacă se poate asigura o masă".

Jojo nu se bagă
Jovială ca o zvârlugă, Jojo ne-a sunat să ne întrebe de ce am căutat-o. A întrebat dacă spectacolul face parte din campania electorală. "Din păcate, nu pot să particip la astfel de evenimente pentru că noi încercăm să ne păstrăm imaginea neutră din punct de vedere politic, fiind un grup de umor politic."

La alegerile din anii viitori vom repeta experimentul schimbând partitura. Avem de gând să îi invităm pe actorii de comedie să joace la mitinguri piesa "Ursul păcălit de vulpe".

Gyuri Pascu, foarte demn: "Nu cânt pentru niciun partid. E o mizerie de 20 de ani"
Gyuri Pascu ne-a refuzat atât de categoric încât era să cădem în depresie. "În viaţa mea nu am participat la spectacole electorale de nicio parte, nici de opoziţie, nici de putere. Am pierdut mulţi bani, e drept, dar am vrut să rămân aşa în mijloc, să nu fiu cu nimeni. Sincer, poate că la un moment dat aş fi ales să mă duc la un concert dacă măcar una din părţi m-ar fi reprezentat în inimă, sufleteşte."

Compozitorul anului 1993 şi interpretul pieselor "Ţara arde" şi "Nu-i bai" sau al "Gândurilor nevinovate" ne-a ţinut la telefon o mică lecţie de dezamăgire. "Cu părere de rău trebuie să vă spun şi dv. şi tuturor celor din politica românească că nu mi se pare nicio parte deosebită de cealaltă. La noi, stânga cu dreapta se aliază până trec de alegeri. Faceţi ceva să mergeţi pe un drum şi să fie politica în slujba cetăţeanului, nu fiecare în slujba lui şi a buzunarului lui. Asta-i o durere la inima mea. Eu nu sunt nici muritor de foame, nici bogat, dar sincer această mizerie de 20 de ani...".

Ioan Gyuri Pascu nu plânge la telefon, dar e foarte trist şi continuă. "Acuma probabil că o să câştige PSD-ul, sunt absolut la fel. Năstase vorbeşte despre privatizare. El critică acum despre cum privatizează ăştia?! Parcă sunt meduze. Nici un politician nu are coloană vertebrală. Măcar atâta am. Am rămas sărac, dar sunt bogat din alte puncte de vedere. Nici nu cred că merg la vot".

Fuego s-a alintat, dar acceptă 2.000 de euro şi cântă de plâng votanţii-n sală
În Săptămâna Luminată l-am prins la telefon şi pe Fuego. "Da, alo, da, alo..." Cântăreţul pensionarelor new wave ne-a zis că are o petrecere în aceeaşi zi la 9 seara în Bucureşti şi că ar vrea să vină, mai ales că în concert ar urma să cânte şi Horia Brenciu. "Dv. vreţi ca eu să intru la 6 seara, avionul este decât la 9 dimineaţa. Chiar nu am cum să fac drumurile astea atât de lungi. Dacă mai faceţi în campania asta un spectacol, vin cu mare plăcere. Onorariul e 2.000 de euro. Eu dau factură şi chitanţă, dar trebuie să plătiţi TVA-ul. Vă doresc sănătate şi Sărbători Luminate."

Mirabela ţine data blocată. Vine!
Mirabela Dauer ne-a răspuns prin intermediul lui Raul, care ne-a spus că, pentru 1.700 de euro, ne-o poate trimite pe cântăreaţa fotoliului din odaie. "Cazarea în două camere, căci ea vine cu şofer. Mirabela este în Grecia, am să vorbesc cu ea şi aştept să îmi confirmaţi după Paşti, până atunci ţin data blocată."

Am cerut tuturor muzicienilor să lanseze pe scenă mesaje în sprijinul candidatului care îi plăteşte sau să poarte fularele partidului. Au refuzat pentru că nu vor să se pună rău cu nimeni. Sunt sute de oraşe în ţară şi, pentru ei, niciun candidat nu trebuie ratat. Sursa: evz.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro


PNL Botosani



DorohoiNews.ro



GALERIE FOTO

concert
DorohoiNews.ro, 21-04-2012

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Am fost informat(a) despre Politica de Confidențialitate şi de Securitate a prelucrării datelor cu caracter personal, declar ca am peste 16 ani și sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal:
- pentru ofertare comerciala
- pentru activitati promotionale: concursuri, reclame, publicitate
Security Code

COMENTARII VIZITATORI

Fii primul care comenteaza!

Publicitate



Panoramic Travel Botosani

BANCUL ZILEI !


DorohoiNews.ro


Profesor:
Cine răspunde la următoarea întrebare, poate merge acasă.
Un băiat aruncă geanta pe fereastră.
Profesorul:
Cine tocmai a aruncat ghiozdanul?
Băiatul:
Eu, și plec acasă acum.



DOROHOI NEWS - Primim la redacție

DorohoiNews.ro






PARTENERI - AJOFM BOTOSANI

DorohoiNews.ro


PUBLICITATE

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

ZiareBotosani.ro

POLIȚIA LOCALĂ DOROHOI

DorohoiNews.ro

PARTENERI

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

Dorohoi News

DorohoiNews.ro DorohoiNews.ro DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro


PUBLICITATE

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro



UMANITAR

DorohoiNews.ro

Donatii online prin contul PAYPAL…



DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro



PUBLICITATE


PSD Botosani
DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

PSD Botosani

Ecomed Dorohoi

PNL Botosani

DorohoiNews.ro

Ultimele anunturi

SC angajează personal pentru fabrică de lactate

SC angajează personal pentru fabrică de lactate
SC angajează personal pentru fabrică de lactate, calificați și necalificați. Relații la telefon: ...

SC din Dorohoi angajează personal pentru curățenie sedii administrative

SC din Dorohoi angajează personal pentru curățenie sedii administrative
Societate Comercială din Dorohoi angajează personal auxiliar pentru curățenie sedii administrative. ...

SC din Dorohoi angajează ajutor de bucătar cu sau fără experiență

SC din Dorohoi angajează ajutor de bucătar cu sau fără experiență
Societate comercială din Dorohoi angajează ajutor de bucătar cu sau fără experiență. Pentru mai ...

GAVROMARM, depozit de marmură și granit în Saucenița, angajează personal

GAVROMARM, depozit de marmură și granit în Saucenița, angajează personal
SC GAVROMARM SRL depozit de marmură și granit în Saucenița angajează, în condițiile ...

Magazinul Peneș Curcanul Dorohoi angajează gestionar - vânzătoare

Magazinul Peneș Curcanul Dorohoi angajează gestionar - vânzătoare
Magazinul Peneș Curcanul Dorohoi angajează gestionar - vânzătoare. CV-urile se pot depune la ...

Societate comercială din Dorohoi angajează mecanici agricoli cu experiență

Societate comercială din Dorohoi angajează mecanici agricoli cu experiență
Societate comercială din Dorohoi cu profil agricol angajează mecanici agricoli cu experiență. Informații ...

BAMBOO angajează supraveghetoare sală jocuri

BAMBOO angajează supraveghetoare sală jocuri
BAMBOO angajează supraveghetoare sală jocuri! Oferim și cerem seriozitate maximă! Salariul este motivant, ...

Căutăm o bonă cu experiență

Căutăm o bonă cu experiență
Căutăm o bonă cu experiență pentru a lucra la domiciliu cu un copil de un an jumătate. Candidatul ...

Vând colțar

Vând colțar
Vând canapea colțar in stare foarte buna și masa extensibila, preț 1500 lei. Relatii la telefon ...

Cumpăr apartament cu trei camere

Cumpăr apartament cu trei camere
Cumpar apartament cu 3 camere decomandat et 1 sau 2 in localitatea Dorohoi jud Botosani, zona centru ...

PARTENERI

DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro