Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]

Cristian_gog

Cristian Gog, marele câştigător al finalei "Românii au talent" şi al premiului de120.000 de euro, şi-a propus ca de acum înainte să promoveze mentalismul, pentru că "fiecare are nevoie de puţină magie în viaţa lui", dar şi să se dedice unor proiecte de voluntariat.

Într-un interviu acordat protv.ro, Cristian Gog a spus că şi-a pregătit numărul pentru finala emisiunii "Românii au talent", difuzată vineri seară la Pro TV, cu numai o zi înainte de marea competiţie.

"Nici nu aveam numărul pregatit, l-am făcut pentru prima dată cu o zi înainte de finală", a spus Cristian Gog, precizând că nu poate încă să se gândească la faptul că a câştigat ediţia a doua a emisiunii "Românii au talent". "Nu există cuvinte care să spună ce simt", a afirmat el.

Cristian Gog a precizat că de acum înainte intenţionează să promoveze ineditul său domeniu de activitate. "Voi încerca să promovez domeniul ăsta cât mai mult, pentru că fiecare are nevoie de puţină magie în viaţa lui. Este frumos să fim şi noi copii, să credem în Moş Crăciun, să credem că există Superman. Eu asta vreau să transmit, chiar dacă suntem oameni maturi", a spus Cristian Gog.

Întrebat ce va face cu banii câştigaţi în această competiţie, Cristian Gog a spus: "În primul rând cred că o să îmi achit creditul la bancă şi o să duc la un alt nivel un proiect de suflet al meu - www.nepotidecraciun.ro - şi voi investi într-un alt mare proiect la care lucrez de ceva timp".

Totodată, Cristian Gog a spus că nu îşi reconsideră opţiunile, după câştigarea marelui premiu la "Românii au talent". "Chiar dacă nu câştigam aici aceşti bani, aş fi făcut tot posibilul să fac rost de sumele necesare pentru a duce mai departe proiectul www.nepotidecraciun.ro", a spus Cristian Gog.

Când a intrat în competiţia "Românii au talent", Cristian Gog considera ca fiind cea mai mare reuşită şi împlinire personală proiectul "Nepoţi de Crăciun", demarat cu ajutorul comunităţii online din Cluj. "Nepoţi de Crăciun" este un proiect de voluntariat care îşi doreşte să ajute clujenii în vârstă, care nu au norocul să fie înconjuraţi de familie, să intre în atmosfera de basm a sărbătorilor de iarnă.

De asemenea, o prioritate pentru Cristian Gog este şi familia sa. El şi soţia lui, Adriana, aşteaptă un copil. "Este băiat, dar nu ne-am gândit la nume. Nu am avut timp să mă gândesc la asta", a spus Cristian.

Primul om pe care l-a sunat Cristian Gog după câştigarea competiţiei a fost mama sa. "Nu cred că a crezut că voi câştiga. Tata m-a susţinut şi a fost omul de la care am avut de învăţat cel mai mult cu iluziile şi magia. Mă gândeam la un moment dat câtă lume o să înţeleagă ce fac eu în seara asta pe scenă. Se pare că foarte multă lume şi le mulţumesc tuturor şi aş vrea, nu ştiu dacă mai contează sau nu, să strig un mare 'Mulţumesc' tuturor celor din online, care m-au susţinut şi m-au convins să particip la acest concurs", a mai spus Cristian Gog.

Dintre cei 15 finalişti ai emisiunii "Românii au talent", Cristian Gog a spus că a fost impresionat de trupa de dansatori hipoacuzici No Limit. "Pe mine m-au impresionat foarte mult şi cineva ar trebui să le ridice o statuie oamenilor care se ocupă de ei", a afirmat Cristian.

Cristian Gog s-a născut pe 27 august 1981, în oraşul Câmpeni, judeţul Alba. Mama sa a fost, pe rând, croitoreasă, agent de asigurări şi educatoare. În schimb, tatăl său a fost pompier, dar şi-a schimbat locul de muncă atunci când Cristian a început şcoala generală. Atras de un salariu mai mare, el a ales să devină miner la mina din localitatea Baia de Arieş.

Cristian spune că a avut o copilărie fără evenimente majore, singurul lucru inedit fiind acela că la vârsta de aproximativ 4 ani a avut ghinionul să lovească o minge cu piciorul, nemaiputând călca pe acel picior câteva luni de zile. Potrivit lui Cristian, niciun medic nu a putut să-i vindece piciorul, el reuşind să poată merge din nou după ce a apelat la "un leac băbesc - aţa de scrântit".

Acesta a fost primul incident "magic" din viaţa lui Cristian Gog, care a urmat clasele primare, şcoala generală şi liceul (secţia de informatică) la Baia de Arieş. A urmat cursurile Universităţii "1 Decembrie 1918" din Alba Iulia, secţia Economia Comerţului, Turismului şi Serviciilor, dar şi un master în Administrarea afacerilor, la aceeaşi universitate.

"Chiar dacă nu am fost studentul model, am reuşit să fiu apropiat de anumiţi profesori din cadrul universităţii. Aceştia au acceptat pasiunea mea pentru iluzii şi nu erau deranjaţi că în timpul orelor de curs făceam mereu exerciţii de prestidigitaţie cu monede sau cărţi de joc", spune Cristian Gog.

După terminarea masteratului şi având în vedere "multiplele posibilităţi" care îi sunt oferite în România unui proaspăt absolvent de facultate şi masterat, Cristian Gog a plecat din ţară. A ales Grecia deoarece tatăl său se angajase acolo, după ce fusese disponibilizat de la mina din Baia de Arieş.

"Am lucrat împreună la o fermă de păsări lângă oraşul Corinth, iar după aproximativ un an ne-am întors în ţară. La nici două săptămâni, m-am angajat în Cluj-Napoca la o firmă de producţie şi vânzare de software, deoarece prietena mea tocmai începuse doctoratul în acest oraş", a explicat Cristian Gog, precizând că ulterior s-a căsătorit cu prietena lui şi urmează să aibă împreună un copil.

Cristian Gog a avut numeroase preocupări şi pasiuni încă din copilărie. A fost atras pe rând de şah, schi, dans (în special breakdance), muzică şi pescuit. Pasiunea pentru magie şi iluzii o are tot de la o vârstă fragedă.

"Tatăl meu mi-a trezit interesul pentru acest domeniu arătându-mi nişte mici trucuri cu cărţi, monede şi chibrituri. Erau exact acele trucuri ştiute de toată lumea, dar se pare că asupra mea au avut puţin mai mare impact. Prima carte de magie pe care am pus mâna a fost scrisă de Aurel Iosif (Iozefini tatăl). Am găsit-o când eram în clasa a zecea într-un anticariat din Cluj, după vreo doi-trei ani de căutări. Erau explicate anumite tehnici de bază în ceea ce ţine de manipularea monedelor, a cărţilor de joc şi a ţigărilor (...) Marea mea pasiune au fost cărţile de joc deoarece erau cel mai accesibil lucru cu care puteam să fac magie (...) Aveam zile în care stăteam în faţa oglinzii câte şase-şapte ore, încercând să fac să dispară din vârful degetelor nişte mingi de ping-pong", a explicat Cristian Gog.

În anul al doilea de facultate, Cristian Gog a descoperit, prin intermediul internetului, mentalismul. "Deşi nu înţelegeam încă exact despre ce era vorba, am văzut ceva video-uri cu nişte mentalişti, tot iluzionişti, dar unii ale căror iluzii erau ceva mai neconvenţionale. Aceştia dădeau impresia că pot să citească gânduri, să prezică viitorul sau să demonstreze anumite fenomene considerate paranormale. Dintr-o dată au dispărut cărţile de joc, monedele sau alte obiecte special folosite în trucuri, deoarece tot ceea ce făceau oamenii respectivi "parea real".

Aşa a apărut pasiunea mea pentru mentalism!", a mai spus Cristian Gog.

Participarea sa la emisiunea "Românii au talent" a înseamnat în primul rând şansa de a-şi arăta pasiunea unei ţări întregi, după cum a mărturisit Cristian Gog.

Cristian Gog este marele câştigător al finalei "Românii au talent", care a fost difuzată vineri seară în direct la Pro TV, el câştigând şi marele premiu de 120.000 de euro, după ce a încântat juriul şi publicul cu talentul său.
Pe următoarele două locuri în finala "Românii au talent" s-au situat Mihai Petraiche şi Cristian Leana, care au impresionat publicul, telespectatorii şi juriul cu talentele lor deosebite. Mihai Petraiche a stârnit aplauzele tuturor prin dansul său robowave, în timp ce Cristian Leana a înregistrat o premieră mondială - a rezolvat trei cuburi Rubik, în condiţii inedite: a lucrat cu o singură mână, legat la ochi, în timp ce un "sabotor" îl uda cu o stropitoare sau îi arunca peste cuburi fulgii scoşi dintr-o pernă.

În finala "Românii au talent" au luptat şi Lil Motion, Vasile Godja, X-treme Brothers, Radu Ionescu, Alexe "Krem" Răzvan, Aset Crew, Loredana şi Cristian Fieraru, BarSession, Oana Lianu, Trio Zamfirescu, Gigel Frone şi No Limit.

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro


PNL Botosani



DorohoiNews.ro



GALERIE FOTO

Cristian_gog
DorohoiNews.ro, 13-05-2012

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Am fost informat(a) despre Politica de Confidențialitate şi de Securitate a prelucrării datelor cu caracter personal, declar ca am peste 16 ani și sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal:
- pentru ofertare comerciala
- pentru activitati promotionale: concursuri, reclame, publicitate
Security Code

COMENTARII VIZITATORI

Fii primul care comenteaza!

Publicitate



Panoramic Travel Botosani

BANCUL ZILEI !


DorohoiNews.ro


Profesor:
Cine răspunde la următoarea întrebare, poate merge acasă.
Un băiat aruncă geanta pe fereastră.
Profesorul:
Cine tocmai a aruncat ghiozdanul?
Băiatul:
Eu, și plec acasă acum.



DOROHOI NEWS - Primim la redacție

DorohoiNews.ro






PARTENERI - AJOFM BOTOSANI

DorohoiNews.ro


PUBLICITATE

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

ZiareBotosani.ro

POLIȚIA LOCALĂ DOROHOI

DorohoiNews.ro

PARTENERI

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

Dorohoi News

DorohoiNews.ro DorohoiNews.ro DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro


PUBLICITATE

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro



UMANITAR

DorohoiNews.ro

Donatii online prin contul PAYPAL…



DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro



PUBLICITATE


PSD Botosani
DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

PSD Botosani

Ecomed Dorohoi

PNL Botosani

DorohoiNews.ro

Ultimele anunturi

SC angajează personal pentru fabrică de lactate

SC angajează personal pentru fabrică de lactate
SC angajează personal pentru fabrică de lactate, calificați și necalificați. Relații la telefon: ...

SC din Dorohoi angajează personal pentru curățenie sedii administrative

SC din Dorohoi angajează personal pentru curățenie sedii administrative
Societate Comercială din Dorohoi angajează personal auxiliar pentru curățenie sedii administrative. ...

SC din Dorohoi angajează ajutor de bucătar cu sau fără experiență

SC din Dorohoi angajează ajutor de bucătar cu sau fără experiență
Societate comercială din Dorohoi angajează ajutor de bucătar cu sau fără experiență. Pentru mai ...

GAVROMARM, depozit de marmură și granit în Saucenița, angajează personal

GAVROMARM, depozit de marmură și granit în Saucenița, angajează personal
SC GAVROMARM SRL depozit de marmură și granit în Saucenița angajează, în condițiile ...

Magazinul Peneș Curcanul Dorohoi angajează gestionar - vânzătoare

Magazinul Peneș Curcanul Dorohoi angajează gestionar - vânzătoare
Magazinul Peneș Curcanul Dorohoi angajează gestionar - vânzătoare. CV-urile se pot depune la ...

Societate comercială din Dorohoi angajează mecanici agricoli cu experiență

Societate comercială din Dorohoi angajează mecanici agricoli cu experiență
Societate comercială din Dorohoi cu profil agricol angajează mecanici agricoli cu experiență. Informații ...

BAMBOO angajează supraveghetoare sală jocuri

BAMBOO angajează supraveghetoare sală jocuri
BAMBOO angajează supraveghetoare sală jocuri! Oferim și cerem seriozitate maximă! Salariul este motivant, ...

Căutăm o bonă cu experiență

Căutăm o bonă cu experiență
Căutăm o bonă cu experiență pentru a lucra la domiciliu cu un copil de un an jumătate. Candidatul ...

Vând colțar

Vând colțar
Vând canapea colțar in stare foarte buna și masa extensibila, preț 1500 lei. Relatii la telefon ...

Cumpăr apartament cu trei camere

Cumpăr apartament cu trei camere
Cumpar apartament cu 3 camere decomandat et 1 sau 2 in localitatea Dorohoi jud Botosani, zona centru ...

PARTENERI

DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro